تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 58 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 574

نام تاپيک: وزیر ارتباطات تفاوت نظام تعرفه‌ای سابق و جدید اینترنت ثابت را اعلام کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینا که بسته های جدیده دیگه خوب ارزون شده دیگه همم...نمیگیرم چیرو میخوای ثابت کنی
    نخیر عزیز. من خیلی وقته از این بسته ها با طرحهای قبلی استفاده میکردم.پس حدسم درست بود شما اصلا از اینا خبر نداشتی هی بهت گیگی 3600 میفروختن خوب منم جای تو بودم این جدیدا به نفعم بود.بهت حق میدم
    چون پستتم ویرایش زدی منم میزنم
    در مورد زماندار اره بعضیاشون زماندار هستن واسه کاربران پر مصرف خوب شما هم که پر مصرفی.چه کاریه یک سال با طرحهای قبلی بخر با 100 گیگ حجم با سرعت 16 با شبی سه گیگ رایگان بعد حجمت تموم شد و میخواستی دانلود کنی زماندار بخر گیگی 150 تا تک تومنی .نمیخوای بدون زماندارشم هست 300 هزار تومن سیصد گیگ یعنی گیگی 1000 تومن که شما پست قبلیت گفتی هیچ جای ایران گیگی هزار تومن نمیدن.در ضمن شیش ماهه هم مخابرات داشت با سرعت 16 مگ شش گیگ فقط 10 هزار تومن یعنی واسه شیش ماه سرعت 16 مگ با 6 گیگ حجم فقط ده هزار تومن حالا شما حجم زیاد استفاده میکنی این همه بسته های ارزون قیمت یکی بخر (عکس و میگم)
    Last edited by alyy; 05-12-2017 at 16:07.

2. این کاربر از alyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bernybeast's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

نخیر عزیز. من خیلی وقته از این بسته ها با طرحهای قبلی استفاده میکردم.پس حدسم درست بود شما اصلا از اینا خبر نداشتی هی بهت گیگی 3600 میفروختن خوب منم جای تو بودم این جدیدا به نفعم بود.بهت حق میدم
    داداش گفتم که تو پستم من اسیاتک دارم بدون محدودیت زمان حجم 3 تومنه همه جا با محدودیت هم گیگباکس داره 15 گیگ 10 روزه 14 تومن بازم به صرفه نیست برای من داداش دانلود های من حجیمه
    300 گیگ طرحای جدید خیلی به صرفه تره بابا خودت مقایسه کن دیگه
    300 گیگ + نامحدود کجا
    اینی که تو گفتی کجا

اگه نباشه جاش خالی می مونه L05T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این طرح زمینه ساز نامحدوده ؟؟؟ شوخی میکنی دیگه ؟؟؟

تو این طرح چیزی جز اینا نبود !
    جمع آوری نامحدود های سابق
    مجبور کردن کاربر برای استفاده از محتوای داخلی
    محدود شدن نت ترافیک خارجی

شاید نامحدود بشه ولی ترافیک داخلی یعنی همون چیزی که آقایون میخوان و شما فکر میکنی زمینه سازیش داره جور میشه !
    ترافیک خارجی چیزی جز محدودیت نداشت
    و شاید در آینده طرح بدن 2 گیگ نت خارجی با 2 ترا حجم داخلی ! (خیلی نامحدوده )
    نه اتفاقا من مصرفم زیاده .ولی از مخابرات دارم مخابرات هم فکر اینجا رو کرده بود واسه پر مصرفها حجم زماندار میداد مثلا ده گیگ دو روزه 1500 تومن یعنی گیگی 150 تا تک تومنی.اونم با سرعت 16 مگ.در کل طرحهای قبلی حق انتخاب بیشتری داشتی با هزینه کمتر.البته بعضیا مثل اینکه تا الان از این بسته ها خبر نداشتن و گیگی 3600 تومن پول میدادنواس همین این طرحهای جدید به نفعشون شده
    والا من هم پارس دارم هم آسیاتک
    آسیاتک بسته اضافی زمان دار داشت، یا پارس آنلاین بسته های انرژی
    که البته قرار نیست حذق شن
    در ضمن الان حجم اضاقی گیگی 2 تومن شده (از 3600!) که میتونن تخفیف هم بدن

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

این دو مورد رو میشه توضیح بدین؟
    اگه قرار باشه آزادی وجود داشته باشه و به قول دوستان به سمت جلو حرکت کنیم باید طبق اینترنت جهانی باشه نه چیزی که خودشون اسمشو گذاشتن اینترنت
    وقتی کاربر در زمان خرید اینترنت علاوه بر خرید حجم خارجی باید پول ترافیک داخلی هم بده یعنی اجبار به استفااده
    البته شاید بگید میشه نصفش رو خارجی مصرف کرد ولی اصلا من میگم واسه چی باید واسه من تعیین و تکلیف کنن که از چی استفاده کنم ؟؟
    خودشون رو محتوای داخلی کار کنن اگه خوب بود ما هم استفاده میکنیم
    ولی وقتی به اجبار کاربر هول داده میشه به سمت ترافیک داخلی یعنی محدودیت ...

یادمون نره تا چند سال پیش چقدر این طرح های اینترانت رو تست کردن تا اجرایی بشه ولی عملا هیچ استقبالی نشد
    حتی با تفکیک 500 سایت داخلی و ترافیک های نماوا و .... سعی شد کاربران به سمت اینترانت سوق داده بشن ولی بازهم اتفاق خاصی نیفتاد
    تا اینکه این طرح اجرایی شد و برای اولین بار کاربر ناخواسته طرح ترافیک داخلی رو میخره

سوال اینجاست اینا اگه به فکر کم کردن سود شرکت ها به نفع مردم بودن
    خب می اومدن طرح های جدید رو با ترافیک مختلف یا با همون تک نرخی که الان هست میدادن
    چرا ترافیک داخلی داخلش نمایان هست ؟؟
    چیزی جز اینکه این طرح چیزی نبود بجز اجبار کاربر به استفاده از نت داخلی ؟؟؟

در چند سال گذشته هیچ استقبالی از نت داخلی نشد بر خلاف میل آقایون که خیلی دوست داشتن ملت ترافیک ملی استفاده کنن
    ولی به هر دری زدن نشد
    تا اینکه با همین طرح جلو اومدن
    و مطمعا باشید اولین گام در زمینه محدود سازی خواهد بود - چیزی که چندین و چند ساله دلشون میخواد ولی نمیتونستن !

در آخر
    اگه هدفشون رضایت مشتری هست چرا طرح نامحدود خارجی رو حدف کردن ؟ و شرکت هایی مثل شاتل طرح نامحدود داخلی میدن ؟؟ (( البته همون حجم های 200 300 400 گیگ هم دست کمی از نامحدود نداره !! )) تقریبا میشه روزانه بالای 20 تا 30 گیگ !
    یعنی کلیه تشویق ها و تعرفه ها به سمت نت داخلی باید باشه تا مشترک سود کنه ؟؟؟
    شعارشون این بود به نفع مشتری !! با هدف کم کردن نرخ اینترنت - قرار بود ارزون بشه نه ترافیک تفکیک بشه !!

یه ذره چشممون رو باز کنیم و به تغییرات نت در 6 8 ساله نگاه کنیم میبینیم اون شعارهایی که در مورد اینترانت میدادن داره عملی میشه ( خواهشا در مورد سرعت حرف نزنید چون اصلا مورد بحث نیست ))
    ولی پله پله
    نامحدود های واقعی که ارائه میشد و بعدها شد نامحدود منصفانه و الانم حذفش کردن !!

پله پله !
    Last edited by albertxx; 05-12-2017 at 16:06.

6. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

مخابرات 100 گیگ 98 هزار تومن برو تو تایپک مخابرات میبینی.در ضمن شما معلوم نیس از کجا میخریدی که بهت چهار گیگو میدادن 40 تومن .من تا گیگی 150 تا تک تومنی با بسته های قبلی میخریدم.با سرعت طرحم که 16 مگ بود اینم عکس خواستی بگو ادرس سایتشم بدم نگی فتوشاپه
    300 گیگ 300 هزارتومن کجای این خوبه اخه... wtf
    تو میتونی 300 گیگو بدون محدودیت زمان 80 تومن بگیری...
    Last edited by bernybeast; 05-12-2017 at 16:07.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گیگی هزار تومن!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

امروز که از پارس انلاین تخلیه کردم .متوجه شدم خیلیا تخلیه کردن .اتاق ام دی اف هم هر یک ساعت داشت در خواست تخلیه و وصل انجام می داد .

10. این کاربر از f_s10224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

خیلیه دیگه داداش با این بسته های جدید میشه گیگی 370 تا 400 تومن

اگه نباشه جاش خالی می مونه L05T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این طرح زمینه ساز نامحدوده ؟؟؟ شوخی میکنی دیگه ؟؟؟

تو این طرح چیزی جز اینا نبود !
    جمع آوری نامحدود های سابق
    مجبور کردن کاربر برای استفاده از محتوای داخلی
    محدود شدن نت ترافیک خارجی

شاید نامحدود بشه ولی ترافیک داخلی یعنی همون چیزی که آقایون میخوان و شما فکر میکنی زمینه سازیش داره جور میشه !
    ترافیک خارجی چیزی جز محدودیت نداشت
    و شاید در آینده طرح بدن 2 گیگ نت خارجی با 2 ترا حجم داخلی ! (خیلی نامحدوده )
    اگه قرار باشه آزادی وجود داشته باشه و به قول دوستان به سمت جلو حرکت کنیم باید طبق اینترنت جهانی باشه نه چیزی که خودشون اسمشو گذاشتن اینترنت
    وقتی کاربر در زمان خرید اینترنت علاوه بر خرید حجم خارجی باید پول ترافیک داخلی هم بده یعنی اجبار به استفااده
    البته شاید بگید میشه نصفش رو خارجی مصرف کرد ولی اصلا من میگم واسه چی باید واسه من تعیین و تکلیف کنن که از چی استفاده کنم ؟؟
    خودشون رو محتوای داخلی کار کنن اگه خوب بود ما هم استفاده میکنیم
    ولی وقتی به اجبار کاربر هول داده میشه به سمت ترافیک داخلی یعنی محدودیت ...

یادمون نره تا چند سال پیش چقدر این طرح های اینترانت رو تست کردن تا اجرایی بشه ولی عملا هیچ استقبالی نشد
    حتی با تفکیک 500 سایت داخلی و ترافیک های نماوا و .... سعی شد کاربران به سمت اینترانت سوق داده بشن ولی بازهم اتفاق خاصی نیفتاد
    تا اینکه این طرح اجرایی شد و برای اولین بار کاربر ناخواسته طرح ترافیک داخلی رو میخره

سوال اینجاست اینا اگه به فکر کم کردن سود شرکت ها به نفع مردم بودن
    خب می اومدن طرح های جدید رو با ترافیک مختلف یا با همون تک نرخی که الان هست میدادن
    چرا ترافیک داخلی داخلش نمایان هست ؟؟
    چیزی جز اینکه این طرح چیزی نبود بجز اجبار کاربر به استفاده از نت داخلی ؟؟؟

در چند سال گذشته هیچ استقبالی از نت داخلی نشد بر خلاف میل آقایون که خیلی دوست داشتن ملت ترافیک ملی استفاده کنن
    ولی به هر دری زدن نشد
    تا اینکه با همین طرح جلو اومدن
    و مطمعا باشید اولین گام در زمینه محدود سازی خواهد بود - چیزی که چندین و چند ساله دلشون میخواد ولی نمیتونستن !

در آخر
    اگه هدفشون رضایت مشتری هست چرا طرح نامحدود خارجی رو حدف کردن ؟ و شرکت هایی مثل شاتل طرح نامحدود داخلی میدن ؟؟ (( البته همون حجم های 200 300 400 گیگ هم دست کمی از نامحدود نداره !! )) تقریبا میشه روزانه بالای 20 تا 30 گیگ !
    یعنی کلیه تشویق ها و تعرفه ها به سمت نت داخلی باید باشه تا مشترک سود کنه ؟؟؟
    شعارشون این بود به نفع مشتری !! با هدف کم کردن نرخ اینترنت - قرار بود ارزون بشه نه ترافیک تفکیک بشه !!

یه ذره چشممون رو باز کنیم و به تغییرات نت در 6 8 ساله نگاه کنیم میبینیم اون شعارهایی که در مورد اینترانت میدادن داره عملی میشه ( خواهشا در مورد سرعت حرف نزنید چون اصلا مورد بحث نیست ))
    ولی پله پله
    نامحدود های واقعی که ارائه میشد و بعدها شد نامحدود منصفانه و الانم حذفش کردن !!

پله پله !
    اون ایموجی رو اول پست من چی بود، اشتباه شده بود
    الیتته نه اجباری به مصرف داخلی هست نه تفکیکی، فقط مصرف داخلی نصف مصرف بین الملل هست ( بیشتر ترغیب هست)
    و این مشخصه چون سایت های داخلی مال آقایون هست و استفاده بشه درآمد داره واشون
    وای من به شخصه اجباری حس نمی کنم.
    اینترنت نامحدودی که قبلا وجود داشت قیمتاش واقعلا بالا بود ( حتی سرعت های پایین)

و اینکه بعد از اتمام حجم نت قطع نشه ( البته با سرعت حداقل ) باز هم به نظر من یک قدم به جلو هست
    و ممکنه برای سرویس های سرعت بالاتر اون کاهش حجم به سرعت بالاتر از 128 برسه

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه منظورت اینه که 300 گیگ جز زماندار ها هست نخیر نیست تا وقتی طرحت زمان داشته باشه این 300 گیگ هست حتی زمان طرحتم تموم بشه و طرح جدید بخری هر چی از این 300 گیگ مونده باشه اعمال میشه رو طرح بعدی.ولی اگه منظورت اینه که این بسته های جدید محدودیت زمان نداره پس معنی اینکه میگن یه ماهه 80 تومن چیه؟.اگه جوری که شما میگی 300 گیگ بدون محدودیت زمان میدن 80 هزار تومن من میخوام لطفا بگو کجاست بخرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •