سلام
به نظرتون z500 شکلاتی قشنگتره یا سفید؟؟؟
z500 core i7 با نور زمینه صفحه کلید (back light) کسی داشته؟ یا اصلا در ایران وجود داره؟؟ لطفا راهنمایی کنید
ممنون
سلام
به نظرتون z500 شکلاتی قشنگتره یا سفید؟؟؟
z500 core i7 با نور زمینه صفحه کلید (back light) کسی داشته؟ یا اصلا در ایران وجود داره؟؟ لطفا راهنمایی کنید
ممنون
من هم این مشکل رو داشتم.که با نصب درایور ها درست شد. دوتا درایور خیلی مهم هست یکی درایور کارت گرافیک Intel و دومی هم Intel Management Engine Component که در DVD همراه لپ تاپ هست(اسم پوشه هست Intel ME )
دوست عزیز رنگ کاملا سلیقه ای هست.این سری که این لپ تاپ وارد شده بیشتر رنگ سفیدش وارد شده که واقعا زیباست.ولی من شکلاتیش رو هم از نزدیک دیدم ، اون هم زیبا بود.باز هر جور دوست داری.
backlite هم اگه داشته باشه روی کیبورد روی دکمه Space یه علامت نارنجی داره که مشخص میکنه داره یا نه.(البته احتمالا خودتون می دونستید )
بگردی احتمال زیاد هست.
بچه ها کسی ویندوذ 7 رو z500 داره؟
مشکلی باهاش نداره؟
من ی کم نگرانم ک نتونم با 8 کنار بیام.
از طرفی بعضی ها گفتن با 7 مشکل داره.
اگه کل درایورهای ویندوز 7 رو از سایتش دانلود کنم اما باز سازگار نباشه که نمی ارزه؟
کسایی ک ویندوز 7 دارن رو z500 (یا قبلا 7ریختن)تجربشون رو بهم میگن![]()
آیا این لپتاپ قابلیت اضافه کردن هارد ssd دارد ؟
سلام:
داداش من یه دونه z500 core i7 با نور زمینه صفحه کلید (back light) دارام که 2 یا 3 هفته ایی میشه خریدم رنگش هم شکلاتی هست/...(رنگ سلیقه ایی هستش ولی شکلاتی خیلی کم پیدا میشه البته اونوقتی که من خریدم اینجوری بود الان نمیدونم).
رنگ نظر شخصی خودته ولی من از شکلاتیش متنفرم و عاشق سفیدشم...
آره i7 با بکلایت تو همین تاپیک هست...
2,575,000
خیلی ممنون ایشالا همیشه سلامت باشی...
سلام باباش...
i5 ها رمشون 6 هست...
به سلامتی
ایشالا راضی باشی از خریدت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)