تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 138 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

بازی جالبی بود

نیمه اول اصلآ خوب نبودیم. خیلی بد مخصوصآ تو فاز دفاعی

ولی نیمه دوم با ورود ماتا طوفانی بازی کردیم و همون بازی ای که دوست دارم همیشه از چلسی ببینم رو شاهد بودیم

ماتا خودی نشون داد

تورس چه بازی ای میکرد واقعآ تو این 2-3 سال تورس رو اینقدر آماده ندیده بودم . یاد تورسِ لیورپول رو زنده کرد برام

داوری هم که افتضاح بود تورس هم بچه بازی درآورد روی صحنه کارت زرد اول ولی ورتونگن تو کل بازی خشن بود و باید تا قبل از دقیقه 80 اخراج میشد .. مایک دین

با این داوری بد شانس آوردیم با امتیاز وایت هارت لین رو ترک کردیم

بازیهای بعد بهتر میشیم

2. 7 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

تاتنهام- چلسی

حساس ترین دیدار این هفته لیگ برتر با تساوی به پایان رسید
    سایت گل- دربی امروز لندن دو نیمه متفاوت داشت؛ تاتنهام در نیمه اول برتر بود و نیمه دوم به چلسی اختصاص داشت. هر تیم در نیمه ای که بهتر بازی کرد به گل رسید تا بازی در نهایت با تساوی 1-1 به پایان برسد.
      محتوای مخفی: عکس ها 

آزارد یکی از اولین موقعیت های چلسی را به دست آورد اما موفق به گلزنی نشد

سیگوردسون به خوبی تری را جا گذاشت و با ضربه ای دقیق دروازه پتر چک را باز کرد

خوشحالی ویلاس بواس بعد از گل تیمش، نشان از اهمیت این دیدار برای او داشت؛ این را در چهره هواداران تاتنهام هم می توان دید

تورس تلاش زیادی برای گلزنی انجام داد اما توفیقی نداشت

درگیری تورس و فرتونگن از اینجا شروع شد؛ جایی که مهاجم اسپانیایی حسابی صورت حریف را خط خطی کرد

درگیری هافبک های دو تیم؛ بازی در لحظاتی به خشونت کشیده شد

میکل و ایوانوویچ روز چندان خوبی را سپری نکردند

جان تری با ضربه سری قدرتمندانه گل تساوی را به ثمر رساند

اخراج تورس باعث شد تا در دقایق پایانی بازی در اختیار تاتنهام قرار بگیرد

برخورد ویلاس بواس و مورینیو در پایان بازی دوستانه تر بود؛ بازی تمام شده بود و آنها دیگر دلیل برای خط و نشان کشیدن برای هم نداشتند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 8 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

نتیجه بدی نبود دوستان .... این تاتنهام توو وايت هارت لين خوبه .... نیمه اول جالب بازی نکردیم و کلافه کننده بود .... نیمه دوم عالی بودیم .. تورس عجب بازیکنی شده .... حیف شد .. اگه داور به اشتباه اخراجش نمیکرد اون دقایق آخری هم دست ما بود و چه بسا گل هم میزدیم ..

----------------

دمه وست بروم گرم ..... لامصب عجب بازی میکرد ... نابود کرده بود منچسترو ... این همون تیمی بود که از جوونای آرسنال باخت ؟؟؟

آرسنال با اومدن اوزیل جون گرفته هر چند فکر کینم مقاطع مهم فصل امتیازای زیادی از دست بده ...

این سیتی هم شده نمودار سینوس .. معلوم نیست اونجا چه خبره ....

نتیجه کلی اینکه امید اول قهرمانی هستیم...

6. 6 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مورینیو: ماتا همین طور بازی کند، به ترکیب اصلی برمی گردد/ اهمیتی به صحبت های ویلاس بواس نمی دهم

این ملی پوش اسپانیایی در دیدار سه شنبه شب مقابل سوئیندون در جام اتحادیه، نمایش خوبی ارائه داد و مورینیو تایید کرد که تحت تاثیر بازی ماتا قرار گرفته است
    سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، اعلام کرد که اگر خوان ماتا به بازی هایی مانند آنچه در دیدار مقابل سوئیندون ارائه داد، ادامه بدهد، می تواند به ترکیب اصلی آبی ها برگردد.
    ماتا که در دو فصل اخیر بهترین بازیکن چلسی بود، در این فصل جایگاهش در ترکیب اصلی را از دست داد و مورینیو ترجیح می دهد از اسکار، آزارد و شورله در ترکیب اصلی استفاده کند.
    اما این ملی پوش اسپانیایی در دیدار سه شنبه شب مقابل سوئیندون در جام اتحادیه، نمایش خوبی ارائه داد و مورینیو تایید کرد که تحت تاثیر بازی ماتا قرار گرفته است.

آقای خاص امروز در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار مقابل تاتنهام، در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است ماتا در دیدار فردا در ترکیب اصلی قرار بگیرد، گفت:" بله، من بازی او مقابل سوئیندون را دوست داشتم.
    ما در مقابل تیمی صحبت می کنیم که دو دسته از ما پایین تر است اما مهم حرفه ای گری است و اهمیتی ندارد که مقابل چه تیمی بازی کنیم.
    او تلاش زیادی کرد تا به آنچه من می خواهم نزدیک شود و وقتی او چنین تلاشی می کند، من هم می توانم بیشتر روی او حساب کنم. از این به بعد، اگر او به همین ترتیب فوتبالی که من می خواهم را ارائه بدهد، طبیعتا در ترکیب اصلی قرار خواهد گرفت."
    مورینیو در دیدار فردا مقابل آندره ویلاس بواس قرار خواهد گرفت؛ دستیار سابقش که روز گذشته از رابطه به هم خورده اش با آقای خاص صحبت کرده بود.
    اما سرمربی چلسی اعلام کرد در مورد این مسائل در رسانه ها صحبت نمی کند:" من نمی خواهم در مورد روابطم با بقیه صحبت کنم زیرا جای صحبت در مورد این مسائل رسانه ها نیست.
    اهمیتی نمی دهم او چه گفته است. قصد ندارم به صحبت های او پاسخ بدهم. علاقه ای به این مسائل ندارم."
    او در پاسخ به این سوال که چقدر روی کار ویلاس بواس به عنوان مربی تاثیر داشته، گفت:" نمی دانم. باید از او بپرسید. این مشکل من نیست.
    من کمک های زیادی داشتم و همیشه سعی کرده ام با آنها همان طور رفتار کنم که الان با کریس جونز و استیو هالند و مربیان آکادمی چلسی ارتباط دارم. اگر کسی می خواهد طور دیگری برداشت کند، این مشکل من نیست."

مورینیو معتقد است که تاتنهام با خریدهایی که در تابستان داشته، علی رغم از دست دادن گرت بیل، یکی از مدعیان قهرمانی است.
    " فکر می کنم آنها یک مدعی جدی هستند. آنها قهرمان بازار نقل و انتقالات هستند؛ با خرید بازیکنانی ملی پوش و باکفیتی. آنها تیم خیلی خوبی دارند.
    پیش ازاین بین ترکیب اصلی و ذخیره های آنها تفاوت وجود داشت اما آنها حالا دو تیم کامل دارند.
    فکر می کنم آنها حالا نسبت به فصل قبل تیم بهتری دارند و کسی نمی تواند از آنها انتقاد کند. شما با یک تیم خوب است که می توانید قهرمان شوید، نه فقط بازیکنان خوب. به همین خاطر فکر می کنم که آنها نسبت قبل مدعی تر شده اند."
    رامیرس که در دیدار با سوئیندون آسیب دید، در تمرینات امروز چلسی حضور نداشت اما مورینیو امیدوار است که این ملی پوش برزیلی را در دیدار فردا در اختیار داشته باشد:" امیدوارم او فردا بازی کند و ما هر کاری بتوانیم برای رسیدن او به این دیدار انجام می دهیم.
    جراحی فن خینکل هم خوب پیش رفت و پزشکان راضی بودند. اما او اکنون باید برای مدتی طولانی صبر کند.
    این برای یک بازیکن جوان بسیار ناراحت کننده است که چنین فصل مهمی را از دست بدهد اما فوتبال همین است. ما یک بازیکن خوب را برای کل فصل از دست دادیم."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرتون گلزنترین مهاجم این فصلمون کیه؟
    الان معرفیش می کنم:

محتوای مخفی: .... 

با آمار 2 بازی و تا به این لحظه حدود 60 دقیقه بازی در لیگ برتر و 2 گل زده
    البته فقط بدیش اینه که گل هاش به حساب اورتون میره
    امیدوارم مورینیو در مورد ترجیح دادن اتوئو به لوکاکو اشتباه نکرده باشه!

+
    بازی با تاتنهام رو ندیدم
    ظاهرا تورس به خاطر حرکتی که روی ورتونگن انجام داده 4-5 جلسه محروم میشه
    این همه ازش تعریف کردین فایده ای نداشت و فعلا از گل خبری نیست

10. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

مورينيو:چرا هيچ کس از بازگشت ماتا نمي‌گويد؟

سرمربي پرتغالي رئال مادريد در اعتراض به سوال‌هاي تکراري خبرنگاران حاضر در کنفرانس خبري پيش از بازي تيمش مقابل استوابخارست با عصبانيت اتاق کنفرانس خبري را ترک کرد.

ژوزه مورينيو شب گذشته در کنفرانس خبري پيش از بازي تيمش مقابل قهرمان فصل گذشته روماني در دومين هفته از رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا زماني که با سوالات تکراري گروهي از خبرنگاران در خصوص حذف نام کوين دي‌بروين از فهرست بازيکنان چلسي براي سفر به روماني مواجه شد از کوره در رفت و کنفرانس خبري را ترک کرد.

دي‌بروين، براي حضور در ديدار برابر استوا بخارست هيچ مشکلي نداشت اما آقاي خاص که بعد از بازي هفته گذشته چلسي مقابل سويندون در جام اتحاديه به نارضايتي‌اش از عملکرد اين هافبک بلژيکي اشاره کرده بود، نام او را از فهرست بازيکنانش براي سفر به روماني خط زد. اين مسئله سبب مطرح شدن سوالاتي از سوي خبرنگاران شد و آقاي خاص هم که حوصله تکرار شدن ماجراي جنجالي نيمکت‌نشيني خوان ماتا، هافبک اسپانيايي تيمش در چند هفته اخير را نداشت در حالي که خبرنگاران در حال مطرح کردن سوالات خود بودند، صندلي خود را ترک کرد و فرام لمپارد، کاپيتان بهت زده تيمش را با خبرنگاران تنها گذاشت.

او پيش از ترک اتاق کنفرانس مطبوعاتي گفت: ظاهرا شما دوست داريد تنها سوالاتي راجع به بازيکناني که انتخاب نشده‌اند بپرسيد. خيلي جالب است. ديگر هيچ کسي از من درباره ماتا نمي‌پرسد. 3 هفته متوالي از او گفتيد و حالا درباره کوين دي بروين حرف مي‌زنيد. شما علاقه‌اي به بازيکناني که در ميدان هستند نداريد و بالعکس مدام دوست داريد درباره بازيکناني حرف بزنيد که بازي نمي‌کنند.

مورينيو ادامه داد: انتخاب نشدن دي‌بروين تصميم من بود. من فقط مي‌توانم 11 نفر را به ميدان بفرستم و 18 بازيکن را با خود بياورم و اين 18 نفر را هم بر اساس چيزهايي که براي ارائه کردن در زمين بازي دارند و عملکردشان در تمرينات و بازي‌هاي قبلي انتخاب مي‌کنم. اين پسري که اين اينجا مي‌بينيد (لمپارد) 9 سال است که مرا مي‌شناسد و مي‌داند که من هم ممکن است اشتباهاتي بکنم اما هميشه سعي کرده‌ام صادق باشم. به همين دليل اين بار هم مي‌خواهم درباره موضوع خوان ماتا صادق باشم و بگويم که او مقابل استوا بازي خواهد کرد چون در تمرينات و بازي قبلي ما خوب کار کرده است. در مورد کوين هم همين وضعيت است. من عملکرد او در بازي قبلي که برابر سويندون داشتيم نپسنديدم و در تمرينات هم از او راضي نبوده‌ام.

به گزارش تسنيم

12. 8 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سرمربي پرتغالي رئال مادريد در اعتراض به سوال‌هاي تکراري خبرنگاران حاضر در کنفرانس خبري پيش از بازي تيمش مقابل استوابخارست با عصبانيت اتاق کنفرانس خبري را ترک کرد.
    سرمربی رئال مادرید؟؟؟؟؟؟؟؟

14. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

خوب بازی نیمه اول تموم شد منم گزارش متنی بازی رو دیدم
    ایشالا که بازی رو میبریم و فشار ها کاملا از روی تیم برداشته میشه و روند برد هم ادامه پیدا میکنه
    یکی بیاد ترکیب کامل تیم رو بگه

16. 4 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب بازی با استوابخارست رو با نتیجه خوب 4 بر صفر بردیم
    بازی رو ندیدم ولی گزارش متنی بازی رو که می دیدم ظاهرا بازی کلا دست چلسی بودش
    ضمن اینکه ماتا هم کم کم داره توی ترکیب مورینیو جا می افته و امشب هم 80 دقیقه بازی کرد

از اونور شالکه هم توی خونه بازل یک بر صفر پیروز شد
    دو تا بازی آینده ما هم مقابل شالکه ست که بازی های سختی می تونه باشه و به خصوص برای صدرنشینی این گروه اهمیت بالایی داره
    در فاصله زمانی این دو بازی با شالکه هم بازی های سختی داریم مثل بازی من سیتی توی لیگ و بازی با آرسنال توی جام اتحادیه

18. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

تبریک به خاطر برد قاطعانه :

20. 4 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •