تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 33 اولاول ... 22282930313233 آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 329

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | مرحله شانزده تیم

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

کلیت حرف های شما درسته و چه موفقیت یا عدم موفقیت همیشه ترکیبی از دلایل زیاد هستن٬ ولی بعضی از این دلیل ها می تونن خیلی مهم باشن.

نبودن تیتو در بارسا تاثیر منفی زیادی داشت چون ما پارسال هم در حالی که پپ حضور داشت٬ باز هم افت شدید بارسا رو وقتی تیتو برای بیماریش رفته بود دیدیم. مثلا همین بازی رفت با میلان که بارسا به قول شما اصلا نتونست موقعیت سازی کنه٬‌ آیا اولین بار در فصل بود که بازی بارسا گیر کرد؟ در نیم فصل اول هم بارها بازیهای بارسا اینطور شده بود که با تعویض ها و تغییر ساختار بازی بارسا تونست چندین بازی باخته رو در همون 15 دقیقه پایانی ببره. همون مسی که در همین فصل شده بود یک نیمه کاری نکنه نیمه دوم چندین بار دو گل زده. بازی برگشت سوپر کاپ بعد از اون 30 دقیقه وحشتناک برای بارسا و 10 نفره شدنش٬ با تعویض و تغییر ساختار بازی بارسا به بازی برگشت و حتی در 60 دقیقه باقیمونده بهتر از رئال هم بود و یک گل هم زد٬ اگه به جای تیتو٬ رورا روی نیمکت بود چی می شد؟ حدس من اینه که احتمالا 5 تایی می شدیم! همین هفته پیش هم مورینیو دقیقا بعد از ده نفره شدن منچستر یک دفاع بیرون میاره و مودریچ رو می بره توی زمین٬ شاید اگه دستیار مورینیو بود شاید این کار رو نمی کرد یا اگه می کرد دفاعش رو بیرون نمی آورد و بازی به کل متفاوت رقم می خورد. تاثیر سرمربی دقیقا در همین لحظاتی است که تیم نتیجه نمی گیره و به قول شما 2 تا حرکت مفید هم نمی تونه انجام بده٬ وگرنه وقتی تیم 5-6 گل می زنه اونقدرا فرقی نمی کنه کی روی نیمکته یا چه تعویضی میشه.

فوتبال همیشه برد و باخت داره و بارسا هم با همه بازیکن ها و مربی و ... ممکنه ببازه همونطور که رئال می بازه و منچستر و بایرن و یوونتوس و برزیل و اسپانیا هم شاید ببازند٬ تیم ها افت می کنن و تیم ها قوی میشن و حتی فینال استانبول معنیش این نیست که هر بگیم اتفاق های نامعمولی که در حواشی یک تیم اتفاق افتاده تاثیر مهمی نداشته و در هر صورت مثلا بارسا به میلان و دو بار به رئال می باخت در حالی که برای من مثل روز روشنه که اگه تیتو در بارسا بود٬ بارسا در اون بازی ها به این شکل نمی باخت که 90 دقیقه جلوی رئال و میلان یکسان و ثابت بازی کنه و اونها خیلی راحت بازی رو کنترل کنن. شاید باز هم می باخت٬ معلوم نیست ولی مطمئنم اینطور بازی نمی کرد و ضعف تاکتیکی در بازیهای بارسا بسیار مشخصه.
    پس شما هم به طور ضمنی موافقید که علت شکست های اخیر نحوه بازی بارسا بوده...حالا ضعف مربی، یا افت بازیکنها، یا بازی خوب حریفها و ...

اینکه ما به داور باختیم و حریف هیچ کاری نکرد و مسائلی از این دست رو تایید نمی کنید؟

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

از کلیت بحث لذت بردم و استفاده کردم

امیدوارم توی بازی بارسا در مقابل میلان پلن B رو دیده باشی
    چون من هر چی نگاه کردم چیزی به اسم پلن B ندیدم

معراج عزیز نمیدونم شاید نظر من در مورد پلن B و بحثهای گذشته من با سروش رو ندونی و ندیده باشی
    من کلا با چیزی به اسم پلن B مشکل دارم و فکر میکنم صرفا بهانه ایست برای برخی فوتبال نویسها برای تحلیلهای کاغذمدارشون

بارسا مثل قبل اساس کارش پاسهای کوتاه بود کمی سانتر و کمی شوت
    تیمهای دیگه هم از این سه روش در طول یک بازی بارها و بارها با نسبتها و درصدهای مختلف استفاده میکنن

رئال سانتر میکنه شوت میزنه از عمق هم حرکت میکنه
    منچستر همینطور
    دورتموند آرسنال بایرن و...

این پلن B کجاست؟ من دقیقا متوجه نمیشم
    اگر صرفا یک تعویض و یک تغییر رو میشه به عنوان پلن B پذیرفت پس باید قبول کنیم که بعضی از تیمها در بعضی بازیها به پلن C و D و... هم میرسن
    ............
    علیرضا میخوای این بحث پلن بی رو مثل قدیم دوباره مرور کنیم ؟ و سر آخر هم هیچ کسی از موضعش کوتاه نیاد ؟

خب البته من از لحاظ شرایط سلامتی در شرایطی نیستم که وارد بحثها بشم این روزها ولی یه توضیح مختصری بگم :

این تیمهایی که نام بردی مثل بارسا سبک و فلسفه ی خاص فوتبالی ندارن ، مربیان این تیما معمولا بر اساس نوع بازی حریف تیمشون رو رهبری میکنن ، مورینیو ، تا حدودی سرالکس و صد البته کلوپ /

توی این تیمها تغییر تاکتیک میشه پلن بی ، مثلا رئال از گوشه ها به نتیجه نمیرسه توی بازی با یونایتد ، مودریچ رو میاره تا توی عمق بهتر بازی کنه و حتی از شوتزنی مودریچ استفاده بکنه .

مورینیو میبینه رونالدو در برابر آلوس نمیتونه خوب بازی بکنه میبرش به راست

مثال ملموس تر پرسپولیس قطبی خیلی از اوقات وقتی نمیتونست از عمق وارد بشه و خلیلی و باقی مهاجمها رو تغذیه بکنه ، میرفت روی توانایی شیث از راست و نیکبخت و پتروویچ از چپ برای ارسال و در نتیجه منتظر موندن برای استفاده از موج دوم و سوم حمله

نکته اینکه سبک فوتبال ، مفهومی کاملا مجزا داره از تاکتیک /

تیکی تاکای بارسا سبک و فلسفه فوتباله ، مربیان بارسا تیمشونو بر اساس بازی حریف نمیفرستن تو زمین معمولا ، اونها میرن که مثل همیشه توپ رو در اختیار بگیرن و پاس بدن و پاس بدن و پاس بدن و از عمق ضربه ی همیشگیشونو بزنن به حریف /

به جمله ی بولد شده ی خودت رجوع میکنم ؛ بارسا مقابل میلان اون بارسایی بود که باید باشه ، خبری از پلن بی نبود ولی اگه میلان تصمیم میگرفت شیوه های آشنا رو یه کار بگیره اون موقع آیا بارسا به راحتی میتونست 4 بار دروازه ی میلان رو باز بکنه ؟ یعنی چیزی مثل بازی رفت ...

نکته اینجاست که سبک فوتبال بارسا به حدی خوب بوده که نیازی به پلن بی احساس نمیشده ، ولی خب به هرحال این یه نقطه ضعف حساب میشه /

اون بازی رئال بارسا که بارسا توپ رو داشت ولی حمله نمیکرد مطمئنا خاطرت هست ، اون چیزی غیر از پلن بی بود ؟؟؟ حالا روی واژه حساس نشو مثلا فرض بگیر بهش بگیم راه جایگزین

بارسا چند بار و در چه مواقع حساسی از نبود این راه جایگزین لطمه خورده ؟ نمونه خیلی زیاده واقعا !

نکته ی دیگه اینکه مباحث فنی - تئوری در فوتبال رو به نظرم خیلی ساده میگیری و صرفا در حد سرگرمی برای فوتبال نویسها بهش نگاه میکنی متاسفانه ، در صورتیکه من من فکر میکنم اگر 4 چوب فنی محکم و با پشتوانه ای نباشه هیچ تیمی موفق نمیشه / مباحث فنی و تئوریک فوتبال همینجوری بوجود نیومده ، درسته که نمیشه بخش فنی فوتبال رو علم دونست چون در هر بار آزمایش مثلا یک تئوری تاکتیک فوتبال نتیجه ی یکسانی بدست نمیاد به علت متغیرهایی مثل داوری ، اتفاقات بازی و حتی جهت وزش باد ، ولی خب اونقدر ها هم این مباحث بی پشتوانه نیست که بیایم و فاتحه بخونیم به تحلیلها

3. 11 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

از 4 نماینده اسپانیا با اون قرعه های سخت 3 تیم صعود کردن

آلمان 2 از 3
    ایتالیا 1 از 2
    تنها نماینده پریمیر لیگ هم حذف شد

----------------------------------------------------------------------------------------------------

The city of Malaga deserves this. We've suffered for many years, in Segunda, Segunda B.. To be in the last eight is special

Antonio Banderas

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دنی آلوز درصد بد بودنش نسبت به خوب بودنش خیلی کمتر بود
    درسته خیلی از حملات به ویژه در نیمه اول رو با ارسالهای عجولانه و بد خراب کرد
    اما دنی با جلو کشیدنش و کشیدن نبردهای فیزیکی به سمت چپ میلان خیلی به دفاع این تیم عرض داد
    همین مسئله به همراه پرس واقعا عالی این بازیکن خیلی به بارسا در بازی دیشب کمک کرد
    آیا صرف اینکه جلو کشید، دفاع رو رها کرد و باعث شد کمی دفاع میلان به کناره ها بره، کافی هست؟ ضمن اینکه خودت هم میگی سانترهای خوبی نکرد. شوت هم که هیچی. یکی دو صحنه بود که توپ رو از دست داد و بعد هم با سرعت به دفاع برنگشت! اما میلان ضعیف عمل کرد و نتونست از ضد حملات استفاده کنه.

کسرا جان کدوم تحلیلها و انتقادها؟
    انتقادهایی که مغرضان به بارسا داشتن یا منصفین یا نقدهایی که طرفدارهای بارسا به تیم خودشون داشتن؟

مغرضان در این چند ساله که همیشه دنبال یک باخت بودن تا پایان دوره بارسا رو اعلام کنن
    منصفین هم ایراداتی مثل ساختار دفاعی آسیب پذیر داشتن که هنوز هم در بارسا هست و بارسا در فصل بعد حتما باید به دنبال برطرف کردنش باشه
    نقدهایی که خود طرفدارای بارسا به تیمشون داشتن هم به نظر من هنوز پابرجاست
    این تیم بدون مربی به سختی میتونه ادامه بده
    من در تاپیک بارسا هم گفتم این تیم همونجوری که به خاطر مسائل روحی به میلان و رئال باخت به خاطر مسائل روحی هم میلان رو برد
    دیشب بارسا انتحاری بازی کرد و بیشتر از مسائل فنی این حیثیت بارسا بود که در زمین جولان میداد

بله این تیم نشون داد با مربی میتونه یک نیم فصل بدون باخت داشته باشه و در چند سال 14 جام بیاره اما بدون مربی تبدیل به یک تیم معمولی بشه که در یکی دو ماه چهار باخت و چندین مساوی میاره
    بدون شک یک سری انتقادات از روی کینه و در جهت اهداف تبلیغاتی سایت های خبری بودن. اما سه باخت بد رو نمیشه به همین راحتی نادیده گرفت، بذاری به حساب زمین و زمان. همونطور که نمیشه با یه برد بگیم همه ی مشکلات رفع شدن یا مثلاً تیکی تاکا مثل یک ققنوس دوباره متولد شد.

پارادوکس هایی اینجا هست. تجربه به دفعات نشون داده وقتی تیمی وارد بحران اونم از نظر روحی میشه، نیاز به شوک قوی ای داره تا دوباره از اون حالت در باید. این شوک چجوری به بارسلونا وارد شد؟ به کمک مربی بیمار، یا شخصی که گفته میشه توان سرمربی رو اصلاً نداره؟ اگر بگیم همه چیز از U.S.A مرتب شده بود، پس سه بازی قبلی کجا بود. اگر بگیم تیم بخاطر سرمربی و نام بارسا رفت تو زمین، پس این روحیه جنگندگی تو Copa و Liga کجا بود؟ و همینطور اگر بگیم رورا مربی نیست/هست...

از این گذشته، انصافاً برخی از این انتقادها درست هست. مثلاً سن بعضی بازیکنان بخصوص پویول که تو کورس های سرعتی کم میاره (کاری به دریبل شدنش جلو دی ماریا ندارم، برای همه پیش اومده، نمونه رئالیش هم په په جلوی مسی). یا مثلاً عملکرد ضعیف پیکه. ماسکرانو اگر اون صحنه جلوی رئال اشتباه میکرد، رونالدو نمیومد 7 متر و 34 سانتیمتر دروازه رو بزنه به تیر. دنی آلوز هم که سرش توافق نداریم الان بهترین مدافع بارسا آلبا هست،هرچند اوزیل کمی اذیتش کرد اما در کل از بقیه بهتر هست.

من حیس المجموع یه تبریک به من بدهکاری بابت پیشبینی درستم تو صندلی داغ

7. 8 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دیشب وظیفه آلوز حضور تو موقعیت دفاع نبود، دقیقا برعکس آلبا که برخلاف بازی‌های قبلی‌ که همزمان با آلوز نفوذ میکردن و تیم خیلی‌ از این بابت آسیب دید. وقتی‌ صاحب توپ بودیم دقیقا وظیفه یه وینگ رو کادرفنی تیم ازش میخواستن که جدا از چند اشتباهش بخوبی وظایفش رو انجام داد. وقتی‌ تیم توپ رو از دست میداد هم از اون جلو شروع به پرسینگ حریف میکرد باز بسته به آرایش تیم میلان تبدیل به وینگ بک سمت راست میشد. اولین وظیفش جدا کردن کنستانت از مدافعان میانی میلان بود، بازیکنی که بازی رفت بخوبی پدرو و مسی رو بسته بود هروقت مکسس یا زاپاتا کم میوردن بهترین پوشش رو به خط دفاع میلان میداد. همین تغییر تاکتیکی کوچیک باعث شد این بازیکن دیشب شب خوبی‌ نداشته باشه با اینحال به نظر من بازیکن فوق‌العاده باکیفیتی بود. این باعث به وجود اومدن فضا برای ویا و مسی میشد. همینطور قرار دادن ویا به عنوان مهاجم هدف که باعث نگرانی مدافعان میانی میلان شده بود که نمیتونستن بی‌محابا به سمت مسی یورش ببرن که باز نشون میداد که کادر فنی‌ تیم به خوبی‌ تیم میلان رو آنالیز کرده بودن. تو این تصویر هم جایگاه بازیکنا رو تو کل زمین بر اساس میانگین حضورشون تو نود دقیقه نشون میده.

سروش هم که کلا زد کادر فنی‌ بارسا رو نابود کرد و رفت برین پاس بدین غمی نباشه مطمئناً کلی‌ آنالیز قبل هر بازی برای بازیکنا انجام میشه همینطور که چند وقت پیش سسک گفت که قبل هر بازی تو فواصل هفته اکثر بازی تیما‌های مقابل رو میبینیم و کادر فنی‌ تیم براشون آنالیز می‌کنن. همینطور که تیتو اوایل فصل گفت بارسا داخل پلن اولش پلنهایه D,C,B رو هم داره. کافیه به شیوه پرسینگ و نحوه جایگیریهاشون و حرکات بدون توپ بازیکنا نگاه بشه. اینجا برای ما که بینده هستیم ممکنه یه نمایش معمولی‌ باشه. کاپلو زمان هدایت انگلیس میگفت که تو تمریناتشون رو نحوه پرسینگ بارسا و آموزشش به بازیکنا کار می‌کنن یا روی هادسون یه جمله جالب همیشه میگه که بارسا خیلی‌ فوتبالش ساده به نظر می‌رسه ولی‌ اگه کارشناس یا بازیکن باشی‌ میدونی‌ که چه ذهنیت و پشتوانه‌ای پشت این تیم هست، غیر قابل باور هست.

یا دیدم که کلی‌ به بازی دیشب پدرو یا ویا خرده میگیرن. امروز یه بار دیگه بازی رو داشتم میدیدم تو نیمه اول و دوم پدرو و ویا واقعاً وظایفشون رو به بهترین شکل انجام دادن. کافی‌ بود به حرکات بدون توپ، نحوه پاس دادن یا پرسینگ و فضا سازی پدرو تو نیمه اول نگاه کنین. متاسفانه خیل عظیمی‌ از طرفدارا حتی طرفدارا بارسا همیشه در حال انتقاد کردن از وینگا بارسا مخصوصا پدرو هستن. پوزیشنی که مهمترین و سخترین نقطه تو روند حرکتی بارسا هست. از کریوف پرسیدن بهترین خرید بارسا کی‌ بوده گفت مطلقاً داوید ویا گفتن اتوئو یا ویا گفت حرکت تیم همینطور آزادی مسی مدیون فداکاری و فضا سازی هست که پدرو و ویا به تیم میدن پس انتخاب من بدون شک ویا هست. بازم یه جمله در مورد پدرو توسط روی هادسون: Ray Hudson on Pedro: Always one of my favorite players to watch. He's got his critics, don't know why

با علیرضا کلی‌ بحث داشتیم البته نه اینجا یه جای دیگه اونم در مورد استفاده مکرر از ترکیب تکراری که باعث فرسوده شدن بازیکنا و همینطور خطر مصدومیت میشه براشون. یا اصرار به حضور سسک " با اینکه بازیکن با کیفیتی هست" ولی‌ این باعث میشد که نصف خلاقیت و حفظ توپ رو از خط هافبک بگیریم همینیطور اینیستا رو به وینگ ببریم با اینکه نه سرعت مناسبی داره نه اینکه مثل ویا خودش رو تو موقعیت نفر به نفر با آخرین مدافع قرار بده برای فرار از تله آفساید حریف. ولی‌ همین جزئیات کوچیک تاکتیکی و یه عدم اصرار به حضور دائم مسی تو همه بازیها و یه استراحت یک هفته‌ای انرژی خوبی‌ به تیم برگردوند. حداقل بعد یه مدت شاهد همون پرسینگ وحشتناک تیم بودیم. میلان همون تیم بود تازه با خود باوری بهتر. تیمی که لاتزیو رو با 3 گل میاد شکست میده تیمی که بارسا رو شکست میده. قبل بازی آلگری گفت با همون سیستم بازی رفت یعنی‌ 4.3.3 بازی می‌کنیم بارسا مالکیت توپ رو داره ولی‌ مثل بازی رفت از دروازه ما دور هستن. ولی‌ همین اضافه کردن آلوز به وینگ، استفاده از ویا به عنوان مهاجم هدف. حضور پدرو سمت چپ، همینطور مسی به عنوان بازیکن آزاد باعث این نمایش تیمی شد. جایی که نیانگ بعد بازی میگه: Niang (AC Milan): Barça were impressive. It was as if they were playing with 22 players. In first half, we were running around like madmen

این دو هفته انتقادات از تیم وحشتناک بود، فشار زیادی به تیم و طرفدارا وارد کردن ولی‌ بدترین صحنه اون بونگا بونگا و مصاحبه‌ها بعد بازی رفت بود یکی‌ از شوکاش مطمئناً اون بونگا بونگا بود کسرا به قول سونس نباید بارسا رو عصبی کرد تا حالا مسی رو اینقدر مصمم ندیده بودم، فشاری که روش بود و عصبانیت و خشمی که بعد هر گلش نشون میداد مثل یه پیغام بود
    now you can think at the bunga-bunga...c'mon it's better!

پ ن: پیکه قبل بازی تو تویتش گفته بود که موزیک kelly clarkson stronger، coldplay scientist برای تهیج روحیه گوش میکردن
    Last edited by fr0st; 14-03-2013 at 05:22.

9. 8 کاربر از fr0st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

علیرضا میخوای این بحث پلن بی رو مثل قدیم دوباره مرور کنیم ؟ و سر آخر هم هیچ کسی از موضعش کوتاه نیاد ؟
    من که همیشه سعی کردم در نهایت به وحدت موضوع برسم توی بحثام
    مدارکش هم موجوده
    خب البته من (1) از لحاظ شرایط سلامتی در شرایطی نیستم که وارد بحثها بشم این روزها ولی یه توضیح مختصری بگم :

این تیمهایی که نام بردی مثل بارسا سبک و فلسفه ی خاص فوتبالی ندارن ، مربیان این تیما معمولا بر اساس نوع بازی حریف تیمشون رو رهبری میکنن ، مورینیو ، تا حدودی سرالکس و صد البته کلوپ /

توی این تیمها تغییر تاکتیک میشه پلن بی ، (2)مثلا رئال از گوشه ها به نتیجه نمیرسه توی بازی با یونایتد ، مودریچ رو میاره تا توی عمق بهتر بازی کنه و حتی از شوتزنی مودریچ استفاده بکنه .

مورینیو میبینه رونالدو در برابر آلوس نمیتونه خوب بازی بکنه میبرش به راست
    (1)خدا بد نده از کدوم ناحیه مصدوم شدی با من بحث کنی از راه کلمات شفات میدم

(2)سروش جان اگر قرار باشه این نوع تغییرات رو به عنوان پلن B قبول کنیم در اون صورت بارسا سرشار از این پلنهاست ماشاالله
    تا حالا واقعا ندیدی که وینگرهای بارسا جاشونو عوض میکنن
    اینیستا با سسک جا به جا میشه
    مسی شرح وظایفش تغییر میکنه نمونش همین بازی با میلان
    و....
    من هنوزم میگم پلن B ماهیت نداره چون اگر این تغییرات رو دلیل وجودی پلن B بدونیم باید قبول کنیم که پلن C , D , E , F هم وجود داره

نکته اینکه سبک فوتبال ، مفهومی کاملا مجزا داره از تاکتیک /
    من واقعا با این جملت مخالفم
    خداییش اصلا هم دلیلش کوتاه نیومدن نیست
    فوتبال یه ابزار و زبان مشترک داره که همه تیما دارن بر اساس سلیقه خودشون از اینها استفاده میکنن
    سبک در ظرف تاکتیکی اصالت پیدا میکنه و خارج از اون شکل نمیگیره تاکتیک در اوج خودش تبدیل به شگرد و سبک یک تیم میشه
    تو در واقع با این حرفت یه جورایی میگی بارسا تاکتیک هم نداره
    این دو دقیقا در راستای همدیگه و کامل کننده هم هستن نه دارای مفاهیمی کاملا مستقل

به جمله ی بولد شده ی خودت رجوع میکنم ؛ بارسا مقابل میلان اون بارسایی بود که باید باشه ، خبری از پلن بی نبود ولی اگه میلان تصمیم میگرفت شیوه های آشنا رو یه کار بگیره اون موقع آیا بارسا به راحتی میتونست 4 بار دروازه ی میلان رو باز بکنه ؟ یعنی چیزی مثل بازی رفت ...
    با تعاریف خودت از پلن B بارسا در این بازی سرشار از پلن بود
    پست ویا
    تغییرات در شکل بازی مسی
    پست پدرو
    شکل بازی مساکرانو و آلوز
    تغییر سبک دفاع تیم بعد از اومدن پویول
    شوت زدن
    سانتر کردن

نکته اینجاست که سبک فوتبال بارسا به حدی خوب بوده که نیازی به پلن بی احساس نمیشده ، ولی خب به هرحال این یه نقطه ضعف حساب میشه /
    اتفاقا بارسا همیشه در خودش تغییرات جدی داده دگردیسی تاکتیکی تیم در دوران گواردیولا کاملا مشهوده
    بارسایی که در مقابل چلسی بازی کرد بسیار متفاوت بود با بارسایی که به رئال 5 و 6 گل زد

بارسا چند بار و در چه مواقع حساسی از نبود این راه جایگزین لطمه خورده ؟ نمونه خیلی زیاده واقعا !
    عجیبه انگار راه های رسیدن ما به همدیگه در این بحث دارن یکی یکی از بین میرن
    باور کن نمونش خیلی کمه به خدا
    آمار ثابت میکنه که اساسا دوره دادن توپ به بارسا و تمرکز روی دفاع، درصد موفقیتش بسیار کمتر از درصد شکست خوردنشه
    به همین خاطره که مورینیو اساسا دیگه به اون سبک دفاع نمیکنه
    چون این تاکتیک در برابر بارسا از هر 10 بازی یک بار موفق عمل میکنه
    به همین خاطر بود که میلان هم در بازی رفت و هم در بازی برگشت مثل چلسی دفاع نکرد
    من مطمئنم خود هیدینگ هم اگر بیاد به این نتیجه میرسه که دیگه با اون سبک در برابر بارسا بازی کردن یک ریسک بزرگه با آماری سرشار از شکست
    کلا حدود دو ساله که تیمها متوجه شدن اون سبک دفاع کردن در مقابل بارسا دیگه کارایی چندانی نداره

نکته ی دیگه اینکه مباحث فنی - تئوری در فوتبال رو به نظرم خیلی ساده میگیری و صرفا در حد سرگرمی برای فوتبال نویسها بهش نگاه میکنی متاسفانه ، در صورتیکه من من فکر میکنم اگر 4 چوب فنی محکم و با پشتوانه ای نباشه هیچ تیمی موفق نمیشه / مباحث فنی و تئوریک فوتبال همینجوری بوجود نیومده ، درسته که نمیشه بخش فنی فوتبال رو علم دونست چون در هر بار آزمایش مثلا یک تئوری تاکتیک فوتبال نتیجه ی یکسانی بدست نمیاد به علت متغیرهایی مثل داوری ، اتفاقات بازی و حتی جهت وزش باد ، ولی خب اونقدر ها هم این مباحث بی پشتوانه نیست که بیایم و فاتحه بخونیم به تحلیلها
    سروش جان اتفاقا من خودم علاقه زیادی به قلم و فوتبالنویسی دارم
    خودت هم این رو میدونی اصولا من کاغذ رو دوست دارم
    اما من حرفهایی که روی کاغذ پررنگ هستن ولی در زمین کمرنگ میشن رو برچسبهایی میدونم که به فوتبال نمیچسبن
    در فوتبال نویسی و مسائل تئوریک، ابزار و داشته های ما باید از خود فوتبال و جنس این رشته ورزشی باشه
    از نظر من مرزبندی تاکتیکها در چارچوب پلن 1 و 2 و... یه رفتار غیر فوتبالیه که صرفا روی کاغذ پررنگه
    فوتبال در اکثر تیمها همیشه به شکل همزمان از چند روش کاملا کلاسیک استفاده میکنه که بعضی تیمها در برخی از این تاکتیکها مهارت بیشتری به دست میارن

از 4 نماینده اسپانیا با اون قرعه های سخت 3 تیم صعود کردن

آلمان 2 از 3
    ایتالیا 1 از 2
    تنها نماینده پریمیر لیگ هم حذف شد

----------------------------------------------------------------------------------------------------

The city of Malaga deserves this. We've suffered for many years, in Segunda, Segunda B.. To be in the last eight is special

Antonio Banderas

به افتخار مالاگا و پیگرینی

سروش هم که کلا زد کادر فنی‌ بارسا رو نابود کرد و رفت برین پاس بدین غمی نباشه مطمئناً کلی‌ آنالیز قبل هر بازی برای بازیکنا انجام میشه همینطور که چند وقت پیش سسک گفت که قبل هر بازی تو فواصل هفته اکثر بازی تیما‌های مقابل رو میبینیم و کادر فنی‌ تیم براشون آنالیز می‌کنن. همینطور که تیتو اوایل فصل گفت بارسا داخل پلن اولش پلنهایه D,C,B رو هم داره. کافیه به شیوه پرسینگ و نحوه جایگیریهاشون و حرکات بدون توپ بازیکنا نگاه بشه. اینجا برای ما که بینده هستیم ممکنه یه نمایش معمولی‌ باشه. کاپلو زمان هدایت انگلیس میگفت که تو تمریناتشون رو نحوه پرسینگ بارسا و آموزشش به بازیکنا کار می‌کنن یا روی هادسون یه جمله جالب همیشه میگه که بارسا خیلی‌ فوتبالش ساده به نظر می‌رسه ولی‌ اگه کارشناس یا بازیکن باشی‌ میدونی‌ که چه ذهنیت و پشتوانه‌ای پشت این تیم هست، غیر قابل باور هست.
    چقدر این حرف زیباست
    به خدا نه به این خاطر که تیتو این حرف رو میزنه نه
    اما تیتو به جای اینکه بگه ما در کنار پلن A پلنهای دیگه ای هم داریم میگه ما درون پلن A پلنهای دیگه ای هم داریم
    حالا حرف من اینه که اکثر تیمها همینجوری هستن

از این گذشته، انصافاً برخی از این انتقادها درست هست. مثلاً سن بعضی بازیکنان بخصوص پویول که تو کورس های سرعتی کم میاره (کاری به دریبل شدنش جلو دی ماریا ندارم، برای همه پیش اومده، نمونه رئالیش هم په په جلوی مسی). یا مثلاً عملکرد ضعیف پیکه. ماسکرانو اگر اون صحنه جلوی رئال اشتباه میکرد، رونالدو نمیومد 7 متر و 34 سانتیمتر دروازه رو بزنه به تیر. دنی آلوز هم که سرش توافق نداریم
    الان بهترین مدافع بارسا آلبا هست،هرچند اوزیل کمی اذیتش کرد اما در کل از بقیه بهتر هست.
    کسرا جان سن بازیکن واقعا جزء مسائلی نیست که بشه با اون از یه تیم ایرادهای اساسی گرفت
    بارسا به راحتی میتونه با خرید یه مدافع برای پویول جانشین مناسب رو پیدا کنه
    جدای از این واقعا سالهاست سن در فوتبال اروپا اهمیت خودش رو از دست داده
    فقط جهت یادآوری که در بازی منچستر رئال بازیکنی تونست جلوی اسطوره عضلات و آمادگی جسمانی و خداوندگار سرعت یعنی رونالدو رو بگیره که بازیکنای منچستر در اولین تولدش باید یه عینک و یک عصا براش بخرن
    گیگز در بازی با رئال به اندازه ده بازیکن دوید

من حیس المجموع یه تبریک به من بدهکاری بابت پیشبینی درستم تو صندلی داغ
    تبریک میگم
    انشاالله قدرت نوستر آداموسیت همیشه برقرار باشه

11. 12 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گزارش روز- بازتاب برد بارسا: فقط بارسا می توانست چنین کاری کند

اوله برد قاطعانه بارسا مقابل میلان را اینگونه بازتاب داد: بارسا توسط یک مسی استثنایی آن سطح از فوتبالی که دنیا شیفته اش بود را بازیافت و با نتیجه 0-4 یک میلان ناشناس را شکست داد

سایت گل- بارسلونا که در دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 0-2 در سن سیرو مغلوب میلان شده بود 3 شنبه شب موفق شد تا در شبی تاریخی با نتیجه 0-4 میلان را در هم بشکند تا با این برد قاطعانه به دور بعدی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا راه یابد. این برد مقتدرانه باعث شد تا رسانه های خبری دنیا به بازتاب گسترده این خبر بپردازند. در اینجا می خواهیم تیترهای منتخب نسخه های دیجیتال رسانه های سرتاسر دنیا بعد از برد بارسا را برای شما بازتاب دهیم:

محتوای مخفی: ادامه 
    * اکیپ- فقط بارسا می تواند چنین کاری کند: بارسلونا که در بازی رفت با نتیجه 0-2 در میلان ضربه خورده بود در بازی برگشت توانست با ارائه یک نمایش فوق العاده و برد 0-4، مجوز صعود به دور یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا را به دست بیاورد. کاتالونیایی ها خود را به سمت قلل مرتفع اروپا پرتاب کردند

* روزنامه سان- سرویسی که مجددا جواب داد: دو گل از لیونل مسی بازگشت تاریخی بارسلونا مقابل میلان را رهبری کرد. مسی، ویا و جوردی آلبا کاری کردند که بارسلونا دوباره به بهترین روزهایش در تاریخ رقابت های لیگ قهرمانان اروپا بازگردد و ایتالیایی ها را از گردونه رقابت های اروپایی بیرون انداختند

* گاتزتا دلوسپورت- مسی ترسناک است؛ روسونری خارج از گردونه لیگ قهرمانان اروپا: ستاره آرژانتینی آنقدر فوق العاده است که با دو گلی که در نیمه اول وارد دروازه میلان نمود، برد 0-2 میلان در بازی رفت را از یادها برد. در ادامه ال گواخه گل سوم را در نیمه دوم زد. هدف های میلان با از دست رفتن فرصت نیانگ، منحرف شدند؛ نیانگی که می توانست بازی را 1-1 کند

* گلوبوسپورته- مسی دو گل زد، بارسا دوباره متولد شد و با یک شوی تماشایی و پرگل میلان را حذف کرد: بعد از گیج بازی دانی آلوس، ستاره آرژانتینی دو گل زیبا زد و رهبری بارسا را در برد 0-4 تیم کاتالان، آن هم بعد از باخت در سن سیرو در دست گرفت

* روزنامه اوله- این بارسای جادویی: توسط یک مسی استثنایی بارسلونا آن سطح از فوتبالی که دنیا شیفته اش بود را بازیافت و با نتیجه 0-4 یک میلان ناشناس را شکست داد. دو گل از مسی و گلهای ویا و آلبا فریادهایی بودند تا آبی اناری ها را به چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا برسانند.

* رکورد- مسی و یارانش میلان را ویران کردند: برد عادلانه بارسلونا در نوکمپ مقابل میلانی که توانایی ادامه دادن در لیگ قهرمانان اروپا را نداشت. بارسلونا همان طوری که می خواست بر بازی حکمرانی کرد و میلان در بهره گیری از دو فرصتی که برای گلزنی داشت، ناکام ماند.

یادداشت ویژه- ده نکته از بارسا-میلان/ تکرار تاریخ...

شکست مقدمه پیروزی است.همانطور که شکست 2-0 در سن سیرو پل پیروزی درخشان بارسا را فراهم کرد، مطمئنا شکست سخت میلان هم زمینه بازگشت آن ها را فراهم خواهدکرد.

سایت گل- بدون شک بازی سه شنبه شب بارسا-میلان به لیست بازی های کلاسیک و ناب اروپایی اضافه شد. اما حتی دراماتیک ترین بازی فصل نیز خالی از نکات آموزنده و به درد بخور نیست...

محتوای مخفی: ادامه 
    1- تیکی تاکا هرگز نمی میرد- اصولا هیچ سبکی در دنیای فوتبال محکوم به فنا و نابودی نیست. چون به موازات ساخته شدن ضد تاکتیک ها و ابداع روش های مقابله با هر سبک، آن سبک نیز متقابلا خود را ارتقا داده و به روز می کند. دقیقا مانند وارد شدن ورژن جدید از یک نرم افزار خاص به بازار با اصول مشابه ولی پیشرفت (تغییر مفید) در جزئیات.

2- هرگز و با هر نتیجه ای در بازی رفت صعود هیچ تیمی به دور بعد قطعی نمی شود. حتی وقتی حرف از میلان اوج گرفته و با روحیه با خط حمله جوانش در مقابل بارسای بی مربی و کم انگیزه در میان باشد. بله به این قانون نانوشته ایمان بیاورید... چون سه شنبه شب برای اولین بار در تاریخ لیگ قهرمانان شکست 2-0 در بازی رفت با یک بازگشت باشکوه و تاریخی همراه شد تا مهر تایید مبرهنی بر ذات غیر قابل پیش بینی فوتبال بزند.

3- میلان فعلی را تیم "آینده" نام می گذارم. تیمی با ترکیب جوان که سودای اوج گرفتن را می توان از تیز شدن به چشمان بازیکنانش به وضوح مشاهده کرد. مخصوصا با نگاهی به لیست مهاجمان میلان میتوان مهر تایید بر ادعای فوق زد. شوت نیانگ باید به تیر بارسا کوبیده می شد تا در زمانی دیگر و در جایی دیگر همان شوت از همان زاویه و توسط همین جوان این بار به تور بچسبد و احتمالا میلان را مدعی فتح اروپا کند! با تغییر نگرش مسئولان میلان نسبت به تیم های پایه ای خود، احتمالا به زودی شاهد نسل جدیدی از ستاره های تیم های پایه ای میلان خواهیم بود که درخشش تیم قرمز و مشکی پوش را در سال های آینده تضمین خواهند کرد.

4- مسی چند باره و چند باره نبوغ ذاتی خودش را به اثبات رساند. درست در بهترین لحظه، بهترین تصمیم و بهترین نتیجه! مهر تایید دیگری بر کلکسیون توپ طلای "چه گوارای فوتبال".به صحنه گل اول او دوباره نگاهی بیندازید. کدام یک انتظار داشتیم مسی واقعا در همان لحظه شلیک نهایی خود را به سمت چهار چوب توری میلان بنوازد؟ مسی شاید تنها بازیکن نسل ما باشد که برای او باید از صدم و هزارم ثانیه ها حرف زد، نه ثانیه ها و دقایق...

5- ویا دوباره خود را به اثبات رساند. تعداد معدودی مهاجم می توان مثال زد که آنگونه ضربه را با پای غیر تخصصی به زاویه موافق خود به دروازه بانی با بیش از 190 سانتیمتر قد بنوازد و عکس العمل دورازه بان تنها کوبیدن توپ به دروازه خودی از فرط عصبانیت باشد! حالا می توان اصرار سران بارسا را برای حفظ این بهترین گلزن تاریخ اسپانیا را به خوبی درک کرد.

6- نیروی خارق العاده و تعیین کننده عامل انگیزه! بارسای کم جان برای زنده ماندن در این فصل تنها شانس خود را در پیروزی قاطعانه به هر قیمتی می دید و همین نیروی محرکه موجبات شکست سخت میلان را فراهم کرد. عامل انگیزه در کنار حمایت پر شور خانگی تیم های بزرگ، توان در هم شکستن هر حریفی را فراهم می کند.

7- تاریخ تکرار می شود... بیش از 50 سال پیش دقیقا بازگشتی مشابه سه شنبه شب برای بارسا در مقابل میلان اتفاق افتاده است. باخت 2-0 در سن سیرو و پیروزی درخشان 5-1 در نیوکمپ آن زمان جوان به دست نسل طلایی دهه 50 و 60 آبی و اناری ها. گویی روح کوبالا و سسار و رامالتس و آلکانتارا و سامیتیر و مارتین و ... در کالبد مسی و اینیستا و والدس و پیکه دمیده شده بود...

8-شکست مقدمه پیروزی است. همانطور که شکست 2-0 در سن سیرو پل پیروزی درخشان بارسا را فراهم کرد، مطمئنا شکست سخت میلان هم زمینه بازگشت آن ها را فراهم خواهد کرد. میلان همواره از نظر مدیریتی قدرتمند عمل کرده. با هزینه های بسیار کم نتایج بسیار فراتر از حد انتظار را رقم زده. با او از نظر اخلاقی و به خاطر تزهای سیاسی اش مشکل داریم ولی شخصا از معتقدین به جمله معروف برلوسکنی هستم:" من بهترین مدیر ورزشی تاریخ فوتبال هستم. این را از نتایجم می توانید بفهمید"

9- بازی سه شنبه شب به لیست بازی های کلاسیک و به یادماندنی تاریخ اروپا ملحق شد. یکی دیگر از نماد های زیبایی و در عین حال بی رحمی فوتبال. سه شنبه شب دوباره نمود "اشک ها و لبخندها" رابا گوشت و خون خود حس کردیم. بعضی هایمان قبل از نزول آوای فرح بخش صعود، چاقوی تیز "استرس" را با مغز استخوان خود لمس کردیم... بعضی های دیگر فاصله صعود قهرمانانه و رویاهای شیرین بی پایان تا خیس شدن گونه های خود را در دقایق و ثانیه ها و بسته به یک تار مو دیدند... کمی آن طرف تر بودند کسانی که با بی خیالی و عدم تمایل به یکی از دو تیم (دو جبهه این جنگ توپ و چمن!) تنها از یک فوتبال ناب سیراب شدند و بار دیگر به ذات زیبای فوتبال معترف.

10- و... زندگی ادامه دارد! این مهم ترین درس مکتب فوتبال است. اینطور نیست؟

13. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

متاسفانه یه مشکلی که وجود داره اینه که من یه حرفی میزنم ، بعد دوستان میان و یه چیز دیگه برداشت میکنن و بر طبق برداشت خودشون دیتاهایی مطرح میکنن و بعد هم نتیجه گیری میکنن ، یعنی کلا اکثریت ما دچار این مشکل هستیم که برداشت خودمون رو مبنای میدونیم برای نتیجه گیری نه منظور رو

سروش هم که کلا زد کادر فنی‌ بارسا رو نابود کرد و رفت برین پاس بدین غمی نباشه
    من اصلا و ابدا منظورم این نبود ، اصلا منظور من از "پاس دادن و پاس دادن و پاس دادن " این نیست که بارسا آنالیز نمیکنه و کادر فنی خوبی نداره و ... ، من صرفا منظورم این بود که "بارسا میاد سبک بازی همیشگیش رو ارائه بده " ، صرفا و فقط همین و نه هیچ موضوع دیگه ای

(2)سروش جان اگر قرار باشه این نوع تغییرات رو به عنوان پلن B قبول کنیم در اون صورت بارسا سرشار از این پلنهاست ماشاالله
    تا حالا واقعا ندیدی که وینگرهای بارسا جاشونو عوض میکنن
    اینیستا با سسک جا به جا میشه
    مسی شرح وظایفش تغییر میکنه نمونش همین بازی با میلان
    و....
    من هنوزم میگم پلن B ماهیت نداره چون اگر این تغییرات رو دلیل وجودی پلن B بدونیم باید قبول کنیم که پلن C , D , E , F هم وجود داره
    علیرضا مشکل ما اینه که شما به کلمات حساس شدی ، وینگر های بارسا جاشون رو عوض میکنن ولی در نهایت همون کار همیشگیشونو انجام میدن و سبک بازی اونها تغییری نمیکنه ! مسی میاد عقب ولی در نهایت بازم سبک بازی همونه ، وقتی صحبت از پلن بی برای "بارسا" میشه یعنی اینکه چیز متفاوت تری ارائه بده مثل همون بخش از صحبت من که نادیده گرفتی یعنی بازی رئال بارسا که بارسا توپ رو داشت ولی حمله نمیکرد ...

اگه حساسیتت روی کلمات هست بزار استراتژی اول ، استراتژی دوم ، استراتژی سوم و ... استراتژی n ام /

اون نکته ای که راجع به پلن سی و دی و ای و اف و ... هم میگی موضوع عجیبی نیست ، خود مورینیو توی یکی از مصاحبه هاش گفته بود سخت ترین بازیش برابر جنوا گاسپارینی بوده که مجبور شده 5 بار روش بازی تیمش رو عوض کنه ، پس این یعنی اینکه باید قبول کنیم به تبع پلن بی ، پلن های بعدی و استراتژی ها و نقشه های دیگه هم در پی اش خواهند اومد.

من واقعا با این جملت مخالفم
    خداییش اصلا هم دلیلش کوتاه نیومدن نیست
    فوتبال یه ابزار و زبان مشترک داره که همه تیما دارن بر اساس سلیقه خودشون از اینها استفاده میکنن
    سبک در ظرف تاکتیکی اصالت پیدا میکنه و خارج از اون شکل نمیگیره تاکتیک در اوج خودش تبدیل به شگرد و سبک یک تیم میشه
    تو در واقع با این حرفت یه جورایی میگی بارسا تاکتیک هم نداره
    این دو دقیقا در راستای همدیگه و کامل کننده هم هستن نه دارای مفاهیمی کاملا مستقل
    اینجا هم دوباره همون بحث برداشت و نتیجه گیری شخصی بر پایه ی تعریف و تفهیم نادرست از صحبت فرد دیگه هست : دی

من نگفتم این دو مفهومشون متضاد همه یا نقض کننده ی هم ، تفاوت تعریفشون و کاربردشون مد نظرم بود و جان و بن مایه ی کلام اینکه این دو مقوله به یک معنی نیستند هرچند که مشتق هم هستند /

سبک فوتبال الزاما در برگیرنده ی تاکتیک های مشخصی هست ، ولی تاکتیک صرف ، الزاما سبک فوتبال نیست /

کاتاناچو میشه سبک فوتبال ، پرس از جلو میشه تاکتیک

توتال فوتبال میشه سبک و فلسفه ی فنی فوتبال ، هجوم از عمق در یک بازی میشه تاکتیک

اگر نمیتونیم روی این مفهوم توافق داشته باشیم ادامه ی بحث بیهوده هست چون باقی جزئیات هست و وقتی ما نتونیم بر سر یک " کل " توافق داشته باشیم ، نمیتونیم روی جزئیات صحبتی داشته باشیم .

با تعاریف خودت از پلن B بارسا در این بازی سرشار از پلن بود
    پست ویا
    تغییرات در شکل بازی مسی
    پست پدرو
    شکل بازی مساکرانو و آلوز
    تغییر سبک دفاع تیم بعد از اومدن پویول
    شوت زدن
    سانتر کردن
    اول از همه اینکه به نظرم اون صحبت تیتو توجیهی بیش نبوده در کمال احترام ، شما وقتی فرم بازی غالبت نتیجه میده که نیازی به روش جایگزین نداری ، وقتی بارسلونا با 3-4 گل جلو هست تعویض بازیکنها و دفاعی کردن و تغییر دفاع نمیشه پلن بی به نظرم !

فکر میکنم حرف دیشب دکتر صدر توجیه خیلی عالمانه تری باشه به نسبت حرف تیتو ، دکتر صدر دیشب گفت که " پلن بی بارسا اینه که پلن A خودش رو به بهترین نحو اجرا بکنه " : دی

اینکه بارسا راههای مختلفی رو در قالب سبک بازی خودش امتحان میکنه میشه تکمیل اون سبک نه استراتژی رزرو ! ( اینم یه واژه ی جدید )

اتفاقا بارسا همیشه در خودش تغییرات جدی داده دگردیسی تاکتیکی تیم در دوران گواردیولا کاملا مشهوده
    بارسایی که در مقابل چلسی بازی کرد بسیار متفاوت بود با بارسایی که به رئال 5 و 6 گل زد
    آره کاملا قبول دارم ولی این مربوط به همون مساله ی تکمیل سبک بازی بارسا میشه ، مثل این که کاپلو 4-4-2 دایموند ساکی رو تکمیل کرد به خصوص در بخش شعاع های حرکتی پست های مختلف /

سوال اصلی کماکان بدون پاسخ روشنی باقی مونده : چرا بارسلونا همیشه در برابر تیمهایی که با فرم خاصی بازی میکنن به مشکل برمیخوره ؟ نتیجه منظورم نیست نوع بازی و بحث تاکتیکی منظورمه .

با کمال احترام واژه های ضد فوتبال و اتوبوس صرفا واژه هایی در جهت بحث های فاقد ارزش فنی هواداری هست .

عجیبه انگار راه های رسیدن ما به همدیگه در این بحث دارن یکی یکی از بین میرن
    باور کن نمونش خیلی کمه به خدا
    آمار ثابت میکنه که اساسا دوره دادن توپ به بارسا و تمرکز روی دفاع، درصد موفقیتش بسیار کمتر از درصد شکست خوردنشه
    به همین خاطره که مورینیو اساسا دیگه به اون سبک دفاع نمیکنه
    چون این تاکتیک در برابر بارسا از هر 10 بازی یک بار موفق عمل میکنه
    به همین خاطر بود که میلان هم در بازی رفت و هم در بازی برگشت مثل چلسی دفاع نکرد
    من مطمئنم خود هیدینگ هم اگر بیاد به این نتیجه میرسه که دیگه با اون سبک در برابر بارسا بازی کردن یک ریسک بزرگه با آماری سرشار از شکست
    کلا حدود دو ساله که تیمها متوجه شدن اون سبک دفاع کردن در مقابل بارسا دیگه کارایی چندانی نداره
    دقیقا جمله ی اولت درسته ، وقتی ما بر سر مواردی توافق نداشته باشیم بنابراین میشیم دو خط موازی که هیچگاه به نقطه ی مشترکی نخواهیم رسید .

نمونش زیاده به نظر من ، نمیدونم مقیاس و تعریف تو از زیاد چی هست ولی برای من دوبازی برابر چلسی هیدینک ، بازی برابر چلسی دی متئو ، بازی برابر اینتو مورینیو ، بازی برابر رئال مورینیو ، بازی برابر میلان ، بازی برابر سلتیک ، بازی شاختار ، بازی برابر سویا میشه زیاد !

بازیهای بالا رو از لحاظ نتیجه نمیگم البته ، از نظر فنی و تاکتیکی منظورمه

مورینیو از ترس فشار مطبوعات و هواداراست که مدتهاست غلاف کرده ، والا اگه توی اینتر و چلسی بود مطمئن باش اونقدر این شیوه رو تکمیل و به کار میگرفت تا به موفقیت حداکثری برسه !

برای همینه سلتیک میاد و این روش رو اجرا میکنه ، برای همینه میلان میاد این کار رو انجام میده و در باد 2 گل زده به بارسا میخوابه و فکر میکنه بازی برگشت هم 2تا دیگه میزنه ! ولی مورینیوی اینتر علیرغم پیروزی با اختلاف 2 گل در بازی رفت ، در برگشت هم همون شیوه رو به کار بست !

الگری چند وقته به این نتیجه رسیده ؟ و الان کجاست ؟ در راه خانه ! بارسلونا کجاست ؟ نیمه نهایی !

در فوتبال نویسی و مسائل تئوریک، ابزار و داشته های ما باید از خود فوتبال و جنس این رشته ورزشی باشه
    از نظر من مرزبندی تاکتیکها در چارچوب پلن 1 و 2 و... یه رفتار غیر فوتبالیه که صرفا روی کاغذ پررنگه
    اتفاقا این رفتاری که از نظر تو غیر فوتبالی هست ، از نظر من یه رفتار حرفه ای است که پشتش آینده نگری و بینش فنی رو داره و آمادگی مواجهه با شرایط مختلف در بازی رو به یک مربی میده و به نوعی به قدرت پیش بینی اون مربی کمک میکنه /

-------------------------------------

کماکان مثل سابق اشتراکات نزدیک به صفر هست و ادامه ی بحث هم دقیقا مثل اون دو خط موازی میمونه...

خدارو شکر نماینده ی های اسپانیا اومدن بالا و روی منو زمین نزدن

15. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

مسي،رونالدو،اينيستادرتيم منتخب ليگ قهرمانان

ليونل مسي، کريستيانو رونالدو، آندرس اينيستا و فيليپ لام به تيم منتخب ستارگان ليگ قهرمانان اروپا راه يافتند.

در شرايطي که دور يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا شب گذشته با ديدارهاي بايرن – آرسنال و مالاگا – پورتو به پايان رسيد و تکليف 8 تيم صعود کرده به مرحله يک چهارم نهايي مشخص شد، 11 ستاره برتر پيکارهاي رفت و برگشت اين دور برگزيده شدند.

به گزارش فارس،براساس گزينش شبکه يورونيوز، ليونل مسي، کريستيانو رونالدو، آندرس اينيستا و فليپ لام به علت بازي‌هاي خوبي که انجام دادند، مورد توجه قرار گرفته و برگزيده شدند.

در اين تيم بارسلونا با داشتن 3 بازيکن صاحب بيشترين نماينده شد. همچنين بايرن و رئال مادريد نيز هر يک صاحب 2 عضو شدند.

اسامي تيم منتخب ليگ قهرمانان اروپا به شرح زير است:

*دروازه‌‌بان:‌

دیگو لوپز، رئال مادريد اسپانيا

*خط دفاع:

مدافع راست: لام، بايرن مونيخ آلمان

مدافع مياني: وليگتون، مالاگا اسپانيا

مدافع مياني: سانتانا، بورسيادورتموند آلمان

مدافع چپ:‌ آلبا، بارسلونا اسپانيا

*خط مياني:

هافبک راست: مارتينز، بايرن‌مونيخ آلمان

هافبک مياني: اينيستا، بارسلونا اسپانيا

هافبک چپ: ماتري، يوونتوس ايتاليا

*خط حمله:

مهاجم راست: مسي، بارسلونا اسپانيا

مهاجم نوک: ايلماز، گالاتاسراي ترکيه

مهاجم چپ: رونالدو، رئال مادريد اسپانيا

ورزش 3

17. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

متاسفانه یه مشکلی که وجود داره اینه که من یه حرفی میزنم ، بعد دوستان میان و یه چیز دیگه برداشت میکنن و بر طبق برداشت خودشون دیتاهایی مطرح میکنن و بعد هم نتیجه گیری میکنن ، یعنی کلا اکثریت ما دچار این مشکل هستیم که برداشت خودمون رو مبنای میدونیم برای نتیجه گیری نه منظور رو
    سروش جان دقیقا این مشکل رو با تو دارم
    توی بخش زیادی از حرفات به برداشت خودت از حرفام جواب میدی نه به حرفای من

علیرضا مشکل ما اینه که شما به کلمات حساس شدی
    اگه حساسیتت روی کلمات هست بزار استراتژی اول ، استراتژی دوم ، استراتژی سوم و ... استراتژی n ام /
    سروش جان از کجای حرف من برداشت کردی که مشکل من با کلماته
    الان من اسمش رو بزارم استراتژی اول و دوم ... مشکل من حل میشه؟
    اسمش رو هر چیزی که خودمم بزارم مشکل من نامها نیستن من با اساس و اصالت این حرف مشکل دارم
    چه ربطی به اسمش داره
    یک نمونه برای اینکه تو به برداشت خودت جواب دادی

وینگر های بارسا جاشون رو عوض میکنن ولی در نهایت همون کار همیشگیشونو انجام میدن و سبک بازی اونها تغییری نمیکنه ! مسی میاد عقب ولی در نهایت بازم سبک بازی همونه ، وقتی صحبت از پلن بی برای "بارسا" میشه یعنی اینکه چیز متفاوت تری ارائه بده مثل همون بخش از صحبت من که نادیده گرفتی یعنی بازی رئال بارسا که بارسا توپ رو داشت ولی حمله نمیکرد ...
    ای کاش میگفتی وقتی وینگرها در رئال جابه جا میشن چه کارهایی میکنن که اونجا پلن B حساب میشه اما توی بارسا نه
    فکر میکنم واقعا بازی آخر با میلان رو یا ندیدی یا با دقت ندیدی
    پدرو کاملا در نقش جدیدی بازی کرد نفوذ چندانی به درون 18 نداشت در سمت راست هم آلوز همین کارو کرد در واقع هر دو تاشون صرفا قصد داشتن به میلان عرض بدن
    آلوز بر خلاف همیشه سانترهای زودهنگام و تکضرب داشت همین باعث میشد مدافعین کنار میلان رو به سمت خودش بکشونه
    ویا هم اکثر اوقات همراه بامسی بیشتر از اونکه به سمت دروازه میلان حرکت کنن به سمت آلوز گرایش داشتن
    در واقع وینگرها در بازی با میلان کاملا با شکل و شرح وظایف جدیدی بازی کردن
    اکثر کارشناسا روی این مسئله اتفاق نظر دارن که مسی تغییراتی توی بازیش داده بود
    خیلیها اصلا معتقدن بارسا به شیوه جدیدی پرس کرد
    قابل توجه که من بدور از تعصب پرس بارسا رو دو سه درجه بالاتر از پرس مورینیو در رئال دیدم قبلا هم از این نوع پرسها در بارسا دیدیم اما توی این بازی نکات جدیدی هم بهش اضافه شده بود
    بر اساس تعریف خودت از پلن B (نه برداشت من) این یعنی پلن B

اما من معتقدم بارسا مثل اکثر تیمها با طرح و برنامه خاصی وارد میدون شد و در طول بازی از شیوه های متفاوتی استفاده کرد

سبک فوتبال الزاما در برگیرنده ی تاکتیک های مشخصی هست ، ولی تاکتیک الزاما سبک فوتبال نیست /

کاتاناچو میشه سبک فوتبال ، پرس از جلو میشه تاکتیک

توتال فوتبال میشه سبک و فلسفه ی فنی فوتبال ، هجوم از عمق در یک بازی میشه تاکتیک

اگر نمیتونیم روی این مفهوم توافق داشته باشیم ادامه ی بحث بیهوده هست چون باقی جزئیات هست و وقتی ما نتونیم بر سر یک " کل " توافق داشته باشیم ، نمیتونیم روی جزئیات صحبتی داشته باشیم .
    من با این حرفت مشکلی ندارم
    برگرد حرف اول خودت رو بخون تا متوجه بشی چقدر با این حرفت متفاوته
    توی جمله قبلیت گفتی:
    نکته اینکه سبک فوتبال ، مفهومی کاملا مجزا داره از تاکتیک
    ولی توی حرف جدیدی که زدی به این اعتراف کردی که سبک فوتبال در بر گیرنده تاکتیهاست
    من با این حرف مشکل چندانی ندارم

اینکه بارسا راههای مختلفی رو در قالب سبک بازی خودش امتحان میکنه میشه تکمیل اون سبک نه استراتژی رزرو ! ( اینم یه واژه ی جدید )
    جالبه شما دوستان رئالی یک تعویض بعد از ده نفره شدن حریف و زدن شوت رو پلن B میدونید اما این همه تغییر در بارسا رو پلن B نمیدونید
    همین مسئله نشون میده این پلن B چقدر از نظر مفهومی با خودش مشکل دار

اومدن مودریچ و تغییراتی که در بازی میده رو به عنوان پلن B قبول میکنید
    اما تغییراتی که در بازی ویا پست پدرو شرح وظایف آلوز و شکل بازی مسی داده میشه رو همون سبک قدیمی بارسا میدونید

چرا بارسلونا همیشه در برابر تیمهایی که با فرم خاصی بازی میکنن به مشکل برمیخوره ؟ نتیجه منظورم نیست نوع بازی و بحث تاکتیکی منظورمه .
    همیشه؟
    آمار میگه تو کاملا اشتباه میکنی
    اگر تونستی آمار جدیدی بیاری من در خدمتم

نمونش زیاده به نظر من ، نمیدونم مقیاس و تعریف تو از زیاد چی هست ولی برای من دوبازی برابر چلسی هیدینک ، بازی برابر چلسی دی متئو ، بازی برابر اینتو مورینیو ، بازی برابر رئال مورینیو ، بازی برابر میلان ، بازی برابر سلتیک ، بازی شاختار ، بازی برابر سویا میشه زیاد !
    همه این بازیها رو به توان 2 هم که بکنی باز هم در مقابل بردهای بارسا میانگین ناچیزی به دست میاد
    تو از یه طرف از تئوری و قلم دفاع میکنی اما از سمت دیگه تحلیلت رو خیلی بر اساس نتیجه و عامیانه بیان میکنی
    شاید بارسا در بازی با اینتر و چلسی دو جام رو از دست داده باشه اما یک فوتبال نویس واقعی جدای از نتیجه به مسیر تکامل اون تیم نگاه میکنه
    دقیقا به همین خاطر بود که همه اوج بارسای پپ رو بآخرین بازیش با چلسی میدونن جدای از نتیجه ای که به دست اومد

قسمتهای بولد شده
    کدوم بازی با میلان؟
    اگر منظورت بازی اخیره که بارسا در نیمه اول شکست خورد و در نیمه دوم بر اساس تعارفی خودت رفت سراغ پلن B و موفق شد
    بازی با سلتیک جایی که چندان مهم نبود
    بازی با شاختار؟!!!

باز هم میگم 99 درصد تیمها در مقابل بارسا عقب میکشن و دفاع میکنن اما آمار میگه از هر 10 بازی (با ارفاق) فقط یک بار این سبک میتونه بارسا رو به سختی بندازه

اتفاقا این رفتاری که از نظر تو غیر فوتبالی هست ، از نظر من یه رفتار حرفه ای است که پشتش آینده نگری و بینش فنی رو داره و آمادگی مواجهه با شرایط مختلف در بازی رو به یک مربی میده و به نوعی به قدرت پیش بینی اون مربی کمک میکنه /
    ولی بر خلاف نظرت این افراد هنوز هم در سطح کاغذ نتونستن حتی 30 درصد پلن B رو تعریف کنن
    مثلا خودت میگی بارسا در برخی مواقع حمله نکنه
    با احترام فکر میکنم در مقابل تیمهایی که از بارسا یک مساوی میخوان این کار خیلی ساده لوحانس
    مثلا در مقابل سلتیک بارسا حمله نکنه؟
    در مقابل چلسی؟ اینتر؟
    این تیمها از خداشونه بارسا حمله نکنه تکیه میدن به تیر دروزاه و به حماقت بارساییها میخندن

19. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •