تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 146 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

يه نکته ديگه : تلسکوپي که با قيمت پايين کلي امکاناتن ( چشمي و فيل تر و ... ) داره معنيش اينه که براي بدنه + پايه + آينه که مهم هستن کم خرج کرده . يعني باز هم يک ابزار عامه پسند و بازاري توليد کرده .
    با اجازه بابک جان عزیز ...

دقیقا با این جمله شما موافقم ...

Mr.Lover عزیز اینا رو از طرف کسی (بابک جان) داری می شنوی که هم سابقه و هم تجربه کافی در مورد تلسکوپ دارن ...

منم هم تجربه رصد با تلسکوپ اسکای واچر رو داشتم ... می شه گفت در حد تلسکوپ های عالی ایرانه ... پس شما در انتخابتون بیشتر دقت کنید ...

با تشکر فراوان از بابک جان

و دوست عزیزم

مرتضی

آخر فروم باز Mr.Lover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    رو به عـرش،روی فـرش گروه خون: +O

پيش فرض

سلام
    با تـــشکر فراوان از جناب "Babak" و "مرتضی nvcd" عزیز بابت راهنمایی های ارزشمندشان.
    ولی با اجازه شما درخواستی داشتم ، چطوری می تونم در مورد انواع تلسکوپ و تا حدودی هم در مورد نجوم (آماتوری) اطلاعات کافی بدست بیارم؟

ممنون

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

ولی با اجازه شما درخواستی داشتم ، چطوری می تونم در مورد انواع تلسکوپ و تا حدودی هم در مورد نجوم (آماتوری) اطلاعات کافی بدست بیارم؟

ممنون
    خواهش می کنم دوست من ...

در مورد انواع مارک تلسکوپ ... و قیمت های اون ... فروشگاه اسمان شب بهترین جا ست ... البته چند ادرس اینترنتی دیگه هم هست که به زودی برات می زارم

اما در مورد نجوم اماتوری ... باید بگم که خود نجوم اماتوری بحث بسیار گسترده ایه ...

اولا ما باید بدونیم شما در سطحی اطلاعات دارید؟... بعد اینکه تو کدوم قسمت نجوم می خواید بیشتر بدونید ؟

انجمن نجوم خودمون مطالب زیادی در مورد نجوم اماتوری داره ... که با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونید به دنبال مطلب

خودتون بگردید ...

اگه منابع , کتاب , یا هر سوال دیگه ای در این مورد دارید ... بهتره تو تالار اصلی انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... تاپیک جدید بزنید ... و اونجا سوالاتون رو مطرح کنید ...

تا دوستان بهتر بتونن کمکتون کنند ...

ممنون

مرتضی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    راجع به تلسکوپ های Skyview اطلاعات می خواستم.
    چه فرقی با Skywatcher داره؟ (از نظر کیفیت و قیمت)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با سلام

تلسکوپ شخصی من tal120 روسی هست که حدود 3 سال پیش اون رو خریدم.
    اما برای رصد در شهر کاربرد چندانی نداره.
    من هم ÷یشنهادم این هست که برای شروع از یک دوربین دوچشمی خریداری کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

salam

تلسکوپ 10 اینچ دابسونی پایه داره یا نه ؟
    تلسکوپ دابسونی 10 اینچی اسکی واچر بهتره یا tal 150 p ؟
    من یه تلسکوپ می خوام بخرم که از خونمون که تو مشهده منظومه ها و کهکشان ها رو ببینم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

تلسکوپ دابسونی 10 اینچی یا 8 اینچی (مارکشو نمی دونم) بهتره یا tal 150 p ؟ (اگه چیز بهتری هم هست بگین)
    بیشتر می خواستم قمرها و ستاره ها و ماه و مشتری و مریخ و زحل و منظومه ها و ................ رو ببینم.

راستی این دو مدلی که گفتم پایه و کیف هم دارن
    لوازم جانبی بدرد بخور اگه هست اونا رو هم بگین تا برای اوناهم یه فکری بردارم .

من برای اولین بارمه که می خوام تلسکوپ بگیرم و خونمونم تو مشهده و روش استفاده از تلسکوپ رو هم بلد نیستم . حالا سوالم اینه که برای اولین بار میتونم از تلسکوپ استفاده کنم یعنی نصبش کنم و ازش استفاده کنم (بیشتر آدمام دوربین دو چشمی پیشنهاد کردن و من اصلا و ابدا ازش خوشم نمی یاد و فقط تلسکوپ می خوام) .

عکس برداری با تلسکوپ چجوریه ؟ سخته - آسونه - لذت بخشه و ................
    اگه لذت بخشه اگه بشه با تلسکوپ عکس گرفت بد نیست تلسکوبش این قابلیت رو داشته باشه وگر نه نداشته باشه .

وقتی تلسکوپ به کامپوتر وصل میشه باهاش چه کارایی می شه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این بود همه چیزایی که می خواستم
    ببخشید سرتونو یدرد آوردم .

با تشکر سعید
    Last edited by saeidmoldb; 12-04-2009 at 21:41.

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

salam

تلسکوپ 10 اینچ دابسونی پایه داره یا نه ؟
    تلسکوپ دابسونی 10 اینچی اسکی واچر بهتره یا tal 150 p ؟
    من یه تلسکوپ می خوام بخرم که از خونمون که تو مشهده منظومه ها و کهکشان ها رو ببینم
    تلسکوپ دابسونی 10 اینچی یا 8 اینچی (مارکشو نمی دونم) بهتره یا tal 150 p ؟ (اگه چیز بهتری هم هست بگین)
    بیشتر می خواستم قمرها و ستاره ها و ماه و مشتری و مریخ و زحل و منظومه ها و ................ رو ببینم.
    من تا 000/700 هزار تومن پول دارم
    راستی این دو مدلی که گفتم پایه و کیف هم دارن
    لوازم جانبی بدرد بخور اگه هست اونا رو هم بگین تا برای اوناهم یه فکری بردارم .

من برای اولین بارمه که می خوام تلسکوپ بگیرم و خونمونم تو مشهده و روش استفاده از تلسکوپ رو هم بلد نیستم . حالا سوالم اینه که برای اولین بار میتونم از تلسکوپ استفاده کنم یعنی نصبش کنم و ازش استفاده کنم (بیشتر آدمام دوربین دو چشمی پیشنهاد کردن و من اصلا و ابدا ازش خوشم نمی یاد و فقط تلسکوپ می خوام) .

عکس برداری با تلسکوپ چجوریه ؟ سخته - آسونه - لذت بخشه و ................
    اگه لذت بخشه اگه بشه با تلسکوپ عکس گرفت بد نیست تلسکوبش این قابلیت رو داشته باشه وگر نه نداشته باشه .

وقتی تلسکوپ به کامپوتر وصل میشه باهاش چه کارایی می شه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این بود همه چیزایی که می خواستم
    ببخشید سرتونو یدرد آوردم .

با تشکر سعید
    سلام
    دابسونی اشاره به پایه تلسکوپه . اختراع جان دابسون که دنیای نجوم آماتوری رو متحول و دست یابی به تلسکوپ های بزرگ رو برای آماتور ها ممکن کرد .

پایه هایی بسیار ساده و ارزان اما بسیار دقیق و سریع و البته بدون لرزش . ( در کلاس آموزشی اشتفان زایپ منجم آلمانی مهمترین ابزار کار یک عکاس نجومی رو این 3 مورد میدونست . 1 : پایه خوب . 2 : پایه خوب . 3 : پایه خوب . اگر کار کنید با ابزار میفهمید که تلسکوپ هابل هم با یک استقرار بد به یک اسباب بازی تزیینی تبدیل میشه .

من تال رو پیشنهاد نمیکنم . اسکای واچر با سطح بود جه های متعارف بهترین گزینه است .
    با دابسونی 10 اینچ میتونید تصویر مناسبی حتی در شهر داشته باشید .

میتونید قمر سیارات مشتری و زحل رو ببینید . همه سیارات + کلی کهکشان و سحابی و خوشه و ... . ستاره ها حتی در تلسکوپ هابل هم نقطه دیده میشن .
    دابسونی 10 اینچ بهترین انتخاب شماست با این بودجه . بعد ها میتونید یه ژایه سنگین براش بگیرید که موتور داشته باشه برای عکاسی بلند مدت . ( حدود 1.5 میلیون قیمت داره پایه مناسب )
    تلسکوژ اسکای واچر کیف همراه نداره اما جداگانه هست میتونید بخرید . لوازم جانبی لازم : قیلتر ماه و خورشید ( قیلتر ماه رو اگه اهل ابتکار باشید میتونید خودتون بسازید ) چشمی هایی برای بزرگنمایی حداکثری و حداقلی .
    لوازم جانبی رده دوم اهمیت . قیلتر سیارات و قیلتر سحابی . کالیمیتور ( هم خط کننده ) . مبدل های عکاسی

برای اولین بار کمی سخته . خصوصا هدف گیری ( اصل کار یعنی پیدا کردن جرم در میدان دید ) . اما اگه کمی صبور باشید میتونید . دابسونی ها ساده هستن .

عکس برداری سخته . من هر کی رو میبینم میخواد تلسکوپ بخره میگه برای عکاسی میخواد . اما عکاس نجومی کم میبینم . با دابسونی میتونید از ماه خورشید و سیارات عکاسی کنید . اما اجرام اعماق آسمان احتیاج به پایه های استوایی مجهز به موتوز دارن .

تلسکوپ های گو تو ( goto ) به کامپیوتر وصل میشن . بعد از هم محور مردن تلسکوپ با محور زمین ( کار راحتی نیست ) روی نقشه کامپیوتر جای هر جرمی رو مشخص کنید تلسکوپ خودکار به اون سمت میره . شما فقط نگاه میکنید . به نظر من یک ابزار صرفا فانتزیه .

شما با پولتون دو تا گزینه دارید .
    یک تلسکوپ کوچک با همه جور امکانات ( غیر قابل ارتقا )
    یک تلسکوپ بزرگ ( دابسونی 10 ) با امکانات حاشیه ای کم که بعد ها قابل افزایشه به راحتی ( با پول )
    و
    اکثر منجم های آماتور دنیا از دابسونی ها استفاده میکنند .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آقا بابک بابت توضیه دستت درد نکنه .
    من همین دابسونی 10 اینچی رو پسندیدم .
    این ----- خورشید و سحابی و ماه و .......... به چه دردی می خوره ؟ مگه نمی شه با تلسکوپ سطح ماه رو همینجوری ببینی ؟

این فیلترا و چشمی ها سر جمع چند می شه ؟؟؟؟؟؟؟؟ (هیچکدوم از اینا روی خود تلسکوپ نیست !!!!!!!!!!!)
    منظور از دکلانشور - بارلو 2X - چپقی چیه ؟ کدومش بدرد من می خوره ؟

همه این لوازم جانبی به همه تلسکوپا می خوره یا باید مخصوص دابسونی 10 اینچی بخرم ؟

درباره نصبش و ........ برام توضیح ندادی ؟‌تو مشهد جایی بلدی که یادم بدن ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

از کدوم فروشگاه خرید کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •