کسی تا حالا بسته گرفته؟ پهنای باند فعلا ازاده؟
فقط همین دو تعرفه هست؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
کسی تا حالا بسته گرفته؟ پهنای باند فعلا ازاده؟
فقط همین دو تعرفه هست؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
تا چند روز پیش 20گیگ یک ماهه هم داشت 4تا بسته بود کردنش 2تا بسته
پهنای باند بستگی مستقیم به شرایط سیگنال دهی شما در منطقه تون داره در شرایط خوبتا3مگ و در شرایط عالی تا 7مگ هم می تونید پهنای باند داشته باشید
دوست عزیز نسل سه ایرانسل هنوز در مرحله آزمایشی هست، احتمالا از شهریور که به صورت رسمی شروع میشه نقشه تو سایت بزارن
اگه همراه اول الان هم انحصار بازار را در دست داشت سیمکارتش را هنوز یک میلیون تومن میفروخت کلاهی که مخابرات اون زمان سر ملت غیور گذاشت هیچوقت فراموش نمیشه تف بر هر چه دزده
به قول دوستمون یادتون نره سیم کارتهای 1میلیون 200هزارتومنی کد 2 همین همراه اول رو... اگه ایرانسل تا حالا وارد نشده بود عمرااا قیمت سیم کارتهاشو پایین میاورد..
یادتونه که کد 2مثلا بود 1میلیون 200 کد 3بود 1میلیون... انگار مثلاً هر چی کد شماره کمتر باشه امکاناتش بیشتره... چه پولهایی به جیب زد سر همین کد که ساخته خود همراه اول هم بود برای سود هر چه بیشتر... ما چقدر ساده بودیم دهه 70....
اینم تست من (اهواز ) پینگ جالب نبود البته انتن خیلی بالا پایین میشد . تو ماشین بودم سرعت تا 400 هم رفت منتها از منطقه 3G خارج شدم شد این ! اهواز اکثر مناطقش به طور خیلی ملموسی راه افتاده . بالاشهر فول انتن میداددرصد باتری داشته باشین
راستی الان از کدوم بسته ها میشه خرید ؟ بسته های قدیم یا جدید ؟ بسته های قدیم هم برای 3G هست ؟!
![]()
بله بسته های قدیمی هم قابل استفاده برای 3g هست بسته های جدید هم که با ستاره555ستاره2ستاره5مربع
پینگ ایرانسل از های وب هم بهتره
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
...........حذف
تست دانلود - سرعت پایدار
![]()
Last edited by arash59b; 08-08-2014 at 05:29.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)