امين جان انجام دادم خداوكيلي كلافه شدم چه قدر دنگ و فنگ داره
فايلها رو كجاي اميليتور بزارم كه كار بكه خواهشن توضيح تكميلي بده ( از epsxe استفاده ميكنم)![]()
امين جان انجام دادم خداوكيلي كلافه شدم چه قدر دنگ و فنگ داره
فايلها رو كجاي اميليتور بزارم كه كار بكه خواهشن توضيح تكميلي بده ( از epsxe استفاده ميكنم)![]()
دوست عزیز راستشو بخوای خودم تستش نکردم باید برم خودم امتحانش کنم بعد بهت میگم
??!! OK![]()
hejrati جان !!!
اگه پلاگینه باید extract کنی بعد فایل های بدست اومده رو کپی کنی تو پوشه ی plagins
حالا درست یادم نیست اسم پوشه چی بود اگه می خوای تو همه ی پوشه ها کپی کن ببین درست میشه ؟![]()
دوست عزیز اشتباه نشده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
pecsetup 2.5 رو من نصب کردم اون که مخصوص ePSXe بود !!!!!!!!![]()
تيتان عزيز
لطفي كن روش انجام كارشو به من بگو - منكه هركاري كردم كدها عمل نميكنه شايد بلد نيستم و خودم خبر ندارم ؟؟!!!!![]()
سلام من با اینکه سیستم خودمو ارتقا دادم باز هم بازی های ps2 خیلی سرعتشون پایین هست و بعد از چند ثانیه بازی قفل میکنه (البته توی دموی اول بازی ) و به بازی اصلا نمی رسه؟ این مدل سیستم من هست:
GForce 7100Gs(512MB
AMD Athlon(tm) 64*2 Dual core Processor 3800+2.00GHz
GB of RAM 1.00
شما یه جستجو می کردی خوب بود.تيتان عزيز
لطفي كن روش انجام كارشو به من بگو - منكه هركاري كردم كدها عمل نميكنه شايد بلد نيستم و خودم خبر ندارم ؟؟!!!!
اینجا رو یه نگاه کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
salam age kasi mitoone komak kone sorat bazi ps1 dar vista kheili paiine agar kasi tanzimate vista ro midoone komak kone![]()
ميشه يه بايوس خوب براي پلي استيشن 2 بهم معرفي كنيد يه بايوس به اين نام : PS2 Bios JAP SCPH10000 دارم اما جواب نميده
دوست عزیز اینم اسم چند تا بایوس دیگه !!
SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200
scph39001
scph3004R
PS2 Bios PAL SCPH30004R V6
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)