دوست عزیز
اگر تلویزیونتان را آبدیت نکردید یک بار آن را آبدیت کنید.
دوست عزیز
اگر تلویزیونتان را آبدیت نکردید یک بار آن را آبدیت کنید.
با سلام
لطفا باقی فایل های صوتی رو هم آپلود کنین
INFO_FACTORY_inv
FACTORY_inv
FACTORY_from_REMOTE_inv.wav
با تشکر
دوست عزیز
در آخر پست اول با نام wav-to--IR-SAMSUNG TV.ZIP ضمیمه شده است.
این فابل برای دانلود موجود نیست و ارور می دهد
به هر حال وارد منو شدم بدون ساختن ریموت و با استفاده از IR OUT همراه تی وی (وصلش کردم به خروجی صدا لپ تاپ)
فقط مشکل اینه که با هر بار روشن شدن تلویزیون اخطاری مبنی بر تنظیم type, local set, front color option میده
این مشکل رو یکی دیگه از دوستان داشت راه حلش پیدا نشده یا اینکه مشکل از کجاست؟!!
با تشکر
جناب متین پور سلام.بنده تلویزیون را هم آپدیت کردم باز هم مشکلم حل نشد راهکار دیگری به ذهنتان میرسد؟
دوست عزیز
فایل مربوطه را تست کردم مشگلی ندارد و به راحتی دانلود می شود. ببینید سیستمتان مشگل دارد.
و در ضمن این اخطارمبنی بر تنظیم type, local set, front color option بری این است که شما دوباره باید وارد منوی مخفی شوید و اطلاعات همان آیتم ها را دوباره وارد کنید.
دوست عزیز
یک بار ریست فاکتوری کنید.
با سلام
منظورم این فایله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](225.8 کيلو بايت, مشاهده : 0)آدرس وارد شده وجود ندارد ، در صورتی که فکر میکنید آدرس وارد شده صحیح است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را در جریان بگذارید
وقتی روش کلیک میکنی این پیغام رو میده
در خصوص اخطار هم منظورتون این هستش که این کارهارو مجددا انجام بدم
منو local set را بر روی none بگذارید و ch table را iran انتخاب کرده و بعد وارد منو optin و mrt optin شده و منو language -Arabic به unknown و منو region به ASIA - DTV تبدیل می شود ولی به صورت مخفی میباشد و فقط با تغییر دادن local set منوی language و region تغییر میکند و در این حالت دیجتال فعال میشود و PNP - Language را میتوان per تا منو هم فارسی شود
اینکارو انجام دادم اما هنوز هنگام روشن شدن این پیغام میادش؟!!
مدل تلویزیون هم 48h6400 می باشد
Last edited by cleverchild; 02-08-2015 at 11:47.
دوست عزیز
لوکالست را روی DT_ M_ASSIA بگذارید.
و همانطور که گفتم فایل مشگلی ندارد هم با کروم و هم با فایر فاکس تست کردم در هر دو دانلود شد ممکن است شما از فیل - تر شکن استفاده می کنید و یا مورد دیگر باشد
با این وجود در آخر پست اول دوباره آپلود کردم
Last edited by matinpour; 02-08-2015 at 13:15.
با سلام
تلویزیون من مدل 6400 هست ولی چون از این کنترل های لمسی جدید خست دکمه info نداره
لطفا راهنمایی بفرمایید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)