تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 70 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 699

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | فصل 94-1393

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به گزارش "ورزش سه"، رمضانی جوان در مسابقات لیگ در لحظات پایانی بازی مقابل استقلال‌خوزستان با یک سر توپ تماشایی پاسی عالی به شهباززاده داد و این بازیکن اردبیلی با ضربه عالی 3 امتیاز مهم برای استقلال به ارمغان آورد. اما در بازی دیروز، مسابقه با یک تیم خوزستانی دیگر، این بار خود رمضانی بود تا کار را تمام کند. این هافبک اهل یاسوج در دقیقه 108 مسابقه گره خورده استقلال مقابل فولادنوین در ورزشگاه غدیر، یک گل نسبتا تماشایی را برای تیمش به ثمر رساند، گلی که البته کیفیتش خیلی مهم نبود چون نتیجه آن صعود به دور بعدی جام حذفی بود.

رمضانی 21 ساله قبلا هم در ورزشگاه غدیر موفق به گلزنی شده و این زمین برایش خوش یمن است. او که ساکن کمپ ناصر حجازی است، حضور در تهران را کمی قبل تر از دوران فوتبالش آغاز کرده و در این کلان شهر به کارهای مختلفی مشغول بوده است. از پخش تراکت تا کارگری و کسب نان با زحمت در دوره نوجوانی ...

نکته جالب درباره رمضانی این است که او فصل گذشته در تیم نفت گچساران هم فیکس نبود اما سر از استقلال درآورد و حالا تبدیل به یکی از چهره های قابل اتکای تیم شده است. بازیکنی که البته باید این گل زده را زود به فراموشی بسپارد و به پیشرفت های بعدی فکر کند، چیزی که شاید بعد از آن سر توپ بازی استقلال‌خوزستان فراموشش کرد و باعث نزولش شد.

2. 4 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خداروشکر کرار برگشت . من نگران بودم نیاد .

4. 2 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

سکوت فرهاد مجيدي در برنامه نود مي‌شکند

فرهاد مجيدي، بازيکن سابق استقلال مهمان اين هفته برنامه نود خواهد بود.

به گزارش "ورزش سه"، بازيکن سابق استقلال که فصل گذشته از فوتبال خداحافظي کرد به دعوت عادل فردوسي‌پور براي حضور در برنامه‌اش جواب مثبت داد و فردا شب در برنامه نود حضور پيدا خواهد کرد.

عادل فردوسي‌پور که تصميم داشت مهاجم سابق استقلال را بعد از خداحافظي‌اش به اين برنامه‌ دعوت کند به دليل مسافرت او به انگليس موفق به اين کار نشد و اکنون بعد از بازگشت به ايران مجيدي را به برنامه‌اش دعوت کرد.

مجيدي از معدود بازيکنان ايران است که به ندرت در برنامه‌هاي تلويزيوني و گفت و گوهاي رسانه‌اي شرکت کرده و به نظر مي‌رسد با توجه به محبوبيت مجيدي يکي از پربيننده‌ترين برنامه هاي اين عادل فردوسي‌پور لقب گيرد و او فرصت خوبي دارد تا سکوت مجيدي را بشکند.

منبع : ورزش 3

پ . ن : بهترین خبری که میشد به یه استقلالی داد همینه . محبوب ترین بازیکن تاریخ قاره ی آسیا فردا شب مهمان ویژه ی عادل فردوسی پور !! ببینم این عادل جون فردا جرئت داره رنگی بودنشو نشون بده ... مطمئنا میدونه هفت مقدس کسی نیست که بخواد با چرت و پرت گفتناش کنار بیاد و 100% جوابشو میده اگه بخواد بحث کل کل و اینا راه بندازه فرهاد خودش یه کاری میکنه کلا این بشر زبونش بند بیاد .

ببینیم عادل فردوسی پور از محبوبیت مجیدی سو استفاده میکنه یا نه , چون مطمئنا برنامه ی فردا پربیننده ترین 90 ئه این 5 6 سال اخیر خواهد شد , حتما یه برنامه ی ویژه برای کوبیدن استقلال خواهد داشت و از محبوبیت فرهاد شک نکنید به نفع برنامشو خودش استفاده میکنه ...

چقدر منتظر بودیم کاپیتانمون رو یه بار دیگه توی برنامه ی زنده ببینیم , کاپیتان بی حاشیه , کاپیتانی که سالی یه بار هم مصاحبه نمیکنه , کاپیتان به دور از مجلات و رسانه ها ... قطعا باید حرفای زیادی داشته باشی

6. 5 کاربر از Esteghlal_Paydar44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

آقا فرهاد امشب عالییییی بود عالییییییییییییییی !! زیاد نمیخوام بحثو باز کنم که پستم حذف شه مطمئنا دیگه همه برنامه رو دیدن . مهمترین هدف فرهاد توی این برنامه از نظر من ضایع کردن فردوسی پور بود که بارها و بارها مشاهده کردیم .

کلا لحن صحبت کردن فرهاد با فردوسی پور رو خیلی خوشم اومد , همش انگار باهاش دعوا داشت . واقعا خوب روی این بشر رو کم کرد توی این برنامه ی یک طرفه !!

دیدیم که چقدر سوال نظر سنجیه مبتدیانه و بچه گانیه ای انتخاب کرده بودن , میتونست سوال این باشه که خاطره انگیزترین حرکت فرهاد مجیدی در دوران ورزشیش چی بود و 5 6 تا گزینه داشته باشه , قشنگترین گلش رو میتونست انتخاب کنه , از محبوبیت فرهاد میتونست نظر سنجی بذاره ولی رفت مزخرف ترین نظر سنجی رو با کمترین گزینه ها انتخاب کرد !

توی دربیهای مربوط به استقلال و 4 گل فرهاد مجیدی به صورت خودجوش اومد 3 گل ایمون زائد رو نشون داد , مسلمه بدجوری برای فرهاد و این مصاحبه نقشه کشیده بودن ولی کاپیتان خیلییییییی عالییییی ضایش کرد .

گلچینی از مکالمه های فردوسی پور و آقا فرهاد در برنامه ی 90 امشب :

ﻋﺎﺩﻝ : ﮔﻞ ﻗﺸﻨﮓ ﺯﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﯽ ﻭﻟﯽ ﺑﻪ ﺗﯿﻢ ﻫﺎﯼ ﻣﻬﻢ ﻧﺒﻮﺩ، ﻭﻟﯽ ﮔﻞ ﺩﺭﺑﯽ 69 ﺭﻭ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﺮﺩﯾﻢ .

ﻓﺮﻫﺎﺩ : کلا ﻫﻤﯿﻦ ﺷﻤﺎﺭﻩ 3 ﮐﺎﻓﯿﻪ !!

فرهاد : دلیل اینکه زود خداحافظی کردم ( فردوسی پور حرفشو قطع میکنه ! )
    عادل : زود که نبود ولی خداییش خوب بودی ...
    فرهاد : من از قصد گفتم میدونستم یه چیزی میگی ! اصلا میخواستم ببینم شما چی میگی !

عادل : چرا بعد از این گل پیراهن مدیر عامل باشگاه عربی رو نشون دادی ؟

فرهاد : به ما هماهنگ کرده بودن بعد از زدن گل باید عکس مدیر عامل باشگاه رو به مناسبت سالروز تاسیس باشگاه نشون بدیم همه ی بازیکنا این پیرهن رو داشتن و هر کی گل زد باید نشون میداد , آقای فردوسی پور حس میکنم گلی که من زدم خیلی قشنگتر از این موضوع بعدش باشه ! من وقتی با باشگاه های عربی قهرمان آسیا شدم با پرچم ایران رفتم جام رو گرفتم که مطمئنم شما اونو نشون نمیدید ( 2 بار تاکید کرد روی این جمله ! )

عادل : قبلا مصاحبه انجام داده بودی استقلالیا رخصت من به پرسپولیس میرم , خبرش هم موجوده ( فرهاد تکذیب میکنه ) ... یعنی از نظر شما روزنامه به دروغ خبری رو از شما منتشر کرده ؟!
    فرهاد : روزنامه ها خیلی حرفها میزنن مثلا من خودم توی 2 3 تا روزنامه خوندم که شما سالی 500 600 میلیون درآمد داری , درسته ؟ ( قیافه ی عادل در حد انفجارررررر )
    عادل : نه به خدا من اگه اینقدر درآمد داشتم کلامو مینداختم هوا ! ( با خنده هایی زورکی و سرشار از حرصصصص ) اما چه ربطی داره این یه قضیه دیگس با یه خبر دیگه اینم یه قضیه دیگه ...
    فرهاد : آخه شما برای یه تیتر مجله به 100 نفر زنگ زدی که بگن درسته یا نه , حرف کس دیگه برای من ارزشی نداره مهم حرف منه ! چطور میشه خبر منتشر شده برای شما دروغه بعد به ما که میرسه حقیقته ؟! ( فردوسی پور در حال سوختن مضاعف ! )

عادل : یادمه توی برنامه ی تلویزیونی سال 74 مصاحبه کرده بودی گفته بودی مادر و برادرت پرسپولیسی بودن یه همچین چیزایی !
    فرهاد : آقای فردوسی پور شما مگه چند سالتونه ؟ چجوری این مصاحبه ها رو یادتونه ؟ ما خانوادگی استقلالی بودیمو و هستیم من همچین حرفی نزدم ...
    عادل : بابا ولی من یادمه شما یه همچین حرفی رو زدید !
    فرهاد : من یادمه اون زمان یه بار پدر شما با من تماس گرفت گفت عادل و امیر ( برادر عادل ) هر بازی یه پرچم دستشونه دارن میرن پرسپولیسو تشویق کنن ... شما اینو قبول دارید ؟!
    عادل ( در حالی که اگه برنامه زنده نبود با چاقو فرهادو میگرفت میکشت ! ) : اووووون زمان آره پرسپولیسی بودم ولی باور کنید الان اصلا طرفدار تیمی نیستم !
    فرهاد : پس قبول دارید که پرسپولیسی بودید تکذیب که نمیکنید ؟
    عادل : آره قبلا بودم ولی الان اصلا اینطور نیست , شما حرفتون توی اون برنامه زنده رو قبول دارید ؟
    فرهاد : نه من همچنان تکذیب میکنم , مطمئنم همچین حرفی نزدم ( قیافه فردوسی پور عالی بود اینجا !! )

عادل : قبول داری توی تیم ملی درخشش کافی نداشتی ؟؟
    فرهاد : به من توی تیم ملی بازی نمیدادن , منم کسی نبودم که با پارتی بازیو اینجور دم و دستگاه ها خودمو توی تیم ملی جا کنم !
    عادل : یعنی میخوای بگی الان همه با پارتی بازی توی تیم ملی بازی میکنن ؟
    فرهاد : مسلما نه خیلیا لیاقتشونه ولی مطمئن باشید خیلیا هم با لابی اینکارو میکنن !!

عادل : من که از علت رفتنت از استقلال سردرنیاوردم ! سوال تمام هواداراتم همینه !
    فرهاد : شما جای هوادارای من صحبت نکنید ! هوادارای استقلال باید موضوع رو میفهمیدن که مطمئنم فهمیدن ( عادل در حال غش کردن ! )

عادل : یه مدت زیاد ازت تست میگرفتن یه سری حرفها هم پشت سرت میزدن که ... ( میخواست قضیه اون شایعه ی دوپینگ فرهاد رو باز کنه که فرهاد اصلا نذاشت حرفش تموم شه ! )
    فرهاد : هر چقدر خوبتر باشی بیشتر پشت سرت حرف میزنن ! من خیلی خوشحالم که بیشتر پشت سرم حرف بزنن چون این یعنی اینکه من خوبم !!

عادل : یه جورایی تهاجمی صحبت میکنی انگار میخوای منو بزنی !
    فرهاد : اتفاقا من فکر میکنم شما ناراحتی به خاطر اینکه لو دادم پرچم قرمز دستتون بوده میرفتید استادیوم یا سالی 500 600 میلیون درآمد دارید !

هنگام پخش گل های فرهاد , فرهاد سرفه کرد فردوسی پور گفت چه بود فکر کردم صندلی شکست , فرهاد به تنه گفت : شما که ماهی 500 600 میلیون در میاری دیگه یه صندلی که چیزی نیست !!

حالا لحن صحبت کردن فرهاد خیلی جالب بود , تیکه های دیگش رو خودتون دانلود کنید ببینید . کلا اومده بود که در یه کلام فردوسی پور رو بشوره بذاره کنار و این کارو هم خیلی شیک و مجلسی انجام داد , اما راجع به رفتنش از استقلال و برگشتش خیلی کدها به هوادارا داد , خوشم میاد اونقدر تواضع و فروتنی داره با اینکه سالها از این قضیه میگذره بازم به خاطر باشگاه استقلال هیچ وقت نمیگه که چه اتفاقی افتاد !! ولی خوب حرفهاش واضح بود واقعا :

مجیدی : ما هوادارای با هوشی داریم و قطعا متوجه منظور من می شوند

ناصرخان محبوبه همه است و منم همیشه میخوام مثل ناصر خان باشم

افرادی که با زور و هزینه سعی دارن مشهور بشن زود از فوتبال کنار خواهند رفت

به قول خودمون محبوبیت خریدنی نیست !

آخرشم جالب بود گفت آقای قلعه نویی چون بزرگتر و سرمربی تیم بودن رفتم ازشون رخصت گرفتم ! یعنی اگه هر کس دیگه هم جای قلعه نویی بود اینکارو انجام میداد ! و اینکه بارها گفت زمان آقای قلعه نویی من دوران خوبی نداشتم ولی زمان آقای مرفاوی و مظلومی بیشتر بهم فرصت داد و بهترین دوران بازیکنیه من بود , دوباره باز هم تاکید کرد و 2 3 بار تکرار کرد که وقتی دوباره به استقلال برگشتم توی اکثر بازیها 20 الی 30 دقیقه بازی میکردم و توی همین مدت کم بچه ها برام سنگ تموم میذاشتنو گل میزدم ! دیگه کاملا مشخص بود منظورش از حرفاش چیه و ابهامی توی حرفاش نبود !!

به نظر من یکی از جنجالی ترین برنامه های 90 بود که فردوسی پور فردا صبح با پرچم قرمزش و این اعترافی که فرهاد ازش گرفت تیتر یکه روزنامه هاس !!

خیلیییی سالارهههههههه این کاپیتان :

Last edited by Esteghlal_Paydar44; 21-10-2014 at 07:58.

8. 16 کاربر از Esteghlal_Paydar44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

چه خوب که بازی ها رو پخش نمی کنند

اگه نباشه جاش خالی می مونه maziyarkhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

جاسم کرار فوق العادس

11. این کاربر از maziyarkhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در مورد بازی پدیده و استقلال:

یه بازی حساس دیگه هم با نیتجه ـی مساوی به پایان رسید.بازی بسیار قشنگی بود،واقعا حیف که این بازی پخش زنده نبود واقعا حیف یک بازی بسیار زیبا و حساس با موقعیت های فراوان گل.

اگه خواسته باشیم در مورد مالکیت توپ و تعداد موقعیت ها صحبت کنیم استقلال بسیار بد عمل کرده،در دقیقه 1 یا 2 بازی بود که به گل رسیدم ولی این گل زود به ضرر خودمون تموم شد و باعث شد تیم بره تو لاک دفاعی که همینطورم شد و 90 دقیقه فقط دفاع کردیم(فک نکنید حالا چون مشهدی هستم این حرف از روی تعصب هست نخیر)

قلعه نوعی خیلی تاکتیک بد چیده بود تا 15 دقیقه اول بازی تقریبا بازی پای پای بود و تاکتیک استقلال فقط و فقط این بود که صادقی توپ رو بلند برای خسرو میفرستاد و اگه ثوپ به خسرو میرسید اونم سانتر میکرد،که در خیلی جاها هم ناموفق بودیم و این شده بود تنها تاکتیک تیم.

نکته دیگه ای که خیلی توجه ـم بهش جلب شده عدم آمادگی کرار هست،به هیچ وجه آماده نبود و مثل همیشه نتونست بازی کنه شاید بخش عمده ـی خلق نکردن موقعیت به خاطر ضعیف بازی کردن کرار بود.

و در آخر فروزان به نظرم امروز بهترین بازیکن استقلال بود یه توپ خیلی زیبا از زیر طاق دروازه آورد بیرون
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 28-10-2014 at 18:02. دليل: عکس خلاف قوانین

13. این کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

معذرت مي‌خواهم كه بازيكن 34 ساله را احيا كردم/ مجيدي عزيز، هر وقت خواستي ماجراي مرغوبكار را به مردم مي‌گويم!

بانك ورزش - امير قلعه‌نويي در ادامه گفت‌وگوي تفصيلي‌اش با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سكوتش را در برابر صحبت‌هاي فرهاد مجيدي در برنامه90 شكست. قلعه نويي در ميان صحبت هايش به اين نكته اشاره كرد كه مي خواست اين صحبت هايش را در يك برنامه تلويزيوني مطرح كند اما وقتي خبرنگار بانك ورزش با او تماس گرفت و از اتفاقات مختلف پرسيد، سوالات او را بي پاسخ نگذاشت.
    سرمربي استقلال كه پس از صحبت‌هاي فرهاد مجيدي سكوت كرده و نخواسته بود حرمت كاپيتان سابق استقلال را بشكند، به بانك ورزش گفت: ترجيح مي‌دادم در يك برنامه تلويزيوني اين صحبت‌ها را رودرروي خود فرهاد مجيدي بيان كنم تا ديگر حرف و حديثي نباشد. قصد نداشتم به ماجراي صحبت‌هاي مجيدي ورود كنم چراكه مردم بهتر از هر كسي مي‌توانند قضاوت كنند.
    امير قلعه‌نويي خطاب به فرهاد مجيدي گفت: شايد شما راست مي‌گوييد و من اشتباه مي‌كنم، خودت هم مي‌داني چقدر دوستت دارم و برايم قابل احترامي اما سه نكته را يادآور مي‌شوم تا خيلي مسائل يادت بيايد، چون در آن برنامه خيلي چيزها يادت نمي‌آمد.
    سرمربي استقلال ادامه داد: البته شايد ايشان با خواندن صحبت‌هاي من باز هم چيزي يادش نيايد. مجيدي عزيز؛ يادت هست موقعي كه من از مس كرمان به استقلال بازگشتم شما در بيشتر بازي‌ها جزو 18بازيكن اصلي فيروز كريمي هم نبودي؟ حالا بماند تماس‌هايي كه در آن مدت با من گرفتي، كه اگر لازم شد به وقتش مي‌گويم. نمي‌دانم آن شب تحت تاثير چه حرف‌هايي قرار گرفته بودي كه آن‌گونه صحبت كردي!
    قلعه‌نويي در حالي كه از رفتار و صحبت‌هاي شاگردش ناراحت بود، سعي كرد با لحني آرام و محترمانه پاسخ فراموشي‌هاي فرهاد مجيدي را بدهد: آن زمان كه برگشتي بنا به گفته خودت 8ماه از فوتبال دور بودي، پس خدا پدر قلعه‌نويي را بيامرزد كه بازيكن 8ماه بازي نكرده آن هم در سن 34سالگي را آن‌گونه احيا كرد و به اوج بازگرداند. من طبق گفته خودت كه مدعي هستي 8ماه بازي نكردي مي‌توانم مدعي باشم كه چقدر خوب كار كرده‌ام كه تو را با آن شرايط سني به اوج آمادگي بازگرداندم.
    قلعه‌نويي با اشاره به دوران حضورش در تيم ملي به فرهاد مجيدي گفت: شما يادت هست كه در زمان برانكو طبق گفته خودت دعوت نمي‌شدي، اما زماني كه من سرمربي تيم ملي شدم، شما را دعوت كردم تا در كنار تيم ملي باشي و در سفرها حضور داشته باشي. حالا هم متوجه اين رفتارهاي شما نمي‌شوم. اميدوارم يادت نرفته باشد روزي كه خواستي با استقلال قرارداد ببندي زنگ زدي و خواستي به منزل من بيايي، كه من گفتم برو قرارداد ببند و بعد با هم صحبت مي‌كنيم. اما اصرار كردي كه بايد من را ببيني. اتفاقا برادرش هم در آن جلسه حضور داشت. حالا نمي‌خواهم بگويم چه صحبت‌هايي در آن جلسه بيان كرد.

روزي كه مجيدي را به استقلال آوردم، صدر جدول بوديم
    قلعه نويي ادامه داد: روزي كه شما برگشتيد استقلال صدر جدول بود و اينطور نبود كه به خاطر فشار مردم شما را به استقلال بياورم. هميشه مردم براي من اولويت اول بودند و دنبال فيلم بازي كردن و تغيير افكار عمومي براي شكست ها نبودم. چرا كه ما در صدر جدول بوديم و نيم فصل كه تمام شد خودم بدون آنكه حتي فتح الله زاده در جريان باشد در راديو گفتم به دنبال آوردن فرهاد به استقلال هستيم. حالا مردم قضاوت كنند كه اين رفتار من دور از اخلاق بوده يا نه؟ خودت مي داني چه زحمت هايي برايت كشيدم. يادت نرفته كه در مرغوبكار به خاطر آن مشكلي كه داشتي واسطه شدم. اين حرف ها را زماني كه به خانه ما آمدي جلوي نوري فر هم گفتم و خودت تاييد كردي. نمي خواهم ماجراي مرغوبكار را باز كنم. خودت بهتر از هر كسي مي داني اگر واسطه نمي شدم چه مسائلي برايت پيش مي آمد.

مجيدي عزيز! ماجراي مرغوبكار يادت نرود
    قلعه نويي همچنين درباره خداحافظي فرهاد مجيدي هم اتفاقات پشت پرده را بيان مي كند: گفتي خسته شدم و مي خواهم خداحافظي كنم. جلوي برادرت و نوري فر گفتم بازي هاي شهرستان را نيا. هر بازي هم كه در آزادي بود خواستي بازي كن، هر زماني هم كه خواستي خداحافظي كن اما گفتي مي خواهي بازي كني. يك روز در مجموعه انقلاب بودم كه تماس گرفتي و گفتي خسته شدم و مي خواهم خداحافظي كنم. اميدوارم آن روزها را يادت نرفته باشد. به شما گفتم تا 37 سالگي خودت را در اوج نگه داشته اي، دو ماه ديگر هم صبر كني چيزي نمي شود اما گفتي خسته شدم و مي خواهم در اوج خداحافظي كنم. در صورتي كه قبلا گفته بودم هرجوري مي خواهي عمل كن تا فشار زيادي رويت نباشد. حتي گفتم بگذار براي بازي با تراكتور كه جمعيت زيادي مي آيند خداحافظي كن اما قبول نكردي. پس من كه تو را بعد از 8 ماه بازي نكردن احيا كردم و خواستم تو را اذيت نكنم و حتي برايت مربي بدنساز اختصاصي گرفتم دنبال خراب كردنت نبودم مجيدي عزيز!
    قلعه نويي در پايان به ماجراي مرغوبكار اشاره كرد و گفت: هر موقع كه خود مجيدي خواست به مردم مي گويم در مرغوبكار چه اتفاقي افتاد. نمي دانم شايد من اشتباه مي كنم كه اين كارها را كردم و بايد بابتش عذرخواهي كنم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مجیدی یه جایی از صحبتاش میگفت که پدرم از اول خیلی استقلالی بوده ، بعد یه جایی دیگش گفت اصلا پدر و مادرمون فوتبالی نبودن با ما کاری نداشتن !!! بعد منظورش این بود که اونایی که اومدن اعتراض کرده بودن به من از افراد قلعه نوعی بودن ، بنده خدا ندیده بود عکسای دیگشونو که بغل به بغل چسبیده بودن به آتیلا حجازی ! در مورد رفتنش هم که درست صحبت نکرد گفت طرفدارا خودشون میفهمن ! ما که میدونیم برای پول رفتی . سال مرفاوی به خدا قسم یادمه که اومده بود نود بعد آخرش اون مجریه بهش گفت نیم فصل پیشنهاد خوب بیاد میری ، گفت 100 درصد .

حالا متاسفانه سنگشو به سینه میزنن .

16. 4 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

فرزاد مجیدی جواب سرمربی استقلال را داد/آقای قلعه نویی بترس از روزی که فرهاد حرف بزند

ورزش > لیگ برتر - برادر فرهاد مجیدی جواب صحبت های قلعه نویی را داد.

به گزارش خبرگزاري خبرآنلاين؛پس از اظهار نظر امير قلعه نويي درباره فرهاد مجيدي و تهديد او با اين تيتر كه«مجيدي عزيز،ماجراي مرعوبكار را بگویم»فرزاد مجيدي برادر فرهاد مجيدي نسبت به اين اظهار نظرها واكنش ها نشان داد.
    فرزاد در اين مورد گفت:«موضوع مرغوبكار چیزی نبوده كه بخواهد به اين اندازه مطرح شود.من آن شب با فرهاد بودم.سال 76 بود و آقاي حجازي سرمربي استقلال.امير قلعه نويي آن زمان كمك حجازي بود.فرهاد به تمرين نيامده بود و حجازي مي خواست او را تنبيه كند.قلعه نويي هم واسطه شد تا اين اتفاق نيفتد.»
    مجيدي اين را گفت و ادامه داد:«نمي دانم چه شده آقاياني كه يك مدت منتقد بگويم بگويم بودند حالا خودشان می گویند"بگم،بگم".»
    مجیدی در پایان گفت:«این ها موضوع بزرگی نیست که بخواهند مطرحش کنند.اما قلعه نویی باید بترسد از روزی که فرهاد همه حقایق را بگوید.وقتیاو همه حقایق را بگوید آن وقت خیلی از چیزها روشن می شود و سنگ روی سنگ بند نخواهد شد.»

منبع
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 3 کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •