تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 165 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 1644

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید مودم های 3G و 4G

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

داداش نظرت درباره موارد ۱ و ۲ چیه؟

و اینکه کدوم مودم‌ها قابلیت قفل رو 4G و قفل رو فرکانس خاص رو دارن؟
    سلام من از همون مدل ۱تو خونه دارم منطقه ما تو مسعودیه تهران اصلا پوشش4gنداره اولین روزی که گرفتم تو اطاق استفاده کردم جلوی پنجره گذاشتم تقریبا هیچ فرقی نداشت البته گفتم منطقه ما اصلا سیگنال نداره تا اینکه به سرم زد دوتا ۱۲متر سیم کابل آنتن معمولی کرمان زدم سیم کشی کردم برام باور کردنی نبود تا نزدیک۴۰مگ سرعت گرفتم البته آپلودم به ۵هم نمیرسید مودمم هم ۳۳۷۲بود ولی با کوچکترین تکونی یه دکل دیگه رو میگیره خیلی باید دقیق تنظیم کنی در ضمن روی ۲۶۰۰وقتی میارمش روی۱۸۰۰یه جورایی جای دانلود واپلود عوض میشه در کل انتن فقط رو پشت بام جواب میده نه هیچ جا دیگه البته اگه تومناطقی که پوشش باشه حتما بهتره

فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام من از همون مدل ۱تو خونه دارم منطقه ما تو مسعودیه تهران اصلا پوشش4gنداره اولین روزی که گرفتم تو اطاق استفاده کردم جلوی پنجره گذاشتم تقریبا هیچ فرقی نداشت البته گفتم منطقه ما اصلا سیگنال نداره تا اینکه به سرم زد دوتا ۱۲متر سیم کابل آنتن معمولی کرمان زدم سیم کشی کردم برام باور کردنی نبود تا نزدیک۴۰مگ سرعت گرفتم البته آپلودم به ۵هم نمیرسید مودمم هم ۳۳۷۲بود ولی با کوچکترین تکونی یه دکل دیگه رو میگیره خیلی باید دقیق تنظیم کنی در ضمن روی ۲۶۰۰وقتی میارمش روی۱۸۰۰یه جورایی جای دانلود واپلود عوض میشه در کل انتن فقط رو پشت بام جواب میده نه هیچ جا دیگه البته اگه تومناطقی که پوشش باشه حتما بهتره

مدل ۱ یعنی کدوم مدل دوست عزیز؟
    از سایت نوین فون گرفتی؟
    رو میزان سیگنال دریافتی چقدر تاثیر داره؟ از لحاط دسی‌بل؟

تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

از سایت نوین فون گرفتی؟
    همون مدلی که نوشته۴۹دبی لافا لینک ایستاده مستطیلیه
    در مورد سیگنال عرض کردم تا نبرده بودم پشت بام هیچ فرق واضحی نداشت البته منطقه ما پوشش نداره ولی رو پشت بام با گوشی نهایت به حدود ۹۳اگه میشد برسی الان با این انتن و۱۳متر سیم کشی بعضی اوقات ۷۲,هم میشه ولی معمولا ۷۷تا۸۰دارم البته متاسفانه تازگی‌ها مثل اینکه ایرانسل سرعتا رو پایین آورده چون همین امروز که تست زدم ۲۴مگ بیشتر نشد در حالی که دوهفته پیش تا نزدیک ۴۰هم داشتم واسه من که به زور 3gبا نهایت ۸مگ سرعت داشتم این سرعت خیلی لذت بخشه
    ایرانسل هم که اصلا هیچ فکری واسه پوشش ما نمیکنه

4. این کاربر از ابوالفضل ۴۰۴۵ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

از سایت نوین فون گرفتی؟
    اره از نوین فون گرفتم فقط در مورد کابل rg174بگم به این راحتیا پیدا نمیشه

6. این کاربر از ابوالفضل ۴۰۴۵ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

۱- خیر ارتباط از طریق USB یا LAN و یا WIFI در صورتی که برای مورد دوم از کابل مرغوب و برای مورد سوم میزان سیگنال مناسب داشته باشی، هیچ فرقی با هم ندارند
    البته هر کدومشون یه محدودیت سرعت دارند که برای USB باید ببینی از نسل دوم هستش یا سوم و برای LAN باید دقت کنی که پورتش ۱۰۰ مگی هستش یا یک گیگی و برای WIFI هم باید دقت کنی ۱۵۰ مگی هست یا ۳۰۰ یا بالاتر، البته مودم موردنظر شما فقط cat4 رو ساپورت میکنه که بالاترین سرعت ایرانسل رو cat4 تا اونجایی که دوستان تست‌هاشون رو گذاشتن و بنده درجریانم ۳۰ ۴۰ مگ بوده، اما برای دوستان با گوشی‌های cat6 ساپورت تا ۱۳۵ مگ هم تست گذاشتن

۲- این مورد کاملا نسبیه و به منطقه محل سکونت شما بستگی داره، اینکه محله منطقه شما چقدر دانلودر داره؟ دکل نزدیک شما تا چه سرعتی ساپورت میکنه؟ و خیلی موارد ریز و درشت دیگه
    بهترین کار این هستش که قبل از خرید مودم با یک گوشی 4G ساپورت، سرعت دکل‌های نزدیک خودتون رو در حالت‌های 3G و 4G و در ساعت‌های مختلف روز و شب امتحان کنید، بعد اقدام به خرید مودم کنید، ضمنا لزوما همیشه 4G بهتر نیست و توصیه میکنم قدرت 3G رو هم دست کم نگیرید، مثلا در منطقه ما 3G به سرعت ۳۳ مگ میرسه در حالی که 4G به ۱۳ مگ هم به زور میرسه، البته این به کم کاری ایرانسل در زمینه تامین پهنای باند مورد نیاز 4G در منطقه ما برمیگرده چون در حالت کلی 4G باید سریع‌تر از 3G باشه، یا شایدم همه تو منطقه ما به 4G وصل میشن و پهنای باندش رو شلوغ میکنن

۳- تازگیا امتحان نکردم اما هفته پیش فعال بود

۴- بعضی دوستان با دستگاه‌هایی به نام لود بالانسر دو مجرای اینترنتی رو با هم ادغام میکنن که باعث افزایش سرعت میشه
    ضمنا شما اگه جفت مودم‌هاتون WIFI داشته باشن، به راحتی میتونین بینشون سوییچ کنید
    و اگه مودم‌هاتون با کابل به سیستم وصل هستند، حالا چه USB و چه LAN می‌تونید از طریق Adapter Setting بینشون سوییچ کنید

۵- از شبیه‌سازهای اندرویدی مثل Droid4X یا Andy و غیره می‌تونید استفاده کنید
    من یه لود بالانس تی پی لینک 470دارم بر خلاف دوستانی که میگن جمع پهنای باندش الکیه من کاملا مخالفم کامل کار راه می اندازه واقعا دستگاه خوبیه از یه روتر ۱۷۰تومنی که نباید مثل پپلینک ۲میلیونی توقع داشت

در آغاز فعالیت rezahero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام میخواستم یه مودم تو رنج قیمت 200-300 تومن بخرم که 4 جی هم باشه چی پیشنهاد میکنید؟
    LH92 چطوره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

۱- خیر ارتباط از طریق USB یا LAN و یا WIFI در صورتی که برای مورد دوم از کابل مرغوب و برای مورد سوم میزان سیگنال مناسب داشته باشی، هیچ فرقی با هم ندارند
    البته هر کدومشون یه محدودیت سرعت دارند که برای USB باید ببینی از نسل دوم هستش یا سوم و برای LAN باید دقت کنی که پورتش ۱۰۰ مگی هستش یا یک گیگی و برای WIFI هم باید دقت کنی ۱۵۰ مگی هست یا ۳۰۰ یا بالاتر، البته مودم موردنظر شما فقط cat4 رو ساپورت میکنه که بالاترین سرعت ایرانسل رو cat4 تا اونجایی که دوستان تست‌هاشون رو گذاشتن و بنده درجریانم ۳۰ ۴۰ مگ بوده، اما برای دوستان با گوشی‌های cat6 ساپورت تا ۱۳۵ مگ هم تست گذاشتن

۲- این مورد کاملا نسبیه و به منطقه محل سکونت شما بستگی داره، اینکه محله منطقه شما چقدر دانلودر داره؟ دکل نزدیک شما تا چه سرعتی ساپورت میکنه؟ و خیلی موارد ریز و درشت دیگه
    بهترین کار این هستش که قبل از خرید مودم با یک گوشی 4G ساپورت، سرعت دکل‌های نزدیک خودتون رو در حالت‌های 3G و 4G و در ساعت‌های مختلف روز و شب امتحان کنید، بعد اقدام به خرید مودم کنید، ضمنا لزوما همیشه 4G بهتر نیست و توصیه میکنم قدرت 3G رو هم دست کم نگیرید، مثلا در منطقه ما 3G به سرعت ۳۳ مگ میرسه در حالی که 4G به ۱۳ مگ هم به زور میرسه، البته این به کم کاری ایرانسل در زمینه تامین پهنای باند مورد نیاز 4G در منطقه ما برمیگرده چون در حالت کلی 4G باید سریع‌تر از 3G باشه، یا شایدم همه تو منطقه ما به 4G وصل میشن و پهنای باندش رو شلوغ میکنن

۳- تازگیا امتحان نکردم اما هفته پیش فعال بود

۴- بعضی دوستان با دستگاه‌هایی به نام لود بالانسر دو مجرای اینترنتی رو با هم ادغام میکنن که باعث افزایش سرعت میشه
    ضمنا شما اگه جفت مودم‌هاتون WIFI داشته باشن، به راحتی میتونین بینشون سوییچ کنید
    و اگه مودم‌هاتون با کابل به سیستم وصل هستند، حالا چه USB و چه LAN می‌تونید از طریق Adapter Setting بینشون سوییچ کنید

۵- از شبیه‌سازهای اندرویدی مثل Droid4X یا Andy و غیره می‌تونید استفاده کنید

سلام

اون قسمتی که قرمزش کردم برام سوال شده .
    مدل مینبورد قدیمی من اینه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میتونم با نهایت سرعتی که 4g بهم میده دانلود کنم یا محدودیت برام ایجاد میکنه؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام

اون قسمتی که قرمزش کردم برام سوال شده .
    مدل مینبورد قدیمی من اینه

میتونم با نهایت سرعتی که 4g بهم میده دانلود کنم یا محدودیت برام ایجاد میکنه؟
    مین شما تا صد مگ با لن می گیره. از این جهت فکر و خیال نکن.
    مگه ایرانسل به شما چند مگ سرعت میده که صد مگابیت فکر شما رو مشغول کرده؟ اگر بهت سی چهل مگ میده برو کلاهت بنداز هوا

11. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

با سلام خدمت تو دلی های عزیز
    یه سوال تخصصی داشتم از خدمتتون
    میخواستم یه مودم سیم کارت خور بگیرم 3G، چون منطقه ما انتن 4G جالبی نداره ( همینطور قیمت مودم 3G ارزون تر از 4G هستش)
    میخوام این مودم سیم کارت های مختلف ایرانسل و رایتل رو ساپورت کنه
    همچنین میخوام دستگاهامو با wifi به مودم وصل کنم
    و همچنین میخوام این مودم از برق تغذیه کنه، چون شاید ماهی یه بار هم با خودم جا به جاش نکنم( این واسم مهمه !!!)
    فقط سرعت واسم خیلی مهمه

حالا با توجه به نکات بالا، چه مودم هایی، 3Gو4G با کمترین قیمت ممکن پیشنهاد میدین؟؟؟قیمت پایینااااا
    با تشکر

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام خدمت تو دلی های عزیز
    یه سوال تخصصی داشتم از خدمتتون
    میخواستم یه مودم سیم کارت خور بگیرم 3G، چون منطقه ما انتن 4G جالبی نداره ( همینطور قیمت مودم 3G ارزون تر از 4G هستش)
    میخوام این مودم سیم کارت های مختلف ایرانسل و رایتل رو ساپورت کنه
    همچنین میخوام دستگاهامو با wifi به مودم وصل کنم
    و همچنین میخوام این مودم از برق تغذیه کنه، چون شاید ماهی یه بار هم با خودم جا به جاش نکنم( این واسم مهمه !!!)
    فقط سرعت واسم خیلی مهمه

حالا با توجه به نکات بالا، چه مودم هایی، 3Gو4G با کمترین قیمت ممکن پیشنهاد میدین؟؟؟قیمت پایینااااا
    با تشکر
    از اینجا انتخاب کنی خودت بهتر شرایطت رو لحاظ می کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •