تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 148 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 1478

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

تو این بی بازیکنی حالا اورتون هم برامون ناز میکنه ......

همه تیم ها شاخ بازی در میارن رو هر بازیکنی دست میذاریم میره یه جا دیگه ........

2. این کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

تو این بی بازیکنی حالا اورتون هم برامون ناز میکنه ......
    همه تیم ها شاخ بازی در میارن رو هر بازیکنی دست میذاریم میره یه جا دیگه ........
    خب دوست من باید رییس باشگاه پول بیشتری خرج کنه تا بازیکن رو بفروشن!

4. 4 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه manxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Guess

پيش فرض

Manchester City 4 - 0 Newcastle United
    لعنتی امسالم داره موی دماغ میشه، مارو از صدر کشید پایین.
    احتمالا پیش خودشون فکر کردن که اگه عمده بخرن باید تخفیف بگیرن ارزون تر در بیاد
    احتمالا بعدشم به این فکر می کنن که اورتون فروش "دو تا بخر یکی ببر" داره یا نه ؟ مثلا فلاینی و بینز رو بخرن، بارکلی رو مجانی ببرن
    خوب برادر اگر از همین اول پیشنهاد وسوسه انگیز بدن که مسئولای اورتون طمع میکنن، اینجوری به کم راضی میشن.

6. 6 کاربر از manxxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران - هریسون ۷۵ ساله همان کسی است که مربی کلاس ۹۲ مشهور یونایتد بوده است, مربی بازیکنان جوانی همچون دیوید بکهام, نیکی بات, پل اسکولز, رایان گیگز و برادران نویل بوده است, بازیکنانی که پس از پرورش یافتن زیر نظر هریسون به تیم اصلی راه یافتند و در ترکیب سرآلکس فرگوسن, مبدل به اسطوره های باشگاه شدند.
    اکنون هریسون تحت تاثیر استعداد تازه یونایتد, یانوزای قرار گرفته است و عملکرد او در تور پیش فصل تیم, توجه این مربی کهنه کار را جلب کرده است.
    این بازیکن جوان بلژیکی با مهارت های خیره کننده اش و پاهای سریعی که دارد در بازی قدردانی از ریو فردیناند در اویال ماه جاری, هواداران حاضر در الدترافورد را هیجان زده کرد و هریسون در آن بازی, سایه هایی از بازیکن سابق یونایتد, رونالدو را در بازی این بازیکن ۱۸ ساله دیده است.
    هریسون به Manchester Evening News گفت: یانوزای بی نظیر است و من فکر می کنم بازی او شبیه به کریستیانو رونالدو است. او همچون ویلفرد زاها می تواند مدافعان را دریبل بزند, من فکر می کنم کیفیتی بی نظیر در این بازیکن وجود دارد.
    پس از به نمایش گذاشتن عملکردی تاثیرگذار در تور پیش فصل با به نمایش گذاشتن, تعادل, قدرت شوتزنی و اعتمادبه نفس در کنترل توپ, با ستاره پرتغالی مورد مقایسه قرار گرفته است. تنها او شباهت هایی با رونادو ندارد, در روزی که این بازکن متولد شده است یعنی ۵ فوریه, ستاره بارسلونا نیمار نیز متولد شده است.
    .
    .
    جسی لینگارد نیز بازیکن جوان دیگری بود که تحت هدایت دیوید مویز نمایش درخشانی در تور پیش فصل تیم داشت, با بازی در پست هافبک هجومی برترین گلزن تیم با ۴ گل زده در تور پیش فصل تیم در آسیا و استرالیا بود, هریسون نیز امیدوار است, این بازیکن ۲۰ ساله شانس درخشش در رقابت های لیگ برتر در فصل جاری را داشته باشد.
    “به نظر من, جسی از همه جلوتر است, از لحاظ تکنیک, او نابغه است. او می تواند توپ را کنترل کند و او همیشه در مکان درستی قراردارد که شاخص بسیار مهمی در لیگ برتر محسوب می شود. او ویژگی های بی نظیری دارد و بازیکن خوبی است که مشخصه بسیار مهمی می باشد.”
    .
    .
    “من فکر می کنم, بدون شک سرمربی جدید به ستارگان جوان فرصت خواهد داد. من با رایان گیگز و فیل نویل صحبت کرده ام و همه تحت تاثیر مربیگری او قرار گرفته اند. ما همه برای او آرزوی موفقیت می کنیم, همانطور که می دانیم فشار در یونایتد به سرعت ایجاد می شود ام من فکر می کنم او به فرصت دادن به جوانان ادامه خواهد داد.”

8. 9 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

خوب برادر اگر از همین اول پیشنهاد وسوسه انگیز بدن که مسئولای اورتون طمع میکنن، اینجوری به کم راضی میشن.
    خب برادر، نمی دونم شما در جریان هستی یا نه ؟ ولی قطعا مسئولین باشگاه در جریان نیستن که کمتر از 2 هفته تا پایان نقل و انتقالات مونده، و در 4 هفته آینده 3 بازی سخت داریم ...
    دیگه الآن وقت چونه زدن با باشگاه های دیگه نیست.

10. 6 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه manxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Guess

پيش فرض

خب برادر، نمی دونم شما در جریان هستی یا نه ؟ ولی قطعا مسئولین باشگاه در جریان نیستن که کمتر از 2 هفته تا پایان نقل و انتقالات مونده، و در 4 هفته آینده 3 بازی سخت داریم ...
    دیگه الآن وقت چونه زدن با باشگاه های دیگه نیست.
    مسئولین باشگاه اگر واقعا بازیکنی مثل فلاینی رو بخواهند بگیرند، باتوجه به اینکه تیم مقابل چراغ سبز نشون داده و فقط منتظر پیشنهاد ایده آلیه، ولو شده دقیقه ی نود قرارداد میبندن.
    در مورد سه چهار تا بازی آینده هم، اگر باشگاه قصد داشت بازیکنی رو در خط هافبک یا دفاع برای این بازی ها جذب کنه، باید قبل از تور پیش فصل اقدام میکرد نه الان یا یه هفته پیش.
    کلا من فکر میکنم با این رفتاری که اینا از خودشون نشون میدن، خرید بازیکن جزو اولویت های اول مویز و وودوارد نباشه.

12. 3 کاربر از manxxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

منچستريونايند به دنبال جذب ماتا است

براساس گزارش‌هاي منتشرشده، باشگاه منچستريونايتد به دنبال به خدمت گرفتن هافبک اسپانيايي چلسي است.

باشگاه چلسي اين روزها به دنبال جذب يک مهاجم کارآمد است و هدف اصلي آنها در اين زمينه وين روني مهاجم ناراضي شياطين سرخ است ولي باشگاه منچستريونايتد نه تنها حاضر به فروش مهاجم ملي‌پوشش نيست بلکه قصد دارد هافبک اسپانياي چلسي را نيز به خدمت بگيرد.

به نقل از تسنيم، منابع نزديک به چلسي به شبکه تلويزيوني «ESPN» خبر دادند که منچستريونايتد به دنبال به خدمت گرفتن خوان ماتا، هافبک تيم فوتبال چلسي است ولي مشخص نيست که انتقال اين بازيکن اسپانيايي بخشي از انتقال وين روني به چلسي خواهد بود يا خير!

خوان ماتا يکي از بازيکنان مورد علاقه رومن آبراموويچ، مالک روسي باشگاه چلسي است و آبي‌پوشان لندني هم در فصل نقل‌و‌انتقالات تابستاني اعلام کردند که هافبک 25 ساله تيمشان فروشي نيست.

ژوزه مورينو سرمربي پرتغالي چلسي هم پيش از اين اعلام کرده بود، ترجيح مي‌دهد در سيستمي که در اين تيم استفاده خواهد کرد خوان ماتا در پست رو به جلوتري بازي کند.

در سويي ديگر، منچستريونايتد قصد دارد پيش از اينکه نقل‌و‌انتقالات تابستاني به اتمام برسد مروان فلايني و ليتون باينس را از اورتون به خدمت بگيرد و اميد زيادي به عملي شدن اين انتقال‌ها دارد ولي انتقال لوکا مودريچ، هافبک رئال‌مادريد به اولدترافورد منتفي است.

کارلو آنچلوتي، سرمربي کهکشاني‌ها پيش از اين اعلام کرده مودريج بازيکن کليدي مادريدي‌ها است و با وجود مصدوميت دوباره ژابي آلونسو قطعا اين انتقال عملي نخواهد شد.

14. 6 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

این مورینیو خیلی داره میره رو اعصاب اصلا بیخیال رونی نمیشه عجیبه ها
    ماتا رو هم اگه بخریم خیلی خوب میشه به شرطی که رونی رو حفظ کنیم
    خیلی داریم با رونی سرسری برخورد میکنیم
    پرز توی مادرید با رونالدو چه رفتاری میکنه توی منچستر با رونی چطور
    تیم بزرگ ستاره میخواد بدون رونی ما هم از نظر روحی افت میکنیم هم از نظر تیمی
    اونم ستاره ای که توی تیم جا افتاده باشه رونی مثل کانتونا میمونه فقط وقتی باید از تیم بره که یا خداحافظی کرده باشه یا زبونم لال مرده باشه

16. 3 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

این مورینیو خیلی داره میره رو اعصاب اصلا بیخیال رونی نمیشه عجیبه ها
    ماتا رو هم اگه بخریم خیلی خوب میشه به شرطی که رونی رو حفظ کنیم
    خیلی داریم با رونی سرسری برخورد میکنیم
    پرز توی مادرید با رونالدو چه رفتاری میکنه توی منچستر با رونی چطور
    تیم بزرگ ستاره میخواد بدون رونی ما هم از نظر روحی افت میکنیم هم از نظر تیمی
    اونم ستاره ای که توی تیم جا افتاده باشه رونی مثل کانتونا میمونه فقط وقتی باید از تیم بره که یا خداحافظی کرده باشه یا زبونم لال مرده باشه
    در مورد مو موافقم و قطعا با شناختی که ازش دارم مطمئنم که همه جوانب رو برای تیمش مثبت میبینه تا دست به یه کاری بزنه!
    الان هم کاملا با این پا فشاری روی خرید رونی داره چندین فاکتور رو به نفع خودش در میاره! که بازی دو سر برد هست براش!

یا رونی از تیم جدا میشه و به چلسی میره که این یعنی تضعیف حریف ، تقویت خودی ! یه جورایی شبیه همون مَثل بازی 6 امتیازی میشه!!
    یا اینکه رونی توی من یونایتد میمونه ولی با توجه به اتفاقاتی که افتاده و دلسردی خودش نسبت به باشگاه و هوادارا نسبت به رونی باز هم جریان به ضرر یونایتد میشه و غیر مستقیم به اصلی ترین حریفش مورینیو ضربه میزنه!

حقیقتا مورینیو اگه طرف آدم باشه و مربی تیم محبوبت باشه برات تو دنیا بهترین میشه، اما امان از اون روزی که مقابلت وایسته

اما در مورد مقایسه رونی با رونالدو و اریک بزرگ... به نظرم اشتباهه این مقایسه وضعیت ها

رونالدو همیشه با احترام رفتار کرده نسبت به پرز و باشگاه و هیچ وقت بی احترامی از سوی اون حس نشد تو این جریان!

اما رونی چی؟ ایا مدیرا ازش دلسرد نشدن ؟ اشک هوادارا رو در نیاورد؟ ..... رونی در قبال من یونایتد و هواداراش خیلی بی انصافی کرد! نه یکبار بلکه دوبار داره این ماجرا رو تکرار میکنه

در منچستر فعلی بیشترین بازیکنی رو که میپسندم رونی هست و واقعا عاشق سبک بازیش هستم و عقیده دارم باید با تیم بمونه! اما این رفتاراش ادم رو دو دل و شرمنده میکنه

با اریک بزرگ هم که هنوز خیلی فاصله داره، از خودگذشتگی و اون تفکری که کانتونا داشت رو هیچ وقت در رونی ندیدم ، فقط یکم توی رفتار سطحیشون شبیه هم هستن

18. 9 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

جواب مویس به خبرنگاران برای پیشنهاد های متعدد چلسی به رونی:
    "چند بار باید بهتون بگم؟؟؟قبلا هم بهتون گفتم.دیگه نیازی نیست که دوباره تکرار کنم!"

20. 5 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •