مدل SSD دارش رو از کجا میشه گیر اورد؟ دیجی کالا اولش زده بود با SSD الان برداشته .
مدل SSD دارش رو از کجا میشه گیر اورد؟ دیجی کالا اولش زده بود با SSD الان برداشته .
Last edited by mbadboy7; 12-02-2014 at 23:46.
بچه ها من واسه انتخاب رنگش یه خورده شک دارم ، تو این عکسای تبلیغاتی لپتاپ زیاد خوب خودشو نشون نمیده
میشه چنتا عکس از این نوتبوک بزارید ؟(خودتون عکس از لپتاپتون بگیرید) هم سفیدش هم نوک مدادیش هرکدوم رو که دارید ، خیلی ازتون ممنون میشم![]()
ممنونم بابت همه راهنماییاتون..درست شد.یه نفس راحت کشیدم..از ریجستری بود
خواهش میکنم
خب مثل اینکه مشکلتون حل شد
ولی به هر حال اونا دو تا فایل جداگانه بودن ، برای این گذاشتم که اگه با اولی درست نشد با دومی درست بشه
باز اگه خواستین استفاده کنین ، جایی مشکل داشتید بگید راهنمایی میکنم
سلام
پست اول چند تا عکس از رنگ قهوه ایی سوخته گذاشتم ، برای رنگ سفید هم توی نت سرچ کنید عکسهای خوبی هستن
تو بازار بگردید باید باشه ، دیجی کالا هم ، بستگی به منفعتش داره ولی آوردن رو میاره بعدا ؛ بازم
آقا حمید رضا ، من عکس تبلیغاتیش رو نمیخوام ، خودم سرچ کرده بودم همش عکساش یطوریه !
میخوام شما اگه زحمتتی براتون نیست یه چنتا عکس از لپتاپتون بگیرید برام آپلود کنید ،خیلی ممنون میشم ازتون.
دوستان سوالی داشتم راجع به ویندوز
الان ویندوزم 8ـه.خود فروشنده برام 8 ریخت.من ازش سوال کردم چرا 8.1 نریختی گقت که باگ زیاد داره...!
حالا به نظرتون خودم ویندوز رو عوض کنم؟چون کلی برنامه و بازی نصب کردم ارزش داره که بخاطر ویندوز همشون پاک بشن؟!
تنها مشکل من الان با وین8 بلوتوثش هست که فایل نمیشه فرستاد.
سلام
باگ داره !!! نمیدونم والا شاید داشته باشه - برای منم میخواس 8 نصب کنه گفتم چرا 8.1 نمیریزی اعتراف کرد که دی وی دی ویندوز 8.1 رو نداره و گفتم صبر کن خودم میرم الان از بازار میخرم
البته زیاد رو حرف این مغازه دار ها حساب باز نکن
من خودم تو مغازه یارو از صبح تا ظهر بودم یه حرفایی به ملت میزد داشت میترکیدم از خنده زیر چشمی بهم نگاه میکرد بعد به یارو یه چیزی میگفت![]()
باگ ؟؟؟!!!
از لحاظ باگ داشتن بخوایم در نظر بگیریم
از 8 خیلی بهتره و امنیت بیشتری داشته
احمالا نداشته ویندوز 8.1 خواسته بپیچونه
محتوای مخفی: یه واقعیت
شما باید دنبال لپ تاپ با هاردهای SSHD بگردید که معمولا 1 ترابایت هارد معمولی با 8 گیگ حافظه ناند هستند.
روی جعبه اش هم باید مشخص شده باشد که هاردش معمولی است یا sshd.
راستش من رنگ لپ تاپم قهوه ایی سوخته هست.که عکس همین لپ تاپ هم از تمامی نماها توی پست اول گذاشتم.اگه بخوام عکس بگیرم هم همینطوریه میشه
حالا شما عکس های پست اول رو نگاه کن ، اگه راضی نشدی بگو برات عکس بزارم
برای سفید هم سرچ کن یا درخواست بده دوستایی که رنگ سفید دارن ، برات عکس بذارن
سلام
ممنون.
من نمیخواستم.جناب mbadboy7 میخواستن.![]()
Last edited by hamidreza2010; 13-02-2014 at 15:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)