تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 269 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

فردوسی پور و برنامه نود خیلی وقته برای خیلی از استقلالی ها تموم شدن ! کاری ندارم پرسپولیسیه یا نه ولی این و مزدک میرزایی بارها و بارها استقلال و تماشاگراش رو مسخره کردن ! از سال پرویز مظلومی به این ور من حالم از این و مزدک میرزایی بهم میخوره ! مزدک میرزایی که تو شبکه جام جم یکی ایمیل زده بود بهش بعد از باخت 4-1 پرسپولیس به سپاهان که گفته بود 4تا خوردید و اینجور چیزا بعد از اون بازی هم استقلال از فولاد 4-1 باخت بعد این مرتیکه اومد جواب اون ایمیل رو داد و گفت شما هم که 4تا خوردید در صورتی که از شرمش ایمیل رو نمیخواست بخونه اصلا ، ولی وقتی دید استقلال 4تا خورده خوند ! داشت از خوشحالی میترکید در حالی که میتونست اصلا اون ایمیل رو نخونه ! خدا وکیلی این پرسپولیسی نیست !؟ باند کثیفی تو صدا سیماس و روزنامه ها کار میکنن مصاحبه ها و تیتر های بعد از هر بازی رو میتونید بخونید ! استقلال هر شب تو 20.30 یه برنامه در موردش دارن یبار میگن پول بیت المال رو حروم میکنن یه بار میگتن تبانی کردن با بازیکن گسترش فولاد ولی هیچ صحبتی از بعضی پولای مردم نمیشه که دست برخی اشخاصه ! اینا زیر سر هیچ باندی نیست !؟
    ولی خدا اون بالاس امروز تو برنامه 40 تیکه خطیبی رسما گفت غلط کردم به ماجدی ! آخه آدم چه ربطی داره قلعه نوعی از یه بازیکن تعریف کرده تو هر لیگی من دیدم مربیا از خیلی از بازیکنای تیم حریف تعریف میکنن! اگر دنبال هر اتحامی که زده میشد رو از فصل قبل میگرفتن کار به اینجا ها نمیکشد که تو اخبار هم پیگیری کنن !
    خوب برادر من دید منفی چه جوری به وجود میاد ؟
    حتما پیش زمینه ای تو ذهن هوادار شکل گرفته که اینجوری رفتار میکنن
    اقای فردوسی پور که دیگه تکلیفش معلومه هر جور شده این فصل باید اتحادمونو بیشتر کنیم قشنگ معلومه از قبل شروع فصل دارن تیمو میبرن تو حاشیه از اردوی اوکراین بگیر تا اقای خطیبی که ادعای سرمربیگریشون میشه ... جدیدا هم اقای کیروش.. اصلا از این مربی خوشم نمیاد همرو از بالا داره میبینه دیگه یادمون نمیره تو مصاحبشون گفتن از تیمایی که رنگ ابی میپوشن خوشم نمیاد البته نمیدونه ما ابیا هم از کیروش متنفریم ....
    همیشه زمستون تموم میشه و رو سیاهیش میمونه واسه زغال

دلایلی که آوردین درست ، ولی بازم نباید اینجوری به قضیه نگاه کرد ! هر چی بوده و نبوده گذشته ! کینه ورزی و این حرفا درست نیست !
    جواب بدی رو نباید با بدی بدیم ! اگه میخوایم ثابت کنیم تیممون از همه لحاظ تو ایران و آسیا تکه ! اینجور رفتار کردن مختص تیم های دیگس ، نه نام بزرگ استقلال !
    باید متفاوت باشیم ، به معنی واقعی باید متفاوت بود ، نه با شعار ؛ شعار دادن آسونه و همه شعار میدن ولی ما کمتر صحبت کنیم ولی عمل کنیم !
    استقلال تیمی نیست که با این حرفا زمین بخوره ! با این همه طرفدار با فرهنگ و متعصبش ! با این همه ستاره هایی که از گذشته تا به امروز اومدن !

خلاصه هر چی بود ، گذشت ، میشه با یه دیدی خوشگل و قشنگ هم به ادامه کار نگاه کرد ، حتی به برنامه 90 و رسانه ها !

2. 5 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض گزارش تمرين امروز استقلال

در حالي که دروازه‌بان استقلال در حال پارک کردن ماشين خود در کمپ اين باشگاه بود محل تمرين آبي‌پوشان را ترک کرد.
    تمرين تيم فوتبال استقلال در حالي از ساعت 19 امروز (يکشنبه) در کمپ اختصاصي اين باشگاه برگزار شد که حدود 150 نفر از هواداران نظاره‌گر تمرين آبي‌پوشان بودند.

به گزارش تسنيم، پيش از آغاز تمرين برخي از بازيکنان استقلال از جمله آندرانيک تيموريان،‌ سياوش اکبرپور، محمد قاضي، آرش برهاني به همراه ستار همداني تنيس فوتبال بازي مي‌کردند که در اين تمرين تيموريان و اکبرپور با يکديگر کري جالبي داشتند.

در حالي که بازيکنان مشغول انجام تنيس فوتبال بودند اميرحسين صادقي در حال رفتن به رختکن بود که با صداي بلند گفت: همه شما يک طرف باشيد و من يک طرف باشم، بازي را مي‌برم! آرش برهاني با شنيدن اين جمله اعلام کرد که صادقي نيامده شروع به کري خواندن کرده است.

*‌ آندرانيک تيموريان يکي از سرحال‌ترين بازيکنان استقلال بود به طوري که در همه بخش‌هاي تمرين سربه‌سر بازيکنان مي‌گذاشت و با آنها کري مي‌خواند.

*‌ خسرو حيدري، هاشم بيک‌زاده، احمد جمشيديان و مهدي رحمتي غايبان تمرين استقلال بودند که غيبت آنها هر کدام داستان متفاوتي داشت. دکتر امين نوروزي، معاون پزشکي باشگاه استقلال که از حاضران در تمرين بود در خصوص وضعيت مصدومان استقلال اظهار داشت: بيک‌زاده از ناحيه عضله 4 سر خونريزي دارد که نياز به 2،3 هفته فيزيوتراپي دارد و به همين دليل نمي‌تواند در ديدار با سپاهان به ميدان برود.

وي درباره وضعيت احمد جمشيديان نيز گفت: همانطور که پيش از اين اعلام کرده بوديم وي از ناحيه کشاله ران مصدوم است که البته هفته گذشته مشکلي نداشت اما اکنون نمي‌تواند در تمرينات حاضر شود و نياز به عمل جراحي دارد. اين بازيکن نيز در بازي با سپاهان غايب خواهد بود.

معاون پزشکي استقلال با بيان اينکه ساموئل روز گذشته MRI گرفته است، تصريح کرد: ساير بازيکنان استقلال از جمله خسروحيدري و مهدي رحمتي مشکلي ندارند.

* در حالي که مهدي رحمتي با ماشين خود به کمپ آمده بود يکي از مسئولان اين مجموعه به او گفت ماشين خود را در جاي ديگر پارک کند که به يک باره دروازه‌بان استقلال کمپ را ترک کرد. ميرشاد ماجدي، سرپرست استقلال از دلايل غيبت رحمتي ابراز بي‌اطلاعي کرد.

*‌ امير قلعه‌نويي با لباس شخصي در تمرين حاضر شده بود و از سوي هواداران استقلال مورد تشويق قرار گرفت. قلعه‌نويي همچنين لحظاتي با فرهاد مجيدي صحبت کرد.

*‌ تمرين استقلال با صحبت‌هاي مجيد صالح آغاز شد و هنگامي که وي در حال صحبت بود چند بازيکن با تاخير ميان صحبت‌هاي وي حاضر شدند.

* بازيکنان پس از چند دقيقه دويدن و عبور از موانع به تمرين آقاوسط پرداختند و پس از پايان اين بخش کادر فني استقلال 30 متري يکي از دروازه‌ها چند مانع قرار دادند تا بازيکنان پس از عبور دادن توپ از اين موانع به سمت دروازه شوت بزنند. در اين بخش جواد نکونام و آندرانيک تيموريان نيز حضور داشتند و هنگامي که آندو يک گل به ثمر رساند از سوي هواداران مورد تشويق قرار گرفت.

*‌ شهرام عيوضي، يکي از خوانندگان پاپ کشور به همراه يکي از بازيگران خنده‌بازار در تمرين استقلال حضور پيدا کرده و پس از دقايقي به سمت امير قلعه‌نويي رفتند تا در کنار وي نظاره‌گر تمرين آبي‌پوشان باشند.

*‌ فرهاد مجيدي به همراه برادرش فرزاد در تمرين شرکت کرده بود.

*‌ مجتبي جباري همچنان سوژه ديدار استقلال - سپاهان در بين هواداران است و آنها معتقد بودند هواداران استقلال قطعا وي را در اين ديدار هو خواهند کرد.

4. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من واقعا از خوندن این مطالب علیه امیر خان متاسف شدم. به نظرم الان باید فقط و فقط ازش حمایت بشه. یه پیشنهاد دارم . بی شک بعد بازی سپاهان اگه به جباری توهین بشه این رسانه ها یه جریان جدید رو شروع میکنن و باز تیم میره تو حاشیه. بهتر نیست به جای توهین و هو کردن وقتی توپ میاد تو پای مجتبی همه سوت بزنن؟ اینجوری خیلی محترمانه اعتراض به مجتبی نشون داده میشه و هیچ توهینی هم بهش نشده.

6. 5 کاربر از Vah!d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منبعش معلومه دیگه!
    کلا سر این مسئله هم نیست !
    با دید منفی به برنامه های رسانه ای نگاه میکنید ! انگار زمین و زمان با تیم استقلال دشمنی دارن !
    مثل همیشه ، الانم متهم میشم به اینکه استقلالی نیستم!
    سعید رضی پور یه طرفدار قلعه نوییه و در روزنامه تماشا کار میکرد به خاطر همین مسائل و زدو بندها علیه استقلال و مخصوصا علیه قلعه نویی مثل اینکه از اونجا اومده بیرون....
    روزنامه تماشا خیلی علنی به استقلال توهین میکنه یه نمونه همون تشبیه کردن هوادارای استقلال به گاو و گوسفند و اون تیتری که زده بود....بعد از زدن اون تیتر توسط روزنامه تماشا خیلی از دوستان تعجب کردند که سعید رضی پور در روزنامه تماشا کار کنه بعد این روزنامه اینطوری علیه قلعه نویی تیتر بزنه؟همون موقع یکی از بچه ها گفت با شناختی که من از سعید دارم در همچین محیطی که ضد قلعه نویی باشه کار نمیکنه که گویا حدسشم درست بوده.......اون تیتر توهین به هوادارا هم کار یوسفی بوده

این فصل به اولین حمله رسانه ای به استقلال دقت کن باز هم استفاده از تاکتیک تکراریه زنگ زدن قلعه نویی به بازیکنای حریف تاکتیکی که برای حاشیه سازان بازی دو سر برده...هم استقلالو میبرن به حاشیه هم اگه اون بازیکن بازیکن خیلی خوبی باشه سنگ بزرگی میندازن جلوی پاش که به استقلال نیاد مثل احسان حاج صفی یا اگه بیاد انقدر وارد حاشیش میکنند که اصلا بنده خدا فوتبال یادش بره مثل کاری که دارن با نظری و جمشیدیان میکنند.....
    شما پیش خودت یه دو دو تا چهار تا بکن قلعه نویی اگه بخواد تماس بگیره با فلان بازیکن از فلان تیم که بازی نکنه یا بد بازی کنه و بهش وعده بده فصل بعد میگیرتش باید با بهترین بازیکن و ستاره اون تیم تماس بگیره که اون بازی نکنه نمیره با یه بازیکن متوسطش تماس بگیره که...اون ستاره هم در زمان نقل و انتقالات با 20 تا جلسه هم به زور راضی میشه بیاد استقلال یا اصلا راضی نمیشه بعد این ستاره چه جوری با یه تماس و با یه وعده قبول میکنه بیاد استقلال؟تماس با یه بازیکن متوسط نیمکتنشین مثل جمشیدیان چه دردیو مثلا میخواد دوا کنه یاچقدر میتونه در نتیجه تاثیر بذاره؟کاملا مشخصه که این فقط یه بازی رسانه ایه
    این موضوعات باعث میشه خیلیا خوشحال بشنو اون موضوعو پیاز داغشو زیاد کنندو به هزار شکل تیترش کنند

شما همون مطلب بالا و نوشته هیوا یوسفی در روزنامه تماشارو بخون.خود هیوا در روزنامه ای که خودش توش کار میکنه نوشته من به فردوسی پور گفتم بیام روی خط جواب قلعه نوییو بدم ولی عادل جواب نداد یعنی هیوا علنا به فردوسی پور گفته میخوام ضد قلعه نویی حرف بزنم ولی عادل در برنامه زنده دروغ گفت که نمیدونستم هیوا بر ضد قلعه نوییه....
    بقیه مسائل برنامه 90 هم دیگه تابلو شده و نمیخوام واردش بشم ولی مطمئن باش ناسازگاری 90 این فصل شدت بیشتری پیدا میکنه

صدا و سیما هم وضعیتش مشخصه از توهین علی ضیا به استقلالیا در برنامه زنده بگیر تا گزارشهای ناجوانمردانه مجری 20:30 یا علنی ترین موضوع توهین زننده مجری عشق من ایران من به برهانی که کلیپشم پخش شد

نمونه دیگشم همین کرار...وقتی به استقلال اومد تیتر زدن بازیکن عراقی دیپورتی به استقلال پیوست وقتی روزنه هایی برای بازی نکردنش پیدا شد کرار شد ستاره جوان و اینده داره عراقی که به خاطر مشکل با زیکو از تیم ملی کنار گذاشته شد و الان با تماس مستقیم رئیس فدراسیون فوتبال عراق به تیم ملی دعوت شده......

اینا موضوعات خیلی کوچکیه و اینایی که من اشاره کردم مثل قطره در دریاست مسئله خیلی پیچیده تر از این حرفاست حالا بذار لیگ یه چند هفته ای بگذره و چند برنامه 90 پخش بشه خیلی چیزهای دیگری معلوم میشه
    فقط ما هوادارا نباید پشت تیمو خالی کنیم و گول بازی رسانه ای اقایونو بخوریم.....

8. 7 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

سعید رضی پور یه طرفدار قلعه نوییه و در روزنامه تماشا کار میکرد به خاطر همین مسائل و زدو بندها علیه استقلال و مخصوصا علیه قلعه نویی مثل اینکه از اونجا اومده بیرون....
    روزنامه تماشا خیلی علنی به استقلال توهین میکنه یه نمونه همون تشبیه کردن هوادارای استقلال به گاو و گوسفند و اون تیتری که زده بود....بعد از زدن اون تیتر توسط روزنامه تماشا خیلی از دوستان تعجب کردند که سعید رضی پور در روزنامه تماشا کار کنه بعد این روزنامه اینطوری علیه قلعه نویی تیتر بزنه؟همون موقع یکی از بچه ها گفت با شناختی که من از سعید دارم در همچین محیطی که ضد قلعه نویی باشه کار نمیکنه که گویا حدسشم درست بوده.......اون تیتر توهین به هوادارا هم کار یوسفی بوده

این فصل به اولین حمله رسانه ای به استقلال دقت کن باز هم استفاده از تاکتیک تکراریه زنگ زدن قلعه نویی به بازیکنای حریف تاکتیکی که برای حاشیه سازان بازی دو سر برده...هم استقلالو میبرن به حاشیه هم اگه اون بازیکن بازیکن خیلی خوبی باشه سنگ بزرگی میندازن جلوی پاش که به استقلال نیاد مثل احسان حاج صفی یا اگه بیاد انقدر وارد حاشیش میکنند که اصلا بنده خدا فوتبال یادش بره مثل کاری که دارن با نظری و جمشیدیان میکنند.....
    شما پیش خودت یه دو دو تا چهار تا بکن قلعه نویی اگه بخواد تماس بگیره با فلان بازیکن از فلان تیم که بازی نکنه یا بد بازی کنه و بهش وعده بده فصل بعد میگیرتش باید با بهترین بازیکن و ستاره اون تیم تماس بگیره که اون بازی نکنه نمیره با یه بازیکن متوسطش تماس بگیره که...اون ستاره هم در زمان نقل و انتقالات با 20 تا جلسه هم به زور راضی میشه بیاد استقلال یا اصلا راضی نمیشه بعد این ستاره چه جوری با یه تماس و با یه وعده قبول میکنه بیاد استقلال؟تماس با یه بازیکن متوسط نیمکتنشین مثل جمشیدیان چه دردیو مثلا میخواد دوا کنه یاچقدر میتونه در نتیجه تاثیر بذاره؟کاملا مشخصه که این فقط یه بازی رسانه ایه
    این موضوعات باعث میشه خیلیا خوشحال بشنو اون موضوعو پیاز داغشو زیاد کنندو به هزار شکل تیترش کنند

شما همون مطلب بالا و نوشته هیوا یوسفی در روزنامه تماشارو بخون.خود هیوا در روزنامه ای که خودش توش کار میکنه نوشته من به فردوسی پور گفتم بیام روی خط جواب قلعه نوییو بدم ولی عادل جواب نداد یعنی هیوا علنا به فردوسی پور گفته میخوام ضد قلعه نویی حرف بزنم ولی عادل در برنامه زنده دروغ گفت که نمیدونستم هیوا بر ضد قلعه نوییه....
    بقیه مسائل برنامه 90 هم دیگه تابلو شده و نمیخوام واردش بشم ولی مطمئن باش ناسازگاری 90 این فصل شدت بیشتری پیدا میکنه

صدا و سیما هم وضعیتش مشخصه از توهین علی ضیا به استقلالیا در برنامه زنده بگیر تا گزارشهای ناجوانمردانه مجری 20:30 یا علنی ترین موضوع توهین زننده مجری عشق من ایران من به برهانی که کلیپشم پخش شد

نمونه دیگشم همین کرار...وقتی به استقلال اومد تیتر زدن بازیکن عراقی دیپورتی به استقلال پیوست وقتی روزنه هایی برای بازی نکردنش پیدا شد کرار شد ستاره جوان و اینده داره عراقی که به خاطر مشکل با زیکو از تیم ملی کنار گذاشته شد و الان با تماس مستقیم رئیس فدراسیون فوتبال عراق به تیم ملی دعوت شده......

اینا موضوعات خیلی کوچکیه و اینایی که من اشاره کردم مثل قطره در دریاست مسئله خیلی پیچیده تر از این حرفاست حالا بذار لیگ یه چند هفته ای بگذره و چند برنامه 90 پخش بشه خیلی چیزهای دیگری معلوم میشه
    فقط ما هوادارا نباید پشت تیمو خالی کنیم و گول بازی رسانه ای اقایونو بخوریم.....

وقتی هدف رسانه ها معلومه ، چرا حرص بیخود بخوریم؟
    تیترها از قدیم الایام جنجالی بوده و خواهد بود !
    شما خودتم داری میگی نباید گول رسانه ها رو بخوریم ! یعنی داری به خودت پاسخ میدی که این ها اهمیتی نداره ! چون قصد و نیتشون خراب کردن تیمه !
    و کمی هم تحلیل های نادرست ما از این حرکات ! اونم به دلیل ذهنیت بدی که نسبت بهشون داریم !

به نظرم عادل ، همیشه عادل خواهد موند!

10. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

وقتی هدف رسانه ها معلومه ، چرا حرص بیخود بخوریم؟
    تیترها از قدیم الایام جنجالی بوده و خواهد بود !
    شما خودتم داری میگی نباید گول رسانه ها رو بخوریم ! یعنی داری به خودت پاسخ میدی که این ها اهمیتی نداره ! چون قصد و نیتشون خراب کردن تیمه !
    و کمی هم تحلیل های نادرست ما از این حرکات ! اونم به دلیل ذهنیت بدی که نسبت بهشون داریم !

به نظرم عادل ، همیشه عادل خواهد موند!
    سلام

نمیخوام خیلی وارد بحث شما بشم... ولی موضوع حرص خوردن نیست. موضوع هوشیار بودن هست که ماحصلش حمایت قاطع از کل تیم مدیر و مربیان و بازیکنان هست. اگر هوشیار نباشیم شاید جو و موجی که ایجاد میکنند هواداران را هم ببره! قدم اولش هم هوشیار بودن و دانستن این مسئله هست که بعضیها قصد تخریب دارند.... ابنکه همیشه اینجوری بوده که دلیل نیست ما خواب بریم!! اگه همیشه اینجوری بوده و خواهد بود، پس هوادار هم همیشه باید هوشیار باشه.... لزومی هم نداره بی جهت دچاز توهم توطئه بشیم..... ولی یک فرمول کلی عرض میکنم که 15 سال پیش از زبون سهراب بوقی شنیدم: همیشه همیشه طرفدار باشگاه باشید.. یعنی حمایت.( این خودش خود به خود خیلی از مسائل را دفع میکنه.... امثال همین توطئه ها را)

اینکه عادل همیشه عادل خواهد ماند یه بحثیه که شخصا قبول دارم..... ولی در عین حال هم (ایشون یا هر کس دیگری) باید اینو بفهمه و همیشه حس کنه که استقلال و سرمربی استقلال و بازیکنان، پشتشون یه نیرویی هست به اسم: هوادار میلیونی..... قدرت این هوادار را دست کم نگیر.... عظیم این هوادار میتونه عادل را (یا هر کس دیگری را) به راه عدل بکشونه....

12. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

سلام

نمیخوام خیلی وارد بحث شما بشم... ولی موضوع حرص خوردن نیست. موضوع هوشیار بودن هست که ماحصلش حمایت قاطع از کل تیم مدیر و مربیان و بازیکنان هست. اگر هوشیار نباشیم شاید جو و موجی که ایجاد میکنند هواداران را هم ببره! قدم اولش هم هوشیار بودن و دانستن این مسئله هست که بعضیها قصد تخریب دارند.... ابنکه همیشه اینجوری بوده که دلیل نیست ما خواب بریم!! اگه همیشه اینجوری بوده و خواهد بود، پس هوادار هم همیشه باید هوشیار باشه.... لزومی هم نداره بی جهت دچاز توهم توطئه بشیم..... ولی یک فرمول کلی عرض میکنم که 15 سال پیش از زبون سهراب بوقی شنیدم: همیشه همیشه طرفدار باشگاه باشید.. یعنی حمایت.( این خودش خود به خود خیلی از مسائل را دفع میکنه.... امثال همین توطئه ها را)

اینکه عادل همیشه عادل خواهد ماند یه بحثیه که شخصا قبول دارم..... ولی در عین حال هم (ایشون یا هر کس دیگری) باید اینو بفهمه و همیشه حس کنه که استقلال و سرمربی استقلال و بازیکنان، پشتشون یه نیرویی هست به اسم: هوادار میلیونی..... قدرت این هوادار را دست کم نگیر.... عظیم این هوادار میتونه عادل را (یا هر کس دیگری را) به راه عدل بکشونه....

سلام
    ممنون از اینکه با آرامش پاسخ دادی!
    من نظرم اینه که ، کسی که تو کار خبرنگاری و گزارشگری ه باید همین روحیه رو داشته باشه ( البته روحیه تخریب منظورم نیست ) ؛ اینکه بخواد سوژه ها رو شکار کنه ، گاهی یه تیکه ای بندازه ، گاهی یک حرکاتی بیاد که حالت کنایه داشته باشه ، این ویژگی ها لازمه ی کار خبرنگاری ه
    بنده هم حرفم رو همین موضوع که فقط حمایت کنید ! اما کار از حمایت گذشته و به بدبینی رسیده ! کینه ورزی خوب نیست ! چون عادل فلان کارو کرده یعنی ضد استقلال و همیشه قصد تخریب استقلال رو داره ! کارش طوریه که باید دنبال حاشیه های فوتبالی باشه ! گاهی به قرمز گیر میده ، گاهی به زرد ، گاهی به آبی ؛ درست نیست که بگیم همیشه به آبی گیر داده و از روی نیت بوده!
    دیدگاه من میگه عادل همیشه عادل بوده و هست ! البته با کمی شیطنت!
    جواب بدی رو نباید با بدی بدیم ، اگر میخوایم متفاوت باشیم!

14. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

صحبتهاي خوبي شد. متوجه شديم كم و بيش قصد تخريب قلعه نوعي و استقلال رو دارن.

علتش ميتونه اين باشه كه با اين بازيكنا و با اين قرعه به ستاره سوم نزيديكيم و قهرماني استقلال در آسيا واسه خيليا قابل هضم نيست!!

در مورد "هو كردن " يا "سوت زدن هنگام پا به توپ شدن" جباري ، من با هيچكدوم موافق نيستم.

هواردار باهوش استقلال ، نبايد تو اين شرايط تيمش رو وارد حاشيه كنه.

مطمئن باشيد اگه جو رواني سنگيني برعليه جباري ايجاد بشه، بعد از بازي مصاحبه ميكنه و حرفهاي سنگيني رو برعليه باشگاه ميگه

كه همين جرقه اي براي شروع تنش و حاشيه براي تيمه. با اينكار خوراك روزنامه ها و بدخواهان استقلال فراهم ميشه و تا چند روز بايد

مصاحبه هاي متقابل جباري و مسولان استقلال رو در روزنامه ها بخونيم كه همين آرامش و تمركز استقلال رو از بين ميره.

به نظر من نه تشويقش كنيم نه توهين بشه بهش - چون اين بازي نهايتا 3امتياز داره كه در اول فصل خيلي حياتي نيست و برنده بازي چه ما

باشيم چه اونا ، (بجز كل كل ) چندان حساس نيست

16. 4 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

علی منصوریان، شاهین بیانی؛ محمد نوازی و بیشتر بازیکنا و اسطوره های تیممون خواستن که تو بازی با سپاهان به جباری توهین نکنیم ...
    از تیم الان هم که حنیف و برهانی و خیلی های دیگه خواهش کردن کسی به جباری توهین نکنه

18. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

فکر کنم اولین پستم در تاپیک جدید باشه .. امیدوارم شرایط به شکلی باشه که پیش دوستان باشم و بیشتر پست بدم!

در مورد این قضیه تخریب رسانه ها علیه مربی و تیم استقلال : همه ما کم و بیش می دونیم که قدرت رسانه ای در ایران خیلی بالاست . در همه جای دنیا نشریات زرد وجود داره حواشی وجود داره و به اصطلاح سنگ انداختن توسط رسانه ها همیشه هست ولی در ایران قدرت این قشر متاسفانه فرازمینیه .

کوچک تر که بودم عاشق کار رسانه ای و کار در روزنامه ها بودم حتی چند سال پیش مدتی برای یک روزنامه محلی ستون نویسی کردم و چون از نزدیک با خیلی از نویسنده ها و این قشر فرهنگی ارتباط داشتم و هنوز دارم شناخت خوبی رو از این دست ادمها دارم . قطعا همه جا خوب و بد داره . ولی ...

ولی وای به روزی که ما ادمها بفهمین این قلمی که به دست داریم قدرتی داره شگفت انگیز و اگر من قلم به دست وجدان کاری هم نداشته باشم از صد تا وکیل و قاضی و قاتل !! می تونم خطرناک تر باشم .

پس به نظر مناگر قرار باشه که مافیایی ایجاد بشه و عناصر کثیف رسانه برای انجام دادن وظیفه ای تلاش کنن ، ثمره کار خیلی براشون ناخوشایند نخواهد بود . در واقع توانایی این کار رو دارند .

بهترین کار برای دوستان استقلالی و برای شناخت این عناصر ، دنبال کردن این قضایا هست تا هر کسی خودش طرف های مقابلش رو بشناسه شاید خیلی از اینها واقعا قصد و غرضی ندارن و لازم نباشه بهشون با دید منفی و به اصطلاح با توهم توطئه نگاه بشه ولی خیلی ها هم قطعا هدفهایی در پشت این جوهر های کثیف قلمهاشون هست و یا شاید هجاهای کثیف گفتارشون !!

+

فکر کنم این موضوع رو نباید با موضوع هواداری ( قصد غیر تخریبی ) شخص یا ارگانی از تیمی اشتباه بگیریم . مثلا مزدک و عادل هوادار تیم سرخ ها هستند . تا اینجای کار جرمی مرتکب نشده اند و انتقادهایی هم به هر دو به درستی دارند ولی اگر این هواداری باعث سو استفاده از رسانه عمومی و قصد تخریب تیم مخالف باشه قضیه فرق می کنه .

مثلا عادل می تونه بعد از قهرمانی استقلال و باختن تیم مورد علاقش چهره ناراحت به خود بگیره . این احساس علاقه خیلی هم خوبه ولی کار 20:30 و گزارش های پی در پی ضد استقلالی و بحث مسخره بیت المال قابل توجیح نیست در حالی که تیم (های )دیگه ای به مراتب بیشتر از استقلال هزینه می کنن تا فقط توی لیگ داخلی خودمون به موفقیت برسن .

ختم کلام : به نظرم به دست اوردن ستاره سوم خیلی سخته ... در بحث فنی واقعا مقابل تیم های کره ای و ژاپنی و عربستانی کار سختی رو پیش رو داریم باید به اینها اضافه کنیم سنگ اندازی ها و گاها شکلیک های احتمالی ای که شاید به سمت استقلال بشه تا جلوی افتخار افرینی بیشتر این تیم در اسیا گرفته بشه . به هر حال نمی تونیم بگیم این تیم ، این مربی دشمن نداشته باشه !

یادمون نره 30 و اندی ساله اقایون به انواع و اقسام روش ها دارن به من و توی هوادار می فهمونن استقلال تیم اول این "کشور " نیست

چه بخواهیم چه نخواهیم تاریخ باشگاه ما ، درست یا غلط ، خوب یا بد به حکومت پهلوی گذشته گره خورده و این گره در خیلی مواقع کار رو برای ما سخت کرده!

ببخشید از پر حرفی ( پر تایپی) بنده .

20. 6 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •