تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 34 اولاول ... 2228293031323334 آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 335

نام تاپيک: FC Bayern München | اف سی هالیوود

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خاوی‌ مارتینز: پپ نگاهم به فوتبال را عوض کرد

مدافع اسپانیایی بایرن با تمجید بسیار از گواردیولا ادعا کرد به لطف همکاری با این مربی فوتبال را از دریچه‌ای کاملا نو می‌بیند.

به گزارش "ورزش سه"، خاوی مارتینز در مصاحبه با یکی از روزنامه‌های کشورش به نام "ارا" با تاکید بر اینکه پپ گواردیولا در او رویکرد جدیدی به فوتبال بوجود آورده و این ورزش را برایش قابل فهم‌تر کرده است، این مربی را با تمام وجود تحسین کرد.

این مدافع 27 ساله که گاهی در خط میانی نیز بکار گرفته می‌شود اذعان کرد:" پپ ایده‌ای دارد که آن را برایت توضیح می‌دهد، با تو آنرا می‌پروراند و تحقق می‌بخشد و جوری شیرفهمت می‌کند که فوتبال برایت شکل دیگری پیدا می‌کند. او آنقدر برایم وقت گذاشت تا مفاهیمی راجع به دفاع، نحوه به جریان انداختن توپ از عقب میدان، پوشش دهی و جاگیری در من واقعا درونی شود."

گفتنی است مارتینز سال 2012 از اتلتیک بیلبائو به بایرن پیوست و یک سال پس از او هموطنش گواردیولا هم به مونیخ آمد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نیمار: دوست دارم برای گواردیولا بازی کنم

نیمار، ستاره بارسا، اعلام کرد که دوست دارد در آینده زیر نظر پپ گواردیولا، سرمربی فعلی بایرن، ‏بازی کند.‏

به گزارش "ورزش سه"، گواردیولا بین سال های 2008 تا 2012 دوران درخشانی را در بارسا سپری ‏کرد و یک سال بعد از جدایی او، نیمار به آبی و اناری ها پیوست.‏

این ستاره برزیلی اعلام کرد که نمی داند در آینده چه اتفاقاتی برایش رخ خواهد داد اما مایل است بازی در ‏MLS‏ را تجربه کند و همین طور بار دیگر در لیگ برزیل به میدان برود. او که تا سال 2018 با بارسا ‏قرارداد دارد، در پاسخ به این سوال که آیا مربی ای هست که دوست داشته باشد زیر نظرش کار کند، ‏گفت:" بله، یک مربی هست. گواردیولا کسی است که من واقعا او را تحسین می کنم و دوست دارد با او ‏کار کنم. ‏

دشوار است بگویم که می خواهم در کشورهای دیگر بازی کنم. کسی از آینده خبر ندارد اما از اینکه در ‏حال حاضر در بارسا هستم، بسیار خوشحالم. دوست دارم روزی به برزیل برگردم و همچنین می خواهم ‏در آمریکا بازی کنم. این دو کشور جاهایی هستند که می خواهم بعدا در آنجا بازی کنم.‏

آمریکا کشوری است که فوتبال در آن در حال رشد است و توجه بازیکنان زیادی را جلب کرده است. ‏فوتبال در آنجا محبوب و محبوب تر شده است. این باعث کنجکاوی من شده است. دوست دارم از نزدیک ‏این رقابت ها را تجربه کنم."‏

Neymar: I would love to play for Guardiola

4. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آلابا: گواردیولا فوتبال را بار دیگر اختراع کرد

دیوید آلابا،‌ مدافع بایرن مونیخ معتقد است که پپ گواردیولا،‌ سرمربی بایرن مونیخ،‌فوتبال را دوباره اختراع کرده است.

به گزارش "ورزش سه"، گواردیولا سال 2013 هدایت بایرن را بر عهده گرفت و موفق شد دو قهرمانی بوندس لیگا برای این تیم به ارمغان آورده و حالا نیز در مسیر کسب سومین قهرمانی است. او در پایان فصل بایرن را به مقصد سیتی ترک خواهد کرد و آلابا به تمجید از مربی خود پرداخت.

او گفت:" جلسات تمرینی او فوق‌العاده است. او فوتبال را بار دیگر اختراع کرده است. پپ کسی است که 24 ساعت روز به فوتبال فکر می‌کند. با حضور او، ما هر سال بهتر و بهتر می‌شویم. نمی‌دانستم می‌توانم در این تعداد پست‌ها بازی کنم."

بایرن با 8 امتیاز اختلاف نسبت به دورتموند رده دومی، در صدر جدول بوندس لیگا قرار گرفته است.

Guardiola reinvented football - Alaba

6. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

He's one of the most trustworthy people out there - Sammer defends Pep over Man City announcement

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ماتیاس سامر: باید یک چیز را روشن کنم و آن این است که پپ گواردیولا یکی از درست ترین افراد است. من هر روز با او کار می کنم.

البته، ممکن است بعضی وقت ها احساساتی شود، اما همیشه می توان روی حرف هایش حساب کرد. ... پپ همانطوری هست که می بینید و کاملا قابل اعتماد است.

8. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فیفا، بکن بائر را جریمه کرد

اسطوره فوتبال آلمان توسط کمیته اخلاق فدراسیون جهانی فوتبال جریمه شده است.

به گزارش "ورزش سه"، کمیته اخلاق فدراسیون جهانی فوتبال به ریاست جک کاریکو، فرانتس بکن بائر، اسطوره فوتبال آلمان را به علت عدم همکاری در جریان تحقیقات پیرامون اعطای میزبانی جام جهانی در سال های 2018 و 2022 به روسیه و قطر، جریمه کرده است. بکن بائر بر مبنای بندهای 18 و 14 قوانین کمیته اخلاق فیفا محکوم به پرداخت جریمه شده و جریمه او نیز مبلغ 7000 فرانک سوییس تعیین شده است.

علاوه بر این، اتهاماتی نیز به بکن بائر پیرامون اهدای میزبانی رقابت های جام جهانی 2006 به آلمان وارد شده و گفته می شود که اسطوره فوتبال آلمان، مبلغ قابل توجهی را از طریق کمپانی بزرگ آدیداس به اعضای کمیته اجرائی فیفا رشوه داده است.

Beckenbauer punished by Fifa Ethics Committee

10. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گوتزه: گواردیولا برای من بهترین بوده است، اما نمی توانم برای کار با آنچلوتی صبر کنم

هافبک آلمانی باواریایی ها سرمربی فعلی تیمش را مورد تحسین قرار داد، اما بسیار مشتاق است تا با سرمربی جدید ایتالیای اش کار کند.

به گزارش بخش بین المللی ورزش 11، پپ گواردیولا در انتهای فصل جاری بایرن مونیخ را به مقصد منچستر سیتی ترک خواهد کرد و کارلو آنچلوتی سرمربی فصل گذشته رئال مادرید هدایت بایرن را بر عهده خواهد گرفت.

ماریو گوتزه که در سال 2013 از بورسیا دورتموند راهی بایرن شده بود، پپ را مورد ستایش قرار دارد و عنوان کرده است پپ برای او مربی قاطعی بوده است.

گوتزه که در حال حاضر پیش از 100 بازی برای بایرن انجام داده است و در گفتگو با سایت گل عنوان کرد:

من چیز های زیادی را از مربیان بزرگی آموخته ام، یورگن کلوپ، یواخیم لو و گواردیولا کسانی بودند که به من چیز های زیادی یاد داده اند.

گواردیولا از نظر تاکتیکی تاثیرات زیادی رو من داشته است، چیز های که از قبل در مورد آنها نمی دانستم. پپ گواردیولا به جزئیات خیلی فکر می کند و رفتار او روی من بسیار موثر بوده، و به پیشرفت من کمک زیادی کرده است.

زننده گل قهرمانی آلمان در جام جهانی 2014 برزیل در خصوص کارلو آنچلوتی سرمربی فصل آینده بایرن اظهار داشت:

من چیزهای بسیار مثبتی در مورد آنچلوتی به ویژه از تونی کروس شنیده ام، او رابطه بسیار خوبی با آنچلوتی دارد. کارلو یک مربی بزرگ و بسیار با تجربه است.

نمی توانم برای کار با مربی بزرگی به مانند آنچلوتی صبر کنم. برای فرا رسیدن تابستان لحظه شماری می کنم.

Gotze: Guardiola's been decisive for me but I can't wait to work with Ancelotti

- - - Updated - - -

گوتزه: گواردیولا برای من بهترین بوده است، اما نمی توانم برای کار با آنچلوتی صبر کنم

هافبک آلمانی باواریایی ها سرمربی فعلی تیمش را مورد تحسین قرار داد، اما بسیار مشتاق است تا با سرمربی جدید ایتالیای اش کار کند.

به گزارش بخش بین المللی ورزش 11، پپ گواردیولا در انتهای فصل جاری بایرن مونیخ را به مقصد منچستر سیتی ترک خواهد کرد و کارلو آنچلوتی سرمربی فصل گذشته رئال مادرید هدایت بایرن را بر عهده خواهد گرفت.

ماریو گوتزه که در سال 2013 از بورسیا دورتموند راهی بایرن شده بود، پپ را مورد ستایش قرار دارد و عنوان کرده است پپ برای او مربی قاطعی بوده است.

گوتزه که در حال حاضر پیش از 100 بازی برای بایرن انجام داده است و در گفتگو با سایت گل عنوان کرد:

من چیز های زیادی را از مربیان بزرگی آموخته ام، یورگن کلوپ، یواخیم لو و گواردیولا کسانی بودند که به من چیز های زیادی یاد داده اند.

گواردیولا از نظر تاکتیکی تاثیرات زیادی رو من داشته است، چیز های که از قبل در مورد آنها نمی دانستم. پپ گواردیولا به جزئیات خیلی فکر می کند و رفتار او روی من بسیار موثر بوده، و به پیشرفت من کمک زیادی کرده است.

زننده گل قهرمانی آلمان در جام جهانی 2014 برزیل در خصوص کارلو آنچلوتی سرمربی فصل آینده بایرن اظهار داشت:

من چیزهای بسیار مثبتی در مورد آنچلوتی به ویژه از تونی کروس شنیده ام، او رابطه بسیار خوبی با آنچلوتی دارد. کارلو یک مربی بزرگ و بسیار با تجربه است.

نمی توانم برای کار با مربی بزرگی به مانند آنچلوتی صبر کنم. برای فرا رسیدن تابستان لحظه شماری می کنم.

Gotze: Guardiola's been decisive for me but I can't wait to work with Ancelotti

12. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اولی هوینس از زندان آزاد شد

رئیس سابق بایرن مونیخ که به اتهام فریبکاری مالیاتی در زندان به سر می برد امروز آزاد شد.

14. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Lewandowski wants record fourth title in a row for Guardiola's send-off

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    روبرت لواندوفسکی: برای ما مهمترین چیز بردن بوندسلیگاست. بی دلیل نیست که هیچ تیمی 4 بار پشت سر هم برنده نشده است. میخواهیم به آن برسیم، داستان بزرگی خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ژابی آلونسو: پپ از زمان خودش جلوتر است؛ میراث گواردیولا در بایرن تا مدت ها باقی خواهد ماند

هافبک تیم بایرن مونیخ به تمجید از سرمربی این تیم پرداخته است.

طرفداری- پپ گواردیولا در آخر این فصل از بایرن مونیخ جدا می شود به منچستر سیتی خواهد رفت. گواردیولا تفکر خاص خودش را به تیم بایرن مونیخ اضافه کرده است و روش بازی بایرن را تغییر داده است.

به نقل از گل، ژابی آلونسو اعتقاد دارد گواردیولا از زمان خودش جلوتر است و افزوده است میراث گواردیولا برای مدت ها در بایرن باقی خواهد ماند. خیلی ها به نحوه بازی بایرن ایراد می گیرند اما آلونسو اعتقاد دارد همه در تیم با تفکر پپ هماهنگ هستند.

این اصلا کار راحتی نیست. شما می دانید که پپ از زمان خودش جلوتر است. انجام این کار برای خودش و بازیکنان بسیار سخت بوده است. اما من فکر می کنم این روشی است که می خواهم بازی کنم. ما بازی با مالکیت را دوست داریم و پپ هم دوست دارد.

گواردیولا بازی با مالکیت را دوست دارد چون فکر می کند این بهترین روش برای بردن است. وقتی شما توپ را در اختیار دارید فرصت های زیادی ایجاد می کنید و فرصت های کمی هم به حریف می دهید. من فکر نمی کنم روش بازی بایرن زیاد تغییر کند. ببازیم و یا ببریم، با همین روش کار خواهیم کرد چراکه به آن اعتقاد داریم. اگر نتیجه نگیریم به فکر رفع اشکال خواهیم بود اما باید با این روش بازی کنار آمد.

گواردیولا تیمی را تحویل گرفت که فاتح سه گانه بود. آلونسو با وجود اینکه پپ موفقیت های گذشته بایرن را با این تیم نداشته است، اعتقاد دارد گواردیولا چیز های زیادی به این تیم اضافه کرده است.

من در سال دوم گواردیولا به اینجا آمدم و نمی توانم دقیقا بگویم نسبت به قبل چه فرق هایی کرده است. بازیکنان دیگر بهتر از من به این سوال پاسخ می دهند. اما من فکر می کنم او چیز هایی را در بایرن به یادگار خواهد گذاشت از جمله روش بازی. بازیکنان تیم زیر نظر او مهارت های زیادی کسب کردند و پیشرفت کردند. من مطمئنم این مسائل نقش کلیدی در آینده بایرن خواهد داشت. گواردیولا با بهترین روش بایرن را ترک خواهد کرد و دوران او همیشه به یادگار باقی خواهد ماند.

Pep is ahead of his time - Xabi Alonso lifts lid on Guardiola philosophy

Last edited by nw_nk; 24-03-2016 at 13:03. دليل: تکرار ارسال

18. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •