تو این بی بازیکنی حالا اورتون هم برامون ناز میکنه ......
همه تیم ها شاخ بازی در میارن رو هر بازیکنی دست میذاریم میره یه جا دیگه ........
تو این بی بازیکنی حالا اورتون هم برامون ناز میکنه ......
همه تیم ها شاخ بازی در میارن رو هر بازیکنی دست میذاریم میره یه جا دیگه ........
خب دوست من باید رییس باشگاه پول بیشتری خرج کنه تا بازیکن رو بفروشن!
Manchester City 4 - 0 Newcastle United
لعنتی امسالم داره موی دماغ میشه، مارو از صدر کشید پایین.
خوب برادر اگر از همین اول پیشنهاد وسوسه انگیز بدن که مسئولای اورتون طمع میکنن، اینجوری به کم راضی میشن.
پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران - هریسون ۷۵ ساله همان کسی است که مربی کلاس ۹۲ مشهور یونایتد بوده است, مربی بازیکنان جوانی همچون دیوید بکهام, نیکی بات, پل اسکولز, رایان گیگز و برادران نویل بوده است, بازیکنانی که پس از پرورش یافتن زیر نظر هریسون به تیم اصلی راه یافتند و در ترکیب سرآلکس فرگوسن, مبدل به اسطوره های باشگاه شدند.
اکنون هریسون تحت تاثیر استعداد تازه یونایتد, یانوزای قرار گرفته است و عملکرد او در تور پیش فصل تیم, توجه این مربی کهنه کار را جلب کرده است.
این بازیکن جوان بلژیکی با مهارت های خیره کننده اش و پاهای سریعی که دارد در بازی قدردانی از ریو فردیناند در اویال ماه جاری, هواداران حاضر در الدترافورد را هیجان زده کرد و هریسون در آن بازی, سایه هایی از بازیکن سابق یونایتد, رونالدو را در بازی این بازیکن ۱۸ ساله دیده است.
هریسون به Manchester Evening News گفت: یانوزای بی نظیر است و من فکر می کنم بازی او شبیه به کریستیانو رونالدو است. او همچون ویلفرد زاها می تواند مدافعان را دریبل بزند, من فکر می کنم کیفیتی بی نظیر در این بازیکن وجود دارد.
پس از به نمایش گذاشتن عملکردی تاثیرگذار در تور پیش فصل با به نمایش گذاشتن, تعادل, قدرت شوتزنی و اعتمادبه نفس در کنترل توپ, با ستاره پرتغالی مورد مقایسه قرار گرفته است. تنها او شباهت هایی با رونادو ندارد, در روزی که این بازکن متولد شده است یعنی ۵ فوریه, ستاره بارسلونا نیمار نیز متولد شده است.
..جسی لینگارد نیز بازیکن جوان دیگری بود که تحت هدایت دیوید مویز نمایش درخشانی در تور پیش فصل تیم داشت, با بازی در پست هافبک هجومی برترین گلزن تیم با ۴ گل زده در تور پیش فصل تیم در آسیا و استرالیا بود, هریسون نیز امیدوار است, این بازیکن ۲۰ ساله شانس درخشش در رقابت های لیگ برتر در فصل جاری را داشته باشد.
“به نظر من, جسی از همه جلوتر است, از لحاظ تکنیک, او نابغه است. او می تواند توپ را کنترل کند و او همیشه در مکان درستی قراردارد که شاخص بسیار مهمی در لیگ برتر محسوب می شود. او ویژگی های بی نظیری دارد و بازیکن خوبی است که مشخصه بسیار مهمی می باشد.”
..“من فکر می کنم, بدون شک سرمربی جدید به ستارگان جوان فرصت خواهد داد. من با رایان گیگز و فیل نویل صحبت کرده ام و همه تحت تاثیر مربیگری او قرار گرفته اند. ما همه برای او آرزوی موفقیت می کنیم, همانطور که می دانیم فشار در یونایتد به سرعت ایجاد می شود ام من فکر می کنم او به فرصت دادن به جوانان ادامه خواهد داد.”
خب برادر، نمی دونم شما در جریان هستی یا نه ؟ ولی قطعا مسئولین باشگاه در جریان نیستن که کمتر از 2 هفته تا پایان نقل و انتقالات مونده، و در 4 هفته آینده 3 بازی سخت داریم ...
دیگه الآن وقت چونه زدن با باشگاه های دیگه نیست.
مسئولین باشگاه اگر واقعا بازیکنی مثل فلاینی رو بخواهند بگیرند، باتوجه به اینکه تیم مقابل چراغ سبز نشون داده و فقط منتظر پیشنهاد ایده آلیه، ولو شده دقیقه ی نود قرارداد میبندن.
در مورد سه چهار تا بازی آینده هم، اگر باشگاه قصد داشت بازیکنی رو در خط هافبک یا دفاع برای این بازی ها جذب کنه، باید قبل از تور پیش فصل اقدام میکرد نه الان یا یه هفته پیش.
کلا من فکر میکنم با این رفتاری که اینا از خودشون نشون میدن، خرید بازیکن جزو اولویت های اول مویز و وودوارد نباشه.
منچستريونايند به دنبال جذب ماتا است
براساس گزارشهاي منتشرشده، باشگاه منچستريونايتد به دنبال به خدمت گرفتن هافبک اسپانيايي چلسي است.
باشگاه چلسي اين روزها به دنبال جذب يک مهاجم کارآمد است و هدف اصلي آنها در اين زمينه وين روني مهاجم ناراضي شياطين سرخ است ولي باشگاه منچستريونايتد نه تنها حاضر به فروش مهاجم مليپوشش نيست بلکه قصد دارد هافبک اسپانياي چلسي را نيز به خدمت بگيرد.
به نقل از تسنيم، منابع نزديک به چلسي به شبکه تلويزيوني «ESPN» خبر دادند که منچستريونايتد به دنبال به خدمت گرفتن خوان ماتا، هافبک تيم فوتبال چلسي است ولي مشخص نيست که انتقال اين بازيکن اسپانيايي بخشي از انتقال وين روني به چلسي خواهد بود يا خير!
خوان ماتا يکي از بازيکنان مورد علاقه رومن آبراموويچ، مالک روسي باشگاه چلسي است و آبيپوشان لندني هم در فصل نقلوانتقالات تابستاني اعلام کردند که هافبک 25 ساله تيمشان فروشي نيست.
ژوزه مورينو سرمربي پرتغالي چلسي هم پيش از اين اعلام کرده بود، ترجيح ميدهد در سيستمي که در اين تيم استفاده خواهد کرد خوان ماتا در پست رو به جلوتري بازي کند.
در سويي ديگر، منچستريونايتد قصد دارد پيش از اينکه نقلوانتقالات تابستاني به اتمام برسد مروان فلايني و ليتون باينس را از اورتون به خدمت بگيرد و اميد زيادي به عملي شدن اين انتقالها دارد ولي انتقال لوکا مودريچ، هافبک رئالمادريد به اولدترافورد منتفي است.
کارلو آنچلوتي، سرمربي کهکشانيها پيش از اين اعلام کرده مودريج بازيکن کليدي مادريديها است و با وجود مصدوميت دوباره ژابي آلونسو قطعا اين انتقال عملي نخواهد شد.
این مورینیو خیلی داره میره رو اعصاب اصلا بیخیال رونی نمیشه عجیبه ها
ماتا رو هم اگه بخریم خیلی خوب میشه به شرطی که رونی رو حفظ کنیم
خیلی داریم با رونی سرسری برخورد میکنیم
پرز توی مادرید با رونالدو چه رفتاری میکنه توی منچستر با رونی چطور
تیم بزرگ ستاره میخواد بدون رونی ما هم از نظر روحی افت میکنیم هم از نظر تیمی
اونم ستاره ای که توی تیم جا افتاده باشه رونی مثل کانتونا میمونه فقط وقتی باید از تیم بره که یا خداحافظی کرده باشه یا زبونم لال مرده باشه![]()
در مورد مو موافقم و قطعا با شناختی که ازش دارم مطمئنم که همه جوانب رو برای تیمش مثبت میبینه تا دست به یه کاری بزنه!
الان هم کاملا با این پا فشاری روی خرید رونی داره چندین فاکتور رو به نفع خودش در میاره! که بازی دو سر برد هست براش!
یا رونی از تیم جدا میشه و به چلسی میره که این یعنی تضعیف حریف ، تقویت خودی ! یه جورایی شبیه همون مَثل بازی 6 امتیازی میشه!!
یا اینکه رونی توی من یونایتد میمونه ولی با توجه به اتفاقاتی که افتاده و دلسردی خودش نسبت به باشگاه و هوادارا نسبت به رونی باز هم جریان به ضرر یونایتد میشه و غیر مستقیم به اصلی ترین حریفش مورینیو ضربه میزنه!
حقیقتا مورینیو اگه طرف آدم باشه و مربی تیم محبوبت باشه برات تو دنیا بهترین میشه، اما امان از اون روزی که مقابلت وایسته
اما در مورد مقایسه رونی با رونالدو و اریک بزرگ... به نظرم اشتباهه این مقایسه وضعیت ها
رونالدو همیشه با احترام رفتار کرده نسبت به پرز و باشگاه و هیچ وقت بی احترامی از سوی اون حس نشد تو این جریان!
اما رونی چی؟ ایا مدیرا ازش دلسرد نشدن ؟ اشک هوادارا رو در نیاورد؟ ..... رونی در قبال من یونایتد و هواداراش خیلی بی انصافی کرد! نه یکبار بلکه دوبار داره این ماجرا رو تکرار میکنه
در منچستر فعلی بیشترین بازیکنی رو که میپسندم رونی هست و واقعا عاشق سبک بازیش هستم و عقیده دارم باید با تیم بمونه! اما این رفتاراش ادم رو دو دل و شرمنده میکنه
با اریک بزرگ هم که هنوز خیلی فاصله داره، از خودگذشتگی و اون تفکری که کانتونا داشت رو هیچ وقت در رونی ندیدم ، فقط یکم توی رفتار سطحیشون شبیه هم هستن
جواب مویس به خبرنگاران برای پیشنهاد های متعدد چلسی به رونی:
"چند بار باید بهتون بگم؟؟؟قبلا هم بهتون گفتم.دیگه نیازی نیست که دوباره تکرار کنم!"
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)