تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 44 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 438

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل (فصل دوّم)

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

هر چند تو نمونه هایی که دیشب تست کردم ضبط های جدید هم بود اما یه بار دیگه با ترک هایی متفاوت تست کردم بهتر دیدم آهنگ های مشترکی باشه که شما نمونه اش رو داشته باشید و هدفونهای خودتون هم بتونید تست بگیرید اما از اون جایی که یادمه بیشتر شاید البته اهل راک و متال(مثل نام کاربری heartbanger) و سبکهای نزدیک به اون باشید سعی کردم بیشتر این جور ترک ها باشه ولی چند آکوستیک هم تست کردم که در موردش توضیح می دم.
    از اونجایی که حتما ترک های binaural که یکی ازدوستان زحمت کشیدن آپ کردند-فک کنم t-jays بودند-رو دارید با اونها شروع میکنم.شرایط تست هم به این صورت بود:

...
    بسیار عالی بود. دقیقاً به همون ویژگی هایی که مد نظرم بود اشاره کرده بودین. در نهایت یک سوال من رو فکر کنم فراموش کردید پاسخ بدید، فریموری که الأن روش هستید، به نظرتون شفافیت و تریبل بیشتری از فریمور 2 داره؟

یک چیز دیگه، فرض کنیم ترکی که باهاش آهنگ گوش میدیم، ترکی باشه که x5 با ولوم حدود 110 به بلندی صدای زیادی می رسه. می خوام ببینم توی بلندی صدای مناسب، e12 چیز بیشتری از x5 برای رو کردن داره؟ البته می دونم e12 بیس بیشتر یا صدای کمی تیره تری ممکنه داشته باشه از آمپ داخلی x5؛ ولی می خوام بدونم، از لحاظ کیفیت صدا، تفاوتی قابل لمس هست توی درایو کردن dt880؟

ممنون از پاسخ هاتون

2. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بسیار عالی بود. دقیقاً به همون ویژگی هایی که مد نظرم بود اشاره کرده بودین. در نهایت یک سوال من رو فکر کنم فراموش کردید پاسخ بدید، فریموری که الأن روش هستید، به نظرتون شفافیت و تریبل بیشتری از فریمور 2 داره؟

یک چیز دیگه، فرض کنیم ترکی که باهاش آهنگ گوش میدیم، ترکی باشه که x5 با ولوم حدود 110 به بلندی صدای زیادی می رسه. می خوام ببینم توی بلندی صدای مناسب، e12 چیز بیشتری از x5 برای رو کردن داره؟ البته می دونم e12 بیس بیشتر یا صدای کمی تیره تری ممکنه داشته باشه از آمپ داخلی x5؛ ولی می خوام بدونم، از لحاظ کیفیت صدا، تفاوتی قابل لمس هست توی درایو کردن dt880؟

ممنون از پاسخ هاتون
    خواهش میکنم.
    نه فراموش نکردم ،سخت بود جوابش، بلد نبودم!!!!!!

اجازه بدید سوال دوم رو اول جواب بدم .چون الان سه ساعته دارم با این دو تا سرو کله میزنم چیز زیادی دستگیرم نشد.
    بزارید این طور بگم چیز یخصوصی که بشه اسمش رو امتیاز یکی بر دیگری گذاشت -اگر نگم وجود نداره-می تونم بگم خیلی خیلی سخت به گوش شنیده می شه.این مقایسه به نظرم اینقدر بهم نزدیک بود که تو یک تراک برتری وشفافیت مید و سواند استیج رو می دادم به e12 و تو یه تراک دیگه هر رو به نظرم یکسان میومدند.
    مقایسه به این شکل بود که e12 و x5 هر دو High Gain بودند ،تنظیمات x5 روی OFF و بیس e12 در حالت OFF
    تراکهای فلک زیادی رو چندین بار شنیدم و به نظرم می آد جنس صدا خیلی بهم نزدیکه.همونطوری که خودتون هم فرمودید مقدار بیس e12 قدری بیشتره و صدای تیره تر-اگه اسمش رو کالریشن نزاریم-با این آمپه.البته تعبیر شخصیم از این مساله با افزایش حجم آهنگ ارتباط پیدا می کنه.قسمت دردسر آور این جور مقایسه ها همزمان نبودن زمان تست هر رو حالته. یعنی تاخیر چند ثانیه ای برای تعویض کابل و وصل کردن مجدد اون باعث میشه مغز تو تشخیص خطا کنه.(یعنی مغز من که تو این مورد به راحتی اشتباه میکنه).
    اگر قاعدتا مساله ولوم صدا رو در نظر نگیریم در یک ولوم مشخص حس من این بود که توی چند تراک به خصوص صدای مید توی e12 یک مقدار کمی فوروارد و شفاف تره.و سواند استیج کمی بازتر .این اختلافات بسیار جزئی و میلیمتری بود .توی یکی از تراک ها هم به نظرم صداهای محوی که با x5شنیدم فقط کمی مشخص تر شد ولی نه به شکلی که خیلی برجسته باشه.طبیعتا بیس بیشتر و عمیق تر با E12 بود وهمونطوری که گفتم به زعم من حجم صدای کمی بیشتر.
    نتیجه اینکه داشتن هر دو با هم در دو صورت میتونه توی بهینه کردن صدا کمک کنه(منظورم با در نظر گرفتن هدفون dt880 برای استفاده است . نه IEM ها)
    1-اینکه ما آهنگهایی داشته باشیم که ولوم اونها پایین باشه.یعنی یا کیفیت آهنگ (یا ضبط) پایین باشه .بیشتر mp3 هایی که تست کردم به خصوص راک های قدیمی اونقدر توی dt880 +x5 بلند نبودند.
    2-سبکهای موسیقیی که برای شنیدن جزئیاتشون حتما باید قدری ولوم بیشتری داشته باشند.مثلا کارههای کلاسیک حتی با کیفیت هاشون با پلیر تنها خیلی جوایگو نبود و وقتی آمپ رو وصل کردم خیلی بهتر شد(با dt880)

خلاصه اینکه گوشهای ناقص من اونچه تفاوت جدی بین e12 و x5 باشه بغیر از مواردی که بهش اشاره کردم -که اون هم خیلی قابل اعتماد نیست-رو تشخیص نداد.فک می کنم شرکت فیو (یا فایو) جهش زیادی کرده و محصولات سالهای گذشته اش که بیشتر روی ارزون بودن و صرفا بلند کردن صدا متمرکز بود جایگاه خاصی پیدا کرده و مناسب بودن قیمت رو با کیفیت مخصولاتش به خصوص این چند نمونه آخری همراه کرده و رقیبی شده برای شرکتهای بزرگ توی محصولات مشابه.

یادمه که همون روزای اول که شوق تست dsd رو داشتم سریع آپدیت کردم به ورژن2.0 .با ex1000 به تراک هایی که تریبل بالایی دارند رسیدم و خیلی نا امید شدم که چرا این اینقدر صداش تیزه.حالت Normal به نظرم تیزی صدای هدفون رو تشدید کرده بود و یادمه آهنگی مثل Seawinds از therion رو اصلا نمی تونستم با هاش گوش بدم یا مثلا اجرای لایو Phantom Of The Opera از Nightwish رو. همه ورژن هایی که joe bloggs گذاشته بود رو تست کردم اما اون قدر تفاوتی ندیدم.تا اینکه یه بنده خدایی توی هدفای گفت که یه بار رفته بود توی مغازه Se535 و Se846 رو تست کنه و اونجا گفت سری هدفون تیزی بدی رو ایجاد کرده.با اینکه این مطلب رو قبلا میدونستم نمی دونم چرا من هیچ وقت سری ex1000 رو عوض نکردم.کل مجموعه سری های ex1000 ایدآل نبود و بیس رو کم و تریبل رو زیاد میکرد.به ذهنم رسید یکبار دیگه سری Klipsch S4 رو بندازم رو ex1000 در عین ناباوری تیزی بد صدا خیلی کم شد و بیس زیاد و راحتی اش تو گوشم چند برابر.این داستان رو از این جهت گفتم که زمانی که سری ها رو عوض کردم خیلی متوجه نشدم که قبل تر وضعیت روی اون فرمور چی جوری بوده.اما فک میکنم ورژن 2.0 بیس بیشتری داشت و توی حالت OFF ورژن های جدیدتر همونطور که خودتون هم گفتید به نظر میرسه تریبل بیشتر شده.اما خیلی مطمئن نیستم چون خود صدای هدفونم بخاطر اون سری ها عوض شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فک کنم اینجا سر زده باشید .از اونجایی که ورژن های بتا هم Official هستند بعید می دونم مشکل خاصی رو برای دستگاه بوجود بیاره.ولی از آپدیت به ورژن های دستکاری شده ی کاربرها حذر کنید .هر چند تم های قشنگی براش گذاشتند اما دستکاری شده اس و خیلی خوانایی فونت نداره.به نظرم مال خودش بهتره.در مورد سوالتون اگه از خود joe Bloggs بپرسین خیلی بهتر میتونه کمک کنه.ولی تا جایی که میدونم آپدیت ها بیشتر قرار بود حالت سخت کار کردن با x5 و کدک ها و آلبوم ها و پلی لیست ها رو برطرف کنه تا صدا رو.
    من که مجبور به آپدیت شدم چون یکسری voice داشتم که کیفیت خیلی پایینی داشت و x5 روی ورژن 2.0 نمی تونست پخش کنه ،چون برام اونا مهم بودند آپدیت کردم .هر چند مثل شما دو دل بودم.خوشبختانه Down Grade کردن خیلی آسونه و اگه کسی خوشش نیاد می تونه حتی به ورژن اصلی کارخونه برگرده.

4. 3 کاربر از mansell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز offlineinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ایالت کاتالونیا

پيش فرض

یا خدا اینجا چه خبره
    جنگه مگه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز.یه راهنمایی میخوام واسه خرید mp3پلیر .
    یه پلیر میخوام زیاد شکلش مهم نیست فقط خروجیش خوب باشه و مخصوص ورزش باشه و لوازم جانبی واسه ورزشم داشته باشه بودجه مم تا 130 تومنه اگه راهنماییم کنین ممنونتون میشم
    Last edited by peaceful1; 31-07-2014 at 16:38.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض راهنمایی خرید mp3 player

سلام بر تمامی اعضا

بنده تازه کارم و اولین پستم توی این سایته . شاید اشتباه کردم که تاپیک جدید باز کردم اگر این طوره منو ببخشید .

راستش قصدم از مزاحمت این بود که می خواستم یک mp3 player بخرم . تا حالا یکی رو درست و حسابی ندیدم حالیش باشه و دیدم که اینجا خیلی تخصصی بحث می شه و راهنمایی می شن ملت خلاصه

ممنون می شم کمکم کنید .

نمی دونم پول کمیه یا نه ولی یک mp3 player می خوام با قیمت max 200 000 .( البته ده تومن بالا ترم بود مهم نیست ) و :

1) صداش بیرون پخش بشه

2) خیلی خوب کارکنه و باتری و خود دستگاه خلاصه زود خراب نشه

3) همون دو تا چهار گیگ کافیه

4) صفحه ای داشته باشه تا همون اطلاعات اولیه فایل از قبیل میزان صدا و نام و ... رو نمایش بده

5) رادیو و ضبط صدا هم برام مهم نیست

6) این ویژگی هست که چی میگن ؟ فک کنم می گن bookmarking که یک جایی از فایل مثلا کتاب صوتی رو علامت می زنی یه دفعه
    می ره دقیقه مثلا 40 . از اونا داشته باشه (البته خیلی هم مهم نیست)

7) کیفیت پخش صدا و سرعت منو خیلی تعطیل نباشه

8) با usb شارژ بشه و این که باتریش تو خودش باشه منظورم این که از این باتری قلمی و از این جور چیزا نخواد

واقعا ببخشید که پست طولانی شد بسیار بسیار ممنون می شم اگر راهنماییم کنید .
    Last edited by belohorizente; 19-08-2014 at 16:19.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

یک بنده خدایی نیست که جواب ما رو بده ؟

داره خودمونی میشه farnaznazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

14 خرید موزیک پلیر

کسی ام پی تری یا ام پی فور برند کوون 160 گیگا بایت دست دوم برای فروش داره ؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    من واسه ضبط صدای استاد یه ویس ریکوردر میخوام اما فقط تا 150 واسه همین نمیتونم ریکوردرهای خوب مثه سونی رو بگیرم
    حالا به نظرتون من کدوم راهو انتخاب کنم

1. ریکوردر از مارشال یا JXD یا لندر و ...

2.پلیر از سونی مثل B163 یا ترنسند و ای ریور و کریتیو و.. و استفاده از ریکوردر اون پلیر

زود جواب بدین لطفا باید همین هقته بگیرم

داره خودمونی میشه farnaznazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

14 خرید موزیک پلیر

یک موزیک پلیر به من معرفی کنید که روش بشه رم 64 گیگ انداخت و گران هم نباشد

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام بر تمامی اعضا

بنده تازه کارم و اولین پستم توی این سایته . شاید اشتباه کردم که تاپیک جدید باز کردم اگر این طوره منو ببخشید .

راستش قصدم از مزاحمت این بود که می خواستم یک mp3 player بخرم . تا حالا یکی رو درست و حسابی ندیدم حالیش باشه و دیدم که اینجا خیلی تخصصی بحث می شه و راهنمایی می شن ملت خلاصه

ممنون می شم کمکم کنید .

نمی دونم پول کمیه یا نه ولی یک mp3 player می خوام با قیمت max 200 000 .( البته ده تومن بالا ترم بود مهم نیست ) و :

1) صداش بیرون پخش بشه

2) خیلی خوب کارکنه و باتری و خود دستگاه خلاصه زود خراب نشه

3) همون دو تا چهار گیگ کافیه

4) صفحه ای داشته باشه تا همون اطلاعات اولیه فایل از قبیل میزان صدا و نام و ... رو نمایش بده

5) رادیو و ضبط صدا هم برام مهم نیست

6) این ویژگی هست که چی میگن ؟ فک کنم می گن bookmarking که یک جایی از فایل مثلا کتاب صوتی رو علامت می زنی یه دفعه
    می ره دقیقه مثلا 40 . از اونا داشته باشه (البته خیلی هم مهم نیست)

7) کیفیت پخش صدا و سرعت منو خیلی تعطیل نباشه

8) با usb شارژ بشه و این که باتریش تو خودش باشه منظورم این که از این باتری قلمی و از این جور چیزا نخواد

واقعا ببخشید که پست طولانی شد بسیار بسیار ممنون می شم اگر راهنماییم کنید .
    اون معیار شماره 6 رو نمی تونم نظر بدم. ولی اگر بقیه موارد رو بخواین، دو تا گزینه دارین، یکی سونی سری b و اونیکی ترنسند mp350
    من خودم ترنسند رو بیشتر توصیه می کنم. که حدود 120 تومن هم مثل اینکه پیدا می شه.
    اون ویژگی شماره 1 مخصوص هدفون هست. هدفون های این دو پلیر، از این ایرباد هاست. یعنی از این هدفون کوچیک هاست. ولی خیلی داخل گوش نمیره. مثل هدفون های قدیمی اپل.

در مورد bookmarking اینجا رو نگاه بکنید، لیست یکسری پلیرهاست که ساپورت می کنن این امکان رو. البته لیست قدیمیه مقداری
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر دسترسی به بازار خارج از کشور داشتید، خرید یک پلیر مثل سانسا کلیپ پلاس و بعدش ریختن راکباکس روی اون گزینه خوب و ارزونی برای bookmarking بود.

13. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •