سلام بچه ها من کار با نرم افزارImTOO PDF to Word Converter رو بلد نیستم کسی می تونه من رو راهنمای کنه که چطور پی دی اف روبه ورد تبدیل کنم؟![]()
سلام بچه ها من کار با نرم افزارImTOO PDF to Word Converter رو بلد نیستم کسی می تونه من رو راهنمای کنه که چطور پی دی اف روبه ورد تبدیل کنم؟![]()
درود
مشکلتون رو در این انجمن مطرح کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالات ، اشكالات و هر گونه بحث و تبادل نظر در مورد نرم افزار هاي مختلف را اينجا مطرح كنيد
سلام بچه ها
یه دوست عزیزی هست به نام VIP که عنوان همیار رو هم داره
نمیدونم از قبل بوده یا تازه این عنوان رو گرفته
میخواستم بدونم ایشون قضیشون از چه قراره![]()
منم میخواستم بدونم. فک کنم اون موقع سوال کرده بودم. دی
فک کنم فقط برای تغییر نام اون موقع ساخته شده بوده و الان انگار بیکار باشه دی
در ضمن اینجور کاربرا رو چطوری میشه پیدا کرد؟ چون پستاش نیست و نمیشه پیدا کردش! دی
نکنه الانم تغییر نام کاربری رو این یوزر انجام میده؟
سلام
نقل قول گرفتن از پیام های پروفایل برای عادی ها امکان پذیر نیست؟
میتونید کد نقل قول رو کپی کنید و داخلش کپی کنید متنی رو که میخواهید نقل قول کنید ...نه برای کاربرای های عادی موجود نیست ....
سلام
اینا تو یه قسمتی (مخصوص مدیران) پست دادن که ماها نمیتونیم ببینیم...
بچه های بالا دستی هم میتونن پستاشونو همینجوری بالا ببرن! D
نه من خودم قبلا مدیر یه انجمن بودم اونجا یه قسمتی داره مخصوص مدیرا و ماها نمیتونیم ببینیم... از اون روشی که تو میگی هم شاید بشه مثل ادمین فقط عددشو عوض کنه... آره ... ولی اون چیزی که من میگم درست تره...![]()
1 - من میخوام یه پیام خصوصی رو برای چند نفر بفرستم از این علامت ; هم استفاده میکنم ولی خطا میده و میگه :
Too many recipients - you are attempting to send to 5 users but you are only allowed to send to 1 users
چرا واقعا ؟ چرا محدودیت ؟ چرا تحریم ؟
2 - این شکلک خندان و شاد( به زبان غیر آدمیزاد : اسمایلی
) حروف اختصاصی نداره آیا ؟ مثل شکلک تشکر که : 11 : داره ، این نداره ؟ اگه نداره تنها راهش کپی هست آیا ؟
اون جوونمردی که جواب بده خیلی با مرامه !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)