با سلام.تا حالا چند بار موقع تمدید طرح به جای ۳۱ روز ۲۸ روز میزنه! اینم دزدی جدیده چند بار زنگ زدم گفتن درست میشه ولی نشده!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام.تا حالا چند بار موقع تمدید طرح به جای ۳۱ روز ۲۸ روز میزنه! اینم دزدی جدیده چند بار زنگ زدم گفتن درست میشه ولی نشده!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه سرعت دانلود خوبه اما سرعت پیج باز کردن افتضاااااااح
گاهی اصن باز نمیشه !
دزدی نیست دوست عزیز .. بر اساس ماه های میلادی تنظیم شده
فوریه 28 روزه
بعضی ماه ها هم شما میتونید 31 روز استفاده کنید
بعععله
من فكر كردم فقط برا من اينطوريه!
الان 2/3 روزه سرعت به شدت نوسان داره يك ساعت خوبه بعد دوباره افتضاح ميشه.نميدونم دارن چيكار ميكنن!
منم مودمم رو ۳ سال پیش گرفتم ، چند هفته پیش همینجا پرسیدم از دوستان گفتن اون دوبرابر حجم الکیه منم ۲ مگ زدم رفتم شمال تست هم کردم هیچ محدودیتی نبود و با سرعت ۳۸۰ راحت دانلود میکردم بین ساعات رایگان هم هر چی استفاده کردم چیزی کم نشد
دوستان پس 100 درصد تایید میشه که مشترکان قدیمی میتونن بدون محدویت دانلود کنن
لطفا اگر مطمئن هستین بگین خیلی مهمه
با تشکر
من مشترک قدیمم تا الان محدودیت نداشتم
بله دوست عزیز تمام دوستان توی این صفحه که میگن محدیت ندارن همه مشترکان قدیمی بودن. ولی دوست من که دو ماهه مشترک شده محدودیت داره . ظاهرا کاربرانی که قبل از اجرای طرح محدودیت شبانه مبین نت مشترک شدن چنین مشکلی ندارن
وایمکس در کل در حال دور زدن قوانین سازمان تنظیمات هست یکی ازین موارد :
طبق قانون سازمان تنظیمات تمامی شرکت ها موظفند حجم باقیمانده سرویس مشترک را به دوره قبل انتقال دهند .
که مبین نت این قضیه رو دور زده ، و از کم اطلاعی اکثر کاربران اینترنتی به قوانین سازمان تنظیمات و مقررات رادیویی امتناع کرده ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)