تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترين راه براي افزايش حجم اعضلات در چيست

راي دهنده
147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مصرف 6وعده غذاي با كالري بالا و كار كردن با وزنه سنگين وخواب طولاني

88 59.86%
  • مصرف مكلها با پروتئين بالا با برنامه هاي سنگين ورزش در باشگاه

59 40.14%
صفحه 32 از 49 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 483

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي در بدنسازي

اگه نباشه جاش خالی می مونه deadboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خب رفقا شبتون بخير فكر كنم الان ديگه از بدحوصله گي در اومدم چون كلي آب و غدا خورديم
    خب اولا خواهش ميكنم رفقا در حق بنده لطف دارن
    ثانيا بايد بگم شما بايد از همون خرسي كه گفتي پيروي كني سعي كن مثل خرس باش(برداشت بدي نكنين لطفا اصلا من گربه م)
    جي كاتلر يا روني كلمن و اكثر ورزشكاراي حرفه اي از حيووناي قوي مثله فيل و نميدونم خرس و ببر و شير پيروي ميكنن
    مثله حركت شنا سوئدي كه كاملا منطبق بر حركات 4 پايان هستش (مثله همونايي كه عرض كردم)
    شما براي ورزش كردن نميتوني يه ورزش كار ديگه اي رو واسه خودت الگو بگيري بلكه بايد از حيوانات قوي مثله خرس الگو بگيري تا بتوني مثله باتيستا بشي
    من الان از 13 سالگي بدنسازي كار ميكنم اونم بدون مكمل و دارو و ... (فقط غذا) كه پروسه تكامل ماهيچم خيلي دير طي شد اما الان اگه بيام پيشت فكر ميكني يه ديوار كنارت ايستاده
    به هرحال درخواست ميكنم به ادامه بحثمون در مورد حركات بدنسازي و پرسش و پاسخ در رابطه با اون بپردازيم
    ميتونيم برنامه غذايي يا ورزشي هم برا همديگه بنويسيم
    ممنون
    الگوی من شمایی داداش(برداشت بدي نكنين لطفا)
    واقعا از این نوع کلامت معلوم شد که حقیقتا حرفه ای هستی(البته دست خودت نیست ناراحت نباش).
    درضمن راسته که میگن آدمی که همش از خودش تعریف میکنه هیچی نیست.
    ملت برید بگید اسم این تاپیکو عوض کنن چون افراد حرفه ای خرابش کردن رفته(البته منظورم فرد خاصی نیست،به دل نگیرید،بدنتون میریزه به هم)
    نقل قول:
    به هرحال درخواست ميكنم به ادامه بحثمون در مورد حركات بدنسازي و پرسش و پاسخ در رابطه با اون بپردازيم
    ميتونيم برنامه غذايي يا ورزشي هم برا همديگه بنويسيم
    Last edited by deadboy; 17-08-2010 at 00:43.

2. این کاربر از deadboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mohammad gh sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    نمیدونم فهمیدم بهتون میگم

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید اقا از این تاپیک خیلی خوشم اومده من 20 سالمه 6 ساله بسکتبال بازی میکنم العانم با تیم مهران حاتمی که تیم محلی شیراز به حساب میاد تمرین میکنم .اقا من که شخصآ امسال روزه نگرفتم چون ماه رمضان افتاده تو تمرینات پیش فصل که هروز یک جلسه بدنسازی و یک جلسه تمرین داریم از اب بگزریم به نظر منم کمبود پروتوین تو تمرینات پیش فصل خیلی بده میشه تو زمستون غذای روزه هارو گرفت.مگه نه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت

پيش فرض

اقا مکمل خوب چی بگیرم اقا مهدی .یکم پروتوین که از نظر شما مشکلی نداره که.؟تو باشگاه ما که همه دارن پشت سر هم سوماتروپین میزنن .من مکمل غذایی بچه میخورم gain up ولی یه مکمل بی ضرر چی خوبه؟

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

اقا مکمل خوب چی بگیرم اقا مهدی .یکم پروتوین که از نظر شما مشکلی نداره که.؟تو باشگاه ما که همه دارن پشت سر هم سوماتروپین میزنن .من مکمل غذایی بچه میخورم gain up ولی یه مکمل بی ضرر چی خوبه؟
    پایه ترین مکمل برای کسانی که وزنه می زنن کراتینه .
    در کنارش من گلوتامین رو به پروتئین های دیگه ترجیح میدم . پیشنهاد میکنم تو ماه رمضون هم بخصوص مکمل کنیدش .
    خب شما بعد از یه مدت صبر که بکنی میبینی بدن اونایی که سوما می زنن چطور میشه !

با سلام و خسته نباشید اقا از این تاپیک خیلی خوشم اومده من 20 سالمه 6 ساله بسکتبال بازی میکنم العانم با تیم مهران حاتمی که تیم محلی شیراز به حساب میاد تمرین میکنم .اقا من که شخصآ امسال روزه نگرفتم چون ماه رمضان افتاده تو تمرینات پیش فصل که هروز یک جلسه بدنسازی و یک جلسه تمرین داریم از اب بگزریم به نظر منم کمبود پروتوین تو تمرینات پیش فصل خیلی بده میشه تو زمستون غذای روزه هارو گرفت.مگه نه ؟
    اره میشه . مشکلی نیست
    خود ما هم به سختی تو ماه رمضون دم مسابقه تمرین می کردیم . ولی خب دلم نمیومد نگیرم . با اینکه خیلی سخت بود بعد افطار تمرینمو میرفتم اونم 5 6 روز در هفته .
    البته وقتی ماه رمضون تو پاییز یا زمستون باشه راحته راحته .
    چون فاصله افطار تا تمرین خیلیه .
    اما الان !
    Last edited by lahij_web; 22-08-2010 at 16:34.

6. این کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه راهنمایی من از روحیه افتاده ام که به باشگاه بروم چی کارکنم هر چه قدر می خواهم نمی شه یک ماه رفتم والان بعد از دو ماه می خواهم شروع کنم نمی تونم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت

پيش فرض

یه راهنمایی من از روحیه افتاده ام که به باشگاه بروم چی کارکنم هر چه قدر می خواهم نمی شه یک ماه رفتم والان بعد از دو ماه می خواهم شروع کنم نمی تونم؟
    من با اینکه شیرازیم ولی دانشجو بنابم طرفای شما در مورد بی بوحصله بودنت باید بگم خاصیت باشگاه که 2 ست اولو زدی خودت راه میوفتی یه پایه پیدا کن.ساغول سن

9. این کاربر از Mohammad gh sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت

پيش فرض

پایه ترین مکمل برای کسانی که وزنه می زنن کراتینه .
    در کنارش من گلوتامین رو به پروتئین های دیگه ترجیح میدم . پیشنهاد میکنم تو ماه رمضون هم بخصوص مکمل کنیدش .
    خب شما بعد از یه مدت صبر که بکنی میبینی بدن اونایی که سوما می زنن چطور میشه !

اره میشه . مشکلی نیست
    خود ما هم به سختی تو ماه رمضون دم مسابقه تمرین می کردیم . ولی خب دلم نمیومد نگیرم . با اینکه خیلی سخت بود بعد افطار تمرینمو میرفتم اونم 5 6 روز در هفته .
    البته وقتی ماه رمضون تو پاییز یا زمستون باشه راحته راحته .
    چون فاصله افطار تا تمرین خیلیه .
    اما الان !
    خیلی ممنونم این گلوتامین مارکه دیگه من اخه زیاد افزایش هجم نمی خام .من ستام خیلی زیاده مثلآ اسکات 6*20 یا چیزای دیگه استقامتی میزنم تا تو بازی کم نیارم یه چیزی باشه که انرژی زا هم باشه یعنی کالریشم زیاد باشه با کراتینم مخالفم اخه کراتین تو سیستمای انرژی واسه ورزشهاییه که رکوردین مثل وزنه برداری و پرش ارتفاع بدرد میخوره همون طور که میدونین زمانی که حرکات انفجاری باشن کراتین میسوزه مثلآ پرس سینه رو 4*6 بزنیم من خودم فقط شنا سوئدی میزنم اونم تعداد زیاد ما بسکتبالیستا باید 1 ساعت بدوییم حتمآ هم گلوکوز میسوزونیم.ممنون میشم راهنمایی کنین

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

خیلی ممنونم این گلوتامین مارکه دیگه من اخه زیاد افزایش هجم نمی خام .من ستام خیلی زیاده مثلآ اسکات 6*20 یا چیزای دیگه استقامتی میزنم تا تو بازی کم نیارم یه چیزی باشه که انرژی زا هم باشه یعنی کالریشم زیاد باشه با کراتینم مخالفم اخه کراتین تو سیستمای انرژی واسه ورزشهاییه که رکوردین مثل وزنه برداری و پرش ارتفاع بدرد میخوره همون طور که میدونین زمانی که حرکات انفجاری باشن کراتین میسوزه مثلآ پرس سینه رو 4*6 بزنیم من خودم فقط شنا سوئدی میزنم اونم تعداد زیاد ما بسکتبالیستا باید 1 ساعت بدوییم حتمآ هم گلوکوز میسوزونیم.ممنون میشم راهنمایی کنین
    این آنالیز خودتونه یا کسی بهتون گفته ؟!
    درسته گلوتامین به افزایش بدن کمک میکنه اما اصلا اینطور نیست که ازش بترسی !
    تمام ورزشکارا تست گلوتامین رو امتحان کردند و ارتقای سطح ورزشی و استقامتی رو در پی داشته .
    اصلا گلوتامین برای ریکاوری کاربرد داره .
    درباره کراتین هم اولین باره همچین چیزی میشنوم ... درسته سطح ATP عضلات رو بالا میبره ولی اصلا اینطور نیست که کمک به افزایش سطح استقامت و ... نکنه . اصلا اسید های آمینه در خدمت سلامت بدن هستند و به ارتقاش کمک میکنن و این نحوه تمریناته که باعث جهت گیری رشد فیزیکی و توانایی میشه .
    اول این موضوع رو روشن کنیم بعد راهنماییتون کنم که برای رشته تون چیکار کنید .
    6 ست 20 تایی ؟؟؟!؟!!؟!؟!؟!؟ این اصل خیلی وقته که از اعتبار علمی افتاده :
    ست های بالای 15 تا و تمرین کشدار باعث بالا رفتن استقامت بدن میشه .
    ممنون . منتظر نظر و رفرنست هستم .

12. 2 کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin_007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Dubaiِ

پيش فرض

ببین منم اینجوری بودم ۲ماه میگفتم که از شنبه میرم و نمیرفنم به خودم که اومدم دیدم ۲ماه شده که بیشترش هم به خاطره این بود که مننظر
    یکی از دوستام بودم اخه گفته بود میخواد بعد خودم تصمیم گرفنم اول ماه برم یعنی با خودم عهد کردم الان ۱هفته هس شروع کردم خیلی هم
    راضی و خوشحالم.
    یه راهنمایی هم از دوستان میخوام یکی اینکه برای سریع کوچیک کردن شکم و سینه چه روشهایی بهتره و اینکه برنامه ی غذایی درست حسابی ندارم کسی میتونه یه برنامه ی درست حسابی بده قدم ۱۷۳ وزن هم ۷۸
    ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ست های بالای 15 تا و تمرین کشدار باعث بالا رفتن استقامت بدن میشه .
    من توی کتابای بدنسازی ندیدم که ست بالای 15 داشته باشن، اما خیلی از ورزشای رزمی دوره بدنسازیشون ستای بالای 15 داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •