شاید بهتره بگم نک مدادی روشن - 14 اینچ موس پد کوچیکی داشت زیاد حال نکردم کنار سمت راست پاین ال سی دی هم نوشته بود 450
شاید بهتره بگم نک مدادی روشن - 14 اینچ موس پد کوچیکی داشت زیاد حال نکردم کنار سمت راست پاین ال سی دی هم نوشته بود 450
منم منظورم همین بود عزیز،
سیستم نوردهی مانیتورهای قدیم از پشت صفحه هست، یعنی پیکسل نوردهی جداگانه داره و مصرف فوق العاده بالا و در عین حال کیفیت بالا، اگه از گرافیست ها بپرسی خیلیا هنوز از مانیتور crt استفاده میکنن چون تفکیک پذیری فوق العاده ای داره،
اما پنل های جدید از کنار نوردهی انجام میدن که باعث ایجاد کاهش دید از زاویه میشه و کنتراست و روشنایی پایین تر، ولی بهترین گزینه واسه دستگاه های موبایلی این نوع صفحه هست، چون مصرف خیلی پایینی داره،
احتمالا تا چند سال دیگه همین پنل ها هم کلا منسوخ بشه و ips رایج بشه، صفحه های ips حتی از مانیتور crt هم قدرت تفکیک پذیری بالاتری داره . . .
داداش اونیکه شما دیدی سری پروبوک نبوده احتمالا
شما اینو دیدی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات فیزیکی : ابعاد : 342 × 231 × 35.5 میلیمتر - وزن : 2.0 کیلوگرم
پردازنده مرکزی : Intel Core i5 3210M 2.5GHz UpTo 3.1 GHz
حافظه RAM : ظرفیت : 4 گیگابایت - نوع : DDR3
حافظه داخلی : ظرفیت : 500 گیگابایت - مشخصات : 5400RPM
پردازنده گرافیکی : AMD Radeon HD 7450M DDR3 1GB
صفحه نمایش : 14 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768 - با روکش مات
امکانات : DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات : باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
عکسش رو هم روی دیجیکالا دیدم مشخصاتش همونی هست که گفتی که کنار سمت راست پایین ال سی دی نوشته HP 450
اما برای من بالای ال سی دی سمت راست فقط نوشته 450 و پایین کیبورد هم سمت چپ نوشته ProBook
HP دو مدل 450 داره ، یکیش پروبوک نیست که مشخصاتش رو بالا گذاشتم
اما اونیکه ما داریم پروبوک 450 هست
Last edited by oOomid.M; 07-03-2014 at 19:58.
حتما همینطوره امید جان خیلی خوشگل داشت می رفت تو پاچم بعد این همه جست و جو اصا نباید به فروشنده ها اطمینان کرد فقط رمش 6 بود و گراف 2 (من نمی دونم چرا نمی تونم با اینتر بیام سر خط) m_y_68 جان ممنون از اطلاعات مفید شما
آره حاجی منم اینجا رفتم مغازه رفیقم و جلوی خودم زنگ زد تهران سفارش داد
کلی تاکید کردم که حتما پروبوک 450 باشه ، حتی مشخصاتش رو هم روی کاغذ نوشتم برای مثال تاکید کردم که گرافش 8750 باشه یه وقت چیز دیگه نندازن بهمونحتی فینگر پرینتش هم گفتم باید داشته باشه چون چیزی که رو سایت اچ پی هست همینه اگه هرچیش تغییری بکنه حداقلش این هست که لپ تاپ باز شده
یه یه چند تا مغازه رفته بودم تا میگفتم 450 میگفتن اشتباه میکنی اون 4540 هست ! منم گفتم داش شما اشتباه میکنید 4540 دیگه قدیمی شده این جدید اومده
حتی همین دوستم هم که لپ تاپ رو سفارش داد تیپاکس کردن وقتی آورد چون حدس میزدم اشتباه فرستاده باشن و میخواس پلمپ کارتون رو پاره کنه دیدم رو کارتون نوشته 4540 !!
گفتم ای دل غافل اشتباه فرستادن ، زنگ زد و گفت فرداش یه 450 فرستادن برام![]()
سلام - من م لپ تاپو سفارش دادم به شرکت لوتوس مشخصاتم اینه - I5 4200m/ ram 8 GB/ HDD 1 T/ VGA 2 GB قیمتشم شد 2100 یه هارد اس اس دی هم سفارش دادم 400 تومن انشالله فردا پست کنن پس فردا دستم می رسه امیدوارم پشیمون نشم و از همه برو بچ مهم ممنون - ولی مغازه دار بدجور گرایش به لنوو دارن تو ساری - تو تهران این قدر این جوری نبود و زیا لنوو مطرح نبود حداقل به من که پیشنهاد ندادن لنوو بخرم - بچه ها چیزی احتیاجه از الان بذارم برا دانلود؟ (شبانه رایگان منظورمه) یه سوال یه ایسوس S200E هم سفارش دادم روش ویندور 8 هست چطوری باید نصب نم و ازش بک آپ بگیرم که مجبور نشم ببرم بیرون کاراشو انجام بدن؟ مرسی![]()
سلام
مبارکت باشه داش
والا روش که ویندوز نداره ، باید یه دی وی دی ویندوز داشته باشی
درایور هم برای اچ پی میتونی بری سایت اچ پی حدود 2 گیگ هست دانلود کنی خیالت راحت میشه
اول از همه Chipset و درایو کارت صدا و گرافیک رو بگیر جون اینا خیلی حیاتی هستن
بعد برو سر وقت بلوتوث و وبکم و تاچ پد و و فینگر پرینت و ...
اون اسوس هم من زیاد اطلاع ندارم وقتی روش ویندوز 8 هست خودش درایو ریکاوری داره صد در صد
راستی یادم رفت برای گرافیک AMD لپ تاپ 450 باید درایور گرافیک جدیدتر رو بگیری اونیکه رو سایت اچ پی هست ورژنیش قدیمی هست اگر میخوای بازی کنی ورژن جدید بهتره
از سایت سافتگذر دانلود کن
امید دادا لطف می کنی لین دانلود ها رو برام بذاری؟ الان برا من g0 هست یا g1؟ مسئله این استcpu 4200 M
نوکرتم داش ، برای تو G1 هست ، فکر میکنم این کانفیگی که تو خریدی تازه اومده باشه چون نه تو سایت لوتوس هست و نه دیجیکالا ، اما تو سایت های خارجی هست
مدل G1 کلا تازه اومده
ببین فرق لپ تاپ من با تو فقط تو CPU هست ، یعنی همه درایور های G0 و G1 به هم میخورن بغیر از گرافیک اینتل
ولی خوب تو از صفحه درایور های G1 دانلود کنی بهتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر الان لپ تاپ دستت بود سریالش رو تو سایت وارد میکردی دقیقا مدل لپ تابت رو میاورد ، اما حالا که دستت نیس باید برای این لپ تاپ رو دانلود کنی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدی ویندوز رو انتخاب کن ، که فکر میکنم 8.1 رو نصب میکنی دیگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)