به نظر خودم مشکل از این مین بورد تخیلی منه.شایدم رمddr2 800 patriot بده؟ در مورد پاور که 450 ریل گرین هست و خنک کننده هم که آبه.
به نظر خودم مشکل از این مین بورد تخیلی منه.شایدم رمddr2 800 patriot بده؟ در مورد پاور که 450 ریل گرین هست و خنک کننده هم که آبه.
با اون خنک کنند ه که خیلی جا داری البته مینت محدودت می کنه ر م هم برای اورکلاک چنداد مناسب نیست شما قصد رکورد زنی داری یا 24/7؟به نظر خودم مشکل از این مین بورد تخیلی منه.شایدم رم ddr2 800 patriot بده؟ در مورد پاور که 450 ریل گرین هست و خنک کننده هم که آبه.
بیشتر رکوردولی حداقل تا 4 می خام همینطود معمولی بره واسه رکورد هم نزدیکای 5 بره
(خیلی خوشحالم من
)
ها شما جدا خوشحالی!بیشتر رکورد ولی حداقل تا 4 می خام همینطود معمولی بره واسه رکورد هم نزدیکای 5 بره (خیلی خوشحالم من )
ببین با نیتر وژن مایع و بهترین قطعات و ... تا 5 رفتن اونم لحظه ای!!
دیگه تا 4.2 که با همین آب میشه نمیشه؟؟؟![]()
اگه لحظه ای آره ولی 24/7 و 100% پایدار که همون که اون تاپیک گفتم نیازی نیست ارتقا پردازنده افزایش فرکانس حتما موجب افزایش کارایی تو خیلی از دستورها نخواهد شد!دیگه تا 4.2 که با همین آب میشه نمیشه؟؟؟
سلام
میخواستم بدونم این دما برای استفاده ی طولانی مدت مشکلی ایجاد نمیکنه البته تا 4گیگاهرتز هم راحت میره ولی دما میشه حدود69 که فکر کنم مناسب نباشه
ویک سوال دیگه من اینو تا 4.2 هم میبرم ولی چون ولتاز زیاد میدم زیاد داغ میکنه حدود 76 و میخوام بدونم حداقل ولتاز توی این فرکانس چقدره بهش 1.57 میدم به نظرتون با کمتر از این هم پایدار میشه
ممنون
![]()
سلام. این دمایی که تو عکس هست ، چندان بحرانی نیست ، ولی طبق تجارب من orthos تو 15 دقیقه حداکثر دما رو ایجاد نمی کنه و ممکنه بعد نیم ساعت به 70 هم برسه! بهتره از occt استفاده کنید که بیشترین فشار رو به پردازنده می اره !! در ضمن به نظر من برای استفاده ی طولانی مدت ، فرکانس پردازده رو تا 3500 مگارتز و ولتاژ رو تا 1.375 کم کنید! چون این فرکانس و ولتاژ یک مقدار ولتاژ رو به مادربرد و پردازنده ایجاد می کنه!
چرا روی مرز هست توصیه نمیشه زیاد ...سلام
میخواستم بدونم این دما برای استفاده ی طولانی مدت مشکلی ایجاد نمیکنه البته تا 4گیگاهرتز هم راحت میره ولی دما میشه حدود69 که فکر کنم مناسب نباشه
ویک سوال دیگه من اینو تا 4.2 هم میبرم ولی چون ولتاز زیاد میدم زیاد داغ میکنه حدود 76 و میخوام بدونم حداقل ولتاز توی این فرکانس چقدره بهش 1.57 میدم به نظرتون با کمتر از این هم پایدار میشه
ممنون
مهدی موسوی عزیز این پردازنده ر و کشته اگه بود دقیق راهنمایی می کرد ... یکم زیاد ولت دادی پاورت هم خیلی مناسب نیست +12؟
با OCCT تست بگیر (حداکثر فشار یک ساعت)بعدش اینکه -3.6-3.8 براش کافیه کاربردت چیه؟
با البرز هم موافقم
از همکاری و پشتیبانی و موافقت شما تو تمام پست هذام بی نهایت ممنونم!
قدیما می گفتن این پردازنده مشکل دیوار مسیر داره ، ولی ظاهرأ همین جور اور می شه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)