تکبیر
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تکبیر
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستی دارم در بلاد کفار که صحبت میکرد سیستم اینجوریه که اگر چند شهروند از یک ایالت با نماینده شون در کنگره تماس بگیرن و
خواستار لغو یا تجدید نظر در قانونی بشن اون نماینده موظفه پیگیری کنه و دفترش مرتب روند کاررو باطلاع اونها میرسونه تا رضایت شون
جلب کنه دور بعد هم به اون رای بدن .
خودم یه موردشو از نزدیک شاهد بودم 3 سال پیش وکلای RIAA لایحه ای بردن مجلس که ISP ها مکلف میشدن مشخصات کاربرانی رو
که توسط تورنت یا سایتهای آپلود موزیک و فیلم دانلود کرده اند و نقض کپی رایت داشته اند (البته موارد سنگین شو فقط) به اونها با حکم
دادگاه تحویل بده برن برای جلب طرف. کاربران چند سایتی که منم اونجام طوفانی از تلفن و فکس به نماینده های مربوطه شون راه انداختن
که در کمتر از دوهفته اعلام شد اینکار نقض حریم خصوصی افراده و کلا ملغی شد رفت پی کارش.
البته اونجا بلاد کفاره و دقت دارید که همشون میرن جهنم و خیلی بدبخت هستن در کل .
قینت چی و کجا رو زیاد کردن ؟ من فقط فن اوا رو دیدم که این چند وقتی زیاد کرده که اون هم قبل از کمپین بوده .
آسیاتک هم چند روز پیش گرون کرد
روحانی مچکریم
میدونی چرا اینجوری چونکه بلانسبت مردم ایران پپه هستند و سریع گول میخورند و هر چی بزنی تو سرشون هیچی نمیگند البته بندگان خدا حق دارند چونکه
اولا خیلی راه های دریافت اطلاعات روشون بسته هست و اخبار یک طرفه به گوششون میرسه دوما اینکه جو ایران به شدت امنیتی هست
همین الان اگه به وزیر به خاطر این قانون مسخره اعتراض کنی میگن کار خلاف امنیت انجام دادی![]()
در حالیکه هیچ جای دنیا اینطوری نیست مردم راحت میتونند اعتراض خودشون اعلام کنند و حتی خیلی جاها خود دولت ها هم از اعتراضات دفاع میکنند
===========
چند روز کسی تو صفحه وزیر پیام نمیزاره دوستان لطفا تنبلی نکنید پاشد برید پیام بزارید
Last edited by khoodet; 01-10-2014 at 12:11.
آقا اینا رسما دارند اینترنت ملی میکنن بی سر و صدا چند هفته هست با دوستان داریم تست میکنیم در یه ساعتی یهو هیچ سایتی نمیره ولی سایتهای مثل s.oft98.ir یا hiweb.ir باز میشه ولی مثلا حتی فروم پی سی ورد باز نمیشه . همین الان امشب پنجشنبه ساعت 9 شب همینجوری بود اینجوری که شنیدم میخوان سرعت وصل شدن به سروهای داخلی افزایش بدن و خارجی رو کاهش .
Last edited by hmd; 01-10-2014 at 22:34.
بفرمایید دوستان سپنتا هم این قانون گذاشت باز هم شک کنید که سراسری هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جوری که بوش میاد دارن کم کم همه ی شرکت ها همین طوری میشن!
البته جماعت ایرانی بیکار نمیشینن و صد در صد یک راه مقالبه با این کار پیدا میکنن ولی پولیه!فقط این وسط ما باید هی پول اضافه بدیم تا بتونیم دانلود کنیم!![]()
دوستان میشه خواهشا یک کمپین هم بزنیم برای محدود کردن سرعت دانلود از خارج ایران؟
شایدم قشر مثل ما کمه اکثرا همه حجمی دارن اما ما نامحدودها یک مشکلی داریم اینه که الان من 2 مگ دارم داخل ایران با 246 میگیرم بیرون از ایران با 80 ..یعنی سایتهای ویدیوی آنلاین هم اکثرا خوباش بیرون ایرانن نمیشه استریم دید فقط این داخلی آپارات راحت میشه دید. بعد دانلود از خارج هم تک لینک 80 باید 3 تا لینک بزاری که برسی به کل پهنای باندت هر لینک 80 تا 3 تا 8 = 24 تا که میشه 240 کیلوبایت .
اینا هم برای نامحدودها دردسر درست کردن هم برای حجمی ها.
من تقریبا 3 ماهش میشه از دانلود شبانه استفاده نمیکنم
به نظرم با این اتفاقات های وب بهترین سود را داره میکنه چون با طرح فشفشه اش خیلی ااز دانلودر ها را که دیگه به دانلود شبانه دسترسی ندارن به سمت خودش میکشونه
اگه این اتفاق بیفته و های وب هم خودش را ارتقا نده باید با اف شدید سرعت در این شرکت مواجه بشیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)