تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 52 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 516

نام تاپيک: کمپین اعتراض به محدود کردن دانلود شبانه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

دوستان مثل اینکه کمپین باعث شده مسئولین به وضع اینترنت رسیدگی کنن و قیمت ها رو افزایش بدن
    آفرین و خسته نباشید
    Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
    تکبیر
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2. این کاربر از horaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستی دارم در بلاد کفار که صحبت میکرد سیستم اینجوریه که اگر چند شهروند از یک ایالت با نماینده شون در کنگره تماس بگیرن و
    خواستار لغو یا تجدید نظر در قانونی بشن اون نماینده موظفه پیگیری کنه و دفترش مرتب روند کاررو باطلاع اونها میرسونه تا رضایت شون
    جلب کنه دور بعد هم به اون رای بدن .
    خودم یه موردشو از نزدیک شاهد بودم 3 سال پیش وکلای RIAA لایحه ای بردن مجلس که ISP ها مکلف میشدن مشخصات کاربرانی رو
    که توسط تورنت یا سایتهای آپلود موزیک و فیلم دانلود کرده اند و نقض کپی رایت داشته اند (البته موارد سنگین شو فقط) به اونها با حکم
    دادگاه تحویل بده برن برای جلب طرف. کاربران چند سایتی که منم اونجام طوفانی از تلفن و فکس به نماینده های مربوطه شون راه انداختن
    که در کمتر از دوهفته اعلام شد اینکار نقض حریم خصوصی افراده و کلا ملغی شد رفت پی کارش.

البته اونجا بلاد کفاره و دقت دارید که همشون میرن جهنم و خیلی بدبخت هستن در کل .

4. 16 کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان مثل اینکه کمپین باعث شده مسئولین به وضع اینترنت رسیدگی کنن و قیمت ها رو افزایش بدن
    آفرین و خسته نباشید
    Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
    قینت چی و کجا رو زیاد کردن ؟ من فقط فن اوا رو دیدم که این چند وقتی زیاد کرده که اون هم قبل از کمپین بوده .

6. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

قینت چی و کجا رو زیاد کردن ؟ من فقط فن اوا رو دیدم که این چند وقتی زیاد کرده که اون هم قبل از کمپین بوده .
    آسیاتک هم چند روز پیش گرون کرد
    روحانی مچکریم

8. 3 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستی دارم در بلاد کفار که صحبت میکرد سیستم اینجوریه که اگر چند شهروند از یک ایالت با نماینده شون در کنگره تماس بگیرن و
    خواستار لغو یا تجدید نظر در قانونی بشن اون نماینده موظفه پیگیری کنه و دفترش مرتب روند کاررو باطلاع اونها میرسونه تا رضایت شون
    جلب کنه دور بعد هم به اون رای بدن .
    خودم یه موردشو از نزدیک شاهد بودم 3 سال پیش وکلای RIAA لایحه ای بردن مجلس که ISP ها مکلف میشدن مشخصات کاربرانی رو
    که توسط تورنت یا سایتهای آپلود موزیک و فیلم دانلود کرده اند و نقض کپی رایت داشته اند (البته موارد سنگین شو فقط) به اونها با حکم
    دادگاه تحویل بده برن برای جلب طرف. کاربران چند سایتی که منم اونجام طوفانی از تلفن و فکس به نماینده های مربوطه شون راه انداختن
    که در کمتر از دوهفته اعلام شد اینکار نقض حریم خصوصی افراده و کلا ملغی شد رفت پی کارش.

البته اونجا بلاد کفاره و دقت دارید که همشون میرن جهنم و خیلی بدبخت هستن در کل .
    میدونی چرا اینجوری چونکه بلانسبت مردم ایران پپه هستند و سریع گول میخورند و هر چی بزنی تو سرشون هیچی نمیگند البته بندگان خدا حق دارند چونکه
    اولا خیلی راه های دریافت اطلاعات روشون بسته هست و اخبار یک طرفه به گوششون میرسه دوما اینکه جو ایران به شدت امنیتی هست

همین الان اگه به وزیر به خاطر این قانون مسخره اعتراض کنی میگن کار خلاف امنیت انجام دادی

در حالیکه هیچ جای دنیا اینطوری نیست مردم راحت میتونند اعتراض خودشون اعلام کنند و حتی خیلی جاها خود دولت ها هم از اعتراضات دفاع میکنند

===========

چند روز کسی تو صفحه وزیر پیام نمیزاره دوستان لطفا تنبلی نکنید پاشد برید پیام بزارید

Last edited by khoodet; 01-10-2014 at 12:11.

10. 5 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آقا اینا رسما دارند اینترنت ملی میکنن بی سر و صدا چند هفته هست با دوستان داریم تست میکنیم در یه ساعتی یهو هیچ سایتی نمیره ولی سایتهای مثل s.oft98.ir یا hiweb.ir باز میشه ولی مثلا حتی فروم پی سی ورد باز نمیشه . همین الان امشب پنجشنبه ساعت 9 شب همینجوری بود اینجوری که شنیدم میخوان سرعت وصل شدن به سروهای داخلی افزایش بدن و خارجی رو کاهش .
    Last edited by hmd; 01-10-2014 at 22:34.

12. 2 کاربر از hmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بفرمایید دوستان سپنتا هم این قانون گذاشت باز هم شک کنید که سراسری هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 4 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza R"ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جوری که بوش میاد دارن کم کم همه ی شرکت ها همین طوری میشن!
    البته جماعت ایرانی بیکار نمیشینن و صد در صد یک راه مقالبه با این کار پیدا میکنن ولی پولیه!فقط این وسط ما باید هی پول اضافه بدیم تا بتونیم دانلود کنیم!

16. 4 کاربر از Reza R"ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SAEED 120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان میشه خواهشا یک کمپین هم بزنیم برای محدود کردن سرعت دانلود از خارج ایران؟

شایدم قشر مثل ما کمه اکثرا همه حجمی دارن اما ما نامحدودها یک مشکلی داریم اینه که الان من 2 مگ دارم داخل ایران با 246 میگیرم بیرون از ایران با 80 ..یعنی سایتهای ویدیوی آنلاین هم اکثرا خوباش بیرون ایرانن نمیشه استریم دید فقط این داخلی آپارات راحت میشه دید. بعد دانلود از خارج هم تک لینک 80 باید 3 تا لینک بزاری که برسی به کل پهنای باندت هر لینک 80 تا 3 تا 8 = 24 تا که میشه 240 کیلوبایت .

اینا هم برای نامحدودها دردسر درست کردن هم برای حجمی ها.

18. 2 کاربر از SAEED 120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من تقریبا 3 ماهش میشه از دانلود شبانه استفاده نمیکنم
    به نظرم با این اتفاقات های وب بهترین سود را داره میکنه چون با طرح فشفشه اش خیلی ااز دانلودر ها را که دیگه به دانلود شبانه دسترسی ندارن به سمت خودش میکشونه
    اگه این اتفاق بیفته و های وب هم خودش را ارتقا نده باید با اف شدید سرعت در این شرکت مواجه بشیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •