[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شنیدم از لحاظ ایمنی فوق العادست
با شیک میتونید کل کانورسیشن رو پاک کنید...
قابلیت مکالمه داره
سرعت بسیار بالا
....
ارزش تست داره![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شنیدم از لحاظ ایمنی فوق العادست
با شیک میتونید کل کانورسیشن رو پاک کنید...
قابلیت مکالمه داره
سرعت بسیار بالا
....
ارزش تست داره![]()
برا منم این قدر دیگه پیامام نمیره وایبر رو دی اکتیو کردم
الان تلگرام و کاکائو تالک خوبه
wiper هم باید یک تستی بکنیم
وایبر که به فنا رفت![]()
چه نرم افزاری مث وایبر وقتی وای فای گوشی روشنه آنلاین میزنه؟
سلام وایبر نسخه desktop نصب کردم اما وقتی دابل کلیک می کنم تا اجرا شه ،نمیشه ! و حتما باید با Run as adminastrator بزنم که اجرا شه ! راهی هست که این رو فقط برای وایبر غیرفعال کنم ؟ سایر نرم افزار ها اگه دابل کلیک کنم راحت اجرا میشن و نیازی به run as admin ندارن نمی دونم چرا وایبر این جوری شده ؟؟ قبل که ویندوز عوض کنم هم این طوری بودا گاهی اوقات باید run as admin میزدم و گاهی اوقات هم دابل کلیکی اجرا میشد !! یعنی خود به خود اون طوری شده بود ؟!!! اما از بعد ویندوز عوض کردن ، حتما باید run as admin بزنم !! مرسی پیشاپیش
سلام
پروپرتیس رو ایکن نرم افزار. بعد تب کامپابلیتی و مارکدار کردن گزینه run as admin
Tapa
سلام
پروپرتیس رو ایکن نرم افزار. بعد تب کامپابلیتی و مارکدار کردن گزینه run as admin
Tapa
سلام دوستان گل.....ببخشید پابرهنه اومدم تو بحث....ولی سوالم خیلی ضروری بود....من با یه شماره ی دیگه وایبرو نصب کردم تو گوشیم بعد کسی اون شمارمو نداشت ....آیا راهی وجود داره که دیگران بفهمن که من شمارشونو دارم .... آخه الان دوبار میس کال وایبری داشتم از کسایی که شمارمو نداشتن ولی من شمارشونو داشتم.....آبا اونا هم میتونن بفهمن کیا شمارشونو دارن؟![]()
سلام دوست عزیز
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم ، وایبر به کسی اطلاع نمیده ، مگه اینکه کاربر شماره شمارو داشته باشه .
سلام.ا
لان وایبر با چیز شکن و c.i.sco و ... هم نمیشه کار کرد باهاش ؟
من به نسخه روی رایانه احتیاج دارم که بشه با کسی که خارج از کشوره بتونم صحبت کنم.
نسخه رایانه ای هم کار نمیکنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)