سرعت ایرانسل رو در محلتون چک کنید ؛ اگه خوب بود بهترین گزینه هستش .
سرعت ایرانسل رو در محلتون چک کنید ؛ اگه خوب بود بهترین گزینه هستش .
دوستان عزیزی که تهران هستند کسانی که از غیر مخابرات سرویس نامحدود 1 به 8 دارند ممنون میشم سرعت دانلودشون داخل IDM رو بگن
دنبال یک جایگزین خوب برای مخابرات میگردم
نهایت ماهی 25 30 باشه
اگه صرفا جهت دانلود میخوای بسته های شبانه ایرانسل یا همراه اول رو بخر اینقد با سرعت لاک پشتی دانلود نکن
اگه جهت استفاده از ابزارهای اجتماعی و وبگردی و...... میخوای توصیه ام سرویس های ارت شاتل هست
سلام دوستان
مصرف من حدودا روزی یک گیگابایت هستش ... ارزونترین سرویس به همراه بالاترین سرعتی که میتونم بگیرم چی هستش ؟
الان پارس آنلاین دارم سرعت دانلودم تا 1mb هم میرسه گاهی اوقات ولی خیلی حجم میخرم برام گرون درمیاد فکر میکنم ... بسته های حجم بالا هم میخرم که قیمت نهایی کمتر بشه ولی احساس میکنم باز هم برام گرون تموم میشه ...
دوستان به نظرتون بهترین جشنواره فروش یک ساله کدوم هستش؟ ISP فرقی نمیکنه فقط یک ساله یا 6 ماهه باشه با حداقل ماهی 6 گیگ حجم. تایم رایگان و ... هم مهم نیست. اگه معرفی کنید ممنون میشم
با سلام میخواستم ببینم دوستان اطلاع دارند که بعد از فعال کردن طرح تابستانی مخابرات ایا در این یکسال میتوان هر زمانی فوتون های کوتاه مدت خریداری کرد یا نه محدودیت زمانی دارد...سپاس
الان که رفتم سایت مخابرات یکسری سرویس گذاشته به اسم :
محصولات استاندارد غیرحجمیقضیه اینا چیه ؟ بعد اونوقت زده غیر حجمی ولی تو جدولش ترافیک ماهیانه داره مثلا 17 یا 25 گیگ
سرعتاش چطوره ؟ کسی گرفته ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چند سالی بود که مدام شرکت های مختلف رو برای سرویس اینترنتم تست میکردم و هیچکدوم من رو راضی نمیکرد تا اینکه 4g ایرانسل اومد و از اونموقع تا حالا تازه احساس میکنم اینترنت دارم .
البته پارس آنلاین هم بد نبود اما هیچی به 4g ایرانسل نمیرسه... اگر محدودتون 4g ساپورت میکنه حتما تست کنید...
4g عالیه تایید میشه ولی مودم گرونه
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)