تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 98 اولاول ... 222829303132333435364282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 979

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ |

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

به جز موارد خاصی که از نوجوانی در رئال مادرید بودن تا به الان،بقیه بازیکنایی که به این تیم اومدن مگه به خاطر چیز دیگری به جز پوله؟!!
    یکی به خاطر پول میاد رئال؛یکی به خاطر پول از رئال میره...
    خیلی ساده اس...

البته بازی کردن در تیم رئال،یکی از بزرگترین افتخارهایی هست که میتونه یه بازیکن در رده ی باشگاهی در کل عمرش به دست بیاره؛ اما بازی در منچستر یونایتد افتخارش کمتر از بازی در رئال مادرید نیست...(اگه بیشتر نباشه)

اینو من به عنوان کسی که در حال حاضر نه رئالی هستم و نه منچستری میگم...
    شما رئالی هستی !!

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

کی؟! من ؟!!

خدا نکنه ؟!!! (شوخی)

هر جا مورینیو باشد سرای من است ...!!

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

سنگ تمام منچستری‌ها برای دختري كه از آبي متنفر بود+عكس

چند هفته پیش بود که نام لی‌لی، دختر 3 ساله منچستری حسابی سر زبان‌ها افتاد.
    او از پوشیدن لباس فرم مهد کودکش به دلیل آبی بودن امتناع کرد و مادرش فیلم مربوط به مکالمه خود و دخترش را در شبکه های اجتماعی منتشر کرد. لی لی گریه می کرد و می گفت از آبی متنفر است.

همان روزها باشگاه منچستریونایتد برایش این پیام را فرستاد: تو می توانی آبی بپوشی و یک قرمز واقعی باشی.
    ما برای تو لباس سوم تیم را هدیه می فرستیم و دوست داریم تو را برای دیدن یکی از بازی‌های تیم به اولدترافورد دعوت کنیم.

امروز تصویر زیر از لی لی و مادرش در وبسایت رسمی باشگاه منچستر یونایتد منتشر شد.

4. 10 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

گواردیولا: می توانم خودم را روی نیمکت منچستریونایتد ببینم
    گواردیولا بعد از 4 فصل پرافتخار در بارسا، یکی از گزینه های اصلی هدایت منچستریونایتد بعد از بازنشستگی سرالکس فرگوسن محسوب می شد
    آی اسپورت- پپ گواردیولا، سرمربی بایرن مونیخ، در کتاب زندگی نامه جدیدش، فاش کرد که علاقه من به حضور روی نیمکت منچستریونایتد بود.
    گواردیولا بعد از 4 فصل پرافتخار در بارسا، یکی از گزینه های اصلی هدایت منچستریونایتد بعد از بازنشستگی سرالکس فرگوسن محسوب می شد اما او چند ماه پیش از این اعلام رسمی بازنشستگی سرالکس، هدایت بایرن مونیخ را برعهده گرفت.
    اما اکنون در کتاب جدیدش، "محرمانه پپ"، اعلام کرد که دوست دارد روزی سرمربی منچستریونایتد شود. او نوشت:" از جو حاکم بر آنجا خوشم می‌آید. می‌توانم خودم را فرض کنم که روزی سرمربی یونایتد شده ام."
    منچسترسیتی و چلسی نیز از دیگر تیم‌هایی بودند که شایعات مبنی بر حضور گواردیولا در آنها بسیار قوت داشت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 147milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوستان خبر هایی داره میرسه که رئال به دنبال دخیا هستش و میخوان اون رو جانشین کاسیاس کنن.این خبر ها چه قدر جدی هست.

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان خبر هایی داره میرسه که رئال به دنبال دخیا هستش و میخوان اون رو جانشین کاسیاس کنن.این خبر ها چه قدر جدی هست.
    شایعه محض....
    آنجلوتی بارها گفته که اینده ایکر در رئاله... + اینکه رئال همین الان ناواس رو برا جانشینی داره + اینکه محاله منچستر الان دخیا رو از دست بده.

9. 6 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

کی؟! من ؟!!

خدا نکنه ؟!!!
    (شوخی)

هر جا مورینیو باشد سرای من است ...!!
    یه زمانی مورینیو سرمربی بارسا یا همین منچستر بشه شماطرفدار این تیما میشی ... این جوریش دیگه خیلی عجیبه

سه تا بازی خیلی حساس داریم تو این هفته ها که عیار تیم مشخص میکنه ... دوتاش جلوی آماده ترین تیم های این فصله - جلسی و من سیتی
    پارسال که جلوی تیم های بزرگ و بالای جدول خیلی مشکل داشتیم ... امسال امیدوارم به همون قدرت زمان رئیس برگردیم

11. 9 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    بخش جنوبی فروم که هوای خنکتری داره...اصولا اونجا پلاسم

پيش فرض

به جز موارد خاصی که از نوجوانی در رئال مادرید بودن تا به الان،بقیه بازیکنایی که به این تیم اومدن مگه به خاطر چیز دیگری به جز پوله؟!!
    در مورد باشگاه های دیگه برای چشم و ابروست؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قرارداد انتقال دنی آلوز به منچستریونایتد امضا شد/ ترک بارسلونا در فصل تابستان

مدافع برزیلی بارسلونا با مسئولان باشگاه منچستریونایتد به توافق رسید و قرارداد مقدماتی خود با این باشگاه انگلیسی را امضا کرد.

بنا بر ادعای مدیربرنامه های مدافع برزیلی تیم بارسلونا، دنی آلوز برای انتقال به منچستریونایتد با مدیران این باشگاه به توافق کامل رسیده است و به زودی این بازیکن نیوکمپ را به مقصد اولدترافورد ترک خواهد کرد.

روزنامه انگلیسی دیلی استار با انتشار گزارشی در این زمینه نوشت: توافق ها با دنی آلوز برای حضورش در منچستریونایتد نهایی شده و پس از اتمام قرارداد این بازیکن با بارسلونا که تابستان آینده به پایان خواهد رسید،
    بازیکن برزیلی به جمع شیاطین سرخ ملحق خواهد شد. البته این خبر به نقل از فرانکویس گالاردو، مدیر رسمی بازیکن در فیفا اعلام شده است.

آلوز علاوه بر منچستریونایتد از تیم های چلسی، منچسترسیتی و آرسنال هم پیشنهادهای جدی داشت، اما تیم فان خال را به سایرین ترجیح داد.

گالاردو در این زمینه گفت: آلوز تابستان سال آینده بارسلونا را ترک خواهد کرد چرا که امضای مقدماتی با باشگاه منچستریونایتد به امضا رسیده و این بازیکن از سال آینده بازیکن تیم انگلیسی است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 4 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تاپیک مونده این پایین مایینا چرا ؟؟؟؟ ))))
    یه بازی حساس با چلسی داریم
    فالکائو هم مصدومه در نتیجه فقط فن پرسی رو داریم و ویلسون رو تو خط حمله
    امیدوارم با یه بازی خوب نتیجه لازمو بگیریم

16. این کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •