تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 39 اولاول ... 22282930313233343536 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 382

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Borussia Dortmund | زنبور ها | فصل 2013-2014

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

جنجال آفرینی کلوپ روی آنتن زنده ی تلویزیون ملی آلمان

شب گذشته بوروسیا دورتموند با شکست سنگین مقابل رئال به آلمان بازگشت تا برای دیدار برگشت کار دشواری را پیش رو داشته باشد

آی اسپورت- بوروسیا دورتموند شب سختی را در برنابئو پشت سر گذاشت بحران مصدومیت های نائب قهرمان فصل پیش به همین راحتی دست از سر یورگن کلوپ بر نمی دارد در چنین شرایطی مواجه شدن با رئال مادرید آماده نتیجه ای به نظر جبران نشدنی را برای زرد ها رقم زد.
    رئال با گل های گرت بیل و ایسکو در نیمه نخست 2 بر 0 از دورتموند پیش افتاد تا گلزنی رونالدو در نیمه دوم نتیجه را برای وستفالنی ها سنگین تر نیز کند.
    این بازی از کانال ملی آلمان به صورت زنده پخش شد و مطابق همیشه اولیور کان به عنوان کارشناس در برنامه ی زنده ی زد دی اف حضور داشت پس از پایان بازی یورگن کلوپ نیز در استودیوی زد دی اف حاضر شد تا به تحلیل و ارزیابی بازی بپردازد.
    کلوپ که چند هفته ی پیش هم در دیدار مقابل زنیت به این برنامه دعوت شده بود و در مورد درگیری های لفظی با ماتیاس سامر از سوی اولیور کان مورد نقد قرار گرفته بود اینبار در اعتراض به سوالات مجری برنامه میکروفن خود را روی میز گذاشت و استودیو را ترک کرد.

کلوپ در پاسخ به مجری برنامه که پیروزی 4 بر 1 فصل گذشته را نیز در زمین دورتموند برای صعود آن ها کافی نمی دانست گفت:" به من پول نمی دهند که اینجا بیاستم و به سوالات احمقانه پاسخ دهم من فقط می توانم یک احمق باشم که با خیال راحت بگویم که می توانیم به دور بعد صعود کنیم."
    کلوپ ادامه می دهد:" نمی خواهم دوباره در زد دی اف با کسانی باشم که سوالات احمقانه مطرح می کنند و منتظر پاسخ های احمقانه نیز باشند."
    سپس سرمربی دورتموند میکروفون خود را روی میز گذاشت و روی آنتن زنده ی تلویزیونیتا از جمع اولیور کان و مجری برنامه جدا شود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من خودم از کلوب خیلی خوشم میاد ، مربی بزرگیه

2. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

این میخیتاریان افتضاح بود

3 تا موقعیت 100 درصد که چه عرض کنم 500 درصد گل رو گند زد توش......

مقصر باخت امشب فقط و فقط اون بود .

4. 5 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

خداییش حیف از این تیم که حذف شد...حیف

6. 8 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

من الان اون تیر دروازه میختاریان رو دیدم، واقعا چجوری اون توپو گل نکرد؟!!!!!!!!! واقعا حیف شد، یورگن کلوپ فوق العادست، حیف که میختاریان قدر این موقعیتو ندونست. اگه این تیم فقط یه بازیکن دیگه مثل رویس داشت، الان قهرمان اروپا شده بود. به نظر من مجسمه کلوپ رو هم تو استادیوم دورتموند بسازن باز هم برای قدردانی ازش کمه. دورتموند چند سال پیش رو یادم نمیره که برای فرار از سقوط میجنگید اما الان کلوپ تیمی ساخته که با وجود مصدومیت نصف ترکیب اصلی، باز هم عالی بازی میکنه. یکی از آرزوهای من اینه که کلوپ رو از نزدیک ببینم و از نزدیک ازش تشکر کنم به خاطر این تیمی که ساخته.

8. 5 کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

درست عکس بازی رفت... توی شب واقعا بد رئال، دورتموند عالی بود. به هوادارانش تبریک میگم.
    @یوسف: این پستی هست که بعد از بازی رفت داده بودی که واسه بازی دیشب من یه مقدار توی پستت دخل و تصرف کردم!
    عجب شب عالی بود دیشب!
    ...
    لقب برنده بزرگ هم به تنهایی به کلوپ خواهد رسید.
    ...
    تبریک به طرفداران دورتموند بابت بازی خوب تیمشون ونتیجه خوبی که گرفتن.

10. 7 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

زمان بندی گل های دورتموند جالب نبود شاید اگه گل ها دقایق دیگه ای زده میشدن بهتر بود
    بارسا چلسی هم اون سال که 2.2 شد بازیشون تا دقیقه 43 بارسا 2.0 جلو بود ولی گل چلسی که دقیقه 46 بود باعث شد بارسا نتونه توی یک نیمه دیگه حتی یک گل بزنه
    دورتموند هم اگه یک گلش رو توی نیمه دوم میزد بنظرم میتونست صعود کنه همونطور که رئال پارسال فشار بیشتری میاورد توی 10 دقیقه اخر
    کلا وقفه بین دو نیمه اینجور مواقع جالب نیست
    Last edited by Hatek; 09-04-2014 at 13:52.

12. 3 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

حيف شد وايدن فلر واقعا افسانه اي هست براي خودش!

14. 3 کاربر از sale2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

واقعا افتخار میکنم به این تیم !

طرفدار هر تیمی که هستین یه لحظه تصور کنین تیمتون 7 تا بازیکنش مصدوم باشه ! اصلا امیدی دارین که زیر 2 رقم گل بخورین ؟
    دیشب رئال نسبت به بازی قبلش فقط رونالدو رو نداشت ! قبول دارم رونالدو یکی از بهترین بازیکن های تاریخ هست و بود و نبودش خیلی تاثیر داره ولی به هر حال یک بازیکنه و تیمی مثل رئال هم کم بازیکن نداره ! ولی اون طرف دورتموند تیمی بود که بدون اشملتزر - سوبوتیچ - بندر - شاهین - گوندوگان - کئل و کوبا داشت بازی میکرد ..
    هافبک دفاعی ما دیشب بازیکنی به اسم Kirch بود که به طور معمول بعد از بندر و گوندوگان و شاهین و کئل گزینه پنجم و آخرین گزینه ای بود که برای بازی در اون پست داشتیم .. که به شخصه فراتر از حد انتظار من یکی که بازی کرد .. البته چندین موقعیت به وضوح دیده میشد که بازیکن هایی لب خط فرار میکردن ولی قدرت انداختن diagonal pass رو نداشت .. ولی خب در مقابل این که 31 سالش هست و طی دو سالی که در باشگاه بوده فقط 9 تا بازی کرده عملکرد خوبی داشت !
    از هر چی که بگذریم از گلادیاتور نمیشه گذشت ! طی این دو بازی و در کل فصل بارها و بارها با واکنش های خوبش دورتموند رو نجات داده ..
    اگه پنالتی اول بازی رو نمیگرفت و ما اون گل رو میخوردیم عملا همه چی برای دورتموند تموم میشد ولی یک تنه تیم رو نجات داد ..( البته کاسیاس اونور فعال تر بود و اگه اون هم نبود مسلما نتیجه ی دیگه ای رقم میخورد و به نظرم توپی که از لوا گرفت که بعدش گل دوم شد ، یه واکنش در کلاس بالاتر از جهانی داشت )
    توی دفاع هم سوکراتیس در کل این دو بازی خیلی ضعیف ظاهر شد برخلاف فرم خوبی که توی نیم فصل اول بوندسلیگا داشت ...پیزچک هم با برگشتش عملا سمت راست رو دوباره برگردونده به بازی !
    هوملس دیشب خیلی خوب و جنگنده ظاهر شد و خیلی بهتر از دوران قبل از مصدومیتش داره بازی میکنه ..به این یکی هم دورتموند هم تیم ملی آلمان خیلی نیاز داره ..
    در مورد کرچ هم صحبت شد که بد ظاهر نشد .. ولی مسلما اگه گوندوگان و بندر مصدوم نبودن یا حتی شاهین و کئل بودن وضعیت خیلی متفاوت بود ...
    گروس و یوسیچ هم عملا کار خاصی ازشون ندیدم .. یوسیچ که تازه به تیم اضافه شده و فکر کنم سومین بازی فیکسش بود که 2 گل هم زده ولی این بازی محو بود ..
    میرسیم به flop بازی که مسلما میکی هست .. این بشر در یک سوم میانی و حتی تا پشت محوطه حریف عالی بازی میکنه و نمیتونی توپ رو ازش بگیری ولی متاسفانه در زدن ضربات آخر اصلا و ابدا اعتماد به نفس نداره !! توی بوندسلیگا هم پاس هاش فوق العاده دیدنی بوده ولی ضربات آخر خیلی کم دقت ! امیدوارم کلوپ خودش روش کار کنه ..
    در مورد لوا هم حرفی نیست .. خیلی وقته حرفی نیست !! نسبت به پارسال خیلی بی انگیزه و بی تفاوت شده .. بهتره بره دنبال خونه تو مونیخ !!!!
    ولی هر چی از پسر طلایی دورتموند بگم کم گفتم ... رویس واقعا جادویی .. اصلا نمیشه این بازیکن رو وصف کرد ! چی بگم ؟ از هوش بالاش بگم رو گل اول که چطوری فرار کرد و توپ رو از زیر پای کاسیاس و بین پاهای راموس رد کرد یا از پاسش روی گل دوم به لوا بگم که دو مدافع رو محو کرد ؟ تنها بازیکن موثر ما در یک سوم دفاعی رئال همین رویس بود ..

خوشحالم که امسال داره زودتر تموم میشه .. دورتموند سال بدی رو پشت سر گذاشت .
    تنها مقطعی که تیم تقریبا کاملی داشتیم تا هفته 8 بوندسلیگا بود .. جایی که با 3 امتیاز اگه اشتباه نکنم بیش تر از بایرن صدر جدول بودیم ... سوپر کاپ رو 4-2 از چنگ بایرن کشیدیم بیرون و همه چی داشت خوب پیش میرفت تا این که یه تک تیرانداز گذاشتن رو سر تیم که هر بازی یکی از بازیکنا رو بزنه
    وقتی بر میگردی میبینی امسال هم مثل سال گذشته از گروه مرگ چمپیونز لیگ بالا اومدیم .. دو سالی که به خاطر قوانین مسخره یوفا دورتموند در سید 3 قرار میگیره و گروهش عملا سخت ترین گروه میشه .. ولی بازم صعود میکنه ..
    توی بوندسلیگا تا رده چهارم هم رفتیم ولی الان رده دوم رو داریم و فک نکنم خطری دومی دورتموند رو تهدید کنه ..
    فینال جام حذفی هم در انتظاره ..
    و فقط و فقط و فقط این موفقیت ها با داشتن یک نفر ممکنه .. یورگن کلوپ
    باز هم میگم که فصل بعد اگه تیم نوجوانان دورتموند هم بدن به کلوپ من هیچ نگران نمیشم چون میدونم دورتموند همچنان مدعی هست و همچنان قشنگ بازی میکنه چون کلوپ هست !

16. 7 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من الان اون تیر دروازه میختاریان رو دیدم، واقعا چجوری اون توپو گل نکرد؟
    تیر دروازه ؟؟؟
    من تیرکی ندیدم
    البته شاید من حواسم نبوده باشه ولی تا جایی من دیدم فقط یه تیرک دیدم که بعدش گل شد
    اگه اشتباه میکنم ، میشه عکسی یزی بذارید ؟؟
    ممنون

18. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

یه صحبت های از گوتزه هست به این صورت که گفته مطمئنه در آینده او و رویس هر دو در یک تیم بازی می کنن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •