نه فقط مرد باش اوجینال خریدی به منم بده رجیستر کنم![]()
نه فقط مرد باش اوجینال خریدی به منم بده رجیستر کنم![]()
فک کنم یه بار ریجستر میخوره و بس![]()
بازم میگم کسی هست در این مورد کمکی کنه؟
دوستان من اتصال به شبکه یا همون اینترنت رو قطع کردم تا به صورت آفلاین بازی جی تی ای وی کنم که وقتی روش کلیک کردم گفت شما به اینترنت متصل نیستید که من حالت آفلاین مود را آنتخاب کردم درست مثل عکس زیر
بعد از انتخاب این صفحه اومد که باید به اینترنت وصل شی و بازی رو اکتیو کنی
خواهش میکنم یک کرک بزارید که بازی رو هک کنه و نگه اکتیو کد یا یه راه حل بدید ممنون
Overrate to your thoughts, they will be your words, these words will be your behavior, overrate to your behavior theywill be your personality
دوستان من نسخه 15 دی وی دی رو نصب کردم ولی بعضی وقتا بازی کرش میکنه اکثرا هم موقع Switch کردن کاراکترها.
لطفا راهنمایی کنید دوستان.
سیستمم هم High End هستش، مشکلی نداره.
سلام
دوست عزیز تا نسخه ارجینال نباشه این مشکل هم سرجاشه باید یه فکر اساسی بکنیم!!!
دوستان سایتی سراغ ندارید که به صورت آنلاین کد بازی را به اورجینال بخریم؟
من paypal دارم اگه یکی هم واسه من میخری ردیفش میکنم![]()
خب مومن اگه پولشو داری بیکاری با کرک سر و کله میزنی؟!![]()
مگ چند تومنه ؟ حالا یجوری باهاش کنار میاییم!!!![]()
بیا اینم توصیه steam
DO NOT download fake launcher.exes
These motherless bums are trying to steal your keys/social club confidentials and there are already lots of victims.
Rockstar would NEVER release their file on some third party filedropping sites.
The .exe file runs on its own even if you put it outside the gamefolder, meaning it's likely an independant fake scamming launcher.
Also the .exe asks for your social club ID/password and CD-KEY. In legit version, the CD-KEY is entered automatically.
بچه ها مشکلی که من با بازی پیدا کردم اینه که تو بازی بعد چند ثانیه که میرم تو بازی بازی هنگ میشه و صفحه وا میسته و تو تسک منیجر پراسس بازی نات رسپاندیگ میشه . کسی میدونه برای حل این مشکل باید چی کار کنم ؟؟؟
در ضمن برای سوییچ بین شخصیت ها باید چی کار کرد ؟؟
Last edited by happyfeat; 24-04-2015 at 17:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)