نه بابا! چی رو ببخشم!
همین که میای و وقت می زاری و جواب سوالات ملت رو میدی و کارشون رو حل می کنی دمت گرم!
نه بابا! چی رو ببخشم!
همین که میای و وقت می زاری و جواب سوالات ملت رو میدی و کارشون رو حل می کنی دمت گرم!
داداش وظیفمونه.
بچه ها الان جدیدترین رام واسه تبلت شما چند هستش مال من 4.2 هست جدیدتر نیومده اگه اومده چکار کنم؟
نه خیر دوست عزیز.
لطفا به این تاپیک رای عالی دهید تا این تاپیک هم مهبوب شود.
Click here to view the original image of 1018x279px.
![]()
واسه من کماکان آپدیت به 4.2 نمیشه.فایل 168 مگابایتی رو که میگیرم نمیتونه نصبش کنه و ارور میده و پس از ارور به منوی ریکاوری میره.اونجا هم همه گزینه ها رو زدم ولی فرقی نکرد.ریست فکتوری هم کردم ولی باز موقع نصب اپدیت ارور میده.
دوست عزیز از گارانتی جویا شدید؟
سلام کسی با این تبلت بازی اسفالت ۸ رو بازی کرده؟ من که هر کاری کردم در قسمت لایسنس خارج میشه ! فایل دیتاشم هم تو پوشه obb حافظه داخلی وهم یه فایل obb داخل پوشه android مموری کارت درست کردم و فایل دیتا رو کپی کردم اونجا با این حال بازم در قسمت چک لایسنس خارج میشه! چکار کنم لطفا جواب بدید!
دوست عزیز برای نصب بازی دیتا دار ابتدا وی پی ان یا یه فیلتر شکن خوب روشن کن بعد با ایدی google وصل بشو بعدش برو تو بازی چون دفعه اول نیازه به اینترنت وصل بشی دفعات بعد نیاز نداره
داش ابتدا برنامه فیلتر شکن hotspot sheid رو از این جا دانلود کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داش بعد از نصب hotspot sheild بازش کن بعد protected my conection رو بزن.حالا یک جیمیل بساز بعد اندروید مارکت رو بازکن تا اکانتت سینک بشه .حالا برای اولین بار وارد بازی شو وبازی کن .بعد از اون دیگه میتونی آفلاین بازی کنی.تمام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)