تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 90 اولاول ... 222829303132333435364282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 891

نام تاپيک: بررسي كارتهـــــاي گرافيــــــــك موجود در بازار به صورت مقالات علمي و تخصصي ( موضوع

داره خودمونی میشه alireza_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

من یه geforce 6600 gt با رو 128 اما ddr3 با مارک aopen خریدم البته ابن رو فکر کنم بدونید که کارت گرافیکی

به chipesh ربط داره به رمش زیاد ربط نداره مثلا این کارت من ddr3 هستش بازی و کارهای گرافیکی رو میخوره

من 3 ماه پیش خریدم 195 حالا باید ارزون شده باشه---خیلی هم کارت خوبیه

مثلا بازی need for speed 2006 رو که الان اومده با resolation 1280

اجرا میکنه--البته بعضی جا ها بعلت پردازش cpu یه مکثی میکنه اما در کل با این رزولیشن خوب جواب میده
    Last edited by alireza_2000; 19-12-2005 at 11:46.

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

خوب به نظرتون خوب فروختم يا خير؟؟؟
    ضمناً بفرماييد که بنده الان کارت گرافيک خوب 128 چه کارتي بخرم و حول و حوش قيمتش چند هست ؟
    و همچنين کارت گرافيک 256 چه کارتي بخرم و حول و حوش قيمتش چند هست؟
    يكم بيش از خوب فروختي
    اگر بتوني كارتهايي با چيپستهاي 6600 يا 6800 بخري خوبه.البته چيپست از حافظه خيلي مهمتره ولي فرق 128 با 256 در بازيها و كارهاي گرافيك سنگين كاملا مشخصه.
    در مورد قيمت با توجه به ماركها از 80 تومن داريم تا 500 -600 تومن

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط alireza_2000
    من یه geforce 6600 gt با رو 128 اما ddr3 با مارک aopen خریدم البته ابن رو فکر کنم بدونید که کارت گرافیکی

به chipesh ربط داره به رمش زیاد ربط نداره مثلا این کارت من ddr3 هستش بازی و کارهای گرافیکی رو میخوره

من 3 ماه پیش خریدم 195 حالا باید ارزون شده باشه---خیلی هم کارت خوبیه

مثلا بازی need for speed 2006 رو که الان اومده با resolation 1280

اجرا میکنه--البته بعضی جا ها بعلت پردازش cpu یه مکثی میکنه اما در کل با این رزولیشن خوب جواب میده
    نكنه ميخواستي با 6600gt بازي مثل need for speed بد اجرا بشه
    علي رضا جان بازيهايي از اين دست اصلا براي محك زدن كارت گرافيك مناسب نيستند براي مثال شما مي توانيد بازي Quake 4 اجرا كنيد تا از قدرت كارت خود با خبر شيد.

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mahdy2021
    يكم بيش از خوب فروختي
    اگر بتوني كارتهايي با چيپستهاي 6600 يا 6800 بخري خوبه.البته چيپست از حافظه خيلي مهمتره ولي فرق 128 با 256 در بازيها و كارهاي گرافيك سنگين كاملا مشخصه.
    در مورد قيمت با توجه به ماركها از 80 تومن داريم تا 500 -600 تومن
    البته مهدی جان فکر نمیکنم دوستمون بیاد پول برای 6800 بده.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط internet1
    با سلام
    به همه کاربران محترم مديران اين بخش
    بنده پيمان کريمي هستم از شيراز
    اگه امکان داشته باشه و براتون مقدور باشه بنده رو راهنمايي کنيد ممنون مي شم
    اين مشخصات سيستم بنده هست :
    m.b --- msi kt6 delta
    cpu---AMD 2600 box barton
    ram --- kingeston 400
    خوب کاربران محترم اين مشخصات مهم براي خريد يه کارت گرافيک خوب
    لازم به ذکر هست که سيستم رو سال 83 خرداد ماه خريداري کردم و کارت گرافيک اون هم
    MSI Gforce 5200 TD 128 DVI- I
    کارت گرافيک تنها رو دقيقاً اوريجينال خريدم 710000 ريال
    خوب حالا به اصرار يکي از دوستان شب گذشته کارت گرافيک رو به اون فروختم 500000 ريال
    خوب به نظرتون خوب فروختم يا خير؟؟؟
    ضمناً بفرماييد که بنده الان کارت گرافيک خوب 128 چه کارتي بخرم و حول و حوش قيمتش چند هست ؟
    و همچنين کارت گرافيک 256 چه کارتي بخرم و حول و حوش قيمتش چند هست؟
    از همگي دوستاني که بنده رو در اين تاپيک راهنمايي مي کنند صميمانه سپاسگزارم ./
    با تشکر و سپاس فراوان
    ادمين شيراز آي تي
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پيمان کريمي
    ID: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    يا علي
    دوست عزیز شما اگر پولت میرسه میتونی 6800 یا x800 رو با برد های خوبی مثل asus یا گیگا برداری.اگه یه کم بالاتر داشته باشی 7800 رو بردار که کارت خوبیه .این کارتهایی که گفتم در رده گرون قیمتها هستند.اگه بیایم پایینتر به شما 9800 یا 6600 رو پیشنهاد میکنم که البته 6600 خیلی کارش درسته.در رده متوسط تا ارزون قیمتها 6200 از انویدیا و 9550 از رادون کارت عالی هستند.
    بسته به اینکه طرفدار کدوم شرکت باشی انتخاب با خودت.ولی اگه به من باشه دوست عزیز فعلا برو سراغ کارتهایی مثل 6600gt یا حتی پایینتر مثل 6200 یا 9600 چون نمیصرفه بری یه کارت گرون برداری چون این کارتها الان به خوبی بازیها رو اجرا میکنند پس چرا بری پول بدی یه 6800 برداری وقتی کارت با همینا راه میفته.

درضمن زیاد رو حافظه حساس نباش که سرت کلاه میره.

آخر فروم باز Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Somewhere nearby,Who Cares

پيش فرض

اگه پول داري برو Geforce6800 ultra بگير نا قابله از 170 شروع مي شه تا ... جنس خوبشم اگه مي خواي با يه قيمت مناسب xfx6800 ultra بگير اگه 450 تومن داري برو Asus بگير. فوق العاده است . اگه 70 80 تومن داري پولتو جمع كن وقتي شد 120. برو يه 5600 گيگا بگير.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    بن بست رضوی

پيش فرض

از کارتای جدید چه خبر ؟
    پای X1800 به بازار نرسیده؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Master
    اگه پول داري برو Geforce6800 ultra بگير نا قابله از 170 شروع مي شه تا ... جنس خوبشم اگه مي خواي با يه قيمت مناسب xfx6800 ultra بگير اگه 450 تومن داري برو Asus بگير. فوق العاده است . اگه 70 80 تومن داري پولتو جمع كن وقتي شد 120. برو يه 5600 گيگا بگير.
    دوست عزیز با 120 هزار تومان 9600 کارت بسیار بهتریه در برابر 5600 و مطمئنن هیچ حرفی نداره 5600 در برابرش و کارت زیاد جالبی نیست.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من که ازش یاد خبری خبری ندارم متاسفانه یکم اوضاع واسم خرابه وقتمم که واقعا کم شده تو اینترنت.
    ولی یه مقایسه که برضدش به نظرم میذارم که نگید من یه طرفم :
    اینم تصویری از این کارت:

اینم از بررسیهای شرکت ایسوز برای 2 کارت 7800 و x1800xt

http://img.hexus.net/v2/graphics_cards/nvidia/ASUS/en7800gtdual/images/bench-fear.png[/IMG]

میبینید که 1800 بهتر عمل کرده .

در یکی از سایتها یکی از بچه ها این مطلب رو در مورد این سری نوشته که من واستون میذارم.

.........Radeon X1800 از ديدگاه تكنولوژيكي.........

تمام حقوق این مطلب متعلق به فردی با نام کاربری arh میباشد .

گر چه سري جديد GPU هاي ATI نتونستند در عمل اقتدار كامل خودشون رو در تمام برنامه ها به اثبات برسونند اما از ديدگاه تكنولوژي و نو آوري سري Radeon X1000 واقعا انقلابي هستند مثل GPU هاي Geforce 3 و Geforce 5800 كه هردو كارايي خودشون رو فداي تكنولوژي‌هاي ابتكاريشون كردند و بستر تكنولوژيكي براي اقتدار نسل هاي آينده خودشون شدند .
    من چند تا Review در مورد نوآوري هاي R520 مطالعه ميكردم متوجه شدم كه ATI واقعا روي اين سري جديد كار كرده برخلاف G70 كه نوعي بهينه سازي NV40 در اكثر موارد تلقي ميشه R520 يك معماري جديد و بسيار پيچيده رو به همراه داره طوري كه تعداد ترانزيستورهاي تشكيل دهنده ي هسته اش به 320 ميليون رسيده در حالي كه G70 با اون همه دك و پوزش 302 ميليون ترانزيستور مجتمع سازي شده دارد . اين نرخ براي RV530 كه همون X1600 باشه 157 و براي R515 يا X1300 برابر 100 ميليون ترانزيستور هست . جالبه بدونيد كه 100 ميليون ترانزيستور براي يك GPU ارزون قيمت بي سابقه بوده كه به لطف فن‌اوري ساخت 90 نانومتري ميسر گشته .

نو آوري هاي سري Radeon X1000 در بخش‌هاي زير از همه مهم تر است :

- سايه زن هاي نسخه 3 : پشتيباني از سايه زن هاي راس و پيكسل ورژن 3 مهم ترين مشخصه اين سري هست كه GPU هاي ATI مدتها از نبود آن رنج ميكشيدند البته از نظر من اين پشتيباني بيشتر از نظر نرم افزاري هست يعني نرم افزار سايه زن هاي R520 رو به لطف API و پس از اون Driver مشابه سايه زن هاي ورژن 3 مديريت ميكنه . نه به اين معنا كه هر كارتي كه سايه زن ورژن 3 داشته باشه بايد از نظر سخت افزاري هم مدارات مشخصي داشته باشه در واقع وظايف سايه زن ورژن 3 كاملا مشخص و يكسان هست اما نحوه انجام اين وظايف در R520 واقعا متحول شده . اگر از نوآوري هاي خط لوله هاي صرف نظر كنيم مهم ترين شگفتي معماري R520 در مديريت اين خط لوله ها با واحد سوييچينگ هوشمندي به نام Ultra-Threading Dispatch Processor ميباشد . اين واحد وظيفه دارد تا بار پردازشي خط لوله ها را به طور مساوي تقسيم نمايد به گفته ATI اين واحد جديد با الگوريتم هاي پيشرفته خودش 90 درصد كارايي خط لوله هاي پيكسل رو صرفا بالا ميبره . به همين خاطره كه ميگم 16 خط لوله پيكسل R520 بازدهي بيشتري از 24 خط لوله G70 داره (تازه ما بهينه سازي هاي موجود در خود خط لوله رو در نظر نگرفتيم ) از طرفي منابع خبري ميگند كه R520 به صورت كامل از سايه زن راسي ورژن 3 پشتيباني نميكنه چون بافر انشعابي خط لوله راسي از داخل سايه زن ها حذف شده اينم لينكش اما اين كار نه تنها كارايي خط لوله هاي راسي رو پايين نياوورده بلكه خط لوله هاي پر قدرت پيكسلي رو نيز به كمكشون فراخونده .

-Memory Controller جديد : نو آوري كه به شخصه براي خود من خيلي جالب همين كنترلر حافظه اين تراشه فسقليه ! توپولوژي Bus رو از تو شبكه هاي كامپيوتري اومدند اينجا پياده كردند جزئيات بيشتر بماند اما ديگه به اين كنترلر نميشه CrossBar گفت خيلي پيشرفته تره بهتره بگم تركونده NVIDIA بايد يك فكري به حال CrossBar قديميش بكنه . يك چيزي الان به ذهنم رسيد اين توپولوژي دست بردساز ها رو باسه پيچوندن گذرگاه حافظه كارت گرافيك بيشتر باز ميكنه . خدا به خير كنه ... عكسش رو ببينيد حالشو ببريد :

طراحي مجدد سيستم كاشه : در پردازنده هاي گرافيكي متداول يك نگاشت ساده بين سطوح كاشه و حافظه گرافيكي وجود داشت كه به لطف كنترلر حافظه جديد اين نگاشت تبديل به ارتباط كاملا مستقل ميان تراشه هاي حافظه و تك تك سطوح كاشه شده است . بهبود عملكرد اين نوآوري زماني كه جزئيات صحنه بالا ميره و اطلاعات كاشه مدام با اطلاعات حافظه گرافيكي تعويض ميشه كاملا ملموس خواهد بود .

سري Radeon X1000 مقياس پذيري بسيار خوبي از نظر قيمتي هم دارند به طوري كه از 70 دلار تا 549 دلار بازار رو پوشش دادند و براي هر شخصي با هر ميزان بودجه اي كه داره يك محصول وجود داره بر خلاف سري Geforce 7 كه هيچ خبري از نسخه هاي تكميلي ميان قيمت و ارزون قيمتش نيست .
    تمام كارت گرافيك هاي اين سري CrossFire ساپورت هستند اما Master شون هنوز معرفي نشده پيش بيني ميشه X1800XT CrossFire Edition با قيمت 599 و X1600 هم با قيمت 299 به زودي (خدا كنه) عرضه شود .

.................................................. .......................
    منم با نظر این دوستمون موافقم
    Last edited by Gilopa; 20-12-2005 at 20:43.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

با سلام
    کاربران عزيز
    دست همگيتون درد نکنه
    ولي خوب شما همش بحث 6800 و چيزهاي ديگه کردين خلاصه من نمي خوام چرتکه اندازي کنيد و يکي بگه 6800 يکي ديگه بگه ....
    بنده اصلا نمي دونم اينهايي که شما مي فرماييد چي هست
    بابا من پول زياد نمي خوام بدم دور و بر 60 الي 65
    ضمنا مادر بورد من ام اس آي هست اگه من يه کارت گرافيک مثلا gigabyate بگيرم مشکلي نداره يعني از يه خانواده نباشن
    ممنون مي شم راهنماييم کنيد
    ادمين شيراز آي تي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •