تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 39 اولاول ... 22282930313233343536 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 384

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا -Watch Dogs

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها ali-u's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تو قلب مادر

پيش فرض

من انواع و اقسام .Net framewrok ها رو نصب کردم
    ولی نشد! :(
    دوست عزیز

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود کن (.توش همه نرم افزار های ‍پیش نیاز برای اجرای بازست )

2. این کاربر از ali-u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

کسی نمیدونه مشکل ما از کجاست؟
    یه بار روونه فرداش هنگ میکنه

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

برای رفع مشکلات گرافیکی کند بودن ، لگ ، اسلوموشن و تیک زدن بازی تنظیمات گرافیکی زیر را به دقت انجام دهید: ۱
      محتوای مخفی: 1 
    - ابتدا به Document ویندوز خود رفته و در پوشه My Games و فولدر Watch_Dogs فایل GamerProfile را با برنامه notepad ویندوز باز کنید و حالا در کدهای نوشته شده داخل فایل GamerProfile به دنبال عبارت DefferedFxQuality بگردید و مقدار آن را از consol به عبارت pc تغییر دهید و حالا دکمه های ctrl + S را بزنید و یا از بالا گوشه سمت چپ از گزینه file گزینه SAVE را بزنید تا تغییرات در آن فایل اعمال شود.

توجه : برای یافتن عبارت DefferedFxQuality در میان آن همه کد دکمه ctrl + F کیبورد را بزنید و عبارت DefferedFxQuality را داخل کادر خالی پایین سمت چپ تایپ کنید.
    ۲- به تنظیمات بازی Watch Dogs بروید و وارد بخش Graphics Quality شوید. حالا عبارت های زیر به صورت زیر قرار دهید.

• OverAll Quality = Costume
    • Level of Details = Low
    • Shadow = Low
    • Reflections = Low
    • Ombient Occlusion = Low
    • Motion Blur = off
    • Depth of Field = off
    • Water = Low
    • Shader = Low

حالا از پایین سمت راست گزینه Apply را بزنید .
    ۳- حالا به تنظیمات بازی Watch Dogs برمیگردیم و این دفعه وارد گزینه Display میشویم در تنطیمات Display هم موارد را مانند زیر تنظسم کنید.

• Resolation = 1280 * 720
    • Refresh Rate = 60
    • Aspect Ratio = Auto
    • Windows Mode = Full Screen
    • VSync =off
    • GPU Max Bufferd Frames = 1
    • Anti Aliasing = SMAA
    • Widescreen Letterbox = on

حالا از پایین سمت راست گزینه Apply را بزنید و وارد بازی شوید. امیدوارم مشکل لگ و تیک زدن های شما حل شده باشد.

روی 32 بیت فکر نکنم اجرا بشه.
    اون قسمت 2 و 3 رو که انجام داده بودم نشد ، یعنی بهتر شد تقریبا و لپتاپ داغ نمیکنه.

لپتاپم با حداکثر تنظیمات گرافیکی هم مشکلی نداره فقط سریع داغ میکنه و کول پد هم جوابشو نمیده.

همینی که شما گفتی هم انجام میدم انگار بازی قاطی میکنه. انگار باگ داشته باشه که مثلا میره تو درو دیوار.

حالا باز قسمت اولی که گفتین رو تست میکنم خبر میدم.

منظور از 64 بیت بودن ویندوز ساپرت بیش از 3.3 گیگ رمه دیگه! با این توصیف یه چیزی مثل رم فیکس یا غیره نداره که با 4 گیگ رم هم بشه اجراش کرد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

اون قسمت 2 و 3 رو که انجام داده بودم نشد ، یعنی بهتر شد تقریبا و لپتاپ داغ نمیکنه.

لپتاپم با حداکثر تنظیمات گرافیکی هم مشکلی نداره فقط سریع داغ میکنه و کول پد هم جوابشو نمیده.

همینی که شما گفتی هم انجام میدم انگار بازی قاطی میکنه. انگار باگ داشته باشه که مثلا میره تو درو دیوار.

حالا باز قسمت اولی که گفتین رو تست میکنم خبر میدم.

منظور از 64 بیت بودن ویندوز ساپرت بیش از 3.3 گیگ رمه دیگه! با این توصیف یه چیزی مثل رم فیکس یا غیره نداره که با 4 گیگ رم هم بشه اجراش کرد؟
    - حل مشکل he version of this file is not compatible with the version of windows you’re running.check your computer system information to see whether you need an x86(32-bit) or x64(64-bit) verison of the program and then contact the software publisher برای رفع این ارور باید مفهوم آن را در بیابید این ارور شرح می دهد که بازی Watch Dogs در سیستم های 32 ب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تی اجرا نمی شود و فقط در سیستم های 64 بیتی اجرا می شود برای حل این ارور دو راه وجود دارد :

1- سیستم خود را به 64 بیتی تبدیل کنید و از بازی لذت ببرید .
    2- شما می توانید کرک مخصوص این بازی که برای سیستم های 32 بیتی می باشد را از لینک زیر دانلود کنید و محتویات آن را در پوشه Bin کپی و پیست کنید که اگز از شما سوالاتی در مورد تکراری بودن پرسید گزینه Copy and Replace را انتخاب کنید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (حجم : 64 کیلوبایت)

6. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

چه جوری لگ شدید رو رفع کنم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان تو رو خدا کمکم کنید.من هر چی کرک مربوطه بوده رو ریختم،درست نمیشه.بازی گیر میزنه،سوار ماشین که میشی بدتر میشه.هی هنگ میکنه
    بعضی وقتا کاملا درست میشه ولی بیشتر اوقات اینجوری میشه.لپ تاب هم داغ نمی کنه.
    بازی رو از طریق گیم لانچر اجرا میکنم.از نرم افزار uplay هم استفاده نمی کنم.
    کمک کنید......

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تو قلب مادر

پيش فرض

دوستان تو رو خدا کمکم کنید.من هر چی کرک مربوطه بوده رو ریختم،درست نمیشه.بازی گیر میزنه،سوار ماشین که میشی بدتر میشه.هی هنگ میکنه
    بعضی وقتا کاملا درست میشه ولی بیشتر اوقات اینجوری میشه.لپ تاب هم داغ نمی کنه.
    بازی رو از طریق گیم لانچر اجرا میکنم.از نرم افزار uplay هم استفاده نمی کنم.
    کمک کنید......
    آپدیت های
    1.03.471
    1.03.483
    و hotfix رو هم نصب کن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

آپدیت های
    1.03.471
    1.03.483
    و hotfix رو هم نصب کن
    سلام.دانلودشون کردم.
    حتما باید درون پوشه بازی باشه؟

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

- حل مشکل he version of this file is not compatible with the version of windows you’re running.check your computer system information to see whether you need an x86(32-bit) or x64(64-bit) verison of the program and then contact the software publisher برای رفع این ارور باید مفهوم آن را در بیابید این ارور شرح می دهد که بازی Watch Dogs در سیستم های 32 ب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تی اجرا نمی شود و فقط در سیستم های 64 بیتی اجرا می شود برای حل این ارور دو راه وجود دارد :

1- سیستم خود را به 64 بیتی تبدیل کنید و از بازی لذت ببرید .
    2- شما می توانید کرک مخصوص این بازی که برای سیستم های 32 بیتی می باشد را از لینک زیر دانلود کنید و محتویات آن را در پوشه Bin کپی و پیست کنید که اگز از شما سوالاتی در مورد تکراری بودن پرسید گزینه Copy and Replace را انتخاب کنید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (حجم : 64 کیلوبایت)
    بازی بلک باکسه.

این کرکو تست کردن نشد.

پیغام جایگزینی هم نداد

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تو قلب مادر

پيش فرض

سلام.دانلودشون کردم.
    حتما باید درون پوشه بازی باشه؟
    اول باید نصب بشن بعد گزک تو مسیر بازی کپی بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •