راهش اينه كه سر كيسه را شل كنيد بريد مغازه هاي موبايل... براتون نصب مي كنند ?ok
راهش اينه كه سر كيسه را شل كنيد بريد مغازه هاي موبايل... براتون نصب مي كنند ?ok
با سلام و تشكر از راهنمائي شما
هركجا ميگردم بازي براي گوشي نوكيا 6070پيدا نميكنم راهنمائيم كنيد
ممنون ميشوم
آيا در اينترنت نيست؟
اگر هست لطفا آدرس بدهيد متشكرم
بازي براي نوكيا 6070چه فرمتي است؟
سلام من این شطرنج رو :مشکل از چی میتونه باشه؟؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که حجمش 44.3 کیلوبایت هست مستقیما با همین آدرس توسط جی پی آراس رو گوشیم (نوکیا 6030) دانلود کردم. صفحه شطرنج باز میشه ولی هیچ مهره ای رو نمیشه حرکت داد. فقطم یه Undo Move داره که اونم وقتی میزنی پیغام میده Not Possible . تو آپشنم یه گزینه بیشتر نداره که نوشته Contact توشم آدرس ایمیل سازنده بازیه.
Last edited by davsep; 13-10-2007 at 08:43.
باید رو مهره یه باری 5 یا دکمه ی وسط جهتها رو بزنی بعد ببری جلو![]()
مرتضی این کارا رو قبلا انجام دادم! هیچ کلیدی کار نمیکنه انگار صفحه کلید قفل میشه!!! فقط کلید جهت بالا کار میکنه اونم رو حالت Undo Move قرار گرفته. تازه همونم میزنی میگه Not Possible . تو آپشنشم یه گزینه بیشتر نداره که نوشته Contact توشم آدرس ایمیل سازنده ست.
تو خودت رو 6030 امتحان کردی؟؟ ممکنه از کمی حافظه باشه؟؟ کاشکی یکی رو 6030 امتحان کنه. خیلی به شطرنج احتیاج دارم .....
ضمنا گوشی من با بازی خودش (خونه سازی) هیچ مشکلی نداره!!
Last edited by davsep; 12-10-2007 at 11:37.
چیز زیادی در این باره نمیدونم اینجا مطرح کنی به نتیجه میرسیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون ازت مرتضی. اونجا هم مطرح میکنم ولی فکر کنم جای این سوال همین جا باشه. در هر صورت دوستان اگه اطلاعاتی دارن راهنمایی بفرمایند . . .
بازیهای با پسوند Sisx به چه گوشیهائی میخوره؟
سلام بر دوستان عزیز
من وقتی دیکشنری AED رو روی گوشی W950 نصب میکنم، موقع اجرا پیام Not Found میده و میاد بیرون.
چیکار کنم؟
مسئــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــول محتــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــرم تاپیـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــک !!
چرا به پست ها پاسخ نمیدی؟؟!؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)