تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 175 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 1744

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

انریکه هم بلد نیست از مسی خوب بازی بگیره. همونطور که مارتینو بلد نبود. و همونطور که در تیم ملی آرژانتین ازش بشکل نامناسبی بازی میگیرن.
    مسی برای داشتن بهترین عملکرد باید مثل یک موتور در حالت ماکزیمم ظرفیت کار کنه. این یعنی باید گل بزنه و این هم به این معنیه که تیم باید برای گلزنی مسی بازی کنه. این حرف ممکنه در نگاه اول کاملا با منطق اولیه فوتبال در تضاد باشه اما وقتی معنی پیدا میکنه که در مورد فوق ستاره ای مثل مسی زده بشه. وقتی میشه طوری از تیم بازی گرفت که یک بازیکنتون در یک فصل 80 گل بزنه و جایزه های انفرادی رو درو کنه و در نهایت باعث موفقیت تیم بشه، هیچ دلیلی نداره این کار رو نکنید.
    بارسا تا زمانی که مسی رو داره، فقط در صورتی به موفقیت چشمگیر تیمی میرسه که مسی بتونه جایزه های انفرادی رو ببره. بدون اینکه مسی آقای گل لالیگا و CL بشه، بارسا هم نمیتونه در این دوتا قهرمان بشه.

2. 7 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

ژاوي رکوردحضور درچمپيونزليگ را شکست

ژاوي هرناندز اسطوره بارسلونا شب گذشته در ديدار برابر نيکوزيا قبرس صدو چهل و دومين بازي خود را در ليگ قهرمانان اروپا انجام داد و به اين ترتيب رکورددار حضور در اين رقابت‌ها شد.

به گزارش "ورزش سه"، این بازیکن 34 ساله که در کاتالونیا متولد شده است، سال 1998 در حالی که 18 سال بیشتر نداشت برای نخستین بار در این تورنمنت به میدان رفت. در آن بازی بارسلونا حریف منچستریونایتد بود که نتیجه مساوی 3-3 به دست آمد. سال‌های بعد وی موقعیت خود را در بارسا تثبیت کرد و به رهبر خط میانی این تیم تبدیل شد. رفت و آمد مربیان متعدد خللی در جایگاه این بازیکن که یازده سال است پیراهن آبی‌اناری‌پوشان را برتن می‌کند، ایجاد نکرد.

البته ایکر کاسیاس دروازه‌بان رئال با 141 بازی در تعقیب اوست.

4. 6 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

از دوستان بارسایی چندتا تا سوال داشتم؛آخه بعد از اینکه مورینیو از رئال مادرید جدا شد اصلا لالیگا رو دنبال نمیکنم.ممنون میشم یکی با حوصله و دقت و البته با یه نظر کارشناسانه و درست و حسابی به سوالهایی که راجع به بارسا دارم پاسخ بده.

1 - شنیده بودم ژاوی قراره از بارسلونا جدا شه؛مگه جدا نشده هنوز؟

2 - چرا بارسلونا یه مربیه خوب نمیاره به تیمش؟به نظرتون آیا این بارسلونا همون بارسلونای سابقه؟

3 - در حال حاضر از مربیتون راضی هستید؟امید دارید به تیم فعلی با هدایت این آقا؟به نظرتون از نظر فنی چطوره؟آیا میتونه در هر 3 جام پیش رو موفق باشه؟سوابق مربیگریش چطوره؟آیا نکته ی درخشانی در کارنامه اش داشته که به بارسلونا آوردنش؟

4 - اون مربیتون که سرطان گرفته بود و مورینیو انگشت کرده بود تو چشمش(تیتو رو میگم) چی به سرش اومد آخر؟زندس؟دیگه فعالیت ورزشی نمیکنه؟

6 -
    والدز از تیم جدا شد؟درسته؟به کجا رفته؟آیا علت جداییش فقط پول بود یا دلیل دیگه ای داشت؟الان دروازبان شماره ی 1 بارسا کیه؟اوضاعش چطوریاست؟میشه روش حساب باز کرد یا غیر مطمئنه؟قبلا در کدوم تیم بودش؟میشه جزو دروازبان های برتر دنیا به حساب آوردش که دروازبان 1 یکی از بهترین تیم های دنیا شده؟

7 - اولین ال کلاسیکوتون دقیقا کی هستش؟در نیوکمپ هست یا در سانتیاگو برنابئو؟به تیمتون امید دارید که ال کلاسیکو رو ببره (منصفانه بگید نه از روی تعصب) یا وضعیتش همانند دورانه بعد از تیتو ویلانوا هست همچنان؟

8 - وضعیت ستاره های تیم چطوره؟مسی؛نیمار؛انیئستا؛ژ اوی و .... ؛ چرا کمتر از دورانی که مورینیو تو رئال بود خبر از مسی و ژاوی و انیئستا میشنویم؟آیا افت کردن نسبت به اون دوران؟آیا به خاطر جوایز و رکورد شکنی هایی که داشتن(خصوصا مسی) دیگه اشباع شدن و بی انگیزه عمل میکنن یا همچنان زهر دار و خطرناک هستن و خودشون مثل سابق به آب و آتیش میزنن برای موفقیت تیم؟اوضاع نیمار چطوریاست؟با تیم کاملا مچ شده؟آیا میشه همانند مسی و انیئستا روش حساب کرد؟یا فقط نون تبلیغاتی که روش شده رو میخوره؟

9 - سبک بازیه بارسا هنوز همون تیکی تاکا هست و دارن مثل زمان گواردیولا و تیتو بازی میکنن یا تغییر سبک دادن و به روش های دیگه ای بازی میکنن؟آیا اون مثلث وحشتناکه "ژاوی؛انیئستا؛مسی" هنوز هماهنگی سابق رو داره؟هنوز چشم بسته هم دیگه رو پیدا میکنن؟هنوز به همون میزان سابق وحشتناک هستن؟! آیا هنوز انگیزه ی سابق رو دارن؟یا اینکه دستخوش تغییر شده بازیشون؟
    راستی؛ستاره ی جدیدی در فصل نقل و انتقلات به تیم اضافه نشد؟نه؟(البته به جز سوارز که هنوز مجال بازی بهش داده نشده)

10 - کسی از وضعیت سوارز خبر داره؟آیا آمادگی خودش رو حفظ کرده؟کی میتونه در مسابقات بازی کنه؟منظورم اینه کی محرومیتش تموم میشه؟آیا با وضعیتی که پیش اومد براش امیدی هست که امسال بتونه بدرخشه؟به ال کلاسیکو میرسه؟میتونه با توجه به مدت محرومیتش چند بازی قبل از ال کلاسیکو در ترکیب قرار بگیره؟اصلا این فرصت رو خواهد داشت؟

11 - ژاوی دچار افت شده بود در فصل قبل نسبتا؛دلیلش چی بود؟الان آمادگیه زمان پپ و تیتو رو داره یا دیگه دوران اونم به سر اومده؟

12 - اما سوال آخر؛در کل (بدون تعصب و منصفانه بگید) تیم بارسلونا به هدایت مربی جدید رو چطور میبینید؟آیا ستاره هاتون همانند سابق هستن یا افت کردن؟آیا میتونید برای هر 3 جام یا حداقل برای 2 تا جام داخلی اولین مدعی باشید یا خیر؟

وااااااااااای...قبل اینکه این پست رو بنویسم فکر نمیکردم این تعداد سوال بشه!واقعا پوزش میخوام..

پیشاپیش ممنونم از پاسخگوییتون...

پ.ن:
    خواهشمندم که شما هم مثل من شماره بزنید به هر سوالی که پاسخ دادید تا سوالی رو از قلم نیوفته یا اینکه من جواب ها رو راحت تر پیدا کنم و بخونم!میدونم سخت و وقت گیره؛ولی واقعا برام مهمه پاسخ این پرسش ها.
    Last edited by S0R3N4; 18-09-2014 at 11:36.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

انریکه هم بلد نیست از مسی خوب بازی بگیره. همونطور که مارتینو بلد نبود. و همونطور که در تیم ملی آرژانتین ازش بشکل نامناسبی بازی میگیرن.
    مسی برای داشتن بهترین عملکرد باید مثل یک موتور در حالت ماکزیمم ظرفیت کار کنه. این یعنی باید گل بزنه و این هم به این معنیه که تیم باید برای گلزنی مسی بازی کنه. این حرف ممکنه در نگاه اول کاملا با منطق اولیه فوتبال در تضاد باشه اما وقتی معنی پیدا میکنه که در مورد فوق ستاره ای مثل مسی زده بشه. وقتی میشه طوری از تیم بازی گرفت که یک بازیکنتون در یک فصل 80 گل بزنه و جایزه های انفرادی رو درو کنه و در نهایت باعث موفقیت تیم بشه، هیچ دلیلی نداره این کار رو نکنید.
    بارسا تا زمانی که مسی رو داره، فقط در صورتی به موفقیت چشمگیر تیمی میرسه که مسی بتونه جایزه های انفرادی رو ببره. بدون اینکه مسی آقای گل لالیگا و CL بشه، بارسا هم نمیتونه در این دوتا قهرمان بشه.
    نکته اصلی اینه که الان مسی رو Triple mark می کنند و مسی هم نهایتا هرکی باشه از قوانین فیزیک طبعیت می کنه در نهایت مجبور میشه بیش از حد به خودش فشار بیاره، بازیکن های حریف هم نوبتی می زننش و مصدومیت و ...

تاکتیک فعلی بارسا در حال تکامل هست، دفاع داره منسجم میشه، و کم کم نوبت حمله هم میشه و مسی دوباره خودش جا می افته در این بارسای جدید. من از شکلی که انریکه داره از کل تیم بازی می گیره خیلی راضی هستم و به نظرم قطعا بهتر از فصل قبل هست. پپ هم در فصل اول تیم رو در چنین حالتی برد.

7. 9 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه barcaboy10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Catalunya

پيش فرض

بیشتر از نتیجه ی بازی از نظرات عده ای از فن ها تو صفحات مختلف اجتماعی تعجب کردم .....

با دو تا برد خوب انریکه میشه خوب و با یه بازی بد انریکه میشه بد و هیچی هم حالیش نمیشه

مطمئن باشید انریکه بیشتر از من و شما از فوتبال سرش میشه و با فلسفه باشگاه هم کاملا اشنایی داره . چون هم بازیکن این تیم بوده هم مربی تیم پایه

دوستی که میگی تیم باید کاملا در خدمت مسی بازی کنه / مسی هم مثل سایر بازیکنا یک انسانه . استفاده ی بیش از حد از مسی و وابستگی کامل تیم رو هم تو فصل تیتو ویلانوا کاملا دیدیم.

جایی که هم مسی از نظر فیزیکی کم اورد . هم بارسا با ترکیب کاملش منهای مسی هیچ حرفی جلو پاریس تو نیوکمپ نداشت/

در مورد ترکیب های انریکه هم زیاد به ترکیب دست میزنه ولی فعلا باید بهش فرصت داد . یه عده اومدن هجمه فرستادن برا انریکه که حضور این همه بازیکن جوون مانع گلزنی مسی شده و از این حرفا ؟ باید بگم اینده ای که باشگاه خواهد داشت خیلی مهم تر از گل زنی مسی تو دو تا بازی سادس

نمیگم انتقاد نکنید . بازی دیشب تیم هم کسل کننده بود هم شایسته ی انتقاد ولی یه مقدار صبر داشته باشید.

تو هفته ی سوم یهو انریکه میشه مارتینو من با این قسمت مشکل دارم

9. 4 کاربر از barcaboy10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بارسلونا - آپوئل (دور گروهی لیگ قهرمانان)
    1 - 0

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

تیم 4 تا کلین شیت داشته، صدرنشین لالیگا و گروهش هم هست باز هوادارها ناراضین !! من همه این ها رو از چشم پپ می بینم، خیلی پر توقع کرد نسل فعلی هوادارها رو.

13. 10 کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بیشتر از نتیجه ی بازی از نظرات عده ای از فن ها تو صفحات مختلف اجتماعی تعجب کردم .....

با دو تا برد خوب انریکه میشه خوب و با یه بازی بد انریکه میشه بد و هیچی هم حالیش نمیشه

مطمئن باشید انریکه بیشتر از من و شما از فوتبال سرش میشه و با فلسفه باشگاه هم کاملا اشنایی داره . چون هم بازیکن این تیم بوده هم مربی تیم پایه

دوستی که میگی تیم باید کاملا در خدمت مسی بازی کنه / مسی هم مثل سایر بازیکنا یک انسانه . استفاده ی بیش از حد از مسی و وابستگی کامل تیم رو هم تو فصل تیتو ویلانوا کاملا دیدیم.

جایی که هم مسی از نظر فیزیکی کم اورد . هم بارسا با ترکیب کاملش منهای مسی هیچ حرفی جلو پاریس تو نیوکمپ نداشت/

در مورد ترکیب های انریکه هم زیاد به ترکیب دست میزنه ولی فعلا باید بهش فرصت داد . یه عده اومدن هجمه فرستادن برا انریکه که حضور این همه بازیکن جوون مانع گلزنی مسی شده و از این حرفا ؟ باید بگم اینده ای که باشگاه خواهد داشت خیلی مهم تر از گل زنی مسی تو دو تا بازی سادس

نمیگم انتقاد نکنید . بازی دیشب تیم هم کسل کننده بود هم شایسته ی انتقاد ولی یه مقدار صبر داشته باشید.

تو هفته ی سوم یهو انریکه میشه مارتینو من با این قسمت مشکل دارم
    در همون فصل با تمام مشکلات عجیب و غریبش (که میتونه هر تیمی رو زمین گیر کنه) مسی درخشش فوق العاده ای داشت. نتیجه اش هم این بود که با اقتدار قهرمان لالیگا شدیم و تا قبل از شکست نیمه نهایی در CL (که میتونه برای هر تیمی در وضعیت نامطلوب پیش بیاد) مدعی اصلی قهرمانی CL هم بودیم.
    این سبک بازی گرفتن از مسی یک سبک محافظه کارانه و دور از خلاقیته. البته برای انریکه ای که تیم داغون شده فصل قبل رو تحویل گرفت محتاط بودن مورد ایراد نیست و شاید خیلی از مربی های دیگه هم این رویه رو پیش بگیرن.
    اما بازهم میگم برای اینکه باز هم شاهد موفقیت های چشمگیر بارسا باشیم (کاریه در حد ناممکن)، تا زمان حضور مسی در این تیم، مسی باید به هدف اول و آخر تاکتیکی تیم تبدیل بشه و بشه همون هیولای گلزنی سالهای قبل. البته شاید اضافه شدن سوارز به خط حمله بتونه این وضعیت رو تغییر بده و بقول دوستان تیم بتونه مثل تیم 2009 که با حضور همزمان اتوئو، آنری و مسی درخشید، موفق باشه.
    درضمن اعتقاد دارم، یک تیم برای اینکه بتونه موفقیت های بارسای پپ رو داشته باشه و چند سال رویای تمام فوتبالی ها رو تشکیل بده، حتما به فوق ستاره و نابغه احتیاج داره. حتی یک تیم کامل، یکدست و بی نقص هم بدون داشتن یک نابغه و فوق ستاره نمیتونه مرتب فرم عالی ای داشته باشه.

پ.ن: تیم در کارهای دفاعی تا اینجا خیلی خوب بوده و واقعا مطمئنه

15. 8 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مصاحبه بيلد با کرايوف و بکن‌بائر

چهل سال پس از آن تاريخ که تيم ملي آلمان با شکست 2-1 هلند قهرمان جام جهاني 1974 شد، بکن‌بائر و کرايوف در يک زمين گلف در نزديکي شهر شورين همديگر را ملاقات کردند.

به گزارش "ورزش سه"، بیلداشپورت از این فرصت استفاده کرده و با این دو اسطوره سابق فوتبال جهان مصاحبه‌ای ترتیب داده است که در زیر می‌خوانید:

بیلد: آقای کرایوف! روزنامه هلندی "ده فلکسکرانت" در ماه آگوست خبر از مرگ شما داده بود. خوشحالیم که شما را زنده می‌بینیم.

کرایوف: (می‌خندد) در طول زندگی‌ام خیلی از این چیزها راجع به من نوشته‌اند.

بیلد: از فوتبال صحبت کنیم. به نظر شما بایرن مونیخ باشگاه بزرگتری است یا بارسلونا؟

کرایوف: اگر در سطح جهانی نگاه کنیم، بارسلونا. خیلی‌ها در امریکای جنوبی رقابت‌های لالیگا را بخاطر بارسونا دنبال می‌کنند. در آن منطقه بارسا خیلی عظیم‌تر از بایرن است و ظاهرا همینگونه هم خواهد ماند.

بکن‌بائر: بهت حق ‌می‌دهم. بارسا یک باشگاه قدیمی است که همیشه در دنیا حرف برای گفتن داشته است. از آن شهر از دهه سی و چهل تیم‌های افسانه‌ای برخاسته‌اند. ولی بایرن تازه از سال 1965 در بوندسلیگا راه افتاد.

بیلد: آقای کرایوف! زمانیکه شما مربی بارسا بودید، پپ گواردیولا را کشف کردید. او چه ویژگی ممتاز و برجسته‌ای داشت؟

کرایوف: تکنیک و هوش او توجه مرا جلب کرد. او آن زمان در تیم سوم بارسا توپ می‌زد. از نظر بدنی اصلا تعریفی نداشت با این حال بلد بود چطور داخل زمین حرکت کند که مثمرثمر واقع شود. هیمن ویژگی از نقطه ضعف، نقطه قوت ساختن او را در مربیگری هم متمایز می‌کند. برای من او یکی از بهترین‌های جهان است.

بیلد: ازخوزه مورینیو هم بهتر؟

کرایوف: از نظر من بله. پپ نه تنها در تیم خودش بلکه در کل فوتبال یک نقطه عطف است. او به بالا بردن کیفیت کل بازی کمک می‌کند. ولی مورینیو همیشه فقط در مورد تیم خودش و توانایی‌ها و کیفیت کاری خودش صحبت می‌کند.

بیلد: بایرن به تیکی تاکا احتیاج ندارد؟

بکن‌بائر: نه. تیکی تاکا فقط با حضور مسی، ژاوی و اینیستا جواب می‌دهد. نوع فوتبال بایرن با بارسا فرق دارد. مثلا ریبری یا روبن سبک بازی منحصر بفرد خودشان را پیاده می‌کنند.

بیلد: آیا بایرن اشتباه کرد که کروس را از دست داد؟

کرایوف: من از زمینه‌های این اتفاق خبر ندارم. ولی می‌بینیم که بایرن با آوردن ژابی آلونسو، سعی کرد رفتن کروس و مصدومیت چند تن از بازیکنان کلیدی خود را جبران کند. شاید این واکنش برای مدت طولانی جواب ندهد، اما در حال حاضر بودن مهره‌ای چون آلونسو در بایرن بسیار بسیار مهم است. او تجربه زیادی دارد و می‌خواهد این را به همه اثبات کند.

بیلد: حضور این همه اسپانیایی در بایرن بد نیست؟

کرایوف: برای من این بحث که خیلی از اعضای ترکیب و کادر بایرن اسپانیایی هستند بی معنی است. بایرن بازیکنانی را می‌آورد که کیفیت بازی قابل توجهی دارند، مهم نیست اهل اسپانیا هستند یا هر جای دیگر. گزینه‌های انگشت‌شماری وجود داشتند که بعد از رفتن کروس بتوانند جای او را پر کنند. ژابی آلونسو یکی از آنها بود.

بیلد: مبلغ انتقال آلونسو هشت میلیون یورو بود. آقای بکن‌بائر! اگر یوهان کرایوف امروز بازی می‌کرد، قیمتش چقدر بود؟

بکن‌بائر: وقتی بازیکنانی مثل باله یا رونالدو حدود صد میلیون یورو قیمت دارند، کرایوف میلیاردها یورو می‌ارزد.

کرایوف: تو هم اگر الان بودی، رئال مادرید توان خریدت را نداشت.

بیلد: نظرتان در مورد اسپری که اخیرا داوران استفاده می‌کنند چیست؟

کرایوف: کاملا با آن موافقم

بکن‌بائر: موقعی که بحث شروع استفاده از این اسپری بود، من در کمیسیون فیفا نشسته بودم. وقتی که کارایی اسپری را به ما نشان دادند، همه خندیدند. اما خیلی زود معلوم شد که چقدر استفاده از آن بجا و خوب است. قبلا که این اسپری نبود بازیکنان موقع زدن ضربه‌های آزاد خیلی تقلب می‌کردند.

بیلد: کدام یک از شما بهتر تقلب می‌کرد؟

کرایوف: مطمئنا من! من همیشه یکی از قدکوتاه‌ترین بازیکنان زمین بودم. همیشه تقلب می‌کردم.

بکن‌بائر: درست است. مخصوصا برای داورها خیلی جر می‌زدی.

کرایوف: تو هم همیشه فحش می‌خوردی!

بکن‌بائر: (می‌خندد) بعد از فینال 1974 اوضاع جور دیگری شد.

Barcelona will always be bigger than Bayern, says Cruyff

17. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

1 - شنیده بودم ژاوی قراره از بارسلونا جدا شه؛مگه جدا نشده هنوز؟

صحبت هایی از رفتنش بود به امریکا و حتی باشگاه های عربی ولی در حد حرف بود و بعد جام جهانی تصمیم گرفت تا نقل و انتقالات نیم فصل بمونه و بعد تصمیم گیری کنه.

2 - چرا بارسلونا یه مربیه خوب نمیاره به تیمش؟به نظرتون آیا این بارسلونا همون بارسلونای سابقه؟
    این سوالتونو هرکسی به نظر خودش جواب میده به نظر من بارسلونا تو انتخاب مربی بیشتر به افراد غریبه از نظر سرشناسی اعتماد میکنه که شاید هم خوب نباشه و مثل هندونه در بستست معلوم نیست چی از آب در بیاد مثل تاتا که هیچ تجربه ای تو لیگ قهرمانان نداشت
    بله همون تیمه با تغییرات بیشتر و سازنده تر به نظر من

3 - در حال حاضر از مربیتون راضی هستید؟امید دارید به تیم فعلی با هدایت این آقا؟به نظرتون از نظر فنی چطوره؟آیا میتونه در هر 3 جام پیش رو موفق باشه؟سوابق مربیگریش چطوره؟آیا نکته ی درخشانی در کارنامه اش داشته که به بارسلونا آوردنش؟

من که راضی هستم و دوستش دارم هم مربی بارسلونا ب بوده و مهمتر از اون بازیکن بارسلونا به مدت چند فصل بوده (۱۹۹۶–۲۰۰۴) و به خوبی با تیم آشناست و با چندین بازیکن فعلی بارسلونا در گذشته هم بازی بوده که خوب خیلی تاثیر گذار میتونه باشه برا یه مربی تا این جای فصل هم که خوب نتیجه گرفته و تو تمام بازی ها پیروز بوده بله تو هر 3 جام هم میشه گفت بارسلونا یکی از شانس هاست و با تغییرات این فصل بارسلونا ، خیلی ها امید به موفقیت های بارسلونا دارن!
    به شخصه که حداقل خیلی امیدوارم

در مورد اعضای کادر فنی میتونین به مختصر توضیحات که گذاشتیم یه نگاه بندازین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی در کل کارنامه خیلی درخشانی نداره مثل خیلی از مربی های نام آشنای فعلی بیشتر ، مثل پپ میمونه که هیچ کس نمیشناختش ولی الان همه میشناسنش

4 - اون مربیتون که سرطان گرفته بود و مورینیو انگشت کرده بود تو چشمش(تیتو رو میگم) چی به سرش اومد آخر؟زندس؟دیگه فعالیت ورزشی نمیکنه؟

خوب شما که اسم خدابیامرزو میدونین چرا با اون صداش میکنین؟!
    تیتو فصل قبل فوت کرد

6 - والدز از تیم جدا شد؟درسته؟به کجا رفته؟آیا علت جداییش فقط پول بود یا دلیل دیگه ای داشت؟الان دروازبان شماره ی 1 بارسا کیه؟اوضاعش چطوریاست؟میشه روش حساب باز کرد یا غیر مطمئنه؟قبلا در کدوم تیم بودش؟میشه جزو دروازبان های برتر دنیا به حساب آوردش که دروازبان 1 یکی از بهترین تیم های دنیا شده؟

والدز تا جایی که میدونم مشکل پول نداشت و هیچ حرفی از مسایل مالی در جدا شدنش نبود
    والدز در حال حاضر بدون تیم هست به موناکو رفت برای تست پزشکی که بعد اون مصدومیت بد داشت که تست هارو رد شد الانم دقیق نمیدونم کجاست خبری ازش نیست
    الان سه تا دروازه بان خوب داره بارسلونا که هنوز شماره 1 مشخص نشده
    تراشتگن و براوو و ماسیپ که شماره 1 از بین تراشتگن و براوو هست مگر اینکه ماسیپ خیلی بهتر از این دو نشون بده از این نظر بارسلونا جای هیچ نگرانی نداره و خیالش راحت هست
    7 - اولین ال کلاسیکوتون دقیقا کی هستش؟در نیوکمپ هست یا در سانتیاگو برنابئو؟به تیمتون امید دارید که ال کلاسیکو رو ببره (منصفانه بگید نه از روی تعصب) یا وضعیتش همانند دورانه بعد از تیتو ویلانوا هست همچنان؟

روز شنبه 25 اکتبر ساعت 18.00 به وقت محلی و اروپای مرکزی وساعت 20.30 به وقت تهران و کابل. ورشگاه برنالئو شهر مادرید.

8 - وضعیت ستاره های تیم چطوره؟مسی؛نیمار؛انیئستا؛ژ اوی و .... ؛ چرا کمتر از دورانی که مورینیو تو رئال بود خبر از مسی و ژاوی و انیئستا میشنویم؟آیا افت کردن نسبت به اون دوران؟آیا به خاطر جوایز و رکورد شکنی هایی که داشتن(خصوصا مسی) دیگه اشباع شدن و بی انگیزه عمل میکنن یا همچنان زهر دار و خطرناک هستن و خودشون مثل سابق به آب و آتیش میزنن برای موفقیت تیم؟اوضاع نیمار چطوریاست؟با تیم کاملا مچ شده؟آیا میشه همانند مسی و انیئستا روش حساب کرد؟یا فقط نون تبلیغاتی که روش شده رو میخوره؟

بازیکنا که در این فصل در بهترین حالتن مخصوصا بعد جام جهانی و خسته گیهای خاصش
    مسی مثل همیشه زهر داره نیمار هم با مسی هماهنگ شده و رونده خوبی داره اینیستا به پختگیه خیلی خوبی رسیده و خریدای این فصل واقعا خوب بودن در کل بازیکنان شرایطشون خوبه
    بازیکنان بارسلونا هم همیشه نشون دادن برا رکوردهای فردی بازی نکردن و موفقیت تیم براشون در اولویت قرار داره

البته افت برا همه بازیکنان پیش میاد و به نظر من در حال حاضر ژاوی خیلی دچار افت شده اونم به خاطر کم رسیدن بازی بش میتونه باشه یا شاید خودش اینجوری میخواد

9 - سبک بازیه بارسا هنوز همون تیکی تاکا هست و دارن مثل زمان گواردیولا و تیتو بازی میکنن یا تغییر سبک دادن و به روش های دیگه ای بازی میکنن؟آیا اون مثلث وحشتناکه "ژاوی؛انیئستا؛مسی" هنوز هماهنگی سابق رو داره؟هنوز چشم بسته هم دیگه رو پیدا میکنن؟هنوز به همون میزان سابق وحشتناک هستن؟! آیا هنوز انگیزه ی سابق رو دارن؟یا اینکه دستخوش تغییر شده بازیشون؟راستی؛ستاره ی جدیدی در فصل نقل و انتقلات به تیم اضافه نشد؟نه؟(البته به جز سوارز که هنوز مجال بازی بهش داده نشده)

بله بیس بازی همون هست با تغییرات سبک بازی که به تیکی تاکا اافه شده البته الان اوایا فصله و کم کم نشون میده تیم خودشو
    هماهنگی رو دارن ولی خیلی کم پیش میاد سه تاشون با هم تو زمین باشن
    مهمترین ستاره اضافه شده سوارز هست که محرومیت داره به خاطر گاز گرفتن تو جام جهانی و از بازی رئال حق حضور تو تیم رو داره

10 - کسی از وضعیت سوارز خبر داره؟آیا آمادگی خودش رو حفظ کرده؟کی میتونه در مسابقات بازی کنه؟منظورم اینه کی محرومیتش تموم میشه؟آیا با وضعیتی که پیش اومد براش امیدی هست که امسال بتونه بدرخشه؟به ال کلاسیکو میرسه؟میتونه با توجه به مدت محرومیتش چند بازی قبل از ال کلاسیکو در ترکیب قرار بگیره؟اصلا این فرصت رو خواهد داشت؟

سوارز تو تمرینات با تیم هست و به هماهنگی لازم با تیم میرسه و از بازی با رئال که تاریخ رو گفتم محرومیتش تموم میشه
    سوارز خودشو تو لیورپول خیلی خوب نشون داده و بعد از مصدومیتش تو لیگ جزیره آقای گل شد امیدوارم تو بارسلونا هم همنیطور بشه

11 - ژاوی دچار افت شده بود در فصل قبل نسبتا؛دلیلش چی بود؟الان آمادگیه زمان پپ و تیتو رو داره یا دیگه دوران اونم به سر اومده؟

12 - اما سوال آخر؛در کل (بدون تعصب و منصفانه بگید) تیم بارسلونا به هدایت مربی جدید رو چطور میبینید؟آیا ستاره هاتون همانند سابق هستن یا افت کردن؟آیا میتونید برای هر 3 جام یا حداقل برای 2 تا جام داخلی اولین مدعی باشید یا خیر؟
    بله بارسلونا میتونه از مدعی ها باشه تو هر سه جام مهم و حتی شاید شیش گانه دیگه ای در راه باشه

وااااااااااای...قبل اینکه این پست رو بنویسم فکر نمیکردم این تعداد سوال بشه!واقعا پوزش میخوام..

پیشاپیش ممنونم از پاسخگوییتون...

پ.ن:
    خواهشمندم که شما هم مثل من شماره بزنید به هر سوالی که پاسخ دادید تا سوالی رو از قلم نیوفته یا اینکه من جواب ها رو راحت تر پیدا کنم و بخونم!میدونم سخت و وقت گیره؛ولی واقعا برام مهمه پاسخ این پرسش ها.
    Last edited by runner; 19-09-2014 at 23:13.

19. 11 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •