تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 45 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 444

نام تاپيک: Xperia Z اولین گوشی FHD سونی با سی پی یو 4 هسته ای

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

صفحه نمایش فول HD بده؟ نکنه میخوای تلویزیون پلاسما باشه ؟
    مشکل زاویه دید مگه میخوای با گوشیت کج کار کنی ؟ شما پی سی تون رو از زاویه نگاه میکنین ؟ اینا به چشم نمیان!!!
    شما روی کاغذ رو بیخال . با سونی z کار کردی کیفیت صفحه نمایشش هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پایین تره . با این که اون دو گوشی فول اچ دی نیستن ولی کیفتی خیلی بالاتری دارن سونی خیلی بد کار کرده فکر نمیکردم سونی انقدر بد کار کنه یا شاید من انتظار بیشتری از سونی داشتم نمیدونم

2. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

شما روی کاغذ رو بیخال . با سونی z کار کردی کیفیت صفحه نمایشش هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پایین تره . با این که اون دو گوشی فول اچ دی نیستن ولی کیفتی خیلی بالاتری دارن سونی خیلی بد کار کرده فکر نمیکردم سونی انقدر بد کار کنه یا شاید من انتظار بیشتری از سونی داشتم نمیدونم

HTC One X Plus

1- باطری متوسط
    2- عدم پشتیبانی از حافظه Micro SD
    3-نداشتن قابلیت اینترنت پرسرعت 4G
    4- رزولویشن 720 × 1280 (ضعیف نسبت به Xperia Z)
    5-تراکم پیکسلی 312ppi (صد ppi ضعیف تر از Xperia Z)
    6- کیفیت دوربین 8مگاپیکسل (Xperia Z دارای 13MP)
    7-دوربین جلویی 1.6 مگاپیکسل با قابلیت فیلم‌برداری با کیفیت HD 720p در ابعاد 720 × 1280 پیکسل و با سرعت 30 فریم بر ثانیه (ضعیف نسبت به Xperia Z)
    - محدوديت حافظه و عدم استفاده از مموري کارت که مي تواند استفاده کننده را با ارتقا برنامه هاي گرافيگي حجيم دچار محدوديت ارتقا کند و مجبور به تعويض گوشي سازد .
    8- ظرفيت باطري عليرغم تغيير همچنان براي اين گوشي بسيار ضعيف است و يکروزه شارژ خالي مي کند
    9- روند آتي توليدات نرم افزار موبايل استفاده از صفحه نمايش هاي کوچک و متوسط را با مشکل مواجه مي کند و رونق گوشي هاي با صفحه بزرگتر در بازار آتي بيشتر است .
    10- عدم استفاده از قلم کاربردي يک کمبود امکانات براي گوشي محسوب مي شود زيرا نوت برداري در دنيا فراگير شده که مي تواند به فارسي نيز نوت برداري کرد ( استفاده دانشجويي + خبرنگاري+ آموزش + حتي ليست خريد مايحتاج خانه ! )
    11- حافظه CPU يک گيگ ديگر منقضي شده و همچنان در اين گوشي بکار رفته که در ارتقا نرم افزاري گوشي نقش مهمي دارد و بايد از حافظه حداقل 2 گيگ براي CPU استفاده مي شد ! که يک نقص اساسي براي اين گوشي است و ارتقا نرم افزاري اين گوشي را محدود مي کند و استفاده کننده ناچار به تعويض گوشي پس از مدتي مي گردد.
    12- مشکل داغ شدن گوشي هنگام بازي گرافيک بالا از نواقص HTC است که مثل اينکه راه حلي براي آن نيافته که اين داغ شدن باعث خالي شدن سريعتر شارژ نيز مي شود .

بازم میخواین ؟؟؟؟
    =======
    LG Optimus G E975

1-عدم پشتیبانی از کارت حافظه جانبی
    2- رزولویشن صفحه نمایش 1280 × 768 (نسبت به Xperia Z ضعیف)
    3-دوربین دوم با کیفیت 1.3 مگاپیکسل (نسبت به Xperia Z ضعیف)
    4-باطری متوسط
    5-...

HTC و LG به پای sony نمیرسن
    Last edited by Mehran-King; 17-05-2013 at 16:18.

4. 3 کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

HTC One X Plus

1- باطری متوسط
    2- عدم پشتیبانی از حافظه Micro SD
    3-نداشتن قابلیت اینترنت پرسرعت 4G
    4- رزولویشن 720 × 1280 (ضعیف نسبت به Xperia Z)
    5-تراکم پیکسلی 312ppi (صد ppi ضعیف تر از Xperia Z)
    6- کیفیت دوربین 8مگاپیکسل (Xperia Z دارای 13MP)
    7-دوربین جلویی 1.6 مگاپیکسل با قابلیت فیلم‌برداری با کیفیت HD 720p در ابعاد 720 × 1280 پیکسل و با سرعت 30 فریم بر ثانیه (ضعیف نسبت به Xperia Z)
    - محدوديت حافظه و عدم استفاده از مموري کارت که مي تواند استفاده کننده را با ارتقا برنامه هاي گرافيگي حجيم دچار محدوديت ارتقا کند و مجبور به تعويض گوشي سازد .
    8- ظرفيت باطري عليرغم تغيير همچنان براي اين گوشي بسيار ضعيف است و يکروزه شارژ خالي مي کند
    9- روند آتي توليدات نرم افزار موبايل استفاده از صفحه نمايش هاي کوچک و متوسط را با مشکل مواجه مي کند و رونق گوشي هاي با صفحه بزرگتر در بازار آتي بيشتر است .
    10- عدم استفاده از قلم کاربردي يک کمبود امکانات براي گوشي محسوب مي شود زيرا نوت برداري در دنيا فراگير شده که مي تواند به فارسي نيز نوت برداري کرد ( استفاده دانشجويي + خبرنگاري+ آموزش + حتي ليست خريد مايحتاج خانه ! )
    11- حافظه CPU يک گيگ ديگر منقضي شده و همچنان در اين گوشي بکار رفته که در ارتقا نرم افزاري گوشي نقش مهمي دارد و بايد از حافظه حداقل 2 گيگ براي CPU استفاده مي شد ! که يک نقص اساسي براي اين گوشي است و ارتقا نرم افزاري اين گوشي را محدود مي کند و استفاده کننده ناچار به تعويض گوشي پس از مدتي مي گردد.
    12- مشکل داغ شدن گوشي هنگام بازي گرافيک بالا از نواقص HTC است که مثل اينکه راه حلي براي آن نيافته که اين داغ شدن باعث خالي شدن سريعتر شارژ نيز مي شود .

بازم میخواین ؟؟؟؟
    =======
    LG Optimus G E975

1-عدم پشتیبانی از کارت حافظه جانبی
    2- رزولویشن صفحه نمایش 1280 × 768 (نسبت به Xperia Z ضعیف)
    3-دوربین دوم با کیفیت 1.3 مگاپیکسل (نسبت به Xperia Z ضعیف)
    4-باطری متوسط
    5-...

HTC و LG به پای sony نمیرسن
    دوست عزیز اصلا نمیشه باهات بحث کرد من میگم مشخصات رو کاغذ رو بیخیال

1_باطریش از سونی بهتره نتیجه میگرم با هیچ کدام کار نکردی

2_عدم پشتیبانی از حافظه Micro SD ( خوب 64 گیگ داره دیگه خود سونی تا 32 گیگ بیشتر نمیخوره که )

3__ 4G من توی ایران زندگی میکنم که تازه توش 3g امده هنوز به شهر من هم نرسیده اخه 4g میخوایم چکار

4_اینو قبول دارم ولی زیاد مهم نیست

5_چشم انسان قادر نیست بیشتر از 300 ppi رو ببینه حالا یک گوشی 500ppi داشته باشه واسه چشم انسان فرقی نداره دوست عزیز

6_کیفیت دوربین اچ تی سی بالاتر از سونی هست برات متاسفم که فقط به مگا پیکسل نگاه میکنی

7_ نمیدونم چی بگم

8_z هم هینجوریه

9_ خخخخ

10_ نه که z قلم داره

11_ تقریبا حرف شمارو قبول دارم

12_ z هم گرم میکنه ولی نه به اندازه htc

13 _ بازم بگو تا بگم شما بدجوری عاشق سونی هستی یعنی میشه گفت که متعصبی

6. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوست عزیز اصلا نمیشه باهات بحث کرد من میگم مشخصات رو کاغذ رو بیخیال

1_باطریش از سونی بهتره نتیجه میگرم با هیچ کدام کار نکردی

2_عدم پشتیبانی از حافظه Micro SD ( خوب 64 گیگ داره دیگه خود سونی تا 32 گیگ بیشتر نمیخوره که )

3__ 4G من توی ایران زندگی میکنم که تازه توش 3g امده هنوز به شهر من هم نرسیده اخه 4g میخوایم چکار

4_اینو قبول دارم ولی زیاد مهم نیست

5_چشم انسان قادر نیست بیشتر از 300 ppi رو ببینه حالا یک گوشی 500ppi داشته باشه واسه چشم انسان فرقی نداره دوست عزیز

6_کیفیت دوربین اچ تی سی بالاتر از سونی هست برات متاسفم که فقط به مگا پیکسل نگاه میکنی

7_ نمیدونم چی بگم

8_z هم هینجوریه

9_ خخخخ

10_ نه که z قلم داره

11_ تقریبا حرف شمارو قبول دارم

12_ z هم گرم میکنه ولی نه به اندازه htc

13 _ بازم بگو تا بگم شما بدجوری عاشق سونی هستی یعنی میشه گفت که متعصبی
    بله بهتره دوست عزیز شما که بلد نیستین وقت مارو نگیرین فردا امتحان دارم! نمیخوای سونی بخری، نخر!ولی افکار عموم رو به گمراهی نبر ، خداحافظ.

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بله بهتره دوست عزیز شما که بلد نیستین وقت مارو نگیرین فردا امتحان دارم! نمیخوای سونی بخری، نخر!ولی افکار عموم رو به گمراهی نبر ، خداحافظ.
    واقعیت تلخه دوست عزیز . سونی خراب کرده این لینک رو هم یک نگاه بنداز شاید از حالت تعصبی بودنت کم بشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

پس گوشی هم نمیخرم هیچی نمیخرم...
    من که هرچی خواستم بخرم گفتن نخر... (اون چیزایی که دلم میخواد هم نمیدونم خرابه هنگی داره فلانه و ...)

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

درسته که به پای HTC One و S4 نمیرسه ولی خوب در نوع خودش و توی رنج قیمت الان که ۱.۸۹۰ یا کمتر هست رقیب چندانی نداره.
    حالا هرکس دوست داره میخره هرکس هم انتخاب دیگه ای داره خوب نمیخره.

Sent from my Xperia X10 using Tapatalk 2

11. 3 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

درسته که به پای HTC One و S4 نمیرسه ولی خوب در نوع خودش و توی رنج قیمت الان که ۱.۸۹۰ یا کمتر هست رقیب چندانی نداره.
    حالا هرکس دوست داره میخره هرکس هم انتخاب دیگه ای داره خوب نمیخره.

داداش باور کن من میخواستم کنسول بخرم گفتن هردونه بازی 100 هزار تومن هست،منصرف شدم
    بعدش گفتم لپ تاپ بخرم گفتن بعد چند سال بازی های نسل بعد رو نمیتونی اجرا کنی...،منصرف شدم
    اونوقت رفتم سراغ تبلت گفتم تبلت بخرم...اینم گفتن تو جیب جا نمیشه و پدفون هم زیاد جالب نبود...
    بعدش گفتم پی سی بخرم اونم با قیمت کهکشانی دلار فکر نکنم خوب باشه...
    الانم میخواستم گوشی هوشمند بخرم گفتن خرابه لگ داره کلا iOS-ipad-iphone - lenvenoz500-PC DDR5-PS4-Xperia z یعنی همه اینا بد هستن؟ آخه چرا؟؟؟؟

من میخوام آبنبات بخرم اینم خوب نیست ؟

من الان Nokia 5130 Xpress music دارم میخواستم بعد امتحاناتم گوشی خوب بخرم دیدم نه خیر... همشون بدن فکر کنم...

همین Nokia 5130چطوره؟ :|
    Last edited by Mehran-King; 17-05-2013 at 19:27.

13. این کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

ببین واسه خرید گوشی بهتره که اینجوری عمل کنی.
    یه سقف قیمت واسه خودت مشخص کن.بعد برو گوشی هایی که توی اون حد قیمت هستن رو از توی بازار یا نت ببین.بعد با هم مقایسشون کن و یکی رو که از هر لحاظ بهتره رو انتخاب کن.
    بله الان همون اس ۴ هم لگ داره.ذات آندروییده.بدون لگ میخوای اپل باید بگیری که باز اون هم عیبهای دیگه ای داره.
    سعی کن از سامسونگ و اچ تی سی و سونی گوشی بگیری که ساپورت خوبی بگیری.
    در ضمن گوشی های رده بالا غیر از پشتیبانی از طرف شرکت ،از طرف دولاپرها هم پشتیبانی میشن.رام های کاستوم سیانوژن و MIUI هست که کلی گوشی رو دگرگون میکنه.در کل زیاد خودت رو اذیت نکن.بگیر بره.

Last edited by hamed1297; 17-05-2013 at 19:43.

15. 3 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

داداش باور کن من میخواستم کنسول بخرم گفتن هردونه بازی 100 هزار تومن هست،منصرف شدم
    بعدش گفتم لپ تاپ بخرم گفتن بعد چند سال بازی های نسل بعد رو نمیتونی اجرا کنی...،منصرف شدم
    اونوقت رفتم سراغ تبلت گفتم تبلت بخرم...اینم گفتن تو جیب جا نمیشه و پدفون هم زیاد جالب نبود...
    بعدش گفتم پی سی بخرم اونم با قیمت کهکشانی دلار فکر نکنم خوب باشه...
    الانم میخواستم گوشی هوشمند بخرم گفتن خرابه لگ داره کلا iOS-ipad-iphone - lenvenoz500-PC DDR5-PS4-Xperia z یعنی همه اینا بد هستن؟ آخه چرا؟؟؟؟

من میخوام آبنبات بخرم اینم خوب نیست ؟

من الان Nokia 5130 Xpress music دارم میخواستم بعد امتحاناتم گوشی خوب بخرم دیدم نه خیر... همشون بدن فکر کنم...

همین Nokia 5130چطوره؟ :|
    اندروید کلا لک داره البته در اپدیت جدید یعنی اندروید 4.3 یا 5 این مشگل درست میشه که سونی z هم به اون اپدیت میشه

و اینکه گوشی اندروید میخوای و z خوشت امده میتونی روی LG Optimus G E975 هم فکر کنی چون این هم بدنش از شیشه ساخته شده و خیلی زیباست

و یک چیز دیگه شما که تاحالا یک گوشی خوب نداشتی میتونی همون z رو بگیری و ازش لذت ببری کسانی براشون صفحه نمایش z بده که با گالکسی 3 یا 4 و اچ تی سی وان و وان ایکس کار کردن . مثلا وقتی شما از پیکان رو سمند برید براتون خیلی لذت بخشه ولی اگه بخواین از مزدا3 به سمند برید براتون ازار دهندست .

17. 3 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •