تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 64 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 631

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | فصل 2013-2014

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بازی با دورتموند شنبه ست یا یک شنبه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه poyul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بازی با دورتموند شنبه ست یا یک شنبه؟

شنبه ساعت 21:00

شبکه 3 بصورت دزدی پخش مستقیم داره

3. این کاربر از poyul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

با اتمام دوره شکستگي دنده
    ريبري 10 تا 14 روز ديگر پا به توپ خواهد شد

بازيکن سال فوتبال اروپا، 10 تا 14 روز ديگر با اتمام دوره نقاهت شکستگي دنده‌اش پا به توپ شده و در جام‌جهاني باشگاه‌ها در مراکش پا به توپ خواهد شد.

فرانک ريبري در گفت‌وگويي با هفته‌نامه کيکر گفت: پزشکان بايرن مونيخ به من گفتند طول دوره نقاهتم 10 تا 14 روز خواهد بود. به اين ترتيب تحت هر شرايطي در مسابقات جام جهاني باشگاه‌ها در مراکش حضور خواهم داشت و هيچ نگراني‌اي از اين بابت وجود ندارد.

به گزارش فارس، وي که در ديدار برگشت تيم ملي فرانسه مقابل اوکراين ( برد 3 بر صفر هفته گذشته) دچار مصدوميت در همان دقايق اوليه بازي شد، افزود: در آن بازي حدود 80 دقيقه با درد بازي کردم اما چون بحث ملي مطرح بود، با تمام وجود بازي کرده و درد و ناراحتي را فراموش کردم. آنچه برايم مهم بود، اين که هواداران خوشحال شوند و سرود حضور در جام جهاني را بخوانند.

پيکارهاي جام جهاني باشگاه‌ها از تاريخ 11 تا 21 دسامبر (20 تا 30 آذر 92) در مراکش انجام خواهد شد و وي به همراه بايرن به عنوان قهرمان اروپا در اين مسابقات حاضر خواهد شد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

/////////

شکستگی دنده ؟

چیکار داشتن میکردن تو زمین

5. 4 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

تبریک میگم!

شرایط غایبین زیاد دورتموند (کم کم باید لقب بدشانس ترین تیم سال رو بهشون بدیم)، یک جورایی یاد آور شرایطمون توی بازی سوپرکاپ در قبل از آغاز فصل بود، نتیجه هم بی شباهت نبود.
    در هر صورت مطمئنا در صورتی که هر دو تیم با ترکیب کامل به میدان می رفتن مثل سال های اخیر بازی پایاپایی رو می دیدیم.

بخش زیادی از نیمه اول رو که به خاطر تیم فوتبال ساحلی و مراسم قهرمانی از دست دادم (این وسط این سوال پیش میاد که فلسفه شبکه ورزش چی هست؟ اجرای مشترک با شبکه 3؟)
    اما نیمه دوم کنترل توپ و میدان کاملا در اختیار بایرن بود گرچه اشتباهات فردی هم از سمت هر دو تیم می دیدیم که دلیل اون رو وقفه ای که به خاطر بازی های ملی به وجود اومد می دونم.
    در ادامه کار پپ تعویض های جالبی رو انجام داد که با هر کدوم ترکیب تغییرات زیادی به وجود اومد، با اومدن تیاگو به جای بواتنگ، مارتینز به قلب خط دفاع رفت و تیاگو در وسط، که خیلی زود به
    گل رسیدیم، اون هم از سمت جنجال برانگیزترین فرد حاضر در میدان، سوپر ماریویی که مدام از سمت هواداران دورتموند (و به حق) هو میشد کنترل خوب و ضربه بسیار زیبایی رو با بیرون پا زد

در طرف دیگه عکس العمل کلوپ در لحظه به ثمر رسیدن گل توسط شاگرد سابقش از اون صحنه های تاثیر گذار و تا حدودی تلخ (حتی برای یک بایرنی) بود.
    در ادامه فن بویتن به جای رافینیا به میدان اومد که باعث شد لام به راست و مارتینز به خط هافبک برگرده تا استحکام دفاعی تیم بهبود پیدا کنه.
    از مواردی که خیلی به چشم می اومد، ادامه روند بسیار خوب روبن بود، روبن بر خلاف خیلی از انتظارها مدام در حال پیشرفت هست ودر خدمت تیم، و بر خلاف چند سال قبل، دیگه اون حرکات
    قابل پیش بینی رو نداره و امشب هم با تاثیری که به خصوص روی گل های دوم و سوم داشت بدون تردید بهترین بازیکن میدان بود.

بعد از به ثمر رسیدن گل سوم موردی که برای من واقعا جالب بود، لحظه ای بود که سامر، پپ رو در آغوش گرفت، آشتی؟ اون هم در چه جایی، وستفالن؟

7. 8 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب دیگه پرونده این فصل بوندسلیگا هم بسته شد
    از حق نباید گذشت مصدومیتای دورتموند خیلی کمک کرد ولی فوتبال همینه،ما هم سوپرکاپو همینطوری دادیم
    خسته کننده داره میشه لیگ اگه قراره همینطوری پیش بره.حالا باید دید هفته بعدی داوری میخواد چندتا بخوره جلوی بایرن

9. 6 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ریبری هم مصدوم شد؟؟؟!!!
    جالبه هر سه نامزد توپ طلا مصدوم هستن الان

11. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

بازم که بردیم

دهمین برد متوالی تو اروپا رکورد بی نظیری هست.
    15 گل زده و تنها 2 گل خورده نشان از قدرت و آمادگی بالای بایرن تو سالی هست که تازه مربی هم عوض کردن!

بدون ریبری هم تیم خوب بود، البته تو دفاع یکم مشکل داشتیم که اگه اونا باهوش تر می بودن کار بایرن سخت تر می شد.
    گوتزه کم کم داره میشه همون پسر طلایی آلمان و البته از بازی خوب تیاگو هم نباید گذشت که اونم داره جا میوفته.
    مدیرای بایرن با ترجیح دادن گوتزه به نیمار، تصمیم خیلی خوبی گرفتن ..
    +
    رومینیگه هم گفته جاسوس تیم رو با اردنگی می ندازه بیرون.. البته نه با این شدت

13. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ریبری: به کارهایی مثل ماجرای ماسک رونالدو نیازی ندارم

ستاره فرانسوی باشگاه بایرن برای کسب توپ طلای امسال رقابت شانه به شانه ای با کریستیانو رونالدو دارد

سایت گل- فرانک ریبری ستاره خط میانی بایرن و تیم ملی فرانسه در صحبت هایی راجع به توپ طلای امسال که کمتر از دو ماه دیگر اهدا می شود صحبت کرده.

او در مورد حمایت هواداران برنابئو از کریستیانو رونالدو برای کسب توپ طلا و توزیع رایگان 45 هزار ماسک رونالدو در داخل ورزشگاه قبل از بازی رئال با گالاتاسرای نیز به صحبت پرداخت. هواداران مادریدی با به صورت زدن این ماسک ها و آوردن بنرها و پلاکاردهای بزرگی به ورزشگاه برنابئو، حمایت خود را از ستاره تیمشان درمقابل صحبت های اخیر بلاتر ابراز کردند

ریبری دراین باره گفت:« این برای رونالدو خیلی خوب است ولی حسی که هواداران بایرن به من منتقل می کنند، خیلی قوی تر از این است. بعید می دانم که نیازی به چنین کارهایی باشد. من می دانم که هواداران بایرن خیلی مرا دوست دارند و این را همه روزه حس می کنم.»

این ستاره فرانسوی ترجیح داد تا زیاد راجع به ماجرای وجود یک جاسوس در رختکن تیمش که موجبات دلخوری گواردیولا را فراهم آورده صحبت نکند و گفت:« راستش را بخواهید من خیلی این اخبار را دنبال نمی کنم ولی چنین چیزهایی شنیده ام. صداقتا هیچ ایده ای ندارم که چه کسی ممکن است این کار را کرده باشد؛ یا اینکه آیا واقعا یک جاسوس در رختکن تیم ما هست یا نه.»

Ribery: I'm more loved than Ronaldo

15. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

روبن: قراردادم را با با بايرن تمديد نکرده‌ام

هافبک هلندي بايرن مونيخ احتمال تمديد قراردادش را رد کرد؛ سيگنالي که نشان مي‌دهد او به احتمال زياد آخرين فصل حضور خود در تيم باواريايي‌ها پشت سر مي‌گذارد.

وقتي که پپ گوآرديولا به عنوان سرمربي جديد بايرن‌ مونيخ انتخاب شد بسياري از اختلاف او با آرين روبن، هافبک چپ پاي هلندي اين تيم نوشتند، چرا که آنها معتقد بودند سبک بازي روبن با انديشه‌هاي گوآرديولا نمي خواند و او چاره‌اي جز ترک باواريايي‌ها ندارد.

هر چند با آمدن گوآرديولا هافبک چپ پاي بايرن‌ مونيخ اين تيم را ترک نکرد، اما به نظر مي‌رسد که او آخرين فصل حضورش در بايرن پشت سر مي‌گذارد. روبن در گفت و گويي که با شبکه "کانال پلاس" داشت مذاکره براي تمديد قراردادش با بايرن‌ مونيخ را رد کرد که اين نشان مي‌دهد او به احتمال زياد به جدايي از باواريايي‌ها فکر مي‌کند.

او گفت: بسياري از رسانه‌ها اعلام کردند که کارل هاينس رومينگه پيشنهاد تمديد قرارداد را به من داده است. اين خبر شايعه‌اي محض است و صحت ندارد. من قراردادم را با بايرن‌ مونيخ تمديد نکرده‌ام و حتي با پيشنهاد تمديد هم مواجه نشدم.

روبن افزود: الان نمي‌خواهم روي موضوع تمديد قراردادم فکر کنم. تنها مي‌خواهم با تمرکز بالا به تيمم در رقابت‌هاي بوندسليگا و ليگ قهرمانان اروپا کمک کنم.

روبن فصل گذشته عملکرد خيره کننده‌اي در بايرن‌ مونيخ داشت. او به همراه ريبري سهم بسزايي در قهرماني اين تيم در رقابت‌هاي بوندسليگا و ليگ قهرمانان اروپا داشت. روبن در فصل جاري هم بازي‌هاي خوبي را براي بايرن به نمايش گذاشته و تا الان چهار گل براي اين تيم در رقابت‌هاي بوندسليگا به ثمر رسانده است. با اين حال در مقطعي از فصل جاري خبرهايي درباره اختلاف او با گوآرديولا به گوش رسيد که هر دوي آنها اين اختلاف را تنها فوتبالي دانستند. البته پيش از اين روبن در اظهار نظري جالب گفت که گوآرديولا هنوز تغييري را در سبک بازي بايرن به وجود نياورده است که اين نشان مي‌دهد
    اين هافبک هلندي درخشش بايرن را به عملکرد خوب يوپ هاينکس نسبت مي‌دهد.

///

یه نکته در مورد خط قرمز

پ ن پ فکر کردی اینها همه حاصل زحمت گواردیولا هست ؟

3 گانه رو هاینکس گرفت و دستاورد هم میشه واسه تیم همون
    Last edited by wooooow; 30-11-2013 at 13:38.

17. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امشب تلویزیون به خاطر حضور دنیل داوری میخواد بازی بایرن با براون شوایگ رو نشون بده.
    به نظرم زیر 3تا بخوره کار بزرگی کرده

19. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •