شوان اشتايگر بازي بعد هست؟
کاش اسپانیا و انگلیس تو گروه آلمان بودن
+
معلوم نیست و بستگی به تصمیم لوو داره.شوان اشتايگر بازي بعد هست؟
احتمالش هست باشه
آلمان که براش فرقی نداره و در هر صورت از روی هر تیمی رد میشه. کاش تو گروه ایران بودن
...
بعد از پیروزی قاطعانه در بازی اول، گفته میشه که فضای خیلی آرام و خوبی بر کمپ مانشافت حاکم شده اما این خوشبینی نباید تبدیل به غرور بشه. خدیرا که در بازی اول جزو خوب های میدان بود و نمایش خوبی داشت در این زمینه گفته: "ما نمی خوایم کاری کنیم که بازی سوم تبدیل به یک فینال بشه"
لوو به دنبال این هست که رویارویی آخر خودش با کلینزمن، تا اونجا که ممکنه به یک بازی تشریفاتی تبدیل بشه چون دردسرساز شدن تیم کلینزمن برای لوو می تونه بدترین کابوس لوو باشه.
نتیجه هایی که تا اینجای کار در این جام به دست اومده هم این مورد رو تصدیق می کنه، برزیل، ایتالیا و حتی هلند (برای دقایقی) در بازی دوم خودشون به شکل غیر منتظره ای دچار مشکل شدند و بازی ها سخت از اون چیزی بود که انتظارش رو داشتند. به نظر میاد این جام که پر از شگفتی بوده بیش از هر جام دیگه ای مصداق عینی "یک لحظه غفلت، یک عمر پشیمانی" هست!
به این اضافه کنیم که لوو در تورنومنت های اخیر در بازی های دوم خودش، بر خلاف بازی های اول، نتایج خوبی نگرفته و در یورو 2008 در بازی دوم مقابل کرواسی و در جام جهانی 2010 در بازی دوم مقابل صربستان با شکست مواجه شده و در بازی سوم با ترس از حذف زود هنگام روبرو شده.
یک تساوی در بازی امشب می تونه نتیجه تقریبا قابل قبولی باشه اما یک پیروزی می تونه فارغ از نتیجه بقیه بازی ها صعود قطعی تیم رو تضمین کنه.
گفته میشه در کمپ غنا اختلافاتی شکل گرفته. کوین پرینس بواتنگ، برادر ژروم، به خاطر استفاده از آیِو به جای او در بازی اول این تیم به شدت ناراضی هست (آیِو که اتفاقا گل زیبایی رو به ثمر رسوند) و حالا باید دید در این بازی سرمربی غنا چه تصمیمی رو اتخاذ می کنه.
وضعیت نهایی هوملز هنوز مشخص نیست، در صورتی که به بازی نرسه، به احتمال زیاد بواتنگ به دفاع راست بر می گرده و در جای هولمز بازی می کنه و مُستافی که دقایقی رو در بازی قبل بازی کرد، در دفاع راست قرار می گیره. البته Kicker پیش بینی عجیب تری کرده، اینکه گینتر مدافع فرایبورگ جای هوملز رو در قلب دفاع پر می کنه و بواتنگ در جای خودش باقی می مونه.
پ.ن. @ بعضی از دوستان: بد نیست اگه یه مقدار هم راجع به خود بازی های آلمان صحبت کنید، همون بحث تبدیل انرژی خشونت به فرصت![]()
خب دوستان همونطوری که خیلیاتون میدونید امروز آخرین روزی هست که من پیشتون هستم احتمالا
از فردا عازم خدمت هستیم و خلاصه معلوم نیست کی مرخصی بدن بیایم.محل خدمتم هم پایگاه پدافند نیروی هوایی ارتش توی سمنان هستش.
تا اینجا،این جام طبق روال همیشگی پیش رفته و تیمای درپیت مث انگلیس و اسپانیا و .... از دور بازیا کنار رفتنامیدوارم ایتالیا هم حذف بشه یه کم بخندیم کنار هم
ولی اگه یوهو خودمون حذف شدیم سرتونو بالا بگیرید و به زندگی روزمرتون ادامه بدید بدون اینکه پشیزی برای تیکه های رقبا ارزش قائل بشید چون تو لحظات آخر عمر یه شیر،کفتارا دورش میکنن
ما همیشه جزو قدرتا بودیم،این دوره هم هستیم
فراموش نکنید توی بحثاتون،همیشه حق با ما هستش حتی اگه خلافش ثابت بشه
جایی که ناظرا دارن میان سعی کنید سوت زنان از کنارشون رد شید ولی تا پشتشونو بهتون کردن با سنگ بزنیدشون.بیشترشون انگلیسین و واجب السنگ
داستان اون پدره که بچه ها رو جمع کرد و خواست چوب رو فرو بکنه رو همتون میدونید و نیازی به تکرار نیست
در آخر انتقال قدرت رو به طور رسمی اعلام میکنم
من کنت کاپیتان،فهذا یوسف کاپیتان
بودن در کنار همتون مایه افتخار بودش.
Last edited by بردیا; 21-06-2014 at 17:16.
حاجی مرز های شرقی یا غربی نیوفتی که دغدغهات از تیم المان بشه بریده نشدن سرت توسط برادرهای مردم دوست و ازادی بخش داعش و جیش العدل و غیره و ذلک!بودن در کنار همتون مایه افتخار بودش.)))))
بازی ایران بدجوری اعصابم رو ریخت به هم...از شانس آلمان هم تا فینال به آرژانتین نیمخوره که انتقام ما رو بگیره
سلام
منو کسی یادشه ؟![]()
به یاد سال 2010 و تاپیک اونسال اومدم بعد مدت ها سری بزنم اینجا
با آرزوی موفقیت بچه ها در برابر غنا
پی اس : خوشحالم قدیمیا رو میبینممسعود
بردیا
غیره ...
واسه این بازی شدید نیاز دارم المان غنا رو لوله بکنه..... ولی غنا:(.....
غنا گل دوم رو هم زد 2-1 جلو افتاد. واقعا عجیبه آلمان در آستانه باختنِ
امیدوارم بتونه 2 تا بزنه به غنا و نبازه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)