دوستان من بخوام بفروشم چقدر بفروشم ؟
صفجه فول اچ دی
هارد هیبریدی 1 ترابایت + 24 گیگ اس اس دی !
8 گیگ رم
گارانتی هم داره 10 ماه فکر کنم
با نو هم هیچ فرقی نداره چون استفادمم کم بوده ازش
دوستان من بخوام بفروشم چقدر بفروشم ؟
صفجه فول اچ دی
هارد هیبریدی 1 ترابایت + 24 گیگ اس اس دی !
8 گیگ رم
گارانتی هم داره 10 ماه فکر کنم
با نو هم هیچ فرقی نداره چون استفادمم کم بوده ازش
چند خریدی؟چرا میخای بفروشی؟
والا از نظر من ارزش داره 3.200 اینطورا، اما خب باید ببینی چند میخرن!
چون ملت اسم دست دوم میشنون 1 میلیون کم میکنن، کاریم به چیزای دبگش ندارن
به دست بدی خوب میتونی بفروشی دیگه ، بستگی به خودت داره...
3700 !
به سرم زده برم سراغ alienware ! نمیدونم اشتباه یا درست !
ولی خوب موندم اینا اگه خواستم بفروشم چقدر قیمت بدم
آقا سلام من y510p رو دارم خعیلی عالیه،
کاملا ازش راضیم و باهاش حال میکنم
فقط نمیدونم من کارام سنگینه یا مشکل از ویندوزه 8.1ه یا ...
بدنش یه خورده داغ میشه معمولا
البته چند تا برنامه جدیدا توی Progress های Task Manager پیدا کردم که وقتی میبندمشون حرارتش میزون میشه
فقط فعلا مشکلم با هاردشه که احساس میکنم داره به فنا میره !
خرت خرت میکنه ، توی بخش مشکلات لپتاب پستشو گذاشتم :(
دماش رو باید دید چند درجست ! از رو بدنه نمیشه زیاد تشخیص داد چون در هر صورت گرماش به بدنه هم منتقل میشه !
هاردشم وقتایی که داری یه کار خاص میکنی طبیعیه یه صداهای ریز ریزی بده ! ولی اگه زیاده باید ببریش گارانتی ببینی چی میگن ! مال منم بعضی وقتا داره این صدارو !
دماش معمولا روی 40 درجست، در همه حالات این صدا رو داره،
در حالت عادی یکی دو بار در ثانیه خرت خرت میکنه
وقتیم که از هارد کار میکشه صدا تعداد تکرارش در ثانیه بیشتر میشه
این دمایی که شما میگی عادیه ! مال منم همین حدوده توی ویندوز ولی با سایبرفاکس که وبگردی میکنم دما روی 50 تا حتی 60 هم میره !
من فکر میکنم توی ویندوز چیزی هست که هی داره یه چیزی از هاردت میخونه و مینویسه ! اگرنه در حالت عادی نباید این صدا رو بده !
برو توی task manager قسمت disk ببین هاردت چند درصد رفته زیر بار ! یه مدت اینو زیر نظر بگیر اگه دیدی همیشه 40 یا 50 درصد یا بیشتر زیر باره یعنی یه برنامه ای داره هی میخونه و مینویسه ! اگه حالت عادی رو 0 یا نهایتا 10درصد و اینا باشه که مشکلی نداره !
میدونم،
هارد از لحظه ای که سیستم روشن میشه شروع به کار میکنه
به هرحال هارد که هیچ وقت کارش تمومی نداره، ویندوزم به هر حال مدام در حال باز کردن و بستن فایلای مختلف خودشه
ولی خوب این صدا تا دو هفته پیش نبود و هارد حتی موقع دفرگ کردن هم هیچ صدایی جز چرخش دیسکش نداشت !
و اینکه هم اکنون که دارم برای شما مینویسم 50Kb/s ~ 100kb/s در حال نوشتن است و فوتوشاپ با دو سه تا فایل باز و کروم با 14 15 تب و Zbrush با یه مدل 1.5 میلیون Vertex و MediaPlayer در حال خوندن هم هست، عجیبا غریبا :|
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
ولی خیلی هارد لپتابتون داغ میشه ها![]()
من موقع بازی کردن/دفرگ کردن/ویروس کشی و ... اصلا تاحالا به 50 درجه نرسیده
-------------------------------
Last edited by emadghasemi; 19-01-2014 at 03:02.
این درسته که هارد همیشه در حال حرکته ، ولی خوندن و نوشتن از روی دیسک همیشه اتفاق نمیوفته ! به نظر من قبل از اینکه گارانتی ببریش یه بار ویندوز رو عوض کن و یه مدت زیر نظر بگیرش ببین باز همین کارو میکنه یا نه ! حتما برنامه ای هست که داره این کارو میکنه ! یا اینکه تمام برنامه های سنگین رو پاک کن موقتا !
درصد مهمه ! باید دید سطح بار هارد رو چند درصده ! مال من الان که مرورگر در حال کش کردنه بین 2 تا 5درصد متغیره !!
اینکه شما گفتی بدنش داغ میشه منظورم دمای پردازنده بود !!اگرنه دمای هارد به اینجا برسه که سوخته بیچاره !!
دمای هارد من در حال حاضر که حدود 8 ساعته روشنه روی 36 درجست !
همون، منو بسیار متعجب کردی))
ولی این مسأله ربطی به ویندوز یا چیزای دیگه نداره
یه مسأله کاملا سخت افزاریه نه نرم افزاری
درضمن درصد استفاده از هارد داخل Task Manager هر لحظه تغییر میکنه
مثلا الان که من استفاده زیادی نمیکنم و هارد کار زیادی انجام نمیده مبناش 100Kb/s حد اکثر هستش که اگه 100Kb/s نوشتن خوندن داشته باشم میشه 100% !
این مقدار حداکثر بسته به کاری که داریم انجام میدیم و فشاری که روی هارده و مسائل دیگه متغیره، وقتی که داریم کپی میکنیم چیزی رو به 100mb/s تغییر میکنه یا موقع ویروس کشی و ... به 50mb/s تغییر میکنه
یک چیز ثابتی نیست که بگیم چند درصد داریم از هارد کار میکشیم،
پس مقدار Kb/s مبنای درست تریه واسه هارد دیسک، نظر شما چیه ؟
Last edited by emadghasemi; 19-01-2014 at 03:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)