سلام
ویندوزتون چیه؟
درایور کارت گرافیک رو آخرین آپدبتش رو نصب کنید
بعد برای این بازی تا حالا 4 تا آپدیت اومده ، ترجیحا یکی رو بگیرید و نصب کنید ببینید چی میشه
سلام
ویندوزتون چیه؟
درایور کارت گرافیک رو آخرین آپدبتش رو نصب کنید
بعد برای این بازی تا حالا 4 تا آپدیت اومده ، ترجیحا یکی رو بگیرید و نصب کنید ببینید چی میشه
سلام دوستان. من نسخه بلک باکس رو با حجم 17 گیگ دانلود و نصب کردم ولی اجرا نمیشه، وقتی روی آیکنش کلیک میکنم اصلا هیچ پنجرهای هم نمیاد!
سیستم هم ویندوز هفت 64بیت هستش و هر بازی رو به راحتی اجرا میکنه.
به نظرتون راه حلّی داره؟
دوستان بازی من تا مرحله ای که تو ماشین هلیکوپتر رو با آرپیچی میزنیم میفتن دریا میره ولی دیگه بعد از اون Loading که میده دیگه نمیاد
به نظرتون مشکل از چیه ؟
اون آخر مرحله اوله...
یعنی باید بره به مرحله بعد، اگه نرفت توی قسمت MISSION SELECT ببین برات بازش کرده یا نه اگه ابز کرده خودت به طور دستی مستقیم برو به حرله دوم...
mission select ندیدم من
Resume
Reply Mission
New Campain
داره
همون reply mission هست...
سلام دوستان
با چه برنامه ای بفهمم بازی با چند فریم اجرا میشه ؟
ممنون بابت راهنمائیتون![]()
سلام برادرا
اقا من روی setup کلیک میکنم تا نصب کنم اما همچین پیغامی میده برای چیه؟عکسشو گذاشتم[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
با نرم افزار Fraps میتونید فریم دهی بازیتون رو ببینید ...!
دوست عزیز آنتی ویروستون رو غیر فعال کنید ...!
سلام دوستان
من یک مشکلی دارم وقتی کامپیوتر روشنه همه چیز عادیه ولی وقتی یک بازی رو اجرا میکنم بعد از چند دقیقه سیستمم خاموش میشه و 5 یا 6 ثانیه بعد دوباره روشن میشه
از دوستان پرسیدم گفتند که دمای cpu بالاست من هم با استفاده از برنامه speccy به دمای کولر وقتی که بازی میکردم نگاه کردم و دیدم دمای cpu پایینه و بالاتر از 59 درجه نمیره ولی باز هم کامپیوتر خاموش میشه.
آخرین راه انداز کارت گرافیک رو هم دانلود و نصب کردم باز هم درست نشد.
به نظر شما مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
vga:gtx 460 se
ram: 4gb ddr3
cpu: core i3 2120
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)