تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 752 اولاول ... 222829303132333435364282132532 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بودجه رو میتونم تا 300 بالا ببرم...ولی من میخوام یه چیزی بخرم که بعدا پشیمون نشم!
    من در مورد اینا اطلا عات ندارم...
    در مورد mp3 پلیر که من فقط صدا میخوام...نه تصویر نه ضبط صدا....فقط صداش خوب باشه...
    مگه اینکه باید برای صدای خوب از اونایی که تصویر هم پخش میکنن باید خرید..که اون موقع میرم سراغ اونایی که تصویری هم پخش میکنن...(خودمم نفهمیدم چی گفتم D)
    اساتید اگه لطف کنن یه پلیر و هدفون تا 200 تومن معرفی کنن ممنون میشم...
    اگه ارزش داشت میتونم بودجه رو بالا ببرم...
    با تشکر
    100% دنبال بهترین کیفیت هستم..
    منظور شما اینه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اندازش چقدره؟
    میخوام کوچیک باشه...
    یه هدفون هم معرفی کنید ممنون میشم
    به نظر من همون U5 برای شما خوبه. اگه میخوای پول بیشتر بدی هم میتونی هدفون بهتر بخری. البته اگه واقعا دنبال کیفیت صدای بالا هستی.
    به نظر من اگه با 300 تومن بودجه کلی بخوای u5 بخری ، اشتباه کردی ... یعنی می خوای اون همه هزینه کنی که بری basic ترین(سطح پایین ترین) مدل cowon رو بگیری ... اصلا بفرض محال که صدای این معادل i7 باشه ، کنترلش چی ؟ باتری ضعیف ترش چی ؟ ... اینا که پارامترهای بوق (!) نیستن .. اینا پارامترهای بسیار مهمی هستن که قطعاً در تجربه نهایی شما تاثیر میگذارن (چیزای دیگه مثل line in و flac هم در u5 پیدا نمیشه که البته نمیدونم بدرد شما بخورن یا نه - ولی واسه حرفه ای ها یه نقصه) .... اون وقت مثلا بخاطر 30-40 تومن شما (که طبق بودجه شما عدد قابل دسترسیه) قیدش رو بزنی؟ ... بدون شک اشتباهه ....

ضمناً : بحث پلیر رو در تاپیک مربوط به خودش باید مطرح کنید .. آیا اینجا تاپیک پلیره ؟ ... مرسی ...

2. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کیفیت سونی مثل پلیرشه یا نه بهتره؟ منظورماینه که ارزش پولی که بهش میدی داره
    این سری Q کیفیتش اندازه EP-240 creative است
    شرمنده اینقدر چرت میپرسم آماتوریه دیگه
    این یه سوال کلیه .. حتی خود سونی هم قبول داره که کیفیت همه پلیرهاش عین هم نیست ... مثلا سری B با سری A قابل مقایسه نیست ... اما کلاً سونی جزو بهترین های بازار هدفونه ... و از پرفروش ترین ها و محبوب ترین ها ...

آره - از 240 بهتره به نظرم

سری Q رو من یادمه حدود 25 تومن بودن .. می ارزید اگه کسی با طراحی شون راحت باشه ...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این Sennheiser که گفتی چی هست حالا ؟
    والا من گیج شدم کجا میتونم انواع مدل های سونی رو ببینم ؟ پس سونی رو بهتر میدونید از کریتیو نه ؟
    راستی اونایی که Noise Cancelling دارن باتری میخورن ؟ یعنی یکی از مدل هاش به این صورت هست ؟ بعد فول سایز هستند دیگه ؟ نه من نمیخوام باتری بخوره ...................
    ممنون میشم بگید کجا میتونم انواع مدل ها رو ببینم .....
    سن هایزر یه مارک بسیار موفق در زمینه گوشی و ایناس .. توی ایران (تهران) هم به زحمت گیر میاد ... البته با افزایش قیمت قابل توجه در بعضی مدلها ... واسه اونی که واقعا دنبالش باشه ارزشش رو داره البته ..

سونی ها رو می تونی جمهوری ببینی .. نمایندگی های سونی ...

بله - سونی یه سازنده حرفه ای هدفونه ، کریتیو بصورت یه فعالیت جانبی این کار رو دنبال می کنه ... سونی در هر رده هدفون ، کمی بهتر از کریتیوه ..

//

بله - نویز کنسلینگ اساس تکنولوژی ای اش اینه که یه آنتی-نویز ایجاد می کنه تا نویز رو بگیره ... اما یادتون باشه که برعکس عقیده عمومی که اینا رو صرفاً یه سطح بالاتر از noise isolating ها می دونن ، اینا واسه نویزهایی مثل قطار و اتوبوس (نویزهای زندگی روزمره) چندان مناسب نیستن ...

بله - اینا باتری می خوان ...

اصولا من خیلی شک دارم که NC ها بدرد یه کاربر عادی بخورن (این یه عبارت توهین امیز نیست - خود من هم فرض کنید یه کاربر عادی هستم) ... ضمن اینکه یه NC خوب (=موثر) تازه از 100 دلار شروع میشه ...

5. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

این Sennheiser که گفتی چی هست حالا ؟
    والا من گیج شدم کجا میتونم انواع مدل های سونی رو ببینم ؟ پس سونی رو بهتر میدونید از کریتیو نه ؟
    راستی اونایی که Noise Cancelling دارن باتری میخورن ؟ یعنی یکی از مدل هاش به این صورت هست ؟ بعد فول سایز هستند دیگه ؟ نه من نمیخوام باتری بخوره ...................
    ممنون میشم بگید کجا میتونم انواع مدل ها رو ببینم .....
    مدل هایی که Noise Cancellling هستن باتری میخورن. ولی خب مثلا مدل PXC150 که قیمتش حدود 130 تومنه با دو تا باتری قلمی سایز AAA حدود 80 ساعت کار میکنه. و این هم در نظر داشته باشین که معمولا این هدفون ها اینطوری هستن که وقتی باتریشون تموم میشه از کار نمی افتند. فقط سیستم Noise Cancelling کار نمیکنه. البته فکر کنم هستند مدل هایی که باتری لیتیومی میخورن و شارژ میشن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MH_SANIANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران_پیروزی

پيش فرض

پلیر رو با کمک دوستان انتخاب کردم...i7
    حالا میرسیم به هدفون....
    بهترین و میخوام...بودجه تقریبا نامحدود...
    اینا تو ایران پیدا میشه؟
    ا.
    Last edited by MH_SANIANI; 26-07-2009 at 14:01.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پلیر رو با کمک دوستان انتخاب کردم...i7
    حالا میرسیم به هدفون....
    بهترین و میخوام...بودجه تقریبا نامحدود...
    اینا تو ایران پیدا میشه؟
    ا.
    چیا تو ایران پیدا میشن ؟ (مدل خاصی مدنظرته؟)

الان در رده بودجه بالای 100 تومن کارای سن هایزر گیر میاد .. دوستمون در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدلهای موجود رو (دو هفته پیش) لیست کرده ... براساس کاربردت و محل استفاده (فقط پلیر ؟ ... فیلم ؟ .. استفاده داخل منزل ؟ نشسته ؟ در حال حرکت؟) و اندازه هدفون (تو گوشی می خوای ، سایز بزرگتر؟) میشه مدلهای مختلفی پیشنهاد کرد ... مثلا نظرت در مورد HD465 چیه ؟ ... 280 هم خیلی خوبه که نمی دونم اینجا گیر میاد یا نه

هرچند این یه واقعیته که از هر 3-4 نفر که من برای سن هایزر معرفی می کنم ، آخرش یکی شون فقط سن هایزر می گیره ، نبودن مدل – کمیابی – قیمت غیرمنصفانه باعث میشه که برن و اغلب سونی یا چیزای تک دیگه بگیرن ...
    Last edited by seymour; 26-07-2009 at 14:28.

9. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران_پیروزی

پيش فرض

من بیشتر واسه وقتی که روی تخت دراز کشیدم و میخوام بخوابم و داخل ماشین هستم...
    کوچک باشه و تو گوشی...
    یکی بزرگ هم شاید واسه pc بگیرم...آخه اینی که دارم آشغال...شکسته با لنت چسبومدم D
    مدلش A4TECH هست..
    تعریف P100 و شنیدم خوبه؟ بگیرم...
    قیمت اینجا خوبه؟
    کد:
    80 تومن
    Last edited by MH_SANIANI; 26-07-2009 at 14:40.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من بیشتر واسه وقتی که روی تخت دراز کشیدم و میخوام بخوابم و داخل ماشین هستم...
    کوچک باشه و تو گوشی...
    یکی بزرگ هم شاید واسه pc بگیرم...آخه اینی که دارم آشغال...شکسته با لنت چسبومدم D
    مدلش A4TECH هست..
    تعریف P100 و شنیدم خوبه؟ بگیرم...
    قیمت اینجا خوبه؟
    کد:
    80 تومن
    قیمت هاش مشابه قیمت هایی هستن که دوستمون پست کرده ... 8 تومن بالاتر (حالا شاید یه حکمتی داره – مثلا هزینه پست منظور شده ؛ نمی دونم)
    //
    PX100 خوشنامه و یکی دو نفر از دوستان که خریده ان هم راضی بودن ...

12. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران_پیروزی

پيش فرض

ممنون...
    حالا مدل کوچک چی پیشنهاد میکنید؟
    برای وقتی که میخوام بخوابم...یا تو ماشین هستم؟
    منظورم اینا بود...
    کد:
    Last edited by MH_SANIANI; 26-07-2009 at 15:03.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون...
    حالا مدل کوچک چی پیشنهاد میکنید؟
    برای وقتی که میخوام بخوابم...یا تو ماشین هستم؟
    به نظر من اینا هر دوتاشون حالاتی هستن که شما به صدای مطلقا زیاد نیاز نداری : خواب و رانندگی ، یکی شون نیاز به آرامش و دیگری نیاز به احتیاط داره ... باز البته نظر منه ... نتیجه اینکه من خودم که وسواسم بیشتره موقع خواب از یه سونی ارزون استفاده می کنم و موقع رانندگی که اصلا فقط یه گوشی هدفون رو میذارم توی گوشم! ...

اما باز اگه In ear می خوای ، ep630 کریتیو باید شما رو راضی کنه .. زیر 20 تومن ... بالاتر کارای سونی هست ؛ سری EX ...

چیزایی که دوستمون توی اون پست گفته رو من نمی دونم توی ایران گیر میاد یا نه .. اگه گیر بیان ، قطعا به این دو مدل برتری دارن ... اینا کارای متوسط و پایین هستن و اوناکارای high end (رده بالا)

15. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •