حدود 10 خرداد دقیقشو نمیدونم شاید دو سه روز اینور اونور
حدود 10 خرداد دقیقشو نمیدونم شاید دو سه روز اینور اونور
اگه کتاب 6 سال کنکور کانون رو بگیرین یه سی دی داره همراهش هم میشه با سی دی ازمون داد هم سوالات رو داره
تخمین رتبه و اطلاعات رشته هارو هم داره ولی من توصیه نمیکنم من دور دنیا گاج رو توصیه میکنم
برای تخمین هم از سایت کانون استفاده کن
خب سه تا آزمون دیگه جامع هستن دیگه
94/2/11
94/2/25
94/3/15
سه آزمون جامع سنجش برگذار میشه
یعنی از 11 اردیبهشت کل مباحث کنکوره ؟!
فکر می کردم دو تای آخر جامع واقعی باشن .
آره همینطوره، ازمون هایی هم که با موسسه های دیگه همزمان میشه سنجش برین چون همه میان سنجش.
چقدر اینجا خلوت شده ... سال های قبل چقدر بچه ها بودن..
دوستان برنامه ای برای عید میخواستم..برای کسی که اصلا درس نخونده!![]()
سال های قبل بچه ها تا دو سه سال قب کنکورشونم میومدن اینجا . الان اینجا هرکی کنکورش تموم میشه میره پشت سرشم نگاه نمیکنه تگش هم کنی به تاپیکا سر نمیزنه. تعداد پیام خصوصی هایی که بچه های تجربی برای مسال مختلف کنکوری به من فرستادن چیزی حدود تعداد پستای همین تاپیکه.
قبلا این فروم و باشگاه مهندسان تنها جایی تو نت بودن که کلی کنکوری توش در مورد کنکور خرف میزدن الان همه با گوشیشون میرن تو انستاگرام و لاین و ... دیگه کسی نمیاد اینجا.
فرزندان فرهنگیان برای دانشگاه فرهنگیان سهمیه خاصی دارن؟
فک نکنم من که نداشتم
sent from my android phone
دقیقا
====
سعی کنین به هیچ وجه آزمون های جامع موسسات دیگر رو شرکت نکنین. به چند دلیل
اول اینکه بقیه آزمون های جامع سایر موسسات هم تقلید شده و نمونه برداری شده از همین سنجش هستن.
سنجش فضاش خیلی شبیه تر و نزدیکتر به کنکور هست. آزمون های جامع سنجش در بسیاری از شهرها در همون حوزه ای برگزار میشه که قراره توش کنکور بدین. خودم سال اول که کنکور میدادم دومین آزمون جامع سنجش توی دانشگاه آزاد بود و کنکورم هم همونجا برگزار شد. سال دومم هم دانشگاه پیام نور بود و کنکورم هم همونجا همون ساختمون و همون طبقه برگزار شد. در مورد خیلی های دیگه هم این اتفاق افتاده.
بسیار دیده شده که آزمون جامع سنجش سوالش عینا در کنکور سراسری تکرار بشه. مخصوصا در دروس عمومی.
مباحث کنکور سراسری معمولا مشابه سنجش هست. مثلا در مقاطع مخروطی اگه آزمون سنجش در 3تا آزمونش از دایره و هذلولی بیشتر سوال داده باشه در کنکوکر هم این دوتا مبحث میان. اگر سنجش روی توزیع دوجمله ای بیشتر کارکرده باشه حتما ازش سوال میاد.
بی خیال بابا ما که زمان خودمون همه مباحثو میخوندیم اصلا کاری تداشتیم از چی میاد از چی نمیاد
sent from my android phone
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)