تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 83 اولاول ... 222829303132333435364282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 825

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |فصل 16-2015

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پنجمین جام سال 2015 رو تبریک میگم

بارسا با سه قهرمانی رکورد دار شد

مسی اولین و تنها بازیکنی شد که در 3 فینال جام جهانی باشگاهی گل زده

سوارز و مسی مشترکا آقای گل تاریخ مسابقات شدن

و سوارز توپ طلای رقابت ها رو برد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تکنیک ناب نیمار در برابر ریور پلاته

2. 10 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

سلام
    تبریک به همه شما و یلداتون مبارک...

سال 2015 ساله بسیار خوبی از نظر کسب نتایچ بود و نتیجه اون شد برای کسب پنجیمن جام معتبرمون
    قطعا ما خیلی کار با انریکه داریم و باید حالا حالاها با این مرد تاریخ سازی کنیم
    با توجه به بن بودن بارسا انریکه شاهکار کرد که هنوز ما رو صدر جدول نگه داشت و همه حواشی رو از تیم دور بخوبی دور کرد

فقط می مونه حواشی پیکه و حواشی اطرافش که به صلاحه خودش و شرایطه تیمه ش که به قول کاپیتان اون باید حواسش خیلی بیشتر به داخل زمین باشه
    بنظرم از همون اول اشتباه بود که به حواشی پرداخت حتی برای اینکه بعدا تو رسانه ها اعلام کنه قصدی از کارهاش نداشته

اما در مورد خریدها
    حتما حداقل ما نیاز به یک مدافع کامل داریم تا بتونیم جور بعضی از کارهای مدافعان تیمو بکشه و تیمو جمع و جور کنه

اگر سمپر بتونه اعتماد مربی رو بسیار جلب کنه و بتونه انتظارات مربی رو در برابر تیمای بزرگ برآورده کنه فعلا نیازی به خرید یه هافبک بزرگ نداریم
    در رابطه با حمله باید جانشینی هایی واسه خط حمله مون داشته باشیم..مونیر جوان باید بازی بهش برسه و اونم نه در بارسا باید بصورت قرضی یه تیم دیگه ای بره تا کسب تجربه کنه و در صورت نیاز برگرده به تیمش و ساندرو نشون داده بسیار پر تلاش تر و گاهی موثرتر از مونیر بازی میکنه و فعلا می تونه به عنوان بازیکن تعویضی بازی کنه
    و حالا ما حداقل نیاز به یک و یا دو بازیکن که قبول کنه بجای خطه حمله مون به روی نیمکت بشینه داریم و بنظرم حداقل یک بازیکن تمام کننده و بلند قد باشه که در بازیهای کور گره رو باز کنه واسمون
    Last edited by Iman-Emperatour; 21-12-2015 at 15:57.

4. 9 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

واکنش آرژانتینی ها به قهرمانی بارسا

نشریه اوله، معتبرترین نشریه ورزشی آرژانتین با تیتر شکست دادن نوابغ ممکن نیست، نسبت به شکست ریور از بارسا در فینال جام جهانی باشگاه ها واکنش نشان داده است.

به گزارش "ورزش سه"، در بخش دیگری از تحلیل اوله در مورد بازی فینال آمده است که ریورپلاته بازی را پایاپای با بارسلونا آغاز کرد اما در نهایت مغلوب قدرت و کیفیت بالای بازیکنان این تیم شد. به اعتقاد اوله، بارسا شایسته قهرمانی بود و فوتبالی موفق به شکست ریور شد.

6. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مسی: هیچوقت شخص خاصی را دنبال نکردم ولی... اگر کسی الهام بخش من برای شروع فوتبال بود، بدون شک او (مارادونا) بود.

رویای من فوتبال است اما عقده اش را ندارم. زندگی من بیشتر از فوتبال است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کلام آخرش بی نظیره و من ترجمه نمی کنم

ایجنت توران فاش کرد: منچستر یونایتد قبل از بارسلونا برای آردا پیشنهاد داد که رد شد

8. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چه سالی برای لوییز سوارز

46 گل و 22 پاس گل در 2015

یوونتوس
    اتلتیکو مادرید
    ریور پلاته
    رئال مادرید
    پاری سن ژرمن
    والنسیا
    منچستر سیتی
    بایر لورکوزن
    ویارئال
    سویا
    آ. اس. رم
    اتلتیک بیلبائو
    ...

کریسمس مبارک

کاپیتان: سوارز می توانست یکی از سه نامزد توپ طلا باشد

10. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

اتوئو: نیمار به بهترین بازیکن جهان تبدیل خواهد شد

ساموئل اتوئو هیچ شکی ندارد که نیمار روزی به بهترین بازیکن جهان تبدیل خواهد و از هم تیمی خود لیونل مسی و کریستیانو رونالدو فوق ستاره رئال مادرید سبقت خواهد گرفت.

نیمار، مسی و رونالدو سه نامزد نهایی برای دریافت توپ طلای سال 2015 فیفا هستند و در هفت سال گذشته، دو فوق ستاره آرژانتینی و پرتغالی این جایزه را دریافت کرده اند.

اتوئو که سابقه بازی در بارسلونا و رئال مادرید را دارد به صراحت می گوید که اگر نیمار می خواهد در آینده بهترین بازیکن جهان شود باید از این دو بازی پیروی کند.

اتوئو در حال حاضر عضو باشگاه آنتالیااسپور ترکیه که در هیمن حال هدایت این تیم را هم بر عهده داردبه تمجید از فوق ستاره برزیلی بارسلونا پرداخت. وی به ESPN گفت:
    ((نیمار پتانسیل های زیادی دارد. بعد از دوران مسی و رونالدو، قطعا او شماره یک جهان خواهد شد.
    اما او باید به یاد داشته باشد همه چیز به خودش بستگی دارد. او دارای استعداد فراوانی است که دیگران آن را ندارند. ا و نیاز به تمرینات زیادی دارد و باید به صورت "قطار" وابسته تمرین کند.
    نیمار تنها 24 سال سن دارد و من 10 سال از او بزرگتر هستم، اما او به مانند یک رهبر در برزیل است.
    من فکر می کنم با تجربیاتی که کسب کرده است می تواند زیر فشار های بازی با بازیکنان 35 ساله در زمین مشاوره دهد.))

این بازیکن کامرونی در اوایل این ماه، هدایت آنتالیااسپور ترکیه را به عهده گرفت در این خصوص می گوید:
    ((من پیش از این در برخی از روز ها 4 ساعت می خوابیدم، اما حالا که یک مربی هستم حداکثر 3 ساعت می خوابم.
    من عاشق فوتبال هستم، پس همه چیز را با شور و اشتیاق انجام خواهم داد. من همیشه بهترین ها را می خواهم و فکر می کنم که موفق خواهیم شد.
    اما این تنها کافی نیست و باید برای پیروز شدن تلاش زیادی کرد.))

12. 7 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

آنری از فرمول پپ در بارسلونا رونمایی کرد!

تیری آنری، مهاجم فرانسوی بارسلونا که در فاصله سال های 2007 تا 2010 در این تیم محبوب کاتالانی بازی می کرد، در مورد فلسفه فوتبال پپ گواردیولا که مبتنی بر پاس های پر تعداد و کوتاه بود گفته است.

((در جای خود قرار بگیرید، همواره به هم تیمی خود اعتماد کنید و برای دریافت توپ صبر داشته باشید، این کار باعث می شود تا بازیکنانی مثل اینیستا از اینکه شما تحت فشار هستید استفاده کنند و توپ را به گردش در بیاورند...

این ها جملاتی بودند که پپ گواردیولا در بارسلونا بارها تکرار می کرد. یادم می آید در ادامه به ما می گفت، گام سوم آزادی عمل است. بدوید، در طول و در عرض تحرک داشته باشید و بازیکنان حریف را به خود مشغول کنید، اگر این کار را درست انجام دهید، می توانید بابت صبری که داشته اید پاداش خوبی دریافت کنید.

تمرینات پپ بر یک اصل کلی پایدار بود، مالکیت توپ؛ او همیشه به ما توصیه می کرد، اینقدر باید این اصل را زیاد و البته درست انجام می دادیم که در بهترین لحظه ممکن بهترین پاس را دریافت می کردیم؛

در تمرینات به این درک رسیده بودیم که مرکز ثقل بارسلونا دو هافبک بی نظیر این تیم، یعنی ژاوی و اینیستا هستند. در واقع ما حق نداشتیم وارد محدوده این دو نفر شویم تا زمانی که تحت فشار قرار می گرفتند و مجبور می شدند برای خروج از فشار به کسی پاس بدهند.

پپ همواره طرحی خاص در ذهن داشت و کاری را نیز بر دوش من محول می کرد، اگر واقعا نمی توانسم خواسته های او را برآورده کنم، دچار مشکل می شدم و به تبع من تیم هم ضربه میدید، در واقع او فلسفه ای را در فوتبال پدید آورد، که در آن انجام بی عیب و نقص وظایف فردی موفقیت تیمی را در بر داشت و برعکس آن هم صادق بود، یعنی اشتباهات انفرادی، به ضرر تیم تمام می شد.

گواردیولا به شدت تحت تأثیر دو نفر قرار داشت، اول یوهان کرایف که اصولا فلسفه فوتبال خود را از وی گرفته است و نفر دوم هم فان خال است که پپ سال ها شاگردی او را می کرد. او خیلی از وقت ها از متد فان خال استفاده می کرد، مثلا وقتی بارسا با تک گل من در بازی با اسپورتینگ در نیمه اول پیش افتاد، پپ مرا تعویض کرد تا طرح دوم خود را اجرا کند!

من از این کار تعجب کردم و از خودم می پرسیدم مگر چه اتفاقی افتاده که تعویض شدم؟! بعدها او به من گفت چون نقشه های ذهن او را مو به مو اجرا کرده بودم، دست به تغییر تاکتیک تیمش زده است و بخشی از این تغییر تعویض من بود!))

14. 8 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

رونالدینیو: نیمار جاشنین من در بارسلونا است

رونالدینیو که پس از جدایی از فلومیننزه اکنون بدون تیم است، همچنان با شور و شوق فراوان تعصب ویژه ای بر باشگاه بارسلونا دارد؛ رونالدینیو در تازه ترین صحبت های خود نیمار را وارث خود خواند.

رونالدینیو در این باره اظهار داشت:
    ((نیمار زمانی که به بارسلونا آمد بسیار کم تجربه بود، او پس از اینکه در تیم سانتوس حضور داشت به بارسلونا پیوست و در سال اول کمی دچار مشکل و سردرگمی شد، اما مطمئنم که لیونل مسی برای او توانسته است شرایطی بسیار خوب را فراهم کند تا نیمار خود را با شرایط وفق دهد.

نیمار جانشین من در بارسلونا است، او لیاقت این مسئله را دارد، او این روزها فوق العاده ظاهر می شود و می تواند به بیشتر از این ها نیز برسد، من هرگز استاد مسی نبودم، این برای من یک موهبت بود که در کنار او بازی کنم!

من فعلا قصد بازنشستگی ندارم، می خواهم به فوتبال خود ادامه دهم، کشور های دوبی، آمریکا، برزیل برای من گزینه های جالبی هستند و شاید در یکی از این کشور ها به فوتبال بپردازم.))

16. 8 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ژاوی: فلسفه فوتبالی مورینیو را نمی پسندم

ژاوی، ستاره و کاپیتان سابق بارسلونا که امسال برای السد بازی می کند، هنوز در کانون توجهات رسانه ای دنیا قرار دارد.

به گزارش "ورزش سه"، نشریه رکورد پرتغال، در جدیدترین شماره خود مصاحبه ای با ژاوی انجام داده و از کاپیتان سابق آبی اناری ها، سوالات مختلفی را مطرح کرده است.

ژاوی در پاسخ به سوالی در مورد کریستیانو رونالدو گفت:" رونالدو مثل یک حیوان سختکوش و رقابت طلب است."

ژوزه مورینیو:" مورینیو همیشه دوست دارد به هر قیمتی که شده پیروز شود و این فلسفه فوتبالی اوست و به همین دلیل است که در برخی تیم ها نمی تواند حضور داشته باشد چون نمی تواند این فلسفه را در آنها هم پیاده کند. من بسیار او را تحسین می کنم چون افتخارات زیادی کسب کرده ولی نگاه ما به فوتبال از هم متفاوت است و من فلسفه او را نمی پسندم."

ژاوی در مورد کاسیاس نیز گفت:" بازی های او در پورتو را تعقیب می کنم و معتقدم او در آینده، مربی بزرگی خواهد شد."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ژاوی: سوارز، نیمار و ---- بازیکنانی خارق العاده و باور نکردنی هستند ولی پایین تر از مسی

18. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

پیشنهاد وسوسه انگیز من سیتی به مسی؛ 40 میلیون پوند در سال

باشگاه منچسترسیتی امیدوار است تا لیونل مسی را در تابستان 2016 از بارسلونا به خدمت بگیرد.

گفته شده است که پپ گواردیولا سرمربی فصل آینده این باشگاه است و باشگاه ثروتمند سیتی قصد دارد با قراردادی شگفت انگیزه، هفته ای 800 هزار پوند مسی را جذب کند.

اما این مهاجم آرژانتینی هیچ ناراضایتی از تیمش ندارد و تا کنون هم هیچ علاقه برای ترک تیمش نشان نداده است.
    با این حال روزنامه سان چاپ انگلیس در گزارشی عنوان کرده است که، منچستر سیتی در پی جذب نیمار بود، اما به نظر می رسد او با بارسا برای تمدید قرار داد به توافق رسیده است. با توجه به این موضوع آنها سراغ دارنده چهار توپ طلای جهان رفته اند.

در این گزارش آمده است حتی مذاکرات اولیه باشگاه منچستر سیتی با نمایندگان مسی صورت گرفته است. قرار است این باشگاه برای جذب لیونل مسی مبلغ 200 میلیون پوند را هزینه کند. البته این همه ی قرارداد او نیست، بلکه سران سیتی می خواهد مبلغ 40 میلیون پوند که مبلغ بسیار بسیار زیادی است را در سال به مسی پرداخت کنند.

حق پخش تلویزیونی لیگ برتر انگلیس در سال آینده به مبلغ 150 میلیون پوند برای باشگاه ها افزایش خواهد یافت و این می تواند به باشگاه منچستر ستی برای جذب مسی کمک کند، اما فیر پلی مالی یوفا قدرت خرید این باشگاه را کم می کند.

20. 7 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •