سعید رضی پور یه طرفدار قلعه نوییه و در روزنامه تماشا کار میکرد به خاطر همین مسائل و زدو بندها علیه استقلال و مخصوصا علیه قلعه نویی مثل اینکه از اونجا اومده بیرون....
روزنامه تماشا خیلی علنی به استقلال توهین میکنه یه نمونه همون تشبیه کردن هوادارای استقلال به گاو و گوسفند و اون تیتری که زده بود....بعد از زدن اون تیتر توسط روزنامه تماشا خیلی از دوستان تعجب کردند که سعید رضی پور در روزنامه تماشا کار کنه بعد این روزنامه اینطوری علیه قلعه نویی تیتر بزنه؟همون موقع یکی از بچه ها گفت با شناختی که من از سعید دارم در همچین محیطی که ضد قلعه نویی باشه کار نمیکنه که گویا حدسشم درست بوده.......اون تیتر توهین به هوادارا هم کار یوسفی بوده
این فصل به اولین حمله رسانه ای به استقلال دقت کن باز هم استفاده از تاکتیک تکراریه زنگ زدن قلعه نویی به بازیکنای حریف تاکتیکی که برای حاشیه سازان بازی دو سر برده...هم استقلالو میبرن به حاشیه هم اگه اون بازیکن بازیکن خیلی خوبی باشه سنگ بزرگی میندازن جلوی پاش که به استقلال نیاد مثل احسان حاج صفی یا اگه بیاد انقدر وارد حاشیش میکنند که اصلا بنده خدا فوتبال یادش بره مثل کاری که دارن با نظری و جمشیدیان میکنند.....
شما پیش خودت یه دو دو تا چهار تا بکن قلعه نویی اگه بخواد تماس بگیره با فلان بازیکن از فلان تیم که بازی نکنه یا بد بازی کنه و بهش وعده بده فصل بعد میگیرتش باید با بهترین بازیکن و ستاره اون تیم تماس بگیره که اون بازی نکنه نمیره با یه بازیکن متوسطش تماس بگیره که...اون ستاره هم در زمان نقل و انتقالات با 20 تا جلسه هم به زور راضی میشه بیاد استقلال یا اصلا راضی نمیشه بعد این ستاره چه جوری با یه تماس و با یه وعده قبول میکنه بیاد استقلال؟تماس با یه بازیکن متوسط نیمکتنشین مثل جمشیدیان چه دردیو مثلا میخواد دوا کنه یاچقدر میتونه در نتیجه تاثیر بذاره؟کاملا مشخصه که این فقط یه بازی رسانه ایه
این موضوعات باعث میشه خیلیا خوشحال بشنو اون موضوعو پیاز داغشو زیاد کنندو به هزار شکل تیترش کنند
شما همون مطلب بالا و نوشته هیوا یوسفی در روزنامه تماشارو بخون.خود هیوا در روزنامه ای که خودش توش کار میکنه نوشته من به فردوسی پور گفتم بیام روی خط جواب قلعه نوییو بدم ولی عادل جواب نداد یعنی هیوا علنا به فردوسی پور گفته میخوام ضد قلعه نویی حرف بزنم ولی عادل در برنامه زنده دروغ گفت که نمیدونستم هیوا بر ضد قلعه نوییه....
بقیه مسائل برنامه 90 هم دیگه تابلو شده و نمیخوام واردش بشم ولی مطمئن باش ناسازگاری 90 این فصل شدت بیشتری پیدا میکنه
صدا و سیما هم وضعیتش مشخصه از توهین علی ضیا به استقلالیا در برنامه زنده بگیر تا گزارشهای ناجوانمردانه مجری 20:30 یا علنی ترین موضوع توهین زننده مجری عشق من ایران من به برهانی که کلیپشم پخش شد
نمونه دیگشم همین کرار...وقتی به استقلال اومد تیتر زدن بازیکن عراقی دیپورتی به استقلال پیوست وقتی روزنه هایی برای بازی نکردنش پیدا شد کرار شد ستاره جوان و اینده داره عراقی که به خاطر مشکل با زیکو از تیم ملی کنار گذاشته شد و الان با تماس مستقیم رئیس فدراسیون فوتبال عراق به تیم ملی دعوت شده......
اینا موضوعات خیلی کوچکیه و اینایی که من اشاره کردم مثل قطره در دریاست مسئله خیلی پیچیده تر از این حرفاست حالا بذار لیگ یه چند هفته ای بگذره و چند برنامه 90 پخش بشه خیلی چیزهای دیگری معلوم میشه
فقط ما هوادارا نباید پشت تیمو خالی کنیم و گول بازی رسانه ای اقایونو بخوریم.....