جدول لیگ رو باید در پایان هر راند دید.
مثلا الان در میان راند دوم هستیم و هر ساعت امتیازها کم و زیاد میشه و نمیشه حساب کرد که مثلا تیمی که اول هست الان در چه وضعیتی قرار داره.
از نظر تیم خودم،فعلا وضعیت خوب بوده ولی عالی نبوده.
خب با فیدبک هایی که کاربران داده اند،سیستم تعویض بهبود یافته و سه تغییر مهم انجام شده:
اول اینکه اون قضیه سمت راست حل شد،یعنی اگه شما 4 تا هافبک داشته باشید و بخواهید سیستم رو به 3 هافبک تغییر بدید،میتونید قبلش خودتون یکی رو از ترکیب خارج کنید و بعد تغییر سیستم رو انجام بدید.
اگر خودتون بازیکنی رو از قبل بیرون نبرید،اولین بازیکن سمت راست بیرون میره.
مورد دوم اینکه در هنگام تغییر سیستم،بازیکنانی که بازیشون تموم شده بیرون نخواهند رفت.مثلا شما سیستم 3 مهاجمه دارید و هر 3 مهاجم بازیشون تمام شده.حالا اگه سیستم رو بخواهید به 2 مهاجم تغییر بدید،اتوماتیک این تغییر انجا نخواهد شد.
برای اینکار قبلش میتونید به دلخواه یکی از مهاجمین رو از ترکیب خارج کنید تا بتونید به سیستم دو مهاجمه تغییر بدهید.
سومین تغییر این هست که وقتی بازیکنی رو خارج میکنید یا تغییر سیستم میدید،اخظار کسر امتیاز حذف شده و باید مراقب باشید.
دو تغییر اول که میتونست همون اول انجام بشه خیلی مهمه،مثلا مشکلی که dark soul عزیز داشت،با ین تغییر دیگه تکرار نخواهد شد.
من در تیم خودم الان تست کردم و همه چیز درسته،اما باز هم حواستون باشه.
الان نکته منفی این فانتزی این هست که نه میشه پروفایل تمام بازیکنان رو دید و نه میشه تیم دیگر کاربران رو مشاهده کرد.
در قسمت top managers هم میشه رده بندی جدول کل رو دید تا ببینیم نفر اول چه امتیازی گرفته.