سلام
قسمت Alex Hunter فقط یک فصله ؟
من لیگ رو تموم کردم FA Cup رو هم بردم اونجایی که نشون میده به تیم ملی دعوت شده انگار دیگه تموم میشه.
آیا اینطوریه یا برای فصل بعد هم میشه ادامه داد ؟
سلام
قسمت Alex Hunter فقط یک فصله ؟
من لیگ رو تموم کردم FA Cup رو هم بردم اونجایی که نشون میده به تیم ملی دعوت شده انگار دیگه تموم میشه.
آیا اینطوریه یا برای فصل بعد هم میشه ادامه داد ؟
Last edited by Rasoul2142; 25-11-2016 at 17:15.
Iهمین بود ، دیگه ادامه نداره فعلا مگر براش dlc بیاد یا بخواهند ادامه اش رو سال آینده بسازند. من خودم دوست دارمدارم ادامه اش اگه دادند شخصیت قابل بازی گرت واکر باشه.
Last edited by Captain_America; 25-11-2016 at 17:54.
من بعضی وقتی با ترکیب ذخیره های یه تیم با تیم اصلی شون بازی میکنم ، لستر رو برداشته بودم گلر سومشون رو گذاشته بودم توی دروازه یه سیو کردم دوربین رفت رو نمای نزدیک دهنم باز موند از دیدن فیس ایشون ! برید ببینید فقط این بازیکن رو !!
سلام
بهترین سایت برای خرید سی دی کی اشتراکی کجاست؟
سلام. برات تو پیام خصوصی آدرسشو فرستادم.
سلام
سی دی کی اشتراکی چجوریه؟
یعنی آفلاینه چیه؟ مدت استفاده اش چقدره؟
کلا به چه روشهایی میشه بازیو اجرا کرد؟
سلام.
به این صورته که شما با یه یوزر و پسورد Origin که بازیو خریده، وارد اکانت میشی و بازی رو به صورت کاملاً قانونی فعّال می کنی و بعد از فعّال سازی فقط می تونی آفلاین بازی کنی و اگه آنلاین بخوای اجرا کنی، فعّال سازی بازی میپره و باید دوباره برای فعّال سازی نوبت بگیری.
بله، فقط آفلاینه! مدّت استفاده ـش هم تا زمانیه که وقتی آنلاینی، توی اکانت لاگین نکنی!
به دو روش میشه بازیو اجرا کرد. آفلاین (که همین خرید CD Key اشتراکیه) و آنلاین (که باید سریال اوریجینال FIFA 17 رو بخری). فقط در این صورته که می تونی هم آفلاین، هم آنلاین بازی کنی و هیچ مشکلی هم برای فعّال سازی بازی پیش نیاد!
اوریجینال این بازی چنده؟
من pes باز هستم
ولی نسخه اخری یه جوریه
دفاع کردن و گرافیک و ... عالیه ولی در حمله از راه دور شوت به سختی گل میشه و زیاد فاز نمیده
فیفا هم کرک نشده و نمیشه بازیش کرد
سی دی اشتراکی برا من نمیصرفه و اوریجینالش هم گرونه برا ما ایرانیا نمیصرفه
فیفا 17 چقدر با فیفا 16 اختلاف داره؟
اخه من امار فروش این بازیو دیدم تعجب کردم فروشش در انگلستان بیشتر از سایر گیمها بود
دوستان اورجینم باز نمیشه آنلاین بازی کنم.به غیر از شیلتر شکن راهی وجود نداره "؟
شما فقط برای لاگین شدن از هیتلرشکن استفاده کنید .
وارد بازی که شدید قندشکن رو خاموش کنید .
شیلترشکن فقط برای خود اوریجین لازمه و تو بازی لازم نیستش و میتونید خاموشش کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)