این بحث مربوط به سخت افزار به این تاپیک مربوط نمیشه بنابراین جواب سوالاتتون رو توی پروفایلتون می ذارم.
این بحث مربوط به سخت افزار به این تاپیک مربوط نمیشه بنابراین جواب سوالاتتون رو توی پروفایلتون می ذارم.
سلام
این بازی این قابلیت رو داره 2 نفر با هم در یه زمان به مسابقه بپردازند ؟
بله این قابلیت رو داره اسمش هستjpo-op
سلام.
میخاستم بدونم سیستم بازی این ورژن چطوریه
من با یه پورشه تا الان فکر کنم کل بازی های روی نقشه را رفتم واسه اینکه روی هر بازی ایی میرم یه زمان میده که فکر کنم رکورد خودمه و دیگه روی هیچ بازی
new نمیده
بازی های جدیدش چطور میاد حتما باید ماشین عوض کنم یا ...
و سوال دوم اینکه اگر یه مسابقه را بردیم و بعد مسابقه پلیس دنبالمون کرد و گرفتمون برد اون مسابقه هم میپره یا فقط امتیاز ها میپره
و سوال اخر این راهی نیست برای تعمیر ماشین جزء رفتن به جایگاه مخصوصش اخه پلیس ها هی بهمون میزنند و ماشین دمیج میشه
1 هر دفعه بهت چند تا آبچکتیو میده تموم که شدن باز چند تا آبجکتیو دیگه تا آخرم همینطوره ..!
2 فقط امتیازات میپره
3 نه
سلام .
اقایون اساتیــــــــــد
گیم پلی (هنــــــدلینگ) این بازی , شبیه کدوم یکی از ســـــری های این بازیـــــه ؟
انــــــشاا... که شبیه Most Wanted 2012 نیست ؟
بازی رو میخوام فردا بگیـــــــرم .
ممنون میشم راهنمایـــــــیم کنین .
شبیه هیچ کدوم از نسخه های قبلی نیست اگه طرفدار این سبک هستین اساسی توصیه میشه ..!
فقط یک کلام:
خدا لعنت کنه اون چهارپاییرو پیشنهاد حذف pause رو از بازی داده!!!
رسما تا حالا چند بار سر این قضیه نزدیک بود با کله برم توی مانیتور!!!
گیم پد رو که اینقدر به در رو دیوار کوبوندم فکر نکنم تا ته این بازی بکشه![]()
آره منم همینطور بودم ..!
من موندم EA با خودش چه فکری کرده این ایده رو عملی کرده ..مثلا اومده بگه رانندگی دکمه Pause نداره ..!
حالا این کارو کرد هیچ حداقل یه پچی , کرکی ,آپدیتی چیزی میداد این مشکل حل شه ..!
تا بازی رو روی کریر ریسر تموم کنم همه مشتریام می پرید از شانسم یه مشتریایی هم میومدن باقلوا! چون نمی تونستم استاپ کنم حین بازی کردن می گفتم نه ندارم دیگه بیخیال کریر cop شدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)