جمعیت گیمر امریکا نسبت به اروپا و ژاپن خیلی کمه و مطمئن باش سلیقه ژاپنی ها و اروپایی ها کلا به سمت X1 هستش.............
پیش فروش چیزی رو ثابت نمیکنه..........
جمعیت گیمر امریکا نسبت به اروپا و ژاپن خیلی کمه و مطمئن باش سلیقه ژاپنی ها و اروپایی ها کلا به سمت X1 هستش.............
پیش فروش چیزی رو ثابت نمیکنه..........
جااااان ؟!
نه بابا اروپایی ها با X1 حال نمیکنند . توی فروشگاه ها که میرید یک بخش کوچیک هست برای 360 و بک بخش خیلی گنده هست برای Ps3 .اگر اروپایی ها عشق Xbox بودند قاعدتا میبایستی فروشش هم بیشتر میشد دیگه .
ژاپنی جماعت هم فکر نکنم X1 بخره .
بازار فروش امريكا بزرگترين بازار فروش گيم دنياست بعدش ژاپن و اروپا.......فروش ماهانه كنسول ژاپن رو با npd مقايسه كني متوجه فاصله زياد ميشي(اينم بگم بازار ژاپن و اروپا متمايل به ps هست نه x)
+
كلا كه تا حالا x1 با اين همه اشتباهاتشبيشتر از نسل قبليش پيش فروش رفته و تقريبا اكثر جاها پيش فروشش تموم شده (امازون گفته ٢٠ درصد بيشتر از نسخه قبلش)
ولي در كل فكر كنم حداقل تو كوتاه مدت و حتي تو ميان مدت ps4 بيشتر از x1 خواهد فروخت كه يكي ازدلايل محكمش هم فاصله معنادار ١٠٠ دلاري هست ولي x1 هم خوب خواهد فروخت و واسه خودش سهمي نزديك در حد ps4 خواهد داشت(به سرنوشت psvita يا wiiu دچار نميشه)
.
Last edited by halflife g; 23-07-2013 at 18:36.
Microsoft:میزان پیش فروش از سقفش رد شد
به نظر میرسد که پیش فروش کنسول شرکت مایکروسافت یعنی Xbox One به دلیل تقاضای بسیار بالا متوقف شده است.
امروز آقای Aaron Greenberg از دست اندر کاران Xbox در تویتر خود اعلام کرد میزان پیش فروش بسیار زیاد بوده است:
میزان پیش فروش بسیار زیاد بوده است و به همین خاطر متوقف شده است.
معلوم نیست که برای PS4 نیز چنین بوده یا نه اما هفته گذشته آقای Yves Guillemot مدیر عامل یوبی سافت گفت که میزان پیش فروش ها دوبرابر نسل قبل بوده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میلاد جان فعلا خدا رو صد هزار مرتبه شکر هم تو امریکا و هم اروپا پیش فروش X1 خیلی زیاد بوده که حتی می بینیم مایکروسافت هم اینو اعلام کرد.پر فروش بودن واسه من خبر خیلی خوبیه چون تو لایو نسل بعد هم هیجان بیشتر میشه.هر چی بیشتر بهتر![]()
اعلام مایکروسافت به درد خودش میخوره !
هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه هیچ کسی نمیخره !
اگر بدونید مایکروسافت داره چه طوری خودش رو جر میده که بفروشه اینجا تعجب میکنید !
360 اسلیم بیار + 300 یورو یه X1 بگیر !!!
PS3 بیار !!! 306 تا بده X1 تحویل بگیر
نهایتا باز هم کنسول سونی هست که بیشترین فروش رو خواهد داشت . این خط و این نشان
بعد این سکوت سونی هم بد جوری معنا داره ! یادتون باش بقیه دنیا مثل ایران نیست که اون بالا یه کاغذ بچسبونند "جنس فروخته شده پس گرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز" !!!
یهو دیدی سونی یک برگ برنده رو کرد (کما اینکه همین الانش هم برنده هستش) و خیلی ها رفتند و این پیش فروششون رو پس دادند . بلایی به سر مایکرو میاد که شاید اصلا نتونه جمعش کنه .
Last edited by sonixax; 23-07-2013 at 19:11.
فروش Xbox one میتواند تا 2 الی 3 برابر از رقیب خود جلو بیفتد
تحلیل گر شرکت Robert W. Baird آقای Colin Sebastian گفته است که به نظر می رسد Xbox One قطار میزان فروش را در فروشگاه ها میراند
هم چنین او به این نکته نیز اشاره کرده است که بازگشت از سیاست بازی های دست دوم باعث به وجود آمدن شگفتی هایی شده است.
هر چند که Xbox One سر خط خبر های E3 را از دست داد اما با انصراف از سیاست های قبلی خود توانست دوباره فدرت خود را به دست آورد.هم چنین آخرین خبر ها از فروشگاه ها خبر از احتمال فروش 2 الی 3 برابری این کنسول نسبت به کنسول رقیب یعنی PS4 در روز لانچ دارد
در آخر او نیز همانند بقیه کارشناسان از کمبود منابع در روز لانچ خبر داد و گفت نینتندو با این وضعیت باید به فکر کاهش قیمت باشد.
----------------------------------------------------
پ.ن:
خب اینکه دیگه مایکروسافت نیستاعلام مایکروسافت به درد خودش میخوره !
هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه هیچ کسی نمیخره !میلاد جان بپذیر مایکروسافت خودشو کشیده بالا بدجورم کشیده بالا.سونی از 100 دلار قیمت کمترش تو نمایشگاه E3 اومد کلی تبلیغات کرد روش و چون سیاستهای مایکرو کمی سخت بود سونی از این موضوع سود برد اما حالا که مایکرو به انتقادهای فن هاش توجه کرد(دستشون درد نکنه
) و بعضی از سخت گیری هاش رو تغییر داد سونی داره بدجور عقب میمونه
Last edited by konami-pes; 23-07-2013 at 19:44.
Amazon.com(US) has the PS4 at #1 and the Xbox One at #2
Amazon.de (Germany) has the PS4 at #1 and the Xbox One at #3.
Amazon.co.uk (Britain) has the PS4 at #1 and Xbox One at #3.
Amazon.fr (France) has the PS4 at #2 and the Xbox One at #6.
Amazon.it (Italy) has the PS4 at #1 and the Xbox One at #5.
Amazon.es (Spain) has the PS4 at #1 and the Xbox One at #5
تمام این اخبار این فروش اون رو شکوند اون مال این رو چرت و پرت هستش .
هر کاربری بسته به سلیقه خودش اونی که دوست داره رو درست میدونه و نهایتا همشون دروغ هستند جهت تبلیغات .
به نظرم در نهایت از لحاظ فروش تقریبا برابر میشند.یعنی اگر برتری از لحاظ فروش هم باشه زیاد محسوس نخواهد بود.با این حال سونی اگر ضعیف تر نباشه هیچ برتری نسبت به ایکس باکس نداره.به نظر من هر دو تاشون کنسولهای خوبی هستند ولی خب چون من فن ایکس باکس هستم هیچی واسم ایکس باکس نمیشه اصلا یه عشق ناجوری بهش دارم![]()
آقا شرمنده،اشتباه تایپی بود،الان این بجه خواهر من حدود ماهشه،میدونه که تو ژاپن کسی سمت X1 نمیره..........
حالا اروپا حدودا 80 به 20 هستش...............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)