سلام
ببنید دوست عزیز در زبان اسپانیایی چند نوع تلفظ داریم و هر دوشون هم درست هستند. بین خود اسپانیایی زبان های آمریکا جنوبی هم بعضی ها می گن هامس بعضی میگن خامس.
سلام
ببنید دوست عزیز در زبان اسپانیایی چند نوع تلفظ داریم و هر دوشون هم درست هستند. بین خود اسپانیایی زبان های آمریکا جنوبی هم بعضی ها می گن هامس بعضی میگن خامس.
خامس هم ميشه گفت ولي جيمز نيست)
همون خامس رودریگز درسته، اسمش لاتینه یعنی جیمز نوشته میشه ولی خامس خونده میشه مثل Juan که خوان خونده میشه. هامس هم بعضی ها میگن ولی هر چی هست، جیمز نیست.
پس درست گفته بنده خدا. سوتی از من بود![]()
گزارشگر بازی هلند و مکزیک وقتی ترکیب مکزیک رو که نشون داد یکمی هنگ کرد و اولش گفت با سیستم 2-3-4 بازی می کنه!
بعدش البته اشتباهش رو اصلاح کرد
جالبه هر دو تیم هلند و مکزیک با سه دفاع و دفاع پوششی بازی می کنن
یعنی اشتباه کردن و حتما باید این بازی رو به سرهنگ علیفر می دادن تا دیگه از اول بازی تا آخر بازی از دفاع غیر خطی این دو تیم تعریف می کرد!![]()
Last edited by vahidgame; 29-06-2014 at 20:06.
هلند با چهار دفاع بازي ميكنه..فلار و دي فراي وسط..فرهوخ و بليند راست و چب كه ايندي اومد جايه بليند و بليند رفت هافبك دفاعي جاي دي يانگ..
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
سیانکی : بازیکن هلند از دور شبیه باباشه !!!!
این داره فوتبال گزارش میکنه یا والیبال؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سیاتکی فکر کنم یه جا گفت دروازه بان رفلکت های خوبی داره فکر کنم منظورش ری اکت بود![]()
منظور سیانکی این بود: دروازه بان رفلکس های خوبی داره (( رفلکس، یعنی واکنش نشان دادن، البته ری اکت هم درسته ولی رفلکت نه))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)