دنیا آنچه دیروز بر کاتالونیا گذشت را خواهد دید
انتقاد تند گواردیولا از دولت اسپانیا: وقتی با مردم این گونه برخورد میکنید، قانون پشیزی ارزش ندارد
اول از همه ما نمیخواهیم که دنیا فکر کند از اسپانیاییها بیزاریم. نه. اسپانیا کشوری شگفتانگیز با شهرها، تاریخ، تمدن و ورزشکارانی بی نظیر است. اما آنها باید درک کنند که مردم قسمتی از این کشور میخواهند رای بدهند و خودشان، آیندهشان را رقم بزنند. اتفاقاتی که دیروز در کاتالونیا افتاد، مایه تاسف است. همه را دیدم و خیلی ناراحت شدم. دنیا این تصاویر را خواهد دید. هر چند که دولت و رسانههای اسپانیا سعی بر سانسور کردن آن خواهند داشت.
ال پایس مدعی شده که در جریان برخوردها، این پلیسها بودند که آسیب دیدهاند. با چه چیزی آسیب دیدهاند؟ با رای مردم؟ مردم که با تفنگ نیامده بودند. این پلیسها بودند که با گلولهها لاستیکی و باتوم، مردم را زخمی کردند. به همراه داشتن چنین سلاحی در کاتالونیا غیرقانونی است. اسپانیا نمیتواند اتفاقاتی که دیروز رخ داد را انکار کند. هزاران هزار تصویر و ویدئو وجود دارد که برخورد زننده پلیس را تایید میکند. انگشتان یک دختر را شکستند!
ماریانو راخوی به عنوان نخست وزیر اسپانیا باید به این سوالات پاسخ بدهد. چرا اسپانیا نباید مثل بریتانیا باشد که برای قرنها بیشتر از ما دموکراسی را حاکم فرما کردهاند. بالاتر از همه اینها، ما حتی نمیدانیم که کاتالونیا اصلا میخواهد جدا شود یا نه. مردم دیروز فقط میخواستند رای بدهند. مردم دیگر آن مردم سی سال پیش نیستند. همان طور که قانونها نیز نیاز به بازنگری دارند. قانون برای این وضع شده تا به حرف مردم گوش داده شود. واقعا فکر میکنید مردم احمق هستند؟ وقتی این گونه با مردم در حالی که میخواهند از حقشان استفاده کنند، برخورد میکنید. قانون پشیزی ارزش ندارد وقتی مردم را میگیرید، به طرف دیگر پرت و زیر پاهایتان لهشان میکنید.
من مصاحبه پیکه را گوش ندادم ولی به من رساندند که جرارد چه گفته است. خب جرارد فرد شجاعی است و از روی شجاعتش بوده که چنین حرفهایی بر زبان آورده است. او در کنار ژاوی و پویول، جزئي از بهترین نسل تاریخ فوتبالی اسپانیا بودند. چرا اصلا کسی باید فکر کند که ما از اسپانیا و مردمش بیزاریم؟ اصلا چنین چیزی نیست. برگزاری بازی بارسلونا و لاس پالماس پشت درهای بسته؟ من اگر بودم به هیچ عنوان بازی نمیکردم. اگر، اگر هم در نهایت مجبور به برگزاری بازی بودم، قطعا با حضور هواداران بود. با تمام عواقب احتمالیاش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]