دوست من شما چه مقدار پول ميخواي هزينه كني تا بتونم راهنماييت كنم ؟نوشته شده توسط panez
دوست من شما چه مقدار پول ميخواي هزينه كني تا بتونم راهنماييت كنم ؟نوشته شده توسط panez
مي خواستم يه گوشي بخرم در حدود200 تومان و كيفيتش هم خوب باشه
و زياد بزرگ نباشه ولي برنامه جانبي زيادي بشه باهاش انجام داد دوربين هم داشته باشه
مي خواستم يه گوشي بخرم در حدود200 تومان و كيفيتش هم خوب باشه
و زياد بزرگ نباشه ولي برنامه جانبي زيادي بشه باهاش انجام داد دوربين هم داشته باشه
ممنون
دوست من اگه شما اهل برنامه هستي بايد بري سراغ نوكيا كه دوستان كمك ميكنننوشته شده توسط panez
اگه زياد اهل برنامه نيستي به شما دبليو 700 سوني اريكسون رو پيشنهاد ميكنم كه البته بايد يه 30-40 تومني رو پولت بزاري![]()
خواهش ميكنم.قابل شما رو نداشت.نوشته شده توسط Blade II
نميشه دقيق گفت و لي اوني كه هميشه مشخص بوده گوشي هاي سوني اريكسون در كنار كيفيت / بلندي صدا رو هم دارن بين 6630 و كا 750 هم ميشه گفت كا 750 و لي بازم ميگم اين مقايسه نسبت به مدل هاي اوليه اين دوگوشيه.البته چيزي كه من تو سايت ديدم برتري 6630 رو نسبت به كا 750 نشون ميداد
6630=Polyphonic (48 channels), monophonic, True tones, MP3
كا 750=Polyphonic (40 channels), MP3
ولي بايد امتحان كني و از نزديك هر دو رو امتحان كني تا به نتيجه برسي!!![]()
موفق باشي
نظر دوستان عزیز در مورد w700 چیه ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
موفق باشید
gsm جان بازم ممنون از کمکت امیدوارم جبران کنم .موفق باشی.
به نظر شما چي بخرم؟ w800 يا 3250 يا w550i يا motorolav3x
گوشي عالي هست به نسبت قيمتشنوشته شده توسط binahayat_m
![]()
مشخصات كامل هم تو انجمن هست يه سرچ بكني كلي مطلب گيرت مياد![]()
سلام
من كل اين تاپيك خوندم كه ببينم گوشي 3250 نوكيا خوب هست يا نه
يا بهتر بگم مشكلي داره يا نه.
تو يكي از پست ها خوندم كه آقايي نوشته بود سري اولش هنگ ميكنه و به همين علت نوكيا يك سري جديدشو وارد بازار ميكنه و اسمش ميشه 3250 فريمور .
ميخواستم ببينم اين فريمور جريانش چيه و من بايد موقع خريد چي به فروشنده بگم تا اين مدل فريمور به من بده تا بهتر از سري اولش باشه.
يكم راهنماييم كنيد مچكر ميشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)