دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کن (.توش همه نرم افزار های پیش نیاز برای اجرای بازست )
دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کن (.توش همه نرم افزار های پیش نیاز برای اجرای بازست )
کسی نمیدونه مشکل ما از کجاست؟
یه بار روونه فرداش هنگ میکنه
اون قسمت 2 و 3 رو که انجام داده بودم نشد ، یعنی بهتر شد تقریبا و لپتاپ داغ نمیکنه.
لپتاپم با حداکثر تنظیمات گرافیکی هم مشکلی نداره فقط سریع داغ میکنه و کول پد هم جوابشو نمیده.
همینی که شما گفتی هم انجام میدم انگار بازی قاطی میکنه. انگار باگ داشته باشه که مثلا میره تو درو دیوار.
حالا باز قسمت اولی که گفتین رو تست میکنم خبر میدم.
منظور از 64 بیت بودن ویندوز ساپرت بیش از 3.3 گیگ رمه دیگه! با این توصیف یه چیزی مثل رم فیکس یا غیره نداره که با 4 گیگ رم هم بشه اجراش کرد؟
- حل مشکل he version of this file is not compatible with the version of windows you’re running.check your computer system information to see whether you need an x86(32-bit) or x64(64-bit) verison of the program and then contact the software publisher برای رفع این ارور باید مفهوم آن را در بیابید این ارور شرح می دهد که بازی Watch Dogs در سیستم های 32 ب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تی اجرا نمی شود و فقط در سیستم های 64 بیتی اجرا می شود برای حل این ارور دو راه وجود دارد :
1- سیستم خود را به 64 بیتی تبدیل کنید و از بازی لذت ببرید .
2- شما می توانید کرک مخصوص این بازی که برای سیستم های 32 بیتی می باشد را از لینک زیر دانلود کنید و محتویات آن را در پوشه Bin کپی و پیست کنید که اگز از شما سوالاتی در مورد تکراری بودن پرسید گزینه Copy and Replace را انتخاب کنید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (حجم : 64 کیلوبایت)
چه جوری لگ شدید رو رفع کنم؟
دوستان تو رو خدا کمکم کنید.من هر چی کرک مربوطه بوده رو ریختم،درست نمیشه.بازی گیر میزنه،سوار ماشین که میشی بدتر میشه.هی هنگ میکنه
بعضی وقتا کاملا درست میشه ولی بیشتر اوقات اینجوری میشه.لپ تاب هم داغ نمی کنه.
بازی رو از طریق گیم لانچر اجرا میکنم.از نرم افزار uplay هم استفاده نمی کنم.
کمک کنید......
آپدیت های
1.03.471
1.03.483
و hotfix رو هم نصب کن
سلام.دانلودشون کردم.
حتما باید درون پوشه بازی باشه؟
بازی بلک باکسه.
این کرکو تست کردن نشد.
پیغام جایگزینی هم نداد
اول باید نصب بشن بعد گزک تو مسیر بازی کپی بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)