اگر fieldvalues رو خطا میگیره،کد زیر رو جایگزین کن. البته این دو فرقی با هم ندارن.
روش دوم: برنامه ای رو که داری مینویسی یه جایی آپلود کن تا من یا دوستان دیگه راحت تر بتونیم کمک کنیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر fieldvalues رو خطا میگیره،کد زیر رو جایگزین کن. البته این دو فرقی با هم ندارن.
روش دوم: برنامه ای رو که داری مینویسی یه جایی آپلود کن تا من یا دوستان دیگه راحت تر بتونیم کمک کنیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by F A R H A D; 18-09-2007 at 22:58.
سلام الان يه كم توضيح بيشتر رو ميدم اگه منظورم رو متوجه نشديد باز يه قسمتي از برنامه رو درست ميكنم و آپلود ميكنم (حجم برنامه اصلي زياده )
همونطور که گفتم دارم یه برنامه ویدئو کلوپ می نویسم شکل زیر فرم تحویل فیلم رو نشون میده
شکل زیر هم قسمت جستجو فیلم رو نشون میده
تحویل فیلم فرم 13 است که از یه Adodataset استفاده می کنه (و در حالت insert)واسه پر کردن این فرم (فیلدهای مربوطه مثل کد فیلم و کد مشتری و ....) اپراتور نیاز به جستجو داره (فیلم و مشتری و... ، که ببینه اصلا چنین فیلمی وجود داره یا نه !!!) واسه همین دو تا label گذاشتم واسه راحتی کار اپراتور .(جستجو فیلم و مشتری)....جستجو هم از یه adoquery استفاده میکنه
وقتی اپراتور وارد صفحه جستجو میشه و بر اساس یکی از موارد (نام ، موضوع و ...) جستجو میکنه نتایج جستجو در یه Dbgrid نمایش داده میشه به طور مثال جستجو بر اساس ملیت صورت گرفته و نتایج رو شما تو عکس می بینید . من با کد زیر که تو کد جستجو گذاشتم
کد:
مقدار کد فیلم رو مستقیما تو فیلد فیلم تو فرم 13 گذاشتم ( dbedit1) . این کد من وقتی کار میکنه که نتیجه جستجو یه رکورد بیشتر نباشه اما وقتی که بیشتر از یکی بشه اپراتور حق انتخاب داره اونوقت که باید مقدار کد فیلم رکورد انتخابی در dbedit جایگزین شه . اما كد من فقط ميتونه وقدار فيلد كد ركورد اول رو جايگزين كنه البته خودم هم می دونم که این کد رو نباید به تنهایی در دکمه Search بذارم چون search اولین رکورد رو برمی گردونهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته
من مي تونم يه combobox يا listbox بذارم و تو رويداد onchangesh اين كار رو كنم اما مي خوام اپراتور مستقيما با كلييك كردن رو هر ركورد در dbgrid اين كار واسش انجام بشه
اگه ممکنه بهم کمک کنید که چطور اینکار رو کنم
پیشاپیش از جوابهاتون ممنونم
اگه عكسا باز نشد زحمتي بكشيد از لينكاي زير عكسا رو ببينيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by آوا123; 19-09-2007 at 01:37.
اگر درست متوجه شده باشم، شما میخوای کد فیلم رو در رکوردی که اپراتور کلیک میکنه وارد DBedit در فرم 13 بشه. اگر اینطور هست از رویداد OnCellClick در DbGrid استفاده کن.
در غیر اینصورت اگر خواستی تمام نتایج جستجو رو داشته باشی از ComboBox استفاده کن.
موفق باشی
از رويداد oncellclick استفاده كردم نشد اما خوب از combobox استفاده كردم ممنون
با سلام به همه دوستاي غزيزي كه اينجا با صبر و حوصله به سوالات ما جواب ميدن ..........دستتون درد نكنه
مخصوصا سولجر عزيز كه به اصطلاح صاحب خوونه حساب ميشه....دست شما بيشتر درد نكنه خيلي تاپيك خوبي من همه رو خوندم........................چششششم تو نظرخواهي هم شركت ميكنم و اما بعد....
سوال من اينه كه چه جوري ميشه پيش فرض edit را روي فارسي بزارم؟؟؟؟؟؟يعني زمان اجرا اين اديت بره روي فونت فارسي و فارسي بگيره؟؟؟
ممنون از لطفتون
دوست عزیز قبلا زیاد بحث شده. از کد زیر استفاده کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دست شما درد نكنه...............
خير از جوونيت ببيني ....ممنوووون
سلام دوستان
من مي خواستم بدوونم آيا مي شه براي گرفتن گزارش و كشيدن نمودار در گزارش از برنامه هاي آماري كه براي رسم نمودار است (غير از excel) در دلفي استفاده كرد؟مثلا استفاده از minitab در دلفي!!!!!!!!!![]()
خود دلفی یه کامپوننت برای نمودار به نام chart در تب additional داره، و یه دونه هم به نام VtChart که دومی رو باید از Component>Import ActiveX control نصب کنی. البته من با هیچ کدوم کار نکردم و کمک زیادی نمیتونم بکنم
سلام دوستان عزیز من چند تا مشکل دارم اگر اشکالی نداشته باشه همه را با هم بپرسم؟
اول اینکه مند یک پروژه دارم که آخرین تغییرات را روی ان دو روز پیش دادم حالا زمانی آن را اجرا می کنم اجرا می شود اما وقتی می خواهم روی آن تغییرات ایجاد کنم (هرگونه تغییری از جمله پاک کردن یک label) error زیر را می دهد که این اشکال برای تمامی فرم ها ایجاد شده و با هرگونه تغییری این ایراد را می گیرد؟
[Fatal Error] Unit3.pas(66): Could not create output file 'Unit3.dcu'
اشکال بعدی : من یک فرم اصلی دارم پس از زدن گزینه ورود وارد فرم بعدی می شوم که در آن رکوردهای دیتا بیسم را توسط edit می بینم. اما پس از ورود به این فرم درون editها خالی نیست و آخرین رکوردی که ثبت شده مشخصاتش باقی مانده است. البته من در رویدادformshow دستور EditDBEdit2.text=' '; را هم نوشتم اما فایده ندارد، ضمنا اگر مقادیر درون این editها را پاک کنم و دوباره داده وارد کنم این داده درون همان رکورد قبلی ثبت می شود (یعنی در حالت باز شدن و بستن فرم به جای ثبت رکورد جدید رکورد قبلی را ویرایش می کند)
سوال سوم در مورد تاریخ شمسی است که من دیدم آوا123 عزیز درون پروژه اش استفاده کردم خواستم اگر امکان دارد برایم توضیح دهد.
در اخر هم از همه ی دوستان به خاطر تمام کمک هایشان تشکر می کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)