نه سامان جون لپتاپ ندارم یه برنامه لایو تایمینگ داشتم رو گوشی کرک نداشت و پولی بود دیگه باز نمیشه
این کانال ریس کنترل خوبه حالت موزاییکی داره پخشش همزمان هم جریان ریس رو نشون میده هم آنبرد ماشین آلونسو یا ماسا و هم تایمای هر دور تمام راننده ها
نه سامان جون لپتاپ ندارم یه برنامه لایو تایمینگ داشتم رو گوشی کرک نداشت و پولی بود دیگه باز نمیشه
این کانال ریس کنترل خوبه حالت موزاییکی داره پخشش همزمان هم جریان ریس رو نشون میده هم آنبرد ماشین آلونسو یا ماسا و هم تایمای هر دور تمام راننده ها
اقا این شبکه sf1 که دادین داره فیلم نشون میده!
فرکانس ریس کنترل چیه?
Sent from my MT25i using Tapatalk
محتوای مخفی: race control
سلام دوستان از شبکه AD SPORT2 هم میتونید مسابقه رو تماشا کنید
20. پیست آنتونیو خوزه کارلوس پیس (برزیل، سائوپائولو، اینترلاگوس)
پیست آنتونیو خوزه کارلوس در سال 1936 ساخته شد، این پیست تا کنون 29 بار میزبان مسابقات اتومبیل رانی بوده. فصل 2011-2012 با قهرمانی سباستین وتل در برزیل به پایان رسید. نوع پیست: مخصوص مسابقه مسافت: 4.309 کیلومتر تعداد دورها (لپ): 71 تعداد پیچ ها: 15 مسیر حرکت: در جهت عکس حرکت عقربه های ساعت ظرفیت: 119 هزار نفر
تاریخ برنده اولین مسابقه 11 فوریه 1973 امرسون فیتیپالدی (برزیل) آخرین مسابقه 25 نوامبر 2012 جنسن باتن (بریتانیای کبیر)
Fri 22 November 2013 Practice 1 15:30 - 17:00 Practice 2 19:30 - 21:00
Sat 23 November 2013 Practice 3 16:30 - 17:30 Qualifying 19:30
Sun 24 November 2013 Race 19:30
سلام به همگی. بالاخره بعد از چند ریس موفق شدم این ریس رو ببینم.فصل پیش زمانی که اولین عکسها ار آستین منتشر شد نوید مسابقات خوبی رو توی این پیست داد که فصل قبل هم انصافا این موضوع پیش اومد. از دور اول تا آخر رقابت وتل و همیلتون خواب رو از چشم همه برد.من همیشه رقابت 3 نفر اول رو به کل نفرات دیگه ترجیح میدم حتی اگه بدون سبقت از هم باشه چون فشار خون واسترسی که چرخ به چرخ شدن ماشینها به خصوص 3 تای بالا به من میده وقعا لذت بخشه.پیست آستین همچین قابلیتی داشت اما قدرت ردبول و وتل خرابش کرد.چند ریسه که هولکنبرگ و سائوبر خوب کار میکنن واگه از اول همینطور بودن میتونستن به ردههای بهتری در انتهای فصل برسن و به نظرم ماشینشون با توجه به طراحی متفاوت نسبت به بقیه قابلیت سازگاری بیشتری برای تغییرات فصل بعد رو خواهد داشت.در برزیل پرونده این فصل بسته میشه و امیدوارم ماهیت این پیست و شرایط جوی متغییر اونجا ریس زیبایی رو به وجود بیاره.
Brasil Practice1Brasil Practice2
Brasil Practice3
به به زئوس عزیز. نیستی رفیق استفاده کنیم
بازم برزیل و بارون و امید به یه ریس قشنگ . آلونسو هم جایگاهی خوبی رو گرفت و امیدوارم وتل رو فردا حسابی اذیت کنه
مخلصم حامد جان.
به خدا گرفتارم والا خودم خيلي دوست دارم بيشتر توي بحث ها شركت كنم. سواي اون دو تا شيطون جابجابي خونه و قطع شدن اينترنت هم مزيد بر علت هست. فقط سر كار شايد بتونم توي فروم بيام كه اونم بيشتر صرف مطالعه پست هاي شما عزيزان ميشه و قت واسه پست گذاشتن نميمونه.
براي آخرين بار صداي موتور V8 روو در فرمول يك ميشنويم. اميدوارم ريس قشنگي بشه.
پرز هم براي تعويض گيربكس 5 رده پنالتي خورده.
ديگه از اين بدتر واسه مكلارن نميشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)