پس اونو نشون ميدن بعد اينو ميدن ملت[emoji16]
پس اونو نشون ميدن بعد اينو ميدن ملت[emoji16]
بله! به من z6000 رو نشون دادن، حتی فرمی هم که خودشون برام پر کردن برای z6000 بود . این اپراتور میگفت فقط شما تنها هم نیستی. ظاهرا خیلی های دیگه هم z6000 رو میخواستن! ولی به همه dt350 میدیم!
معلوم نیست توی این شرکت چه خبره!
باز الان با من تماس گرفتن که شما ثبت نام نکردی و مودم z6000 رو هم هنوز فروش نداریم! میگم آقا من دیشب پول ریختم شماره سند رو هم همکارتون یاداشت کرده، بعد کلی چک کردن میگه آره دوشنبه میرسه دستتون!
میگن شما قبل از اینکه پول بگیرین میگید شنبه میرسی حالا میگید دوشنبه! میگه فروشمون بالا بوده، نمی رسیم زودتر تحویل بدیم!
واقعا بی کفایتن!
Last edited by karname; 30-09-2016 at 14:52.
كلا از پشت تلفن ثبت نام نكنيد بهتره
هميشه حضوري باشه پول ميدين مودم رو بگيرين
اينا هر دفعه كارشون همينه
كلا مشتري درجه آخر اهميت هست
آقا من جای شما بودم سفارشم رو تغییر نمیدادم. عملا کلاهبرداریه این، غیر از این مشتری هم گلابی فرض کردن.
سفارش رو کنسل میکردی شما (با چند فحش ملایم!) و بعد با سفارش دیگه اون مودم dt350 رو تهیه میکردی در صورت نیاز.
خیلی زشته اگر واقعا ماجرا همینه که تعریف کردید
شرکت ایرانسل روز شنبه ١٠ مهرماه ٩۵ مثل هر سال کنفرانس خبری خود را برگزار میکند و گزارش جامعی را به مردم و رسانهها ارائه میدهد.
اما این نشست امسال همزمان با حضور محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رونمایی از خدمات و محصولات جدید این شرکت همراه خواهد بود.
در این مراسم همچون سال قبل مدیرعامل ایرانسل گزارشی از فعالیتهای جدید ایرانسل به وزیر ارتباطات و فناواری اطلاعات ارائه میدهد و با حضور محمود واعظی خدمات و محصولات جدید ایرانسل رونمایی خواهد شد.
همچون سالهای گذشته امسال نیز علیرضا قلمبر دزفولی مدیرعامل ایرانسسل در نشست خبری سالانه این شرکت به سئوالات خبرنگاران پاسخ میدهد.ایرانسل به تازگی فناویهایی چون تماس بر روی LTE با نام VoLTE و خدمات تماس بر روی شبکه بیسیم با نام VoWiFi را آزمایش کرده و فناوری TDD-LTE خود را در بیش از ٢۵ شهر به مردم ارائه داده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Lamanta; 01-10-2016 at 01:24.
از پشت تلفن ثبت نام نکرده بودم! نمایشگاه حضوری ثبت نام کرده بودم! اونجا هم مودم z6000 رو نشون میدادن و برای اون ثبت نام می کردن . فقط برای واریز وجه و تکمیل ثبت نام تماس گرفتن (موقع ثبت نام توی نمایشگاه وجه دریافت نمیشد) و اونجا مودم رو عوض کردن
سفارش من توی نمایشگاه بوه و اگر کنسل میکردم ۲۰٪ تخفیفش رو از دست می دادم
امروز مدیرعامل ایرانسل گفت مودم td-lte از نوع outdoor تا دو هفته ی دیگه واسه فروش عرضه میشه . باید چیز جالبی باشه
کسی تاحالا سیم کارت تی دی دی رو روی این مودم زیر تست نکرده.
سیم اف دی دی ده ثانیه کانکت میشه بعد دیسکانکت می مونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتصال اولیه برای چند ثانیه
حالت ماندگار
![]()
Last edited by ak313; 02-10-2016 at 19:44.
چهارشنبه هفته پیش نمایشگاه مودم Z6000 رو ثبت نام کردم، پنجشنبه برای تکمیل وجه تماس گرفتن و توی همون مکالمه اینترنتی پول رو بهشون دادم، به جای شنبه ، یک شنبه مودم رو تحویل دادن، تا الان (ساعت ۴ و نیم دوشنبه) هم هنوز سیم کارت رو فعال نکردن!
اپراتورهاشم بوق بوقن! همچین توی سایتش زده راه اندازی سریع! خوب الان adsl که سریعتر رانژه میشه! حتی من یک دفعه از مخابرات گرفتم (مشهد) کمتر از یک ساعته رانژه شد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)