چرا اين شماره سريالهاي برنامه 3gp convertor كار نمي كنه كسي ميتونه مشكل منو حل كنه
چرا اين شماره سريالهاي برنامه 3gp convertor كار نمي كنه كسي ميتونه مشكل منو حل كنه
سلام
ببخشید میخواستم ببینم جریان آپدیت این فریم ور چیه ؟ ( ماله من R4ce012 هشت اصلا آپدیت میخواد ؟ )
تا به حال کسی انجام داده ؟
مشکلی بدش پیش نمیاد ؟
چیزیش تغییر میکنه ؟ صداش بیشتر میشه ؟
و چطور میتونم اینکارو انجام بدم
به خاطر اینکه خیلی کم بود 2 یا 3 تای دیگه هم میپرسم
اسپیکر این گوشی رو میشه بهتر کرد ؟ یعنی مثلا کلا بر داریم و ماله 550 رو بندازیم روش ( یا هر روش دیگری که عملی باشه ) ؟ کسی تا به حال اینکارو کرده که جواب بده ؟
ببخشید زیاد شد !
منتظرم
منتظرم
كجا ميشه قطعاتش و پيدا كرد.من بايد اون صفحه وسط با صفحه اول لنزشو(روش خط افتاده)عوض كنم.
آخرين فريمو روي سايت سوني 16/6/85نوشته شده توسط boys_won
UpdateService_Inst_2.6.4.9.exe
File size 30 Mb
Version 2.6.4.9
Download time approx. 74 minutes or less on your current connection.
Executable File (EXE)
License Free
For system Windows 2000; Windows XP
Compatible with T610; P900 ; Z600; T630 ; K700i
S700i; K500i ; P910a ; W800; J300a
W600; Z520a; Z300a; K510a; W810i
K790a; W300i; Z525a
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميتوني دانلود كني بعد نصبش كن من امتحان ميكنم خبرش رو بهت ميدم
کسی جواب اینو میدونه ؟اسپیکر این گوشی رو میشه بهتر کرد ؟ یعنی مثلا کلا بر داریم و ماله 550 رو بندازیم روش ( یا هر روش دیگری که عملی باشه ) ؟ کسی تا به حال اینکارو کرده که جواب بده ؟
سلام به تمام بروبچ منم مي خوام يه w810 بگيرم مشخصات اين گوشي خيلي عالي و توپ . ولي مشكلاتش چي لطفا كمي از مشكلات اين گوشي بگيد . مثلا در w800 يكي از دوستان مي گفت وقتي دو تراك mp3 مي ريزم رو گوشي هر دو را روي يك تراك و نصفه پخش مي كنه. لطفا من رو راهنمايي كنيد كه شديدا انتظار مي كشم. مرسي
با خش گیر می شه خش لنز و گرفت؟
آخه گوشی به این خوبی چرا نباید محافظ لنز داشته باشه؟
آرش جان اگه ميشد كه خود شركت اين كار رو ميكرد مثل اينكه بخواي رو پيكان لاستيك تراكتور بندازينوشته شده توسط aarash
در ضمن اگه هم بشه (1%) ديگه از حالت استاندارد در مياد و موقع فروش ميشه تعويضي
![]()
بعيد ميدونم ولي اگه خواستي عوضش كني يه امتحان ضرري نداره تجربه كارت رو هم اينجا بزارنوشته شده توسط navidw810i
![]()
ديگه اينو بايد از خود شركت سوني بپرسي![]()
يكي نيست جواب ما رو هم بده . لطفا راهنمايي كنيد.منتظرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)